Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
jej, konecne sa niekto podujal na tabulku. ale nas je!
@katy2 dik za pochvalu 🙂
ano, zatial to mam ja pod palcom, dufam ze budem stihat doplnat udaje - ak mate niekto nejake zmeny, najlepsie bude ak mi poslete IP (bud mne sem alebo na "adresu" oktobrovky2011). Od zajtra budem tyzden bez pristupu na net, ale dufam ze to vsetko potom stihnem docitat a doplnit 🙂
inac potom si tam mozeme urobit aj albumiky s bruskami, fotkami z UTZ a nakoniec aj s fotkami deticiek 🙂
pripadne ak mate nejake dalsie navrhy, sem s nimi. Napr. mozeme si tam dat aj stlpcek s nejakymi udajmi o oteckoch.
a ak by sa nieto chcel spolupodielat na manazovani toho, dajte vediet, poslem prihlasovacie udaje 😀
@michaela18 ja nešpinim.. ale čo to špinenie je, netuším.. ťažko povedať... treba vela ležať a všetko bude dobré..
to uz tu nikto nie ste???
ahojte zienky...tak dnes tazky den za mnou - cele doobedie som presedela v cakarni u doktorky, kde som tusim ochorela este viac ako som bola - vkuse tam niekto kaslal, smrkal - no hroza :( prisla som domov znicena s este vyssou teplotou ako cez vikend, takze som si hned lahla a som PN cely tyzden. Nedala mi ziadne lieky, odporucila mi len nejake homeopatika, tak som si ich kupila. Ked mi vystupi teplota nad 38 mam zacat uzivat paralen - zatial mam teplotu 37,9 :(
dievcata teraz su take plne porodnice ze budeme radi ak nebudeme na chodbe 😀 😀 😀 😀 ved to ze porodnice pozatvarali pozrusovali a teraz sa rodi deti ako smeti a kapacitne nestihaju..ja osobne by som bola rada ak by bolo vsetko v poriadku co najskor odist domov kedze ja nemocnice nemam rada...normalne rozmyslam ci ja vobec pojdem rodit do Ruzinova ked je to najhorsia nemocnica 😠 ale to je este daleko tak uvidim
@zuzinka_26 juj zuzi to ja na porazenie ze si u lekara este viac ochorela tak uz len skore uzdravenie 😉
@natalii6 dakujem pekne 🙂 dufam, ze mi to prejde - chcem tu teplotu vypotit, ale neda sa mi spat, lebo mam plny nos a nemozem dychat :( a ten nosovy sprej s morskou vodou mi nejako nepomaha :(
@zuzinka_26 chudatko!!!!a kde si bola u lekara?u nas v ivanke?
ja som bola vcera u nastavajucich svokrovcov a baba bola teda poriadne chora tak som od nej utekala dufam ze ma nenakazila!!!lebo ona este nevie ze som teh lebo chceme im to povedat az ked bude vsetko v poriadku to je po sone!!!
@zuzinka_26 ponahrievaj sa nad hrncom s kamilkami, to ti trochu uvolni dutiny
a u lekara treba vykrikovat ze ste tehotne a pchat sa dopredu, teraz ide o babatko, fakt netreba zbytocne chytat dalsie bacily :-P
@lea1333 nie nie, ja mam este vsetkych lekarov v BA, ale rozmyslam, ze si niektorych zmenim - mas skusenosti? no teraz musime od vsetkych chorych sa drzat co najdalej - ja som ochorela asi od kolegu :( zahlusim ho asi.
@masinka dakujem za radu 🙂 ja som aj rozmyslala, ze sa skusim predbehnut...ale viaceri sa tam predbiehali a ludia uz tam mali dost nervy ti co boli vpredu...brusko mi este moc nevidno, takze zatial si to nikto nevsimol. ale vsimla som si potom, ze za poplatok sa da objednat na presnu hodinu, tak to nabuduce vyuzijem.
@zuzinka_26 akurat som ti chcela aj ja napisat ze si sa mala objednat lebo aj ja som si bola dat vystavit pn a zavolala som sestricke ze som tehotna a neschcem stat medzi chorimi tak som prisla ked tam uz nikto nebol...vies co u nas nie su niaky spickovi doktori ale vybavis vsetko a nemusis cestovat tak asi tak...a kam chodis na gynu????
Ahojte baby,
tak ja som konečne doma z práce..
No s tými chorobami máte pravdu..všade všetci kašlú a kýchajú..už aby bolo teplúčko a tieto zimné choroby boli preč...
@natalii6 jo 😀 .. zatím mi i tchýně řekla ať se na to neupnám a nesoustředím, abych pak nebyla zklamaná, tak to asi tak udělám.. ale i tak kdyby se zase něco stalo, tak se probrečim dnesm i nocí... musim zaťukat! vrátit se to už nesmí! další neplánovaná návštěva doktora bude porodnice! musí...
@lea1333 nabuduce sa objednam. gynekologa mam v BA na Trnavskom myte v Zeleznicnej nemocnici
Ahojte, ako zvladate tehotenstvo? byva vam zle tak ako mne? Uz som skusala vsetko, nic mi nepomaha ☹

@chavallee tu je tabulka https://www.modrykonik.sk/fotoblog/oktobrovky2011/
@jani74 gratulujem k srdiecku 😵
Ja by som mala ist na uzv teraz koncom tyzdna, ale manzel je v nemocnici a nemam kde dat malu. Tak pojdem az v pondelok, to by som mala byt 6tt+4, tak dufam, ze aj ja uz uvidim srdiecko/a.... Teraz koncom tyzdna by to este bolo asi hranicne, tak mi to aj celkom vyhovuje, ze sa to tak skomplikovalo a ze pojdem az v pondelok. 🙂
Ale nas tu pekne pribuda... Uz je nas tu pekna kopka 😎 To bude oktobrovych deticiek 😵 😵 😵