icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lila13
28. feb 2011

@natalii6 ved vravim, ze sme rovnako mlade 😀 😀 😀, nebudem pisat stare, to znie hrozne 😲 to som rada, ze sa mi podarilo ta rozosmiat 😉 tak nech ste rychlo zdravucki 😉 medzi nasimi deturencami je rozdiel mesiac 😉 ozaj davas prihlasku do skolky? ja ano aj ked mala sanca, ze ho vezmu 😒

lila13
28. feb 2011

@berus222 to brusko mam tiez take skor huspeninove 😝 😀

lenuska20
28. feb 2011

@lila13 no zamerať sa mám na čo, píšem bakalárku, skúšky, štátnice...mám toho hojne 😖 a na zhodnutie máte ešte kopu času 😉

lea1333
28. feb 2011

@masinka aj ja som z ivanky 😀

chavallee
28. feb 2011

Krásny pondelok októbrovkám z Košíc!
My sme po krásnom vidieckom víkende na farme a vydarenom dedinskom plese (fakt poklona organizátorom). Keďže som si zabudla doma vitamíny, tak ma napadlo, či mi preto nebolo dva dni lepšie (bez napínania) aj kvôli tomu... Viem, že z vitamínov môže byť zle, eln rozmýšľam, že PREČO? Veď bežne z potravinových doplnkov nebýva zle... či?
@bettyx Dobre rozumiem, že si už tehotná ešte jeden cyklus mala krámy? Takže si nečakala, že si tehotná? Milé prekvapenie prísť po meškajúcich krámoch a bať už v 7tt+x :D JA odpočítavam do štvrtka na SONO🙂 Teším sa.

Baby, dookola v robote aj doma toľko chorých, jak ma to hnevá!! Kolegyňa si pokojne príde ku nám do kancla, ešte zachrípnutá po neporiadne doležanej chrípke, že už je v pohode a vládze... ta, nedám jej po hlave??

tun1ska
28. feb 2011

ako sa to robí, ak sa chce upozorniť na meno? /@a modrý nick/
😅

lea1333
28. feb 2011

@bettyx treba utekat doktorovy ale to si uz iste spravila drzim palce a potom napis!!!

lea1333
28. feb 2011

@chavallee ahoj aj ja mam v okli samich chorych ked sa na nich kukam je mi zle...co je dobre ako prevencia proti nachladnutiu?a este jedna vec mne stale cuka oko mam tik v oku uz asi 4den co ta ma byt? ☹

lea1333
28. feb 2011

@tun1ska neviem co myslis!!! 😝

tun1ska
28. feb 2011

lea1333 - presne to, čo si napísala 😵 ked si mi odpovedala, vysvietilo to môj nick na modro a upozornilo ma na to, že mi bola pridaná odpove´d...ako si to urobila? 😕

tun1ska
28. feb 2011

lea1333 - k tomu oko - dopln si do tela magnézium /tablety, minerálka., magbé B6...../ 😨

tun1ska
28. feb 2011

magné B6
😵

chavallee
28. feb 2011

@masinka Evička je krásne meno... a na Vianoce... aspoň mne to nikdy nebolo ľúto... úpráveže milé osvieženie 🙂 Vždy sme mali na stole aj kytičku kvetov, alebo mi naši kúpili azalku v kvetináči... milá tradícia 🙂 Tiež rozmýšľa o Evke... nie preto, že "po mame", ale preto, že je to krásne univerzálne meno 🙂

klajosa
28. feb 2011

@lenuska20 ja som na tom tak isto...ale ja už píšem diplomovku 🙂

klajosa
28. feb 2011

@tun1ska klikni po príspevkom ktorý chceš okomentovať je tam modrým "odpovedz" a to ti potom označí toho koho chceš... a už len ďalej píšeš 😎

katy2
28. feb 2011

@tun1ska vedla prispevku kazdej z nas mas modrym napisane odpovedz... ked na tom kliknes pri osobe, ktorej odpovedas, bbjavi sa ti tam @meno .... alobo jednoducho daj @a napis nick 😉

chavallee
28. feb 2011

@bettyx držím palce! Ja som bola asi v 4om mesiaci, keď som dostala nejakú črevnú virózu, sama na chate na Liptove, neskoro večer... Naraz som hnačkovala i vracala. Doslova. A teploty. Keď som sa viac-menej vyprázdnila (mala som zvracať skôr, nie oddiaľovať to), trochu sa uľavilo... ešteže bola chata zásobená. Dala som si paralen, smectu do trošky čierneho čaju, živočíšne uhlie, kolu po lyžičkách... Manžel prišiel až ďalší deň ráno, priniesol sucháre... Prešlo to do 2-3 dní, ale bolo to veľmi búrlivé a vyčerpávajúce... zahmlievalo sa mi pred očami... Doslova mi pomohol kocúr domácich, celý čas mi priadol pri nohách, hoci mi zakazali ho púšťať dovnútra... Prvé, čo som spravila, keď som vedela, že ide do tuhého, pustila som ho k sebe. Zázračný tvor. So špinením si určite išla za gyndošom. Keď som ja s Janíkom mala špinenie, tiež som sa veľmi bála... Veľmi držím palce!

sandyza
28. feb 2011

Ahojte, ak vsetko pojde dobre tak moj termin je 12.10. 🙂 zatial som bola len na potvrdenie tehotenstva, neviem ci uz bolo vidiet drobca lebo doktor mi nic nepovedal, ale ges.vacok 1.6cm. Nasiel mi cystu 6cm, povedal ze nic sa s tym nebude robit, len sledovat. Nikdy predtym som cysty nemala, otehotniem a mam vsetko :( dufam ze bude vsetko v pohode.

bettyx
28. feb 2011

@lea1333
@natalii6
Děkuju za podporu.. dopadlo to dobře.. hned na osmou jsem seděla hezky v čekárně, celá vystresovaná, ale doktor mě uklidnil, říkal že se nic neodlučuje, krvácení vypadá že ustalo, tak udělal stěr a šli jsme na U, tak mi drobečka ukázal... a asi to bude jako poprvé, protože měsíčky se mi opožďují již tři týdny a miminko odpovídá pouze 5tt...
Takže jsem se hezky uklidnila a jdu dál stonat aby to bylo za mnou co nejdřív.. 😉

bettyx
28. feb 2011

@chavallee jo, přesně tak to poprvé bylo.. tři dny po zpoždění UZ řek že miminko odpovídá 7+3tt.. takže překvapení -malej byl se mnou u maturity 😅 ...
Teď to bylo jiné.. teď jsem úplně omylem odhalila zpoždění a dnes Dr. povídal že miminko odpovídá 5+2tt, ale podle měsíčků je to 8tt.. 😎 .. takže jako minule.. určitě mám ovulku na konci cyklu...
Dnes jsem dopadla dobře -Dr říkal že to krvácení mohlo být tou chřipkou, tak snad už se to opakovat nebude.. též děkuji za podporu 🙂 a teda taky sis užila! je to hrozný -kolikkrát si řikám jaký mají lidi osudy.. mě je všech strašně líto když se někde něco dočtu...
No, tak snad se nám už nikomu nic nepřihodí a budeme se na podzim těšit z miminek 😀

katy2
28. feb 2011

@bettyx tesim sa s tebou, ze je to v poriadku... Hlavne sa co najviac setri... A srdiecko uz bolo vidiet?

masinka
28. feb 2011

@tun1ska napises zavinac a potom meno, alebo pod prispevkom kliknes na Odpovedz a hodi ti to automaticky

@chavallee ja som mala sefku staru dievku, ktora ked som ostala PN, rozpravala celej robote ze som simulant. Tak ked som mala zapal priedusiek, rano som musela dojst do roboty, a ked kolegynka s bruskom videla ako sa dusim, isla za mojou sefkou a vynadala jej ze preco ma neposle domov 🙂 A mohla som sa ist konecne kludne liecit 🙂

@bettyx juj, to je dobre ze to dobre dopadlo, ja som to tiez absolvovala, tak to tu s kazdou prezivam 😉

natalii6
28. feb 2011

@lila13 tak to si pis ze sme este mlade a jare 😀 😀 ..ano idem dat zajtra lebo u nas sa moze dat az od 1.marca aj ked pochybujem ze niektore mamicky uz nedali ale ked som sa pytala riaditelky ci mozem dat aj skor tak povedala ze nie ale znamosti su a aj peniaze urcite funguju 😒 😒 a mas pravdu sanca ze ho zoberu je miziva ale neva skusit to mozeme ved ked nie tak to az tak nevadi kedze budeme zase na materskej a podame zase na buduci rok to uz ich hadam zoberu...a my sa musime este odnaucit od plienok naucit papat priborom 😉

natalii6
28. feb 2011

@lea1333 nejak sa to na teba vali zo vsetkych stran najprv prehanky teraz trhanie dufam ze uz ta stretnu len same dobre veci 😉

natalii6
28. feb 2011

@sandyza ahoj a vitaj mezdi nami a nebot j hadam ta cista sa nebude zvatsova 🙂

natalii6
28. feb 2011

@bettyx to je super ze to takto dobre dopadlo uz len vyliecit sa a uzivat si tehotenstvo 😉

jani74
28. feb 2011

Ahojte 😉 Narýchlo sa hlásim - bola som na kontrolu som na konci 7tt, máme 1cm a krásne nám bilo srdiečko 🙂 🙂 🙂 Mala som čo robiť aby som sa tam nerozplakala od radosti 😀 ďalšia kontrola 22.3. a to vraj už s knižkou - sestrička mi ju chcela dať už dnes ale namiesto doktora tam bola taká nejaká iná stará doktorka a tá má iný postup.
Juj ale sa teším!!!!Držkajte sa, idem si lažkať k Matejkovi - večer si Vás prečítam 😉

natalii6
28. feb 2011

@jani74 tesim sa spolu s tebou 😉

chavallee
28. feb 2011

@jani74 krása! Ja sa teším, keď vám rovnako dobré správy napíšem vo štvrtok 🙂

chavallee
28. feb 2011

baby, kde nájdem tú tabuľku?