Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bv_alexandra preco prave tie dve mena?
@bv_alexandra takze meno je uz iste? 😀
@jana0706 dúfam 😀
aj moja saška nemala byť saška, to chcel moj ex-mamžel, a ja som do poslednej chvile hovorila že to saška nebude, a ked sa ma opýtali ako sa bude volať prvé čo som povedala Alexandra 🙂
@bv_alexandra ja si myslim ze budete mat chalana 🙂) potom mi napis či som mala pravdu 🙂))
mne uz tiez asi kleslo mam pocit .)
foto nemam 🙂
som si zmenila termin podla utz a uz mi pise 36tt 🙂 povodne som 35+5 🙂
to mate bruska skor a teraz hej? na porovnanie? idem ja kuk či mam dačo sfotene
@bv_alexandra mm je jojo 😉 ale moc s tym menom neni spokojny....je pravda,ze v dnesnej dobe sa malo kedy stretnes,ze mamicka si vyberie toto meno tipicke slovenske 🙂
@bv_alexandra no lebo nemáš v profile napísané, čo to bude.. tak som si len typla 🙂
kočky tie lanove semienka mozem s jogurtom a hocikedy? bo dakde som čitala ze len večer nalačno s vodou
@nelynka18 moj je tiez Jozko a aj otec aj svokor, aj dedo bol...takze automaticky predpokladali ze aj maly bude Jozko (vsetci su s tym menom velmi spokojni), ale ja mam pocit ze uz tych Jozkov mame dost...navyse sa to vraj hodi k "silnym" znameniam ako strelec, byk, lev (otec je strelec, mm je byk, tak nieco na tom mozno bude), a my budeme mat teraz vahy, k tomu sa zase vraj velmi hodi Jakub co som vybrala, tak mam aspon vyhovorku 😉
@jana0706 no mm je jojo,jeho otec,jeho dedo,jeho bratranec(este aj datum narodenia maju rovnaky 😀 ) no a veru staci tich jojov 😀 no mm muz chcel jakuba ale nakoniec vyhral dominik a ten sa tiez velmi hodi k znameniu vahy a este aj pekny vyznam ma to meno 🙂
@baby213 no velke ale krasne 😵 ja som mala tiez pri riskovi take velke.....teraz uplny opak 😨
joooooj baby ked tak kukam tie nase fotky,no veru sme uz pupkate,je maximalne obdivuhodne co zena vsetko znesie este pocas tehu kvoli svojmu este nenarodenenmu dietatku 😵 😵
@baby213 😅 zlatý doki.. neboj sa nič.. až také hrozné to nebude.. môjmu kolegovi sa narodil syn pred týždňom, lekári mu odhadovali 3 kg.. a ono sa narodil macek 54 cm a 4,2 kg 😀 a pekne spontánne... 🙂 takže tie váhy sú len orientačné.. aj pri prvom mi typovali veľké dieťa a malý mal 3,58 kg... takže aj toto beriem s rezervou... podľa mňa, moje deti majú ťažké kosti 😉
@baby213 asi skor prvorodicky su vacsie,cest vynimkam 🙂 moj maly sa narodil s vahou 4080g a rodila som normalne a ked sa mi ho nedalo vytlacit,dr.mi zatlacil na brucho a bol vonku 🙂 neboj....ked baby napisu,ze preboha take velke mimi ako si ho porodila?ver,ze to az tak na tom nezalezi.....moja kamoska rodila prvu s vahou do 3 kil a tlacila asi pol hodinu kym sa mala narodila...a ked rodila druhu s vahou nad 3,5kila tak na jedno zatlacenie bola vonku 🙂 skor zalezi od panvy a celkovo od chcenia babetka 😉
@nelynka18 @katy31 no ja dufam ze podobne zakroky nebudem potrebovat, som dost "tintitko" a nerada by som aby mi tam niekto este polamal rebra (som pocula taketo a podobne hororove zazitky ked sestricky skakali rybicky na brucha...nie som s tym vobec stotoznena)...ale zase ja by som radsej rodila v nejakej gravitacnej polohe (asi na porodnej stolicke, ak mi to bude prijemne) a nie v pololahu, takze dufam ze pomoze aj gravitacia 😀
ahojte babulky niekde som tu zachytila ze ste pisali o pukani v brusku aj ste sa niektora dozvedeli s coho to je mne v poslednych doch as tak luska jak s luskacikom pri prvej som take neco nemala len raz mi tak puklo a odisla voda ale teraz nic

@bv_alexandra čakáš chlapčeka? 😕 neviem, či je vyššie.. ale je krásne... 😉