Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@marikac pri prvom som mala vyššie hodnoty len pri záťažovom teste ale dalej to neriešili ani dietu mi nedali,neviem či to vôbec bolo doriešené lebo ma ani potom nekontrolovali a teraz pri druhom mi zistili hned z prvého moču v 3 mesiaci a diéta už nestačila na tie hodnoty a preto si pichám
nie stále bolo tak otočené že neni vidno a teraz sa už nepýtam nechám sa už prekvapiť 😉 , pri prvom som tiež až pozde vedela že to bude chlapec niekedy v 36tt ked som chodila už do Šaci kde som aj rodila
no baby idem si lahnúť bo nechcem rušiť spolubývajúce a začínam byť hladná,dorú nocku
@zuzinka_26 ahoj, odporucali vam tie cumliky Tommee Tippee z Brandonu? tiez ich mam, aj antikolikovu flasku tej znacky, ale pride mi ze tie cumliky maju velmi podobny tvar ako vsetky ostatne skosene cumliky...mna na kurze laktacna poradkyna hned schladila ze nie je ziadny cumlik ani flasa ktora by nedokazala dietatko pokazit a naucit zlu techniku satia, ze niektore deti to maju jedno, mozes striedat bradavku, cumlik, flasu atd. a nema to ziaden vplyv, ale vela zenam prave skore podanie flase alebo cumlika skomplikuje kojenie pripadne sa dopracuju k zraneniam kvoli tej zlej technike babatka (ked stlaca prsnik rovnako ako ked ma cumlik alebo ked pije z flase a nedava jazycek na spravne miesto)...
Tiez sme si kupili cumliky a aj flasticky znacky Tommee Tippee. Ked som si v detskom vyberala flasticku, tak mi ich predavcka odporucila s tym, ze ako cumlik na flasticke sa najviac podoba na prsnu bradavku (oproti inym cumlikom). Uvidime, ci sa budu "pozdavat" aj drobcovi, kedze je to naozaj v tej technike satia...
Mame planovanu sekciu, takze uz mame presny termin porodu nasho prvorodeneho chlapceka, ak ho teda este nepredbehne.
hmm...pribrali sme 13kg...a vzhladom k tomu, ze som nebola prave najchudsia, tak som si myslela, ze moja pokozka zvladne to priberanie...ale akosi sa aj napriek kremikovaniu rozhodla popukat...
ahojte spolutehulky. mna zas premohla nespavosť 😠
Rano idem na krv a potom poradna, som zvedava či je dačo nové, bo včera celé poobodie poslíčkovia. 🙂 ani v noci som nespala bohvieako.
Ale toto počasie vraj ma svoju silu. Mala so klientku - sestričku z novorodeneckého tak mi vravela že pri takomto počasí sa rodí viac 🙂 😉
@kenya83 že do fitka, fitko budeš mať doma 😀
@bv_alexandra moja to teba taká nespavosť chytá aj v tomto počasí? to nieje bohviečo 😒
ahojte, ja som sa tuto noc zatial sice prvy krat vobec nevyspala, od 3 do 4 som bola hore, otravovali ma komare v izbe,mali sme ich tam hodne, dnes musim kupit raid, tak som potom isla do obyvacky tam som sa este prehadzovala ale nakoniec zaspala, asi ma po vcerajsej poradni chytili obavy z porodu, lebo nejako sa to blizi...
to sa kedy stalo že už mi svieti len 18 dní, ja som stále vtom že ešte viac ako 20 😲
dobre rano dievcata 🙂
dnes ma caka poradna a som hrozne zvedava co je nove a ci si to malicky nahodou nerozmyslel po vcerajsku 🙂
@zuzkazv
@nelustek no vidite baby este som tu,co to bolo?? 😕 vecer som si dala teplu vanu,tak sa to ukludnilo....v noci ked som sla na WC tak som to podbrusko citila,ze pobolieva ale ako nebudila som sa na to....dnes rano je ok citim,ze maly zase nizsie,dost zle sa mi chodi a z vnutra ma boli panva a picha....no ale inak ok....takze asi taky poslickovia alebo neviem 😕 ved dnes mi dr.povie....ale ste zlate babulky,ze ste si na mna spomenuli 😵
@nelustek diky 😵 mna vzdy napadlo,ze ked sa postavim ze ci mi neodtecie plodovka 😀 😀 no to som aj ja teda zvedava...dam potom vediet,idem teraz do mesta po to vajicko za chvilku sa tam mame stretnut 🙂 no sak ano len este jej mal vtedy povedat,ze ci uz idu na to ci nie....tak asi bol zhon a uz ma potom 😵 joj aka som zvedava 😉
@nelynka18 mne vcera tiez dosla skrupina ked ju operem a dam do poriadku hodim sem aj foto.Aj ty sa potom pochval 😉 inak trafila som aj farebne,je presne ako nelkina sedacka... a to som vobec netusila,az ked sme ju skusali dat do auta sme si to vsimli.
Ved hadam sa ozve a su v poriadku.kedy mas poradnu?

@gianni a prečo máš diétu a nepapáš sladké? Ja som včera zjedala na posedenie celú jahodovú milku mňam 😉 😀