Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bv_alexandra sme za sebou v poradí 😎
Ahojte baby ja ja mam od včera hlienovu zatku aj ružovkastu už sa to asi bliži však?
mate to aj vy?
@nelynka18 jooooj uzi si jarmok. My sme mali koncom augusta a som si to fakt uzila 😀 ece by som raz brala...
Ja ked som sa raz skusala po hmate oholit tak muz sa smial ze ci som sa s kombajnom 😀 tam stica, tam, spotena jak hovado a vysledok nic moc. Ale so zrkadielkom by to snad slo, len ked ja cez to moje brusko ani to zkadielko poriadne nevidim. A ked to mm tak dobre zvlada, tak co sa budem natahovat a silit nie? 😅
Ozaj, baby som sa chcela popytat co vravite na dianatal, mala ste ho niektora? ja nad nim uvazujem ze aspon keby mi voda skor odtiekla nech nerodim nasucho ale je to dost peniazkov tak budem vdacna za vsetky infosky a rady ci ste za ci proti
ahojte tehuľky 🙂 ohľadom toho holenia - môj by na mňa asi vypleštil oči, že čo od neho chcem 😀 ale vyskúšam :DDD
asi tak pred týždňom mi mm oznámil, že akurát v termíne pôrodu bude celý týždeň služobne v Prahe 😖 tak fasa, musím si niekoho zariadiť, kto v prípade najvyššej pohotovosti pôjde so mnou do nemocky a ešte k tomu kto sa bude starať o malú...
práve čakám švagriné, idú sa vrhnúť na okná 😀 a ja si pomaličky upratujem ostatné. vy už máte všetko prichystané, vyupratované?
@juliam ahoj, mne ked prvy krat spoluziacka na strednej povedala ze ju priatel holil a bola to super predohra tak som len oci vypliestala 😕 som si povedala ze to ja by som nikdy sa nedala nejakemu chlapcovi holit.
Ale tieto tehulkovske okolnosti ma donutili spytat sa mojho muzicka a napodiv neprostestoval. Mozno je to pre tych chlapov take vzruuuuso. Prvy krat som si vypocula ako sa boji ze ma poreze a tak, ale je to skusenostami a porezal len 2x, to ja sama som sa viac 😀
Jaaaj a co sa tyka sluzobky tak mm mal byt buduci tyzden posledny v praci potom ma 3tyzdne dovcu kvoli terminu ale stihli mu tam vtisnut sluzobku do Popradu a do Zvolena a este nevie ktore dni. V pondelok sa dozvie. V utorok mam poradnu (som zvedava ako sa tam dotrepem) a pevne verim ze maly sa nebude pytat v stredu alebo vo stvrtok. V piatok mm konci o jednej, tak to nestiha otocit ani ten Zvolen...
@juliam
@baby213 čím to je, že zrovna vtedy, keď to človek najmenej potrebuje, tak mu v práci vymyslia všetko možné 😀 ? Môj mm nemá našťastie žiadne služobky, ale akurát mi hovoril, že sa im to teraz kopí a majú toho veľa, ale keď by sme začali rodiť, tak určite môže prísť....cesta z práce mu potrvá tak pol hoďku a do tej doby snáď žiadna prvorodička neporodí 🙂
@baby213 uf...len sa ty budeš musieť nejako uvoľniť a nemyslieť na to, že je preč tak ďaleko....lebo ako na potvoru to zvykne byť tak, že keď je tak ďaleko, tak sa to spustí 😖 Ale ja verím, že si bábo pekne počká na taťka v brušku, kým sa nevráti, alebo aspoň nebude v normálnej vzdialenosti.... 😉
@misickab3 presn aj ja som sa nad tym vcera zamyslala, manzel ma za sebou hekticky tyzden v praci a cim blizsie je termin tym viac toho ma v robote, je to asi zakon schvalnosti, chudak nervozny je z robory potom zo mna ze sa stale stazujem nech uz je maly vonku lebo ma vsetko boli, no musia tiez nieco vydrzat s nami ti nasi chlapi
inak ja sa holim sama, tiez zo zrkadlom,mm sice spominal ze mi s tym pomoze ale akosi nema cas, malokedy sa ja kupam ked on je doma, chodi az vecer, a teraz sa snazim tak poctivejsie lebo vsak co ked ma to chyti aby so mnou na sale moc starosti nemali
@lucy56 no, veď práve....teda...ja aj keby mi odtečie plodová voda a náhodou by som nebola oholená, tak asi ešte rýchlo niečo vykúzlim doma, lebo čo som počula, tak keď ťa sestričky holia v nemocnici, tak je to nasucho, obyčajnou žiletkou a nechcem si predstaviť, ako ľahostajne....takže nič také. Preto sa aj ja snažím pravidelne, aby to bolo ako tak únosné... 🙂
@bibi13 no super, dakujem za odpoved. niesom z toho nejaka nervozna, len by som toho chrobaka rada videla, ako si tam vegetuje. ale nebudeme mu robit zle, ked doktorka povedala, ze ho to stekli a neni potrebne. moj maly dost kopal do sondy ked sme boli okolo 22 tt...no ale kvoli mne to vydrzal 🙂 kedy mas termin? u jandovej si bola na predpriprave?
Babulky čo ide dnes variť. Dnes nemam fantáziu niečo vymyslieť 🙂
@misickab3 @lucy56 @baby213 baby, v pohode sa to dá všetko stihnúť. mne odtiekla voda pri prvom bábu o pol 6 ráno, v kľude som sa osprchovala, oholila, dobalila som si ešte potrebné veci a išli sme. nemáte sa kde ponáhľať. mm síce stresoval, že poď už rýchlo, do 24 hodín musíš porodiť, keď ti odtečie plodová voda 🙂 (to si v rýchlosti naštudoval v knižke, kým som sa kúpala) 😀 no a nakoniec som porodila až na druhý deň, lebo som sa neotvárala... takže keby boli manželia aj niekde ďalej, nech vás odvezie niekto iný a oni už stihnú prísť k pôrodu 😉
čo sa týka holenia od sestričiek - ja som si doma oholila len nohy, lebo kvôli brušku som si neholila tam hore 🙂 a je pravda, že urobili len šmyk-šmyk a bolo... a bola to teda hrôza... tak kým som čakala na pôrod, tak som sa ešte pekne doholila a potom sa ma pýtali, že či som sa holila ešte 🙂
@bv_alexandra jednoduche, rychle a mnamky 😉

@baby213 ako my sme dali zobrať tú krv pri riškovi ale o tom tá pani nevedela lebo ked sa ma pýtala že prečo nie a ja som jej povedala že pri staršom už máme tak ona že aha tak stačí od jedného dieťaťa, ale ja si myslím že kontakt majú z toho čo som vypisovala u dr. ked som dostala ten prenatal box lebo mi prišli aj dva dopisy od toho dianatal gelu - majú ma podchytenú tieto spoločnosti 😕