Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte baby... takže medzi 3. a 7.10 mám planovaný cisársky rez... včera som bola na poradni, aj v pôrodnici, aj môj doki doporučil, aj pôrodník nezávisle od neho doporučil sekciu.. Placentu mám už total prezretú, tak snáď tie dva týždne už vydržíme... včera mi bolo ťažko, ale dnes som už zmierená...
@nelustek ja mam tiež bliženca, a veru sú to dve povahy v jednom. A treba vedieť ako nich 😀
@bv_alexandra PRESNE 😉
fuj dnes ma čaká žehlenie 😖 ráno som bola akási akčná tak som drahému povedala nech mi roztiahne dosku - bo my máme také veľké hebedo že žehlacia stanica 😀 no akosi som stratila odvahu postaviť sa ku nej 😀 😀 😀
ahojte,tak dnes idem po vysledky z krvi a dufam,ze budu dobre lebo este by som nechcela ist do nemocnice.radsej budem lezat doma s vylozenymi nohami.a baby stale rozmyslam nad tym mojim porodom,ci budem rodit normalne ci pojdem na cisarsky 😒 sa bojim,ze ju ani nevytlacim ked bude mat okolo 4,5kg ☹
@bv_alexandra tak kuchyna spratana,prach utrety a chystam sa na tie okna kuchynske a detske... no neviem neviem co porabate vy?
@bv_alexandra Len do toho, ja dnes umyvam podlahu v celom dome a na dvoch WC po stvornozky so savovou vodou, ostatne izby (5) s mopom a vonavym saponatom 😀 a budeme mat cistucko 😉
baby u mna sme okna umyvali ja, segra, mamca a este na druhy den dokoncil muz balkon co som bola uz hotova a nevladala.
@nelustek hej hej, kupili sme starsi (taky s plochou strechou) a teraz prerabame... obcas si aj nadavam ze preco taky velky, ale na druhej strane ja by som sa v panelaku asi zlaznila. Potrebuejm totiz stale nieco robit a sa hrabat v zahradke a toto obdobie 7mesiacov co som bola na rizikovom ma ubijalo. Ale teraz ked sa citim fajn tak to dohanam 😎
@baby213 jej to sa mas,ja som sice o domceku vobec neuvazovala,ale muz vyrastal na dome a chcel by stavat.Ma po babke aj pozemok tak aj ja by som sa tesila keby nam to vyslo... ale ani motyku neviem chytit do ruky 😀 muz ma nastastie aj cit pre zahradku skalky a tak tak by ma hadam zaucil 😵
baby tak ja idem, a neupratujte toľko potom mám zlé svedomie 😅
@baby213 ja som uz okna zvladla, sice len dve ,spalna zajtra, dnes este musim varit a zehlit tak nech mam aj na to energiu, inak mne tiez od zaciatku doktor predcasny porod spominal, tiez som mala rizikove a teraz na konci energie na rozdavanie, krcok sa ani nehne a to robim vsetko, vyupratovane mam tak ako som nikdy predtym nemala
@nelustek chacha, vies co ti poviem, ze my s muzom sme panelakove deti obaja z mesta, ale radi si pogrilujeme, opekame, neni nad to dat si rano na teraske kavu, a ja tu moju zahradku vytuzenu som chcelaa, lebo v detskej u nasich uz sa mi nezmestili kvietky na parepetu, tak sme kupili domcek. Sme si pred tromi rokmi povedali ze do 20km od NR a nech je to v dobrom stave. Takze teraz sme gazdovia 17km od NR. Moj muz ked sme sa spoznali nevedel ani kliniec pribit, tak sme si svojpomocne vsetko prerabali za pomoci ocinov a znamych a naucil sa veru tak za tie 3roky, ze teraz mi vystierkoval sam izbu pre maleho,kupelnu oblozil a na jar mi spravil cely zavlazovaci system do zahradky, xixi. Ma v pivnici svoju dielnicku a tam si majstruje, brusi noze a vyraba 😎 sikula je to. A ja si zavolam na jar babicke, posle mi semiacka povie co kedy sadila, ja zas mam jeden kalendar a tam si znacim co som kedy sadila ja rok pred tym a takto sa naucime postupne...
Mame sice hypoteku na 30rokov splacat po 400Eur ale zijeme si stastne, skromne a spokojne
baby od rána mám druhy krát silný výtok,ale nie biely až si musím isť prezliekať nohavičky tak to so mna vyhrkne myslíte,že sa to už chystá na mna či ako ale bolesti nemam žiadne 😉
@nikolka4 ved aj ty si toho dost stihla, ja tak upratujem aj preto ze manzel ma narodky, tak budeme oslavovat cez vikend, pridu navstevy tak nech mam vsetko cistucke, este ma caka v sobotu upiect torticku a kolac, a spravit majonezovy salat ,lebo netusim co im mam servirovat,inak sa mam fajn, v nedelu som mala bolesti ako na menzes a aodvtedy nic, takze zas sa nic nedeje...
@lucy56 ja mám teraz akýsi výtok neviem neviem ale ved taška je zbalená al fnuk nemám doma muža čo a to mchceme aby bol pri mne :(( ved uvidíme možno planý poplach a pojdem až ked bude doma.Nezavidim ti tu oslavu a to chystanie ale ked si to rozplánuješ a začneš už v piatok tak sa da.Malá ma tu jeduje,lebo ma nakázané upratať si svoj kútik a nechce sa jej,ale nemá na výber.
@baby213 to je krasa,moji svokrovci ved maju dom a muz vzdy cez vikend len podme k nasim na dvor dame si kavicku..pili mi s tym stale usi 😀 cez leto sme stale tam nelka tam ma bazen hracky urobili sme si tam letnu kuchynku... je tam dobre ale stale je to u svokrovov... preto mi je lepsie doma.. alebo ten vlastny domcek 🙂
Tak okna umyte ved mame iba 2izbak tak v pohode,trochu si oddychnem a idem nelke poukladat tie malinkate zvieratka na parapetu 😀 nema zatial policky v izbe tak to ma na okne a je to dost otrava tam utierat prach..a potom sa chystam umyt schodisko.uff

@baby213 moj chlap je znamenie blizenci..neviem ci tomu zodpoveda jeho povaha..on tiez neni zly,ale vela veci pochopi az ked ma nacapa plakat 😒 radsej mu nic nevesam na nos a to ja som skorpion,co by som si mala narobit doma poriadok 😀