icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

raona
21. sep 2011

@peta_k neboj, nie si sama s tymito stavmi 🙂 akoze je to des.. ja uz nemozem riadne spavat, ked sa chcem pretocit, musim veelmi pomaly, bo mam pocit ze sa cela roztrham 🙂 a tam dole tiez pocitujem taku zvlastnu bolest, ze som si myslela, ze to sa otvaram, ale stale som zavreta 🙂

a pohlavie ani mne nevychadza..

jana0706
21. sep 2011

@nelynka18 ja mam, ale iba preto ze dievcenske meno som mala hned a chlapcenske nemame doteraz uplne uzavrete 😀 ale som na tom ako katy31 - o tom ze to bude chlapec nemal nikto od 20 tt ziadne pochybnosti, tak jedine ze by sa ten odfoteny pindik niekam za posledne tyzdne stratil 😀

raona
21. sep 2011

@andelusik jááj som si to zle asi precitala, ked citam prispevok od @katy31 o streptokokovi som ja pisala a ty o staphylococus , sorry 🙂

monia_
21. sep 2011

ahojte, chcela by som sa Vas opytat, ci nahodou nemavate take bolesti ako ked mate dostat mrchu. Ja to mam posledne tri dni a neviem ci je to normalne alebo mam ist k lekarovi.

babulkaa
21. sep 2011

Kocky akurat som si pozrela pocitadlo a ze 11 dni no pekne mi uz prihara 😀 😀 😀 😀 😀 zacina ma chytat panika 😅

nelynka18
21. sep 2011

@katy31
@babulkaa
@peta_k teda vy by ste reklamovali,vy ste teda 😀 😉 stalo sa veeeelakrat,ze sa dr.pomylili....mojej kamoske 3krat dvaja doktori povedal,ze to bude chlapec a bola baba 😉 a este poznam dve co mali mat chlapa a bola baba 😉 a boli tie dve aj na 4D 😕 pre mna by to bol teda riadny sok 😀

nelynka18
21. sep 2011

@monia_ ahoj ja som to mala cely den v pondelok,uz sme si mysleli,ze sa cosi chysta a nakoniec nic....a dr.povedal,ze je to normalne...

nelynka18
21. sep 2011

@jana0706 ved hej ale 100% si nemozes byt nikdy ista 😉

zewa11
21. sep 2011

@nelynka18 júúúúj bodaj by sa aj u mńa pomýlili 😀 😀 ja by som taký šok prijala 😝

nelynka18
21. sep 2011

@zewa11 a co cakate?tipnem chlapca a chces babu 😉

zewa11
21. sep 2011

@nelynka18 tak,tak a doma už jedného mám a aj pri nom som strááááááášne chcela babu,dve baby by mi nevadili,ale dvaja chalani to bude asi iná divočina 😀

nelynka18
21. sep 2011

@zewa11 ja mam tiez jedneho doma a chysta sa druhy 😀 hotova zoo 😀 😀

katuska_za
21. sep 2011

Mne vychadza chlapec tak ako aj cakame 🙂 ale baba by mi voooobec nevadila a bola by Timea.. akurat s manzelom preberame co robit ked ma to chyti a on bude v praci.. tak spisujeme zoznam komu volat 😀 juj aky je len starostlivy ten moj drahy 😅

katy31
21. sep 2011

@nelynka18 no ale tie fotky orgánov... veď hádam nie sú blbí, všetci traja.. a mne to aj tak vyzerá, že je veľký a ťažký a to dievčatá väčšinou nie sú... 🙂 tak fakt reklamujem, hlavne tú fotku s pipíkom... 😀 😀 jasne, že sa lekár môže zmýliť.. ale traja lekári, už hádam nie 😀 a dvoch chalanov budem mat aj ja... stále rozmýšľam, že to už len dva týždne a je na svete... dúfam, že tú sekciu zvládnem, včera som z toho bola riadne mimo... 🙂

jana86
21. sep 2011

ja som bola dnes po vysledky z krvi, mam zvysene ALP,neviem co to znamena ale doky spominal gestozu tak ze zajtra mam ist do nemocnice na ctg a asi ma tam uz aj nechaju 😒 teda neviem na isto,ale moj doky povedal,ze radsej by si ma mali nechat a ze asi pojdem tiez na cisarsky lebo mala je velmi velka 😒

jana86
21. sep 2011

@katy31 ahoj,aj ty ides na sekciu?tiez budes mat vecsie babetko alebo preco ak sa smiem opytat?

tinika
21. sep 2011

kočky čafte, aj vy mate pocit ze vam brucho vybuchne? sa mi zle dycha, mam pocit ze vkuse tvrdne, nepamtam zeby toto bolo v prvom tehu

tinika
21. sep 2011

@katy31 takze aj ty na sekciu? ja zvedava ako dopadnem a uz ste sa rozhodli či bude Riško alebo Romanko?

tinika
21. sep 2011

@katuska_za ja uz mam tiez v zalohe babky a krstnu, aby mal kto ostat s malym 🙂) este sa postarat aby mali čo jest .))

katy31
21. sep 2011

@jana86 @tinika áno, aj nás čaká sekcia.. hlavne kvôli tomu, že malý je veľký, ale najväčšou indikáciou je to, že už mám veľmi prezretú placentu.. a doma chlapčeka s autizmom, ktorého prvý pôrod bol veľmi náročný.. tiež zlyhala placenta, slabli mu srdcové ozvi, zelená plodová voda, dlhý pôrod, pupočník okolo krku.. teraz to nechcú riskovať.... navrhol to aj môj doktor na poradni, nezávisle od neho aj pôrodník v nemocnici... tak dúfam, že bude v poriadku.. a ja s ním... kvôli malému musím fungovať rýchlo a čoskoro.. 🙂

katy31
21. sep 2011

@tinika mne v brušku občas normálne niečo praskne... dnes tu bola kolegyňa, až sa zľakla, keď to počula.. kožu mám natiahnutú už tak veľmi, že čakám, že sa pretrhne... hoc krémujem od začiatku aj olejčekujem furt... už nemá asi rezervy... a už každý pohyb toho drobca, ktorého od začiatku voláme Riško, tak sme pri tom ostali cítim ako bolesť.. ani si nemyslím, že bude taký veľký, skôr, že má ťažké a hrubé kosti... lebo tie cítim statočne, ako sa hýbu 😀 Inak, posledná verzia mena bola Daniel... tak sa môže stať, že sa bude volať inak 😉

tinika
21. sep 2011

@katy31 ach, nemas to lahke teda :( drzim prsteky nech je vsekto ok a ty to zvladnes
ja dnes mala telefon, potom druhy, tak som dvihla ze poviem kamoske ze nech zavola o chvilu a mi tak strasne zabehlo ze myslela ze rodim 🙂))) a moj tiez nejak bars aktivny, patko v tom čase uz nebol taky aktivny, tak sa tesim, čo to bude za "zive" babo ked sa narodi 🙂))

skybaby
21. sep 2011

@katy31
@tinika
@jana86
Baby mna tiež čaká sekcia, asi budúci pondelok, ak prvá dcéra išla sekciou, kvôli veľkosti a druha je maly obrik a bude cez 4 kg a tiež mám pocit že mi uz praskne brucho 😝 A absolútne sa uz nevladzem hýbať, uz mám toho fakt dost

tinika
21. sep 2011

@skybaby ja cez den v pohode fungujem, mne je horsie v noci vstat na wcko abo ked sedim pri telke, akurat sa smejem ze jedna baba dlho nebolo vidno ze čaka, ma menise brucho ako ja, termin min. 3tt neskor a uz chodi ako kačka a odfukuje a ja fachčim akoby som bola v 10tt 🙂))

tinika
21. sep 2011

len ma sere, ze jeden lekar by ma hned bral na sc, som ho nechcela, druhy vraj tiez do rici to neni nikto taky čo v pohode? a gyndos ze neni dovod na sc ta čo mam robit?

katy31
21. sep 2011

@tinika o sekcii aj tak rozhoduje až pôrodník.. mne to tak aspoň môj gyndoš vysvetlil a mal pravdu, lebo pôrodník sa absolútne nekukal do toho, čo napísal môj doki a navrhol to sám.. na základe toho s tým malým a placenty.. ja by som radšej rodila normálne... ale druhé choré dieťatko by som už asi nezvládla a keď je tam tých rizík, čo sa môže všetko dobabriknať viac, tak som aj rada, že to bude sekcia.. hlavne, nech je bábo zdravé... 🙂

katy31
21. sep 2011

@tinika mne len čakajú, kedy budem v 38 TT... tak dúfam, že to už vydržíme a že sa nič nezmení... ☹

tinika
21. sep 2011

@katy31 no ja prveho rodila 38+5 ale 38+3 voda odtiekla tak cca dufam, ze to potiahneme tiez teraz do 38tt 🙂 viac ani nemusim .)) nechcem prenasat .))

nikolka4
22. sep 2011

Ahojte baby odchádzam do porodnice odtiekla mi plodova voda držte nám palce!

bv_alexandra
22. sep 2011

@nikolka4 Drž sa 😉 🙂