icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
21. sep 2011

@baby213 moj chlap je znamenie blizenci..neviem ci tomu zodpoveda jeho povaha..on tiez neni zly,ale vela veci pochopi az ked ma nacapa plakat 😒 radsej mu nic nevesam na nos a to ja som skorpion,co by som si mala narobit doma poriadok 😀

katy31
21. sep 2011

Ahojte baby... takže medzi 3. a 7.10 mám planovaný cisársky rez... včera som bola na poradni, aj v pôrodnici, aj môj doki doporučil, aj pôrodník nezávisle od neho doporučil sekciu.. Placentu mám už total prezretú, tak snáď tie dva týždne už vydržíme... včera mi bolo ťažko, ale dnes som už zmierená...

nelynka18
21. sep 2011

@baby213 no tak ja to fialove este nastastie nemam ale tak ten opuch bude isto tou hlavickou 😒

zuzkazv
21. sep 2011

@nelynka18
@baby213 teda až fialové 😲 😕 začínam sa báť 😔 no hlavne aby sa to po pôrode dostalo do normálu

@nelynka18 isto sa pochválim ak sa budem mať čím uvidíme či sa to hýbe 😉

bv_alexandra
21. sep 2011

@nelustek ja mam tiež bliženca, a veru sú to dve povahy v jednom. A treba vedieť ako nich 😀

baby213
21. sep 2011

@nelustek moja o 5rokov mladsia najmillovanejsia a jedina segricka je blizenci a viem o com hovoris, teda pises. By som ju nevimenila za nic na svete, kazdy vikend je tu a pomaha mi ale obcas sa prejavi ta jej povaha...

baby213
21. sep 2011

@bv_alexandra PRESNE 😉

nelynka18
21. sep 2011

@zuzkazv no ze fialove sila 😕 ale tak snad sa drobcek tesi na svet 😀 ale aj keby tak sa to moze zmenit zo dna na den 😉

bv_alexandra
21. sep 2011

fuj dnes ma čaká žehlenie 😖 ráno som bola akási akčná tak som drahému povedala nech mi roztiahne dosku - bo my máme také veľké hebedo že žehlacia stanica 😀 no akosi som stratila odvahu postaviť sa ku nej 😀 😀 😀

jana86
21. sep 2011

ahojte,tak dnes idem po vysledky z krvi a dufam,ze budu dobre lebo este by som nechcela ist do nemocnice.radsej budem lezat doma s vylozenymi nohami.a baby stale rozmyslam nad tym mojim porodom,ci budem rodit normalne ci pojdem na cisarsky 😒 sa bojim,ze ju ani nevytlacim ked bude mat okolo 4,5kg ☹

nelustek
21. sep 2011

@bv_alexandra tak kuchyna spratana,prach utrety a chystam sa na tie okna kuchynske a detske... no neviem neviem co porabate vy?

baby213
21. sep 2011

@bv_alexandra Len do toho, ja dnes umyvam podlahu v celom dome a na dvoch WC po stvornozky so savovou vodou, ostatne izby (5) s mopom a vonavym saponatom 😀 a budeme mat cistucko 😉
baby u mna sme okna umyvali ja, segra, mamca a este na druhy den dokoncil muz balkon co som bola uz hotova a nevladala.

nelustek
21. sep 2011

@jana86 drzim ti palce nech mas vysledky v poriadku 😉 keby som mala rodit ja take velke tak by som isto nevytlacila.Ja som drobnej postavy preto 😉

nelustek
21. sep 2011

@baby213 mas domcek ked mas tolko okien?

baby213
21. sep 2011

@nelustek hej hej, kupili sme starsi (taky s plochou strechou) a teraz prerabame... obcas si aj nadavam ze preco taky velky, ale na druhej strane ja by som sa v panelaku asi zlaznila. Potrebuejm totiz stale nieco robit a sa hrabat v zahradke a toto obdobie 7mesiacov co som bola na rizikovom ma ubijalo. Ale teraz ked sa citim fajn tak to dohanam 😎

jana86
21. sep 2011

@nelustek dakujem,potom dam vediet 😉 kazdy mi vravel,ze mam velke brusko tak,ze bude velke babetko ale som necakala ze v 38tt bude mat uz skoro 4200g ☹ bojim ☹

nelustek
21. sep 2011

@baby213 jej to sa mas,ja som sice o domceku vobec neuvazovala,ale muz vyrastal na dome a chcel by stavat.Ma po babke aj pozemok tak aj ja by som sa tesila keby nam to vyslo... ale ani motyku neviem chytit do ruky 😀 muz ma nastastie aj cit pre zahradku skalky a tak tak by ma hadam zaucil 😵

nelustek
21. sep 2011

@jana86 noo na to ze cakas dievca tak bude riadna baba z nej 😉

zuzkazv
21. sep 2011

baby tak ja idem, a neupratujte toľko potom mám zlé svedomie 😅

lucy56
21. sep 2011

@baby213 ja som uz okna zvladla, sice len dve ,spalna zajtra, dnes este musim varit a zehlit tak nech mam aj na to energiu, inak mne tiez od zaciatku doktor predcasny porod spominal, tiez som mala rizikove a teraz na konci energie na rozdavanie, krcok sa ani nehne a to robim vsetko, vyupratovane mam tak ako som nikdy predtym nemala

baby213
21. sep 2011

@nelustek chacha, vies co ti poviem, ze my s muzom sme panelakove deti obaja z mesta, ale radi si pogrilujeme, opekame, neni nad to dat si rano na teraske kavu, a ja tu moju zahradku vytuzenu som chcelaa, lebo v detskej u nasich uz sa mi nezmestili kvietky na parepetu, tak sme kupili domcek. Sme si pred tromi rokmi povedali ze do 20km od NR a nech je to v dobrom stave. Takze teraz sme gazdovia 17km od NR. Moj muz ked sme sa spoznali nevedel ani kliniec pribit, tak sme si svojpomocne vsetko prerabali za pomoci ocinov a znamych a naucil sa veru tak za tie 3roky, ze teraz mi vystierkoval sam izbu pre maleho,kupelnu oblozil a na jar mi spravil cely zavlazovaci system do zahradky, xixi. Ma v pivnici svoju dielnicku a tam si majstruje, brusi noze a vyraba 😎 sikula je to. A ja si zavolam na jar babicke, posle mi semiacka povie co kedy sadila, ja zas mam jeden kalendar a tam si znacim co som kedy sadila ja rok pred tym a takto sa naucime postupne...
Mame sice hypoteku na 30rokov splacat po 400Eur ale zijeme si stastne, skromne a spokojne

nikolka4
21. sep 2011

@lucy56 ahoj no tej energie pošli aj mne,ja spalnu vypratala paplony na slniečko poprezliekala cela komplet uprataná,nech mám už pokoj a hadam už na vikend mi dojde domou moj mužíček 🙂 😀 joj.ja musím ísť tiež variť a to si mala vymyslela palacinky s nutelou 🙂 Ako sa máš?

nikolka4
21. sep 2011

baby od rána mám druhy krát silný výtok,ale nie biely až si musím isť prezliekať nohavičky tak to so mna vyhrkne myslíte,že sa to už chystá na mna či ako ale bolesti nemam žiadne 😉

lucy56
21. sep 2011

@nikolka4 ved aj ty si toho dost stihla, ja tak upratujem aj preto ze manzel ma narodky, tak budeme oslavovat cez vikend, pridu navstevy tak nech mam vsetko cistucke, este ma caka v sobotu upiect torticku a kolac, a spravit majonezovy salat ,lebo netusim co im mam servirovat,inak sa mam fajn, v nedelu som mala bolesti ako na menzes a aodvtedy nic, takze zas sa nic nedeje...

wewe22
21. sep 2011

@zuzkazv nemaj zle svedomie ja mam sade jak keby bomba buchla cez vikend som malovala ateraz uz sa mi nechce to tu upratat tak som odrazu zlenivela

skybaby
21. sep 2011

@nikolka4 mne to podľa opisu príde ako plodova voda, nemôžeš zbehnut k dr. nech ta pozrú?

nikolka4
21. sep 2011

@lucy56 ja mám teraz akýsi výtok neviem neviem ale ved taška je zbalená al fnuk nemám doma muža čo a to mchceme aby bol pri mne :(( ved uvidíme možno planý poplach a pojdem až ked bude doma.Nezavidim ti tu oslavu a to chystanie ale ked si to rozplánuješ a začneš už v piatok tak sa da.Malá ma tu jeduje,lebo ma nakázané upratať si svoj kútik a nechce sa jej,ale nemá na výber.

nelustek
21. sep 2011

@baby213 to je krasa,moji svokrovci ved maju dom a muz vzdy cez vikend len podme k nasim na dvor dame si kavicku..pili mi s tym stale usi 😀 cez leto sme stale tam nelka tam ma bazen hracky urobili sme si tam letnu kuchynku... je tam dobre ale stale je to u svokrovov... preto mi je lepsie doma.. alebo ten vlastny domcek 🙂

nelustek
21. sep 2011

Tak okna umyte ved mame iba 2izbak tak v pohode,trochu si oddychnem a idem nelke poukladat tie malinkate zvieratka na parapetu 😀 nema zatial policky v izbe tak to ma na okne a je to dost otrava tam utierat prach..a potom sa chystam umyt schodisko.uff

nikolka4
21. sep 2011

@skybaby neviem ale nechcem tam trčať ved uvidím čo bude dalej
🙂