icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

tinika
24. sep 2011

@jana0706 u nas sa inač ako na posteli rodit neda .(

tinika
24. sep 2011

a to skakanie na brucho dufam nezazijem

tinika
24. sep 2011

@bv_alexandra ved vy aj viete ze bude chalan ja som tava .)) ja podla bruska som tipla .))

masinka
24. sep 2011

ahojte kinderka a maminky 🙂
tak, koncim s tabulkou oktobroviek a zacinam vyrabat tabulku oktobrovciatok 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/oktobrovky20...

vsetkym novopecenym maminkam @hasky, @lolko_lenka, @katulka74, @missy97231 a @natalii6 ( a tatinkom 🙂 @demons) srdecne gratulujem a prajem veeeela mliecka 🙂
ak tam nemam vsetky udaje, pls napiste mi ich (sem - len tam dajte toho zavinaca 😉 alebo do IP), a ak suhlasite s tym, aby som urobila aj "galeriu" oktobrovych babatiek, poslite mi link na fotku z vasho fotoblogu ktoru tam mozem okopirovat.
len tak pre zaujimavost som dala do tabulky aj stlpcek ci to bolo prirodzene, alebo sekciou - dufam ze vam to nevadi ?

bettyx
24. sep 2011

Holky, vy máte tak pěkný pupíky, že se úplně stydim, ale přikládám též foto tak vás třeba alespoň pobavim..
Je to vyfocený ve čtvrtek..
Vtipný, ne??? na kalkulačce je 18dní do termínu a na mě je vidět tohle.. kolem pasu jsem ještě nedovršila 100cm

wewe22
25. sep 2011

@bettyx take brusenko si mala aj pri prvom? normalne ti ho zavidim s touto loptou sa neda ani ponozky riadne obut stastie ze nemam tenisky na snurky bo by som sa ani neobula 😀

tinika
25. sep 2011

@masinka waw to uz tolko dietkov na svete je? a oktober este ani nebol 🙂))

tinika
25. sep 2011

@bettyx 🙂 aspon budes musiet menej chudnut 🙂)) a ver, ze tie ogary čo tahame my nie su ziadna vyhra .)))

nelynka18
25. sep 2011

@wewe22 tak neviem to je mi cudne bo mne dal dr.pod chrbat plachtu nad bruchom ju chytil a zatlacil,zeby mi niekto skakal rybycky na brucho 😀 sak by rozpucil 😀 urcite to nebolo bolestive ani nic podobne....mne poloha v polosede vyhovovala,ked som nemala tlacit tak som sa oprela oddychla si a ked som mala tlacit sup hlavu na prsa a tlacili sme,mali tam aj to kreslo ale tato polohovatelna postel sa mi zdala lepsia 🙂

nelynka18
25. sep 2011

@jana0706 to nad tymto patrilo tebe,wewe pardon 😅

tinika
25. sep 2011

@wewe22 ja mam na snurky hihi a vylozila som si ich minule na botnik a zlomila palicku hihi bo take tenke su tam drievka 🙂)

nelynka18
25. sep 2011

dobre ranko baby....
od vcera mam stale opuchnute nohy,inak mi vobec pred tym nepuchli.mam ich az na chodidlach take slabunko fialove....a svrbia ma,pride mi to cudne...tlak stale skace,srdce rychlo bije a tie nohy neviem ci mam zajst na pohotovost ci nie....citim sa cudne.... 😕 co vy na to?a vecer este obrovska bolest do laveho boku kde su oblicky,myslite ze to mohol byt oblickovy zachvat?trvalo to asi 3-5 minut a myslela som ze sa zblaznim taka ostra bolset....potom to ustupilo ale taky tlak som tam mala az kym som nezaspala 😒

tinika
25. sep 2011

@nelynka18 nohy začinaju puchnut aj mne aj pri prvom mi v 9m puchli ale nikdy neboli fialove, asi by som sla radsej k lekarovi, radsej zbytočne ako potom lutovat

baby213
25. sep 2011

@katy31
@jana0706
@nelynka18
dakujem baby, ze ste ma upokojili 🙂 i ked tiez nie som bohvieako stotoznena s tym tlacenim na brucho ale ked to ma pomoct budis. A okrem tohom asi mi to v tej chvili bude jedno ako, len aby bol maly uz vonku, ze? 😅

nelynka18
25. sep 2011

@tinika mne ked pri riskovi opuchli,tak aj odpuchli a takto ale toto mam od vcera rana do teraz a normalne chodidla mam trosinku nafialovele....asi tam skocim 😒

nelynka18
25. sep 2011

@baby213 nemas zaco 😉 jasne bude ti to jedno ale ved to nebudes ani citit,ze ti niekto tlaci na brucho, neboj... 🙂

baby213
25. sep 2011

@bettyx nahodou je to dobre, ked si predstavim aku vahu nosim ja ☹

baby213
25. sep 2011

@wewe22 plne s tebou suhlasim, ked si teraz zacinam davat hrubsie ponozky, cakam kedy sa pregulam dozadu... 😠 a to ma potom len mm musi tahat 😖

tinika
25. sep 2011

ja som ani nevedela, ze tu mame jedno skoro narodene babo :( a a ze prečo ma take male miery :( drzime prsteky nech ste rychlo doma

baby213
25. sep 2011

@nelynka18 ja mam uz 2 tyzden non-stop opuchnute nohy, ale fialkastu farbu este nechytili. CO je horsie ze mi v noci strasne trpnu ruky, rano ani necitim ked cikam ci vobec utieram potom to vsak prejde. Ale prostrednik na lavej ruka si necitim uz od minuleho tyzdna cely a to som lavacka, necitim ani ze tukam do klavesnice, v utorok idem dokymu tak sa popytam. Kvoli 2clankom na prste nechcem chodit na pohotovost, ale na tvojom mieste s tymi nohami a bolestou by som sla.

nelynka18
25. sep 2011

@baby213 dala som si ich pod studenu sprchu a fialova zmizla,ja neviem asi pockam ved v utorok idem na poradnu aj ja 🙂 no teda to mas brutal,ze si tak necitis prsty....a doktorovi si to este nespominala?

lucy56
25. sep 2011

ahojte baby ,mne bolo od piatku fakt zle, zacalo to bolestou hlavy, do toho priserna bolest krizov, ktora trvala celu sobotu aj bolestami podbruska ako pred kramami, a kedze som cely den prebehala , a bola na dvoch navstevach tak sa to vecer este zhorsilo, krize ma boleli ze by som sa po stene skrabala,myslela som ze asi aj do nemocky pojdeme,ale ja nemam kontrakcie, a uz vobec nie pravidelne,iba ta bolest neustala, potom som si dala horucu vanu a isla spat a pocas spanku to polavilo a je to dnes zatial ok, co to akoze ma byt...ja fakt netusim ako prvorodicka

baby213
25. sep 2011

@nelynka18 no esteze tak, ze ta studena voda pomohla 😒 no ja som mojmu dokymu povedala ze mi v noci trpnu ruky a na to nepovedal nic. A ten nestastny prst zacal vo stvrtok, tak to sa mu chystam doraznejsie povedat teraz v utorok lebo je to fakt dost neprijemne 😠

@lucy56 podla mna si sa presilila 😖 ja to tiez mavam ked to prezeniem s upratovanim, tak ja nic necitim, ale krize mi to dpotom aju riadne najavo... i ked zas ja mam bolesti len take ze tlaci mi maly ale ty ked mas ako menstruacne, tak poslickovia to mozu byt, nie? telo sa ti uz pripravuuje

wewe22
25. sep 2011

tak neska som sa zobudila o druhej rano o tretej som snahu znova zaspat vzdala a isla som robit tortu o siestej bola naplnena mysky su vymodelovane uz len potiahnut a hotovo okolo siedmej som zaspala a o pol osmej som dostala budicek od mojej lasky ked nasla mysky zacala tak skakat od radosti ze by zobudila aj mrtvolu 😉
@lucy56 tiez si myslim ze si sa presilila uz musime viac odpocivat lebo to potom takto dopadne

baby213
25. sep 2011

@wewe22 no teda takto ponocovat 🙂 ale som zvedava na mysky, potom pridaj foto 😀

nelustek
25. sep 2011

@bettyx Dobre ranko zienky..
@bettyx aspon ti brusko nezavadzia ale veru by som ani nepovedala ze si tehu 😉
@baby213 mne tiez sestricka pomohla a tlacila na brucho a poblizila mi na rebra.Ale aj ta bolest sa zahojila 😉

bv_alexandra
25. sep 2011

@baby213
@wewe22 ja som bola túto noc tiež o druhej hore. dostala som nepríjemný krč, tak som ho polhodinu zas rozdýchavala. našťastie som potom ešte zaspala 🙂

iwky
25. sep 2011

Dobré ránko tehuľky 🙂 aj ja by som to už rada mala za sebou. Ešte 19 dní do pôrodu, snáď to príde aj skôr. V piatok som bola na poradni, tak doki pomeral malú a mala už cca 3500g +/- 500g ... dúfam že mínus 😀 už ma bolí celý človek....najviac stehná z vnútornej strany, ako po bicyklovaní. Som myslela že je to normálna svalovka, lebo sa teraz sťahujeme a dosť robím, ale nie som jediná, tak to bude zrejme tým tehotenstvom.
Mám aj pocit, že mi bruško kleslo konečne, a uvoľnilo sa mi ľavé rebro, na ktoré tak hrozne tlačila asi ritkou 🙂 ... snáď nám to rýchlo ubehne.

katy31
25. sep 2011

@baby213 no ja som tej sestričke bola vďačná... nebolo to hrozné... veď mi pomohla viac, ako všetko ostatné.. nebojkaj sa... 🙂

andelusik
25. sep 2011

@katy31 No paráda.. ale aspoň mi nebude ľúto, že som ju nedarovala do toho verejného, keď toto píšeš, že ju nechcú..