icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lawli
24. sep 2011

@nelynka18 jeej a ja som si už v duchu myslela ,že si šťastná mamina....a burčiak ani mne nechutí ,tak s tvojím drobcom súhlasím 😀

nelynka18
24. sep 2011

@lawli no bodaj by 😀 ale nas maly je taka pijavicka mala ako jeho brat,nepojde ani zasvet von 😀 mne celkom chutil bol taky fajny no maly bude asi nealkoholik 😉

nelustek
24. sep 2011

Ahojte, moje bolesti neustupuju ale zas neni su ani nejako casto ani pravidelne.. muz je na nocnej tak uvidime..ked mate tych poslickou, ako to citite? ja mam asi 2-3min.hroznu bolest do brucha a krizou.. a potom zas mozno zas hodku dve a tak nepravidelne niekedy aj do 6min sa to vrati 😨 tak neviem zeby sa dr aj u mna zmylil?

lawli
24. sep 2011

@nelynka18 to nemôžeš vedieť ,teraz tu vypisuješ že nič a do rána budeš možno mamina...ja som sa pri prvom citila v pohode do poslednej chvíľky a keď som ucítila prvú kontrakciu ,tak do 24 hodín bol maly na svete a teraz som už asi tri dni dozadu mala za sebou 3-4 kontrakcie a tak som si už myslela ,že to začalo...aj dnes ráno boli dve a dosť pekné ,a vidíš ešte som tu a cítim sa akoby som ani tehu nebola...tak nevešaj hlavu a nachaj to na neho ,on vie kedy má prísť.... 🙂

nelynka18
24. sep 2011

@lawli praveze ja nevesam hlavu,mne to vobec nevadi,este si uzivam slobodu a moj muz rybacku 😀 ked si predsatvim,ze do terminu je 7 dni ved to je za mini chvilocku 😉 a ked budem prenasat potom budem vesat hlavu 😀 ale nie 🙂 no vidis ty uz aj kontrakcie tie nase deti si z nas robia poriadnu srandu 😀
@nelustek neviem co je u teba hrozna bolest,u mna je to porodna bolest 😉 ja ked mavam tych poslickov tak skor ma to boli ako ked som malvala menstruaciu....a raz to boli v nepravidelnych intervaloch,raz to boli dlhsiu dobu a tak...... 🙂

nelustek
24. sep 2011

@nelynka18 no az taka hrozna bolest to neni ale noo neviem je to silnejsie ako pri nelke zo zaciatku..tak si to neviem prirovnat 😉 a ja som pri menstruacii bolesti nemala len ma vzdy pred prehnalo 😖 ale hadam sa uz aj my niekde posunieme 😀

lawli
24. sep 2011

@nelynka18 že 7 dní ,tak to ja mám dnes ešte 14...najviac na tom ma štve to že som z dediny a do mesta to mám cez 20 km busom to trvá tak 45 min. a v utorok mám isť na poradňu ,tak aj kôli tomu by som už radšej na príjem... 😀 😀 😀

lawli
24. sep 2011

@nelustek uvažovala som ako ti popísať moje kontrakcie ,no nelynka18 to vystihla presne ,aj ja to takto cítim ako ona ,tež to nieje až tak veľká a neznesiteľná bolesť...a že si každou minútou bližšie k babätku ,tak tomu ver to je na 100 % isté 😵

nelustek
24. sep 2011

@lawli ved hej neni to neznesitelna bolest, ja len ze je to silnejsie ako ked som mala kontrakcie pri nelke.Neznesitelna bude az ked sa bude rodit 😀 ja len ze doteraz som ziadnych poslickou nemala,ani pri nelke prislo to razom. Teraz to je uplne ine..

lawli
24. sep 2011

@nelustek tak to si môžme podať ruky ,tiež mi v prvom tehu pôrod nastúpil hneď , písala som o tom akurát nelynke, asi takých 5 príspevkov späť...a teraz mám kontrakcie...tiež je to iné...ale hádam všetko pekne zvládneme a budeme sa potom už len vytešovať 😵

bv_alexandra
24. sep 2011

Ahojte som doma, boli sme v Dúbravke na hodoch, no som unavená statočne. Najlepšie že som sa tešila že si dám cigánsku a ked som ju zacítila, tak mi zdvihlo žalúdok a bolo po cigánskej. 😝

nelynka18
24. sep 2011

neboj urcite ano ved uz to mame za chvilocku ;-
@nelustek

@lawli no mne sa tiez nechce chodit na poradne.....uz ma to nebavi,vzdy to iste 😀

bv_alexandra
24. sep 2011

Bola som s kamarátkou, a tá sa so mnou lúčila s plačom že nechce ani uveriť tomu že už ma uvidí až keď porodim 😀 Zlatá bola 🙂

katy31
24. sep 2011

@nelynka18 no tak to sme radi, že si ešte tu medzi nami celá a zdravá.. 😀 😀 😀 a že s nami pekne čakáš do októbra 😉

nelynka18
24. sep 2011

no dnes som zacala 40tt a pozrite ako mi kleslo brusko za chvilu ho povlecem po zemi 😀 😉

nelynka18
24. sep 2011

@katy31 no hadam nebudem ina 😉 😀

lawli
24. sep 2011

@nelynka18 Ano vždy to isté ,ale ako tu čítam ,tak vám niektorým robia aspoň pásy a pozrú vas či sa otvárate a to ja sa na poradne trepem ,len kôli moču ,tlaku ,váhe a lekár mi ešte prehmatá bruško a skontruloje ozvy srdca...vybavená cca za (to možno aj preháňam) 10 min. a autobus mám ráno z domu o 6:45 hod a naspäť domov 11:20 hod. no radosť čo sa vlastne sťažujem. Po poradni o nič múdrejšia (kľudnejšia) no lekár spokojný ,že ma videl 😀 😀 😀
wau to bruško už máš teda riadne dole...

bv_alexandra
24. sep 2011

@nelynka18 no ja podla toho ako ma tlačí aj hore aj dolu tak si myslím že ešte padnuté bruško nemám ale zato medzi nohami kosti bolia akoby som bola byciklovať 😀

katy31
24. sep 2011

@lawli a ty už chodíš do pôrodnice? To prečo Ti ani monitor CTG nerobia? 😕 zvláštne...

lawli
24. sep 2011

@katy31 nie ja chodím stále k svojmu gyndošovi a budem až do pôrodu ,aj pri prvom som tak chodila...žiadne poradne v nemocnici...pri prvom som tiež chodila na poradne tak ako teraz v utorok a v stredu som rodila...teda v utorok som bola u svojho a v stredu už v nemocke na prijme 😀 😀 😀 A prvý monitor som mala okolo obeda a večer sa maly narodil , čiže asi 10 hod. pred pôrodom 😅

nelynka18
24. sep 2011

@lawli no to mas ozaj na prd 😒 ja mam dr.v nemocke a vzdy ma posle aj na CTG na porodnicu a veru aj zdola skontroluje....no kazdy doktor ma ine praktiky ale nechapem preco 😕 no dole mam pocit akoby mal maly len 2kila a 40cm 😀 rozmyslame s muzom velakrat ze ty vole kde je 😀
@bv_alexandra no moj je dolu nasackovany a caka len na pravu chvilu kedy von 😀 mna to uz prestalo boliet teraz ma to uz picha a reze 😝

nelustek
24. sep 2011

Ja som 37+5 tt a moje brusko este neni padnute,ale ani pri nelke mi nepadlo az v den porodu 😉

bv_alexandra
24. sep 2011

ideme bruškovať? 😀 idem aj ja to moje teda prilepiť. 😀
@nelustek
@nelynka18

lawli
24. sep 2011

@nelynka18 to je mi jasne že ma každý iné praktiky ,ale ten môj sa celkom vymyká normálu. Vy ste tu absolvovali (už si neviem spomenuť na názov) nejaký sladký nápoj ,ja ani pri jednom...tiež vas kontroluju zdola často a ja cele tehu 2x ,niežeby som sa sťažovala 😀 , ale je to nanajvýš divné a ultrazvuk som mala do 30 tt každú poradňu 😕
čo sa týka drobca ,tak bude mať určite viac ako dva kila...moja mala v 36 tt 2861 g

bv_alexandra
24. sep 2011

tak tu je moje 😉

katy31
24. sep 2011

@bv_alexandra ty máš ešte pekne vysoko... 😉

bv_alexandra
24. sep 2011

@katy31 no a to som sa už v siedmom mesiaci otvárala a nakoniec budem asi fakt prenášať. 😀

nelynka18
24. sep 2011

@nelustek mne tiez pri riskovi nepadlo 🙂 teraz padlo a akoby sa zmensilo 😀
@bv_alexandra no teda ty mas take spicate niet pochyb o chlapovi 🙂 ci?? 😕
@lawli no to teda hej....ten sl.napoj glukozovy test myslis....no nechapem,co dodat 😕 to je mi jasne,ze neni taky maly 😀 ja tipujem tak teraz 3,5 kila ako pri riskovi......ale rozmyslam ako sa tam zmesti 😀 chudatko bude cely dokrceny 😀

bv_alexandra
24. sep 2011

@katy31 no ked si dám vedla seba foto z dnes a z minula tak mám pocit že je hádam ešte vyššie ako minule 😝

bv_alexandra
24. sep 2011

@nelynka18 potvrdili mi chlapca aj teraz na sone, tak veru jasný chlapček to bude, nebude treba výbavu meniť 😀 a dokonca sme sa už aj dohodli na mene. Bude to Jozef Sebastian. A volať ho budeme Jožko, Dodko, a ked nebude poslúchať tak bude Sebastian 😀