Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Nasa super suseda nam doniesla knedlicky plnene slivkami mnam..keby sme ju nemali nemali by sme ani taketo pochutinky..tak tie nase spagety varit ani nebudem 😀
@bv_alexandra zeby si to tu nakoniec s tym Jozkom zachranila ty? 😉 u nas sa to meno dedi - co je najlepsie tak aj v nasej aj v mm rodine (takze mam muza, svokra aj otca Jozka, a aj dedko bol)...no a vsetci ked sa dozvedeli ze to bude chlapec tak automaticky ze Jozko...ale ja to skor vidim na Jakubka, mam pocit ze tych Jozkov uz je u nas dost 🙂 inak ak aj das dve mena tak pocitaj s tym ze ho vsetci budu volat len tym prvym v poradi a to druhe bude len tak "do poctu"...mm to na mna skusal ze ved moze mat druhe meno Jakub, ale to by som si to meno radsej "usetrila" pre druheho synceka, teda ak to nebude Zoja (to bude este tazke prelobovat, hlavne ak teraz bude Jakubko) 😀
@nelustek @nelustek mne tiež pri malej až v nemocnici púštali vodu, ale mam to tak ako píšeš aj ty. že mi unikne. stále mám mokrú intímku. Ale čítala som že ked po trošičkách odteká plodovka že to nevadí lebo tá sa vraj tvori stále. že jedine keby odtieklo veľa naraz. 🙂
idem sa pustiť do toho žehlenia, lebo furt na mna čaká 😀
Ty si aká akčná dnes. Ja by som najradšej len polihovala sa mi moc nechce upratovať. 😉
@nelustek mnam, milujem slivkove gule, len keby nam ich mal kto nosit 😉 my sme predvcerom objavili v Metre take zemiakove knedlicky plnene cucoriedkami, tak aspon nieco, sme si vcera dali s makom namiesto dezertu za obedom...ale domacim slivkovym guliam sa to ani zdaleka nevyrovnalo...tak dobru chut prajem, napis ake boli 🙂
@jana0706 no u nas ten Jozef by sa tiež páčil drahému a mne skôr sebastian. Ešte máme v loterii Mareka alebo Samuela. Neviem prečo ale viem že keby to malo byť dievčatko tak je to rozhodnuté už na začiatku tehu. ako sa bude volať. 🙂
@jana0706 mozem povedat ze boli vyborne..keby sme nemali nelku tiez nam nikto nic nedonesie 😀 pani suseda hlavne pre nu,ale vzdy da dost ze ostane aj nam.
@bv_alexandra mne zas pri nelke odchadzala postupne,ale to uz som bola dva dni pred terminom v nemocke.Tak mi hned povedali ze je to plodova(mala som zelenu)
@bv_alexandra akcna mozno,ale ked pride manzel uz ako keby som ho pocula A co si robila cely den? 😀
baby vy co upratujete 😀 😀 ale aj ja som 😀 teraz som skoncila.....rano sa mi nechcelo ani caj si uvarit len potom prisla svagrovka na navstevu,dali sme kavu a slnko mi zasvietilo do bytu a vsade prach,tak pomeho 😀 prasila som vsetky deky,koberce,pozametala´,utrela prach a linku troska zotrela kde bolo treba a aky mam skvely pocit,teraz len odpocinok 😎 maminka mi donesie zachvilu fazulovu polievocku,taku s klobaskou a so smotanou....mnamky a pojdem po riska a na malu prechadzku 😉
Baby ja sa divim kde beriete tu energiu na upratovanie... ja si kazdy den poviem ze idem na to a uz to takto trva tyzden a nic 😀 ale zajtra chcem konecne poprat a pozehlit a mozno konecne umyjem aj ja aspon jedno okno. Mam ich len tri a aj to sa mi do nich nechce...
Ten roztok na zistenie ci to je plodovka v lekarni nemali a este sa na mna kukala jak na blbca ze o tom v zivote nepocula 😕 ale tak dnes mam pocit, ze to prestalo tak asi to bol len vytok, lebo plodovka by neprestala 😝
Kupila som si v meste knizku juj uz sa na nu tesim 🙂
ahojte tak som konečne doma, v poradni nič nové 😒 cervix 8 ale že sa to nejak zastavilo 😖
@nelynka18 no tak ja nemám také dobré spravy ako ty, sa mi to zastavilo ako tebe minulý týždeň, ale som si v papieroch kukala ako som to mala pri riškovi a tam som mala cervix 7 takže skoro to isté takže si začínam myslieť že to bude na termín ako vtedy
@wewe22 aj ja som zlenivela 😀 predtým som bola nejaká akčnejšia, len už mám pre malé všetko nachystané takže som taká pokojnejšia
@nelustek aj my sme tak mali na parapete tie malé z kinderiek hračky ale už som to zrušila kôli tomu prachu 😉
tak konecne som dala malu do postele, este sme mali kamosku na navsteve, dufam, ze zaspi, lebo stale ju pocujem si tam rozpravat... ani vcera nespala a este sa aj o 6 rano hviezda zobudila... 😒 a hlavne ked treba ist do skolky tak nie a nie ju zobudit, poznate to vsak? 😉
a tu som dala fotku malej a jej kresbicky, taketo super postavicky uz kresli 🙂 a vsimnite si ja som celkom vlavo a este aj braceka v brusku mam nakresleneho 😀 😀 😀 sice to asi nevidno tak detailne, mala fotka....
@nelustek to je cervikálne skóre to tam hodnotí ten uhol a mäkkosť a všetky tie aspekty v tehu knižke je to a je to tam aj trochu vysvetlené
@nelynka18 no može byť kľudne že máš 9 myslím že v tej tabulke je pri 38tt už napísaná deviatka že by mala byť a už nepokladal dr. za potrebné to tam značiť, abo zabudol 😨
no ja v knizke nic take ani nemam ono to bude asi nejake bodove hodnotenie ja mam uz od 30tt krcok skrateny na 2cm ale taku hodnotu ze 9 som nenasla nikde
@misic CS sa skladá zo šiestich častí tam sú aj vymenované v knižke 1. dĺžka, 2. dilatácia, 3. orientácia atď. a každé z toho može mať hodnotu 0 alebo 1 alebo 2 potom sa to sčíta a výde ti výsledné CS, mne to značí dr. tak že CS = 2 -1 -1 - 2 - 2 spolu je to 8 toto som mala teraz naposledy takéto hodnoty ale to ti tam dr. nemusí tak rozpisovať iba možno zaznačí to výsledné číslo

@nikolka4 no ten vytok moze byt aj plodovka, vraj ak je to cire a bez zapachu,tak pozoruj ci sa to bude stupnovat pocas dna alebo sa to zastavi a potom sa rozhodni, no ved ja to mam na kazdy den nieco naplanovane,salat spravim asi uz v piatok, peciem v sobotu, zajtra velky nakup, a popri tom upratujem,aja som zas rada ze sa nieco deje aspon som zamestnana a nemyslim na porod a tak,