icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

kenya83
19. sep 2011

@gianni a prečo máš diétu a nepapáš sladké? Ja som včera zjedala na posedenie celú jahodovú milku mňam 😉 😀

marikac
19. sep 2011

@kenya83 mne akurat dnes vraveli,ze po porode sa mam hlasit a daju mi termin o 4t na kontrolu....
mne totiz musia doriesit okrem tej zrazanlivosti este pozitivne alfafosfolipidy....a nevedia cim to je...kedze som tehu, v tehu sa to nezistuje, az potom 😒

kenya83
19. sep 2011

@marikac aj ja som dopraskaná a hlavne na bruchu a bokoch 😠

gianni
19. sep 2011

@kenya83 mám tehotenskú cukrovku a pichám si aj inzulín

marikac
19. sep 2011

@kenya83 nie zeby ma to tesilo, ale v tejto dobe som rada,ze nie som sama.......kamoska nabrala nieco vyse 20kg a nema jedinu striu, do kelu,ako zaividm 😀
@gianni mala si cukrovku aj pri prvom babu? a to vazne neviete pohlavie??? 😨

kenya83
19. sep 2011

@gianni aha tak tu je pes zakopaný 🙂 neboj ono to po pôrode zmizne a potom si budeš môcť vychutnať všetko sladké 🙂

gianni
19. sep 2011

@marikac pri prvom som mala vyššie hodnoty len pri záťažovom teste ale dalej to neriešili ani dietu mi nedali,neviem či to vôbec bolo doriešené lebo ma ani potom nekontrolovali a teraz pri druhom mi zistili hned z prvého moču v 3 mesiaci a diéta už nestačila na tie hodnoty a preto si pichám
nie stále bolo tak otočené že neni vidno a teraz sa už nepýtam nechám sa už prekvapiť 😉 , pri prvom som tiež až pozde vedela že to bude chlapec niekedy v 36tt ked som chodila už do Šaci kde som aj rodila

gianni
19. sep 2011

@kenya83 no to dúfam lebo nie všetkým to prejde a diétu ale už miernejšiu musia aj tak dodržiavať alebo sú na tabletkách, ja radšej budem chodiť holá ako hladná 😉 , ale nábeh budem mať že v starobe môžem mať cukrovku typu 2

marikac
19. sep 2011

@gianni wau,to ta obdivujem, ja by som nevedela vydrzat nevediet, som strasne zvedavy clovek...
tusis,co sa skryva v brusku?? mas nejaky pocit??

gianni
19. sep 2011

@marikac ved som sa stále vypytovala že či nevidno no ale ked nič tak nič,teraz by mohlo byť dievča,ale akoby to bol zase chlapec no neviem

gianni
19. sep 2011

no baby idem si lahnúť bo nechcem rušiť spolubývajúce a začínam byť hladná,dorú nocku

kenya83
19. sep 2011

@gianni dobrú nôcku 🙂

jana0706
19. sep 2011

@zuzinka_26 ahoj, odporucali vam tie cumliky Tommee Tippee z Brandonu? tiez ich mam, aj antikolikovu flasku tej znacky, ale pride mi ze tie cumliky maju velmi podobny tvar ako vsetky ostatne skosene cumliky...mna na kurze laktacna poradkyna hned schladila ze nie je ziadny cumlik ani flasa ktora by nedokazala dietatko pokazit a naucit zlu techniku satia, ze niektore deti to maju jedno, mozes striedat bradavku, cumlik, flasu atd. a nema to ziaden vplyv, ale vela zenam prave skore podanie flase alebo cumlika skomplikuje kojenie pripadne sa dopracuju k zraneniam kvoli tej zlej technike babatka (ked stlaca prsnik rovnako ako ked ma cumlik alebo ked pije z flase a nedava jazycek na spravne miesto)...

andreyca
19. sep 2011

Tiez sme si kupili cumliky a aj flasticky znacky Tommee Tippee. Ked som si v detskom vyberala flasticku, tak mi ich predavcka odporucila s tym, ze ako cumlik na flasticke sa najviac podoba na prsnu bradavku (oproti inym cumlikom). Uvidime, ci sa budu "pozdavat" aj drobcovi, kedze je to naozaj v tej technike satia...
Mame planovanu sekciu, takze uz mame presny termin porodu nasho prvorodeneho chlapceka, ak ho teda este nepredbehne.
hmm...pribrali sme 13kg...a vzhladom k tomu, ze som nebola prave najchudsia, tak som si myslela, ze moja pokozka zvladne to priberanie...ale akosi sa aj napriek kremikovaniu rozhodla popukat...

bv_alexandra
20. sep 2011

ahojte spolutehulky. mna zas premohla nespavosť 😠
Rano idem na krv a potom poradna, som zvedava či je dačo nové, bo včera celé poobodie poslíčkovia. 🙂 ani v noci som nespala bohvieako.
Ale toto počasie vraj ma svoju silu. Mala so klientku - sestričku z novorodeneckého tak mi vravela že pri takomto počasí sa rodí viac 🙂 😉

zuzkazv
20. sep 2011

@kenya83 že do fitka, fitko budeš mať doma 😀
@bv_alexandra moja to teba taká nespavosť chytá aj v tomto počasí? to nieje bohviečo 😒

zuzkazv
20. sep 2011

ahojte baby tak moji chlapi dnes zaspali 😀 ani sa nečudujem, ešte že ma majú lebo by spali doteraz 🙂, aj mna nejak hlava pobolieva z tohoto počasia, dúfam že riško nebude hneď chorý 😖
@nelynka18 no čo aká bola noc? dufam že všetko ok.

lucy56
20. sep 2011

ahojte, ja som sa tuto noc zatial sice prvy krat vobec nevyspala, od 3 do 4 som bola hore, otravovali ma komare v izbe,mali sme ich tam hodne, dnes musim kupit raid, tak som potom isla do obyvacky tam som sa este prehadzovala ale nakoniec zaspala, asi ma po vcerajsej poradni chytili obavy z porodu, lebo nejako sa to blizi...

nelustek
20. sep 2011

@nelynka18 ahoj ako ste sa vyspinkali?

zuzkazv
20. sep 2011

to sa kedy stalo že už mi svieti len 18 dní, ja som stále vtom že ešte viac ako 20 😲

baby213
20. sep 2011

@lucy56 ja som tiez toho skoro nic nenaspala, muchy co boli omamene chladom sa nam tocili na parapetnej doske a to ma strasne vytacalo a aj jeden komar hnusny co nas dostipal za desiatich 😠 ale som aj nervozna lebo zachvilu idem na poradnu tak som zvedava co je nove...

nelynka18
20. sep 2011

dobre rano dievcata 🙂
dnes ma caka poradna a som hrozne zvedava co je nove a ci si to malicky nahodou nerozmyslel po vcerajsku 🙂
@zuzkazv
@nelustek no vidite baby este som tu,co to bolo?? 😕 vecer som si dala teplu vanu,tak sa to ukludnilo....v noci ked som sla na WC tak som to podbrusko citila,ze pobolieva ale ako nebudila som sa na to....dnes rano je ok citim,ze maly zase nizsie,dost zle sa mi chodi a z vnutra ma boli panva a picha....no ale inak ok....takze asi taky poslickovia alebo neviem 😕 ved dnes mi dr.povie....ale ste zlate babulky,ze ste si na mna spomenuli 😵

lucy56
20. sep 2011

@baby213 no ja pred poradnou a momentalne uz ani po nej nespim tiez poriadne ako sa blizi termin, nervozita robi svoje

nelynka18
20. sep 2011

@nelustek pocuj a zuzaxa sa ti neozvala?mne povedala,ze ked bude CR aj ked nebude tak napise a nic 😕

tun1ska
20. sep 2011

@marikac to je naša daň 😉 našťastie, vydávať sa už nemusíme 🙂
Čo bude piatok? 😲

nelustek
20. sep 2011

@nelynka18 v noci ked som chodila na zachod som si vzdy na teba spomenula ci nahodou nerodis 😀 ved uvidis co ti povie dr. daj vediet som zvedava co si to mala 😉
este sa mi neozvala,vies ak jej to robili tak je isto ubolena,uvidime ci napise 🙂 aj na nu myslim

nelynka18
20. sep 2011

@nelustek diky 😵 mna vzdy napadlo,ze ked sa postavim ze ci mi neodtecie plodovka 😀 😀 no to som aj ja teda zvedava...dam potom vediet,idem teraz do mesta po to vajicko za chvilku sa tam mame stretnut 🙂 no sak ano len este jej mal vtedy povedat,ze ci uz idu na to ci nie....tak asi bol zhon a uz ma potom 😵 joj aka som zvedava 😉

nelustek
20. sep 2011

@nelynka18 mne vcera tiez dosla skrupina ked ju operem a dam do poriadku hodim sem aj foto.Aj ty sa potom pochval 😉 inak trafila som aj farebne,je presne ako nelkina sedacka... a to som vobec netusila,az ked sme ju skusali dat do auta sme si to vsimli.
Ved hadam sa ozve a su v poriadku.kedy mas poradnu?

zuzkazv
20. sep 2011

@nelynka18 aj ja som strašne zvedavá čo ti povie dr. 😀 ja idem až zajtra a neviem či sa teším alebo bojím 😅 ale asi sa viac teším a zanaxa sa isto ozve asi je ubolená teraz a ak ju hned brali na sálu tak ani nemala čas posielať sms
@nelustek ako sa má nelka? dnes ste už na tom lepšie?

nelustek
20. sep 2011

@zuzkazv ahoj , ma sa lepsie ale zas tymto pocasim ju chytil soplik.Do skolky ju tento tyzden este nedam,nech sa zotavi ,ale miestami mi pije krv 🙂 musim s nou ist do obchodu a nechce ist..tak neviem s coho navarim polievku..ach tie deti 😀 a dakujem ze si si spomenula 🙂