Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
aký je krásny a celkom valibuk 3750g to je dosť júúúj už aj ja chcemmmmmmm
@zuzkazv dakujem,budem na teba mysliet aby si mala podobne spravy hned to cloveku zdvihne naladu 🙂 no zvladneme neni pochyb 😀 akurat si pisem so zuzanou a ze celu noc mala po CR bolesti a ze uz ju teraz zenu na nohy a ze ju to boli 😕 ale inak ze su ok a ze maly uz pije mliecko 🙂
ahojte oktobrovky,aj vy v noci nespite?je to normalne?vecer by som zalahla do postele uz o 9,ale nie a nie zaspat a celu noc nespim... ☹
@baby213 hej len tak to prišlo išla som prirodzene, ono to je lepšie bez poslíčkov teraz to už viem porovnať lebo teraz ich mávam a furt som ako na ihlách či to už ono a potom nič 😒 a vtedy prišlo a šup do pôrodnice 😉
@nelynka18 malinký bude hladoško 🙂 to je super že sa správne prisal chúďa zanaxa no musí sa na nohy postaviť a potom to už bude prechádzať k lepšiemu teda dúfam ak jej ešte budeš písať tak že na ňu myslím 😉
Ahojte baby, tak dnes som zvladla toho zubara, naozaj tam mam hnisavy vacok nad tym zubom, tak mi teraz vyvrtal ten zub a teraz ked je otvoreny malo by sa to ukludnit aj odpuchnut a ten hnis vytiect, tak som rada, ze mi to hned poriesil 🙂 Ani to nebolo az take strasne, ked som uz zvyknuta na vseliake bolestive procedury, uz ma len tak daco neprekvapi 😉
Bola som aj s malou u detskej dr. tak na tie sople a kasel sme vyfasovali antibiotika, ale nema teplotu, tak dufam, ze jej to prejde a budeme fit aj som jej hned kupila aj koloidne striebro, inak vyborna vec na prevenciu a imunitu, od aprila - maja som to malej davala a dost jej to pomohlo, uz nebola potom chora, tak zacneme s tym opat. 🙂
Inak noc celkom ok, aj ked som nespala az tak na 100% bo ma uz matalo, ze idem ku zubarovi 😀 ale prezila som v zdravi tak fajn 😎
ahojte... Ja len narychlo... V nedelu neslo o poslickov,,, v pondelok to malo pokracovanie 😀 vecer o 20.45 mi davidko konecne zaspal, a ja som mohla ist kupit Adelku,,,lebo chcel ist so mnou 😀, 21.15 si ma vyzdvihla doktorka na prijme a o 22.10 mala prvykrat zaplakala... 3Kg a 48cm... Teraz sa sice este neposadim, co sitie boliiii...ale uz to mame za sebou 🙂 drzim vam ostatnym palce a prajem podobnu rychlost aka prebehla u mna.
@missy97231 gratulujem rýchlo sa zotav nech si môžeš malú užiť 🙂 a malej tiež prajem veľa zdravia 🙂
@zuzkazv hej chuda ale tak uz to ma ze sebou 😉 a ako citam nieje jedina a urcite aj natali to uz ma za sebou
@missy97231 jeee tak dalsia velmi sa tesim a gratulujem ale sa to tu rosypalo..... 🙂
@missy97231 blahozelam 🙂 tak nakoniec bol z poslickov porod co? ale mas to uz za sebou a teraz ako napisala zuzkazv len ta rychlo zotavit a mozes si uzivat Adelku 😉
@missy97231 jeeej GRATULUJEM!!! Vyborna sprava, tak sa drzte obe dievcence! 🙂 🙂 Nech ste zdravucke a rychlo doma 😀
a asko citam, islo to paradne rychlo ten tvohj porod, super!!! 🙂
@missy97231 grtulujeeeeem a zaroven tisko zavidim... drzte sa a prajem krasne spolocne chvile s malinkou🙂
@nelynka18 juj ake dobre spravy pises, takze o chvilu mas babo v naruci, nadhera, no ja som zvedava ci sa daco pohlo v piatok u dr, lebo chodim jak kacica a tlaci dole jak cert, fakt niekedy ledva pridem z obchodu co mame 10 min od domu ☹
@missy97231 jej dalsia ale ste sa rozbehli...moooooooc gratulujem krasne mieri mate 😀
Vidim ze sa tu zacalo v plnom prude rodit...aj ja uz chcem.
@andy.v skús stránku www.e-baby.sk.Nájdeš tam aj paplonik takých rozmerov,ja som si zasa odtiaľ objednávala obliečky,tiež na rozmer 135.Aj matrac do postieľky mám odtiaľ,som s nimi spkojná,tak mrknin na to,možno ta niečo osloví.
@missy97231 gratulujem k Adelke a tebe prajem aby si sa rychlo zotavila z porodu, tomu hovorim expresna rychlost, neuveritelne 🙂 tak sa drzte, uzasne ze uz mas babatko pri sebe
@missy97231 no to je parádní! tak hodně zdraví holky ať se vám dobře daří! moc gratuluju a tiše pukám závistí 🙂....
@nelynka18 ake dobre spravy mas dnes, tak to vyzera ze budes rychle nasledovat baby co to tu prave tak krasne rozbehli 🙂 a fotka zuzaxinho babatka je fantasticka, nadherny je, az na neuverenie ze sa prave narodil, ale je pravda ze ked je cisarsky tak sa babatko tak "nepokrci" ako ked sa musi trapit pri prirodzenom porode 😉
@zuzaxa gratulujem k Marcelkovi, je to naozaj krasny valibuk, vsetko dobre prajem a skore zotavenie po CR!
@missy97231 @zuzaxa aj ja sa pripajam ku gratulantom, vela zdravicka a skore zotavenie
Dievcata, ja mam v zozname do porodnice aj klobuciky na dojcenie, tie sa musia tiez vyvarat vo vriacej vode?
@baby213
@misic no uz je ich myslim 5 nie 😕
@nelustek no ja som tu a hned ked napisala tak som to sem hodila,veru aj ja jej trosinku zavidim 😉 no mam ale neda sa nazvat bolestami,skor mam pocit akoby mam menstruaciu je take neprijemne ale bolest nie....tak aj ty poslickuj to je dobre znamenie 🙂
@katuska_za ze aj ja si myslim 😀 ze dnes som posol dobrych sprav 😀 moja drzim palce nic neulahodi srdcu viac ako ked ti dr.povie,ze sa to vidi dobre 😵
@jana0706 posol dobrych sprav 😀 no veru sa tu vrece roztrhlo s rodickami 😀 snad o vikendu pojdem aj ja 😀 veru je krasny ale tak ma aj peknu vahu aj preto neni taky zosuvereny 🙂
@jana0706 ...uvidime, som zvedava, ale mam pocit, ze uz sa neotoci, lebo na kazdom sone bola v tejto polohe, neviem ci je tak zaseknuta alebo co 🙂 ja som tiez akurat zvladla poradnu, dala som prat, najedla sa a odvtedy sa valam na sedacke zakryta dekou a venujem sa telke a PC 🙂 my sme tu mali majstra vcera, bol nam robit servis kotla. Mne ten cumlik tiez automaticky ide k babatku, netusila som, ze niekto na zaciatku vobec nedava, aby si nezvyklo babo len na dudu a nechcelo potom cicu. Neviem aku jahnaciu kozusinku myslis - to je na prikrytie? ci na tom bude lezkat? ale ked to fungovalo na teba, bude aj na babatku 🙂
.
ale missy97231 je prva co porodila prirodzene (bez sekcie), som zvedava aky bude nakoniec nas pomer sekcie vs. prirodzene porody 😉

@nelynka18 jááááj tak som rada že sa to pohlo 😉 super možno už tento víkend budeš mať malé 🙂 tak tie bolesti neboli pre nič za nič , ti verím že keď si tú rodičku videla tak ti nebolo všetko jedno ani mne by nebolo juj ale zvládneme 😉 som zvedavá čo mne povie dr. zajtra dúfam že niečo podobné ako tebe 😎
@baby213 neboj do vianoc to isto bude 😉 aj mne tak pri prvom 2 mesiace kľudový režim a išiel nakoniec v termíne, vtedy som ani poslíčkov nemala 😉