icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katuska_za
21. sep 2011

@nelustek u nas tiez svieti slniecko ale je pomerne zima... aj ja sa chystam poprat a potom sup do mesta kupit si knizku na citanie a este pokukat cosi po obchodoch....

nelustek
21. sep 2011

@katuska_za aj ja by som isla rada do mesta,ale s tou mojou malou lenivou to neni take jednoduche 😖

misic
21. sep 2011

@nelustek ja len tak, ze som ju tu vcera naposledy videla o 6 vecer a potom nic... alebo mozno si dnes dlhsie spia 😀

lucy56
21. sep 2011

ja dnes idem asi tie okna umyvat, vykuklo slniecko a ma byt este tusim do konca tyzdna pekne,tak nech si uzijem vyhlad cisty aspon ten tyzden dokial zacnu jesenne clapkanice, mam len tri dufam ze ich zmaknem za den

katuska_za
21. sep 2011

@nelustek mne by sa do mesta nechcelo keby som nebola sama doma.. ale prazdny byt ma zabija a tak radsej idem dakam von aj ked len bezviznamne chodim a kukam po vykladoch... teraz si na seba nic kupovat nemienim sak uz len par dni a potom snad budem mat svoju postavu s5 😀 a potom hor sa na nakupy po troch rokoch konecne 😀 😀

nelynka18
21. sep 2011

ahojte baby co porabate?ja som akurat prisla....bola s riskom v skolke,v tescu a podotykam peso 😀 auto je v oprave.....a teraz si vychutnavam cersteve rozteky,s maslom a medom a cajikom ako z detstva....aj nam tu slniecko trosinku vykuka,tak tiez idem trosku doupratovat,oprat a tak....

nelustek
21. sep 2011

@misic uvidime,ale priala by som jej uz porod 🙂
@katuska_za ja tiez len tak beham ale zas mna nebavi divat sa na veci co by som si aj kupila a nemozem teraz tak my behame hore dole po ihriskach..

nelustek
21. sep 2011

@nelynka18 tak miy tu uz stebou rodime... ze kde si sa stratila 😀

zuzkazv
21. sep 2011

@katuska_za mňa práve preto nebaví chodiť do mesta lebo si nemôžem nič kúpiť 😒 ja sa chystám potom tiež na veľké nákupy pred vianocami to už hádam budem vedieť aké číslo mi treba 😉
inak baby už ste kúpili tú knižku kde sa zapisujú veci o bábätku? ja sa chystám dnes dúfam že budú mať nejakú peknú, do poradne idem dnes ale až na 11tu tak už tu osprchovaná a oblečená čakám na správnu hodinu 😀 už sa neviem dočkať

misic
21. sep 2011

@nelynka18 tak tu si a ja sa tu uz pytam bab, ci nahodou nerodis, lebo som ta tu akosi nevidela, naposledy o 6vecer, ta ci to uz na teba neprislo 😀

nelustek
21. sep 2011

@zuzkazv pani ty si nedockava 😀 ja idem v piatok a tiez sa tesim..co mi povie..

nelynka18
21. sep 2011

@nelustek
@misic nebojte baby aj keby traktori padaju napisem,ze ideme na to 😀 😀 joj sak som sla peso a moje kosticky tak pichali az som myslela,ze to nevydrzim.... nech uz je po tom,vsak baby?uz ma do kopca aj taky maly prcek cestou do skoly predbehol a aj mamicka s kocarom... 😀 ked som ju tak videla ako si vykracuje s kocarom do skolky,tak mi tak srdiecko stislo,ze aj ja chcem 😵

zuzkazv
21. sep 2011

@nelustek veru katastrofa so mnou 😀
@nelynka18 ja som si minule musela sadnúť na múrik keď sme išli s riškom zo škôlky a urobili sme si zachádzku ešte do lidla, nebola lavička nikde tak aj múrik bol dobrý 😀 a to som už náš panelák mala na dohľad, ešte že má riško so mnou trpezlivosť 😀

nelustek
21. sep 2011

@nelynka18 aj my ked ideme s muzom po meste a vidim kocikovat niekoho tak mrncim ze aj ja chcem...muz mi vcera povedal ze sa mu zdam nestastna ze ju mam stale v brusku.. no ja sa len na nu neviem dockat 🙂
ale aj tak ju citim ked sedim az niekde hore pri rebrach.Iba ked stojim alebo kracam kopka okolo pupka

bv_alexandra
21. sep 2011

@misic presne taký možno blbé prirovnanie ale tiež sa mi raz snívalo že sme mali bieleho psa s čiernym nufákom a nik nevedel ako sa bude volať tak som dala meno Ňufka a cca rok nato nám Ježiško doniesol bieleho maltézaka a skús hádať ako sa volá 😀

nelynka18
21. sep 2011

@zuzkazv no to uz je des....ja som teda hrozne zvedava,kedy ten nas skrecok sa vypyta 😀 😵 lebo citim sa akoby som uz porodila,tak ma ten moj podvozok boli 😕
@nelustek aj ja ked spomeniem pred muzom,ze by uz sa mohol aj narodit,tak povie,ze len nech ho necham ked je mu tam dobre,ze este mame cas....ja viem len presne ako ty sa ho neviem dockat 😵 tesim ja na neho maleho,mäkkeho,vonaveho 😵 🙂

nelustek
21. sep 2011

@nelynka18 presne ako hovoris taky vonavy uzlicek 😵

misickab3
21. sep 2011

no, baby....tradičná krupička na raňajky za mnou...asi tiež dám dnes opäť niečo prať a pôjdem sa trochu poprechádzať do mesta...idem kúpiť ešte nejaký obal na cumlík, aby som ho mohla dať vyvariť...a tiež sa popozerám po tej knižke, kde sa zapisuje všetko o bábätku...som zvedavá, či niečo objavím 🙂 tak snáď zase nebudem zastavovať na každom rohu a hľadať wc... 😀

zuzkazv
21. sep 2011

@nelynka18 že škrečok 😀 😀 ale by som nedbala keby pri pôrode malo veľkosť škrečka a potom nejak dorástlo 😀 akurát som včera večer mm vravela že neviem kade chce ísť von lebo ja to tam také veľké nemám 😕 😅

zuzkazv
21. sep 2011

@misickab3 počuj ty si riadne krupicová 🙂 inak tú vaničku my sme vždy umývali cifom a potom poriadne vysprchovali

baby213
21. sep 2011

@nelynka18 jej ze podvozok 🙂 to je presne a vystizne, ja ho mam tiez v dezolatnom stave tym ze maly nalieha hlavickou, ale to sa potom po porode same upravi nie?
Jaj, ako keby som mm pocula 😀 ze nech toho maleho necham v brusku, ze co ho uz len vyvolavam na svet ked jemu je tam dobre. Ale vcera som mu so slzami na krajicku povedala ze nech si to skusi on ho nosit aj tu vahu aj tie kopance znasat 😠

nelynka18
21. sep 2011

@nelustek a potom budeme pisat taky urevany uzlicek 😀 😉
@zuzkazv no veru velkost skrecka porodit,tak rodim kazdy den 😀 no ja sa skor obavam toho,ze to mam take akesi opuchnute a ci ma to po porode nebude o to viac boliet 😕 snad nie....pri riskovi som lietala ako sarkan este v ten den 😀

nelustek
21. sep 2011

@baby213 tak keby som to takto povedala muzovi ja tak tretie by sme uz nemali 😉 ze on sa nebude divat a pocuvat ako mi stale nieco je..oni to nechapu

nelynka18
21. sep 2011

@baby213 no urcite sa to po porode upravi 😉 teda dufam ale nie 😀 no tim chlapom sa to lahko hovori,ze nevvyvolavaj ho stale na svet ked im sa zatial v ich zivote nic nezmenilo a hlavne na ich tele 🙄 to nepochopi ani jeden....moj muz ide 14.10. k zubarke a uz teraz place,ze on tam nechce ist 😀 ale ked ja poviem,ze bojim porodu,tak ze neboj zlato to zvladnes,ze diky 😀

zuzkazv
21. sep 2011

@nelynka18 aj ja pri riškovi, ešte sme sa vybrali v deň termínu na dlhú vychádzku zo psom aj som behala, hádzala mu papeky a tak, len aby sa pôrod rozbehol a o piatej večer sme ho vracali mamine a vravím jej že ja snáď neporodím že to vôbec nepomohlo a o osmej sa to rozbehlo 🙂 a aj ty to máš zospodu opuchnuté?? aj ja a nechápem prečo 😕 😕

nelynka18
21. sep 2011

@zuzkazv heeej tak zeby cez vikend idem so psom na luku 😕 ale co ja mu budem hadzat ked je to civava 😀 ano aj ja snad vsetko a cele to mam take napuchnute 😕 tiez nechapem preco....dr.mi povedal,ze ked tak hlavicka nalieha,ze preto....

zuzkazv
21. sep 2011

@nelynka18 tka dúfam že to je tým že fakt tá hlavička nalieha ja sa na to vždy zabudnem opýtať, hádam dnes nezabudnem 😎 ale je to také divné 😒

baby213
21. sep 2011

@nelustek to vazne? 😕 tak to ja mam asi velmi chapaveho muza... on je znamenie ryb ale uplne taky kludas a dobra dusa a ja lev tak si to viete u nas predstavit 😀 ved ale ja mu to aj vravim ze kto iny by pri mne vydrzal a ze si ho vazim za to aky je a preto ho milujem...

baby213
21. sep 2011

@zuzkazv
@nelynka18
baby mne presne toto vravela mamina, ze nech sa nezlaknem, ked ma isla rodit mala to tam dole uplne fialove a napuchnute a to som ja tak hlavickou naliehala 😔

nelynka18
21. sep 2011

@zuzkazv ty ides na 11hodinu,ze?no som zvedava co noveho u teba potom sa hned pochval 🙂 urcite to bude tym ale dufam,ze po porode to nebude este horsie 🙂