icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katy31
24. sep 2011

@bv_alexandra čakáš chlapčeka? 😕 neviem, či je vyššie.. ale je krásne... 😉

nelynka18
24. sep 2011

@bv_alexandra preco prave tie dve mena?

bv_alexandra
24. sep 2011

@katy31 ano chlapca prečo tie oči? 😕

@nelynka18 Sebastian sa moc nepozdávalo môjmu mm ani dcére, ale vo mne to meno stále rezonuje. Mm navrhol Jožka, tak sme to takto spojili. 😉 ale je dosť možné že nakoniec nechám len Jožka. 😉

jana0706
24. sep 2011

@bv_alexandra takze meno je uz iste? 😀

bv_alexandra
24. sep 2011

@jana0706 dúfam 😀
aj moja saška nemala byť saška, to chcel moj ex-mamžel, a ja som do poslednej chvile hovorila že to saška nebude, a ked sa ma opýtali ako sa bude volať prvé čo som povedala Alexandra 🙂

katy31
24. sep 2011

no aj ja Vám dám svoje 😉

tinika
24. sep 2011

@bv_alexandra ja si myslim ze budete mat chalana 🙂) potom mi napis či som mala pravdu 🙂))

mne uz tiez asi kleslo mam pocit .)

foto nemam 🙂

tinika
24. sep 2011

som si zmenila termin podla utz a uz mi pise 36tt 🙂 povodne som 35+5 🙂

tinika
24. sep 2011

to mate bruska skor a teraz hej? na porovnanie? idem ja kuk či mam dačo sfotene

nelynka18
24. sep 2011

@bv_alexandra mm je jojo 😉 ale moc s tym menom neni spokojny....je pravda,ze v dnesnej dobe sa malo kedy stretnes,ze mamicka si vyberie toto meno tipicke slovenske 🙂

katy31
24. sep 2011

@bv_alexandra no lebo nemáš v profile napísané, čo to bude.. tak som si len typla 🙂

katy31
24. sep 2011

@tinika moje sú obe dnešné.. staré asi 5 min tie fotky 😀

tinika
24. sep 2011

kočky tie lanove semienka mozem s jogurtom a hocikedy? bo dakde som čitala ze len večer nalačno s vodou

jana0706
24. sep 2011

@tinika ja ich jem vacsinou na ranajky s cerealiami a jogurtom, tak snad to funguje...nalacno to urcite netreba jest, ale s tou vodou je to pravda - treba pit, aby ti nesposobili zapchu..

jana0706
24. sep 2011

@nelynka18 moj je tiez Jozko a aj otec aj svokor, aj dedo bol...takze automaticky predpokladali ze aj maly bude Jozko (vsetci su s tym menom velmi spokojni), ale ja mam pocit ze uz tych Jozkov mame dost...navyse sa to vraj hodi k "silnym" znameniam ako strelec, byk, lev (otec je strelec, mm je byk, tak nieco na tom mozno bude), a my budeme mat teraz vahy, k tomu sa zase vraj velmi hodi Jakub co som vybrala, tak mam aspon vyhovorku 😉

baby213
24. sep 2011

baby vy tu jak pekne bruskujete 🙂 som nahovorila mm nech ma teraz odfoti a oproti vam som jak tulen ☹ a ze prvorodicka... 😖

nelynka18
24. sep 2011

@jana0706 no mm je jojo,jeho otec,jeho dedo,jeho bratranec(este aj datum narodenia maju rovnaky 😀 ) no a veru staci tich jojov 😀 no mm muz chcel jakuba ale nakoniec vyhral dominik a ten sa tiez velmi hodi k znameniu vahy a este aj pekny vyznam ma to meno 🙂
@baby213 no velke ale krasne 😵 ja som mala tiez pri riskovi take velke.....teraz uplny opak 😨

nelynka18
24. sep 2011

joooooj baby ked tak kukam tie nase fotky,no veru sme uz pupkate,je maximalne obdivuhodne co zena vsetko znesie este pocas tehu kvoli svojmu este nenarodenenmu dietatku 😵 😵

katy31
24. sep 2011

@baby213 aj ja som mala také.. dokonca mám pocit, že aj toto je také isté.. 🙂 tiež je veľké.. veď sú v ňom chlapi ako hory 😅

baby213
24. sep 2011

@nelynka18 hej? esteze tak, ja som myslela ze to byva tak ze druhorodicky maju skor a vacsie bruska 🙂

baby213
24. sep 2011

@katy31 no ani nevrav, ked mi merali maleho v 36tt povedali ze je o tyzden popredu velkostne a teraz naposledy som sa pytala dokyho ci neni nejaky velky na CR ale len pokrutil hlavou ze vsetko v poriadku, nejako ho za usi vytiahneme 😅 tak sa "tesim" 🙄

baby213
24. sep 2011

@katy31 no ani nevrav, ked mi merali maleho v 36tt povedali ze je o tyzden popredu velkostne a teraz naposledy som sa pytala dokyho ci neni nejaky velky na CR ale len pokrutil hlavou ze vsetko v poriadku, nejako ho za usi vytiahneme 😅 tak sa "tesim" 🙄

katy31
24. sep 2011

@baby213 😅 zlatý doki.. neboj sa nič.. až také hrozné to nebude.. môjmu kolegovi sa narodil syn pred týždňom, lekári mu odhadovali 3 kg.. a ono sa narodil macek 54 cm a 4,2 kg 😀 a pekne spontánne... 🙂 takže tie váhy sú len orientačné.. aj pri prvom mi typovali veľké dieťa a malý mal 3,58 kg... takže aj toto beriem s rezervou... podľa mňa, moje deti majú ťažké kosti 😉

nelynka18
24. sep 2011

@baby213 asi skor prvorodicky su vacsie,cest vynimkam 🙂 moj maly sa narodil s vahou 4080g a rodila som normalne a ked sa mi ho nedalo vytlacit,dr.mi zatlacil na brucho a bol vonku 🙂 neboj....ked baby napisu,ze preboha take velke mimi ako si ho porodila?ver,ze to az tak na tom nezalezi.....moja kamoska rodila prvu s vahou do 3 kil a tlacila asi pol hodinu kym sa mala narodila...a ked rodila druhu s vahou nad 3,5kila tak na jedno zatlacenie bola vonku 🙂 skor zalezi od panvy a celkovo od chcenia babetka 😉

jana0706
24. sep 2011

@nelynka18 ja som tiez citala ze velmi zalezi na tom ci babatko chce maminke "pomoct", ze vtedy to ide ovela lahsie ako ked necha celu aktivitu na zene...

katy31
24. sep 2011

@jana0706 @nelynka18 @baby213 mne pri prvom pomohla sestrička na pôrodnej sále.. ľahla mi na brucho a zatlačila v ten moment so mnou... a malý vyšiel von... takže tiež si myslím, že trápiť nikoho nenechajú.. 😉

nelynka18
24. sep 2011

@jana0706 no urcite na tom nieco bude,podla mojho doktora by som mala uz aj porodit,no mojmu malemu sa este nechce,tak si este pockame 🙂
@katy31 mne najskor sestricka a potom az doktor,moj maly bol hotova pijavica 😀

jana0706
24. sep 2011

@nelynka18 @katy31 no ja dufam ze podobne zakroky nebudem potrebovat, som dost "tintitko" a nerada by som aby mi tam niekto este polamal rebra (som pocula taketo a podobne hororove zazitky ked sestricky skakali rybicky na brucha...nie som s tym vobec stotoznena)...ale zase ja by som radsej rodila v nejakej gravitacnej polohe (asi na porodnej stolicke, ak mi to bude prijemne) a nie v pololahu, takze dufam ze pomoze aj gravitacia 😀

wewe22
24. sep 2011

ahojte babulky niekde som tu zachytila ze ste pisali o pukani v brusku aj ste sa niektora dozvedeli s coho to je mne v poslednych doch as tak luska jak s luskacikom pri prvej som take neco nemala len raz mi tak puklo a odisla voda ale teraz nic

tinika
24. sep 2011

tak nejake foto aj odo mna
prv foto 33+5tt a druhe foto 30+3tt a tretie foto nemam 🙂) bo slabo bruch vidno, ale v pondelok ma ide fotit kamoska tak nejaku čerstvu bruskovu 36tt pridam .)