icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katy2
28. feb 2011

@chavallee tu je tabulka https://www.modrykonik.sk/fotoblog/oktobrovky2011/
@jani74 gratulujem k srdiecku 😵
Ja by som mala ist na uzv teraz koncom tyzdna, ale manzel je v nemocnici a nemam kde dat malu. Tak pojdem az v pondelok, to by som mala byt 6tt+4, tak dufam, ze aj ja uz uvidim srdiecko/a.... Teraz koncom tyzdna by to este bolo asi hranicne, tak mi to aj celkom vyhovuje, ze sa to tak skomplikovalo a ze pojdem az v pondelok. 🙂
Ale nas tu pekne pribuda... Uz je nas tu pekna kopka 😎 To bude oktobrovych deticiek 😵 😵 😵

berus222
28. feb 2011

jej, konecne sa niekto podujal na tabulku. ale nas je!

lea1333
28. feb 2011

@natalii6 ani mi nehovor citim sa ako hypochonder ale naozaj to to vsetko ma stretlo to moje dieta bude urcite skvele bude krasne spinkat ked ja mam stale problemi!!!! 😀

lea1333
28. feb 2011

@katy2 no a zase budu plne porodnice...
@berus222 a aka tabulka???

masinka
28. feb 2011

@jani74 gratulujeme 🙂 a neboj, aj knizka bude 🙂

inac taky tip - kto mate tehuknizku - ked sa prihlasite v DM do babybonusu ako mamicky-cakatelky, dostanete par poukazok na zlavy ( farba na vlasy, teplomer, lovela...).

katy2
28. feb 2011

@lea1333 link na tabulku je na predchadzajucej strane 🙂 a s tymi porodnicami, ked som rodila v juni, nemali ani volne izby, davali nas na oddelenie rizikoviek a pod.... 🙂 tie porodnice su asi furt plne a ze niet deti....

lea1333
28. feb 2011

@katy2 super tabulka si sikula!!!som zvedava ako sa to vsetko pomeni!!!!!inak som si davala do viacerich teh.kalkulaciek a vsade mi vysiel iny termin porodu!!!! 😀

lea1333
28. feb 2011

@katy2 sak to to a ze slaba porodnost keby radsej otvorili nove porodnice v ba...inak baby vyzera to tak ze pojdem na antolsku rodit vsetky kamosky ma odporucaju tam...ale dovtedy daleko nie?

katy2
28. feb 2011

@lea1333 ja som tu tabulku nerobila... nechcem si pripisovat zasluhy... myslim, ze ju robila @masinka 🙂 To ona je taka sikulka....

masinka
28. feb 2011

@katy2 dik za pochvalu 🙂
ano, zatial to mam ja pod palcom, dufam ze budem stihat doplnat udaje - ak mate niekto nejake zmeny, najlepsie bude ak mi poslete IP (bud mne sem alebo na "adresu" oktobrovky2011). Od zajtra budem tyzden bez pristupu na net, ale dufam ze to vsetko potom stihnem docitat a doplnit 🙂

masinka
28. feb 2011

inac potom si tam mozeme urobit aj albumiky s bruskami, fotkami z UTZ a nakoniec aj s fotkami deticiek 🙂
pripadne ak mate nejake dalsie navrhy, sem s nimi. Napr. mozeme si tam dat aj stlpcek s nejakymi udajmi o oteckoch.
a ak by sa nieto chcel spolupodielat na manazovani toho, dajte vediet, poslem prihlasovacie udaje 😀

bibi13
28. feb 2011

@michaela18 ja nešpinim.. ale čo to špinenie je, netuším.. ťažko povedať... treba vela ležať a všetko bude dobré..

lea1333
28. feb 2011

@masinka sikula.....no ja urcite budem mat zmenu ja idem 3.3. na sono a potom budem mudrejsia....

lea1333
28. feb 2011

to uz tu nikto nie ste???

zuzinka_26
28. feb 2011

ahojte zienky...tak dnes tazky den za mnou - cele doobedie som presedela v cakarni u doktorky, kde som tusim ochorela este viac ako som bola - vkuse tam niekto kaslal, smrkal - no hroza :( prisla som domov znicena s este vyssou teplotou ako cez vikend, takze som si hned lahla a som PN cely tyzden. Nedala mi ziadne lieky, odporucila mi len nejake homeopatika, tak som si ich kupila. Ked mi vystupi teplota nad 38 mam zacat uzivat paralen - zatial mam teplotu 37,9 :(

natalii6
28. feb 2011

dievcata teraz su take plne porodnice ze budeme radi ak nebudeme na chodbe 😀 😀 😀 😀 ved to ze porodnice pozatvarali pozrusovali a teraz sa rodi deti ako smeti a kapacitne nestihaju..ja osobne by som bola rada ak by bolo vsetko v poriadku co najskor odist domov kedze ja nemocnice nemam rada...normalne rozmyslam ci ja vobec pojdem rodit do Ruzinova ked je to najhorsia nemocnica 😠 ale to je este daleko tak uvidim
@zuzinka_26 juj zuzi to ja na porazenie ze si u lekara este viac ochorela tak uz len skore uzdravenie 😉

natalii6
28. feb 2011

@lea1333 tak to je vo hviezdach ake budes mat baby ale kym kozes tak si uzi co najviac spanku ak by bolo nejake nespave ale ja mama stastie moj Davidko spal od prvej noci celu noc 😉 😉 😉

zuzinka_26
28. feb 2011

@natalii6 dakujem pekne 🙂 dufam, ze mi to prejde - chcem tu teplotu vypotit, ale neda sa mi spat, lebo mam plny nos a nemozem dychat :( a ten nosovy sprej s morskou vodou mi nejako nepomaha :(

lea1333
28. feb 2011

@natalii6 jezis zavidim ti normalne ale moja laska bude dufam tiez dobra....a ked nie tak mame na noc aj tatinka 😀 😀 😀 😀 😀
ja viem ze je to vo hviezdach....moj sen je hlavne aby bolo zdrave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lea1333
28. feb 2011

@zuzinka_26 chudatko!!!!a kde si bola u lekara?u nas v ivanke?
ja som bola vcera u nastavajucich svokrovcov a baba bola teda poriadne chora tak som od nej utekala dufam ze ma nenakazila!!!lebo ona este nevie ze som teh lebo chceme im to povedat az ked bude vsetko v poriadku to je po sone!!!

masinka
28. feb 2011

@zuzinka_26 ponahrievaj sa nad hrncom s kamilkami, to ti trochu uvolni dutiny
a u lekara treba vykrikovat ze ste tehotne a pchat sa dopredu, teraz ide o babatko, fakt netreba zbytocne chytat dalsie bacily :-P

zuzinka_26
28. feb 2011

@lea1333 nie nie, ja mam este vsetkych lekarov v BA, ale rozmyslam, ze si niektorych zmenim - mas skusenosti? no teraz musime od vsetkych chorych sa drzat co najdalej - ja som ochorela asi od kolegu :( zahlusim ho asi.

zuzinka_26
28. feb 2011

@masinka dakujem za radu 🙂 ja som aj rozmyslala, ze sa skusim predbehnut...ale viaceri sa tam predbiehali a ludia uz tam mali dost nervy ti co boli vpredu...brusko mi este moc nevidno, takze zatial si to nikto nevsimol. ale vsimla som si potom, ze za poplatok sa da objednat na presnu hodinu, tak to nabuduce vyuzijem.

lea1333
28. feb 2011

@zuzinka_26 akurat som ti chcela aj ja napisat ze si sa mala objednat lebo aj ja som si bola dat vystavit pn a zavolala som sestricke ze som tehotna a neschcem stat medzi chorimi tak som prisla ked tam uz nikto nebol...vies co u nas nie su niaky spickovi doktori ale vybavis vsetko a nemusis cestovat tak asi tak...a kam chodis na gynu????

bettyx
28. feb 2011

@katy2 děkuju 🙂 .. zatím nebylo... odpovídáme 5+2tt.. ikdyž podle poslední MS o tři týdny víc.. uvidíme za 14dní.. to se jedeme ukázat zas 😉

zabka1003
28. feb 2011

Ahojte baby,
tak ja som konečne doma z práce..

No s tými chorobami máte pravdu..všade všetci kašlú a kýchajú..už aby bolo teplúčko a tieto zimné choroby boli preč...

bettyx
28. feb 2011

@masinka no je to příšerný! teď už také vím co všechny kterým se to stane prožívají.. vždycky mi všech bylo líto a teď jsem se mezi ně zařadila..

bettyx
28. feb 2011

@natalii6 jo 😀 .. zatím mi i tchýně řekla ať se na to neupnám a nesoustředím, abych pak nebyla zklamaná, tak to asi tak udělám.. ale i tak kdyby se zase něco stalo, tak se probrečim dnesm i nocí... musim zaťukat! vrátit se to už nesmí! další neplánovaná návštěva doktora bude porodnice! musí...

zuzinka_26
28. feb 2011

@lea1333 nabuduce sa objednam. gynekologa mam v BA na Trnavskom myte v Zeleznicnej nemocnici

14petulka88
28. feb 2011

Ahojte, ako zvladate tehotenstvo? byva vam zle tak ako mne? Uz som skusala vsetko, nic mi nepomaha ☹