Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
jej to uz mame tolko babatiek a ze oktobrovky,polovica bude este septembrova
@zuzinka_26 no do mna sa potom nejako naliala energia a som vyumyvala kupelnu, povysavala obyvacku, upratala kuchynu a spravila poriadok s pradlom...tak aspon nieco 🙂
ja som o tej kozusine tiez predtym nepocula, ale v Rakusku a v Nemecku to velmi fici, som o tom citala, tak ked som to zbadala v obchode som nad tym zacala uvazovat...maju rozne, take do postielky alebo do kocika, pripadne fusaky, ja som kupila taku hrubsiu na doma s univerzalnym vyuzitim, je to myslene ako podlozka na lezanie...
čaute.. jeej, tu sa veselo rodí..
@missy97231 @zuzaxa veľká gratulácia k drobcom a prajem skoré zotavnie..
ja som bola včera na poradni, krčok 1cm, hlavička nalieha, CS 8.. toto isté som mala pri Alexovi v 37+6 a na druhý deň som rodila.. tak som zvedavá, kedy porodím teraz.. ale už by to fakt mohlo prísť, mám toho plné trenky..
@taniamirco ahoj u mna to je už uplne normálne už to neriešim a v kútiku duše verím,že ked porodím tak sa vyspím do sýta pokiaľ malý bude dobručký 🙂
@missy97231 GRATULUJEM MAMINA 🙂 🙂 🙂 NECH SA VAM DARI
Dievčatá ahojte 🙂 Patrím k vám do októbroviek a aj ked som do tejto témy velmi neprispievala, rada som si vás prečítala ked bol čas a čoto o vás viem 😎 Chcem sa len pochváliť že 10.9 sa mi narodil Borisko s mierami 3650g 51cm prirodzene. Porod zacal odtecenim plodovky a kontrakcie nikde tak to trvalo až do konca 25 hodím ale stále to za to!!!Ja vám všetkým prajem nech porody dopadnu dobre a nech mate zdrave babätka, myslím na vás 😉 😵
@nelynka18 ako zvladas tie prechadzky, mna vsetko dole boli a tlaci a nevladzem ani chodit poriadne... a najhorsie je ked uz treba ist domov a vyslapat tie 4 poschodia kedze nemame vytah ☹
@lucy56 ani moj sa nikam nechysta, uzamknuta na sto zamkov 😀 😀 😀
@katuska_za tak niektore deti asi cakaju az na ten oktober, vsak aby aspon do temy zapadali,nie a my chceme vahu, takze do stvrtka este nemusi prist
@lucy56 heh ved to, tema oktober a septemrovciatiek je tu stale viac a viac... 😀 a ja netusim aku mame vahu ale rada by som bola ak by pockal par dni a nenarodil sa na meniny :-P
Gratulujem všetkým maminkám a slepo závidím,že už to máte za sebou.Nech sa Vám darí a detičky nech rastú do krásy 😉
Ahojte, dňa 11.9.2011 sa nám narodila dcérka Nela, sme veľmi šťastní. Všetkým vám prajem prežívať to šťastie tiež 🙂 oficiálne sa vyraďujem z októbroviek 🙂
Ahojte 🙂 tak dnešná poradňa OK 🙂 až na to, že ten môj malý drobček sa ešte stále neotočil dolu hlavičkou 😒 takže nás pravdepodobne čaká CR a to v dobe termínu pôrodu. No ale uvidíme možno si to ešte rozmyslí a na poslednú chvíľu sa otočí 😉
a blahoželám maminkám 🙂
@lolko_lenka blahoželám a prajem veľa zdravíčka a radosti z malej Nelky 😵 😵 😵
@lucy56
@katuska_za my s Luckou (inak aj ja som Lucia 😉 ) nechceme znamenie panna, ale vahy 😅
@baby213 heh no mne je znamenie uplne jedno 😀 aj tak to bude cert ked uz teraz v brusku doraba co to da.... 😀 😀
no teda, tak ste ma vydesili s tymi skorymi porodmi, ze som okamzite povyvarala flase, cumle, odsavacku a klobuciky do nemocnice... Ja mam hadam este cas, ale ked vas tak vidim baby, tak do konca tyzdna budem mat isto zbalenu tasku
pametam pri prvom porode sme s dokim kecali a sam hovoril ze ked sa meni pocasie alebo je nizky tlak tak sa ide roztrhnut vrece s porodmi..niejej toto tu nahodou??
@lolko_lenka veľkááá gratulacia..
@baby213 neblazni, šak maš ešte pred sebou necelé tri týždne.. môže sa všetko zmeniť z jedného dna na druhý.. ja práveže teraz rozmyšlam nad tým, že nech tam Adamko ešte je, lebo tretie babatko už nebudeme mať a musím si tehu ešte užiť kým sa dá aj napriek tým bolestiam čo mám dole..
ach jo... doma je zase dusno... nějakym způsobem na to nemám... kdybych měla říct všechno od začátku, tak to vyjde na samostatnou stránku.. ale prostě manžův strejda je v nemocnici a jeho máma se s námi vůbec nebaví... tak je doma ticho, nikdo se s nikym nebaví a mě fakt nebaví na to čumět -to už trvá tři měsíce (ale ta nemoc asi měsíc) -každou chvilku je tady takovýhle pole .. každej má svůj způsob jak se vyrovnat se starostmi, ale když mi umřel loni táta a pochovali jsme ho týden před svatbou, tak jsem taky nikomu nekazila náladu ani jsem tu svatbu nezrušila abych nekazila ostatním vzrušení ze svatby a to i nedovedete představit jak mi bylo když mě táta měl předat ženichovi... no a tady to mám zpátky -mám totálně zkažený veškerý vzrušení z očekávaní miminka... to bude bomba! to se miminko narodí do bezva prostředí... a ještě navíc se nám protáhly práce na kuchyni.. už třetí týden je roztelená a dva týdny jsme uháněli jedinýho řemeslníka! chlap na facku, fakt že jo... takže místo toho aby tento týden byla práce hotová, tak se nám opět protáhla o další týden!! boží... všude se jenom práší -ale jakym způsobem.. to je nemožný...
@baby213 ale chod....podla mna je lepsie ked si neni este otvorena...vasinou ked je tehula otvorena,tak bud porodi moc skoro alebo sa to nakonie zvrtne,zastavi a rodi neskor....neboj otvorit sa mozes aj behom minutky a i v ten den mozes rodit 🙂
@katuska_za ale v pohode akoze mna nic neboli ale skor tlaci a omina ma vsetko ale myslim na to,ze si pohybom pomaham....my tiez nemame vytah a chodim peso na dvojku 😉
maminky, rada by som sa ešte spýtala, ako sa majú vyvárať dudlíky? Prosím o úplný laický postup. ďakujem 🙂
ahojte,tak ja som dnes rano bola na krv kvoli tym opuchnutym noham,zajtra budu vysledky a ak budu zle tak hned idem do nemocnice.potom som bola na ctg,tam vsetko v poriadku ale za posl.tyzden som pribrala 3kg! to by este nic nebolo,tak som isla na ultrazvuk,a nasa "mala" ma uz 4170g!! skoro som odpadla ked mi to doky povedal.inak vsetko ok, otocena je dole hlavickou ale strasne sa bojim,ved do TP este dva tyzdne! jak ja porodim 4,5 kg babetko???? uz rozmyslam,ze by som najradsej isla na cisarsky 😒

@missy97231 @zuzaxa dievcata, gratulujem k babatkam, prajem hlavne vela zdravicka a nech ste co najskor fit 🙂