Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
a to skakanie na brucho dufam nezazijem
@bv_alexandra ved vy aj viete ze bude chalan ja som tava .)) ja podla bruska som tipla .))
ahojte kinderka a maminky 🙂
tak, koncim s tabulkou oktobroviek a zacinam vyrabat tabulku oktobrovciatok 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/oktobrovky20...
vsetkym novopecenym maminkam @hasky, @lolko_lenka, @katulka74, @missy97231 a @natalii6 ( a tatinkom 🙂 @demons) srdecne gratulujem a prajem veeeela mliecka 🙂
ak tam nemam vsetky udaje, pls napiste mi ich (sem - len tam dajte toho zavinaca 😉 alebo do IP), a ak suhlasite s tym, aby som urobila aj "galeriu" oktobrovych babatiek, poslite mi link na fotku z vasho fotoblogu ktoru tam mozem okopirovat.
len tak pre zaujimavost som dala do tabulky aj stlpcek ci to bolo prirodzene, alebo sekciou - dufam ze vam to nevadi ?
@wewe22 tak neviem to je mi cudne bo mne dal dr.pod chrbat plachtu nad bruchom ju chytil a zatlacil,zeby mi niekto skakal rybycky na brucho 😀 sak by rozpucil 😀 urcite to nebolo bolestive ani nic podobne....mne poloha v polosede vyhovovala,ked som nemala tlacit tak som sa oprela oddychla si a ked som mala tlacit sup hlavu na prsa a tlacili sme,mali tam aj to kreslo ale tato polohovatelna postel sa mi zdala lepsia 🙂
dobre ranko baby....
od vcera mam stale opuchnute nohy,inak mi vobec pred tym nepuchli.mam ich az na chodidlach take slabunko fialove....a svrbia ma,pride mi to cudne...tlak stale skace,srdce rychlo bije a tie nohy neviem ci mam zajst na pohotovost ci nie....citim sa cudne.... 😕 co vy na to?a vecer este obrovska bolest do laveho boku kde su oblicky,myslite ze to mohol byt oblickovy zachvat?trvalo to asi 3-5 minut a myslela som ze sa zblaznim taka ostra bolset....potom to ustupilo ale taky tlak som tam mala az kym som nezaspala 😒
ja som ani nevedela, ze tu mame jedno skoro narodene babo :( a a ze prečo ma take male miery :( drzime prsteky nech ste rychlo doma
@nelynka18 ja mam uz 2 tyzden non-stop opuchnute nohy, ale fialkastu farbu este nechytili. CO je horsie ze mi v noci strasne trpnu ruky, rano ani necitim ked cikam ci vobec utieram potom to vsak prejde. Ale prostrednik na lavej ruka si necitim uz od minuleho tyzdna cely a to som lavacka, necitim ani ze tukam do klavesnice, v utorok idem dokymu tak sa popytam. Kvoli 2clankom na prste nechcem chodit na pohotovost, ale na tvojom mieste s tymi nohami a bolestou by som sla.
ahojte baby ,mne bolo od piatku fakt zle, zacalo to bolestou hlavy, do toho priserna bolest krizov, ktora trvala celu sobotu aj bolestami podbruska ako pred kramami, a kedze som cely den prebehala , a bola na dvoch navstevach tak sa to vecer este zhorsilo, krize ma boleli ze by som sa po stene skrabala,myslela som ze asi aj do nemocky pojdeme,ale ja nemam kontrakcie, a uz vobec nie pravidelne,iba ta bolest neustala, potom som si dala horucu vanu a isla spat a pocas spanku to polavilo a je to dnes zatial ok, co to akoze ma byt...ja fakt netusim ako prvorodicka
@nelynka18 no esteze tak, ze ta studena voda pomohla 😒 no ja som mojmu dokymu povedala ze mi v noci trpnu ruky a na to nepovedal nic. A ten nestastny prst zacal vo stvrtok, tak to sa mu chystam doraznejsie povedat teraz v utorok lebo je to fakt dost neprijemne 😠
@lucy56 podla mna si sa presilila 😖 ja to tiez mavam ked to prezeniem s upratovanim, tak ja nic necitim, ale krize mi to dpotom aju riadne najavo... i ked zas ja mam bolesti len take ze tlaci mi maly ale ty ked mas ako menstruacne, tak poslickovia to mozu byt, nie? telo sa ti uz pripravuuje
tak neska som sa zobudila o druhej rano o tretej som snahu znova zaspat vzdala a isla som robit tortu o siestej bola naplnena mysky su vymodelovane uz len potiahnut a hotovo okolo siedmej som zaspala a o pol osmej som dostala budicek od mojej lasky ked nasla mysky zacala tak skakat od radosti ze by zobudila aj mrtvolu 😉
@lucy56 tiez si myslim ze si sa presilila uz musime viac odpocivat lebo to potom takto dopadne
Dobré ránko tehuľky 🙂 aj ja by som to už rada mala za sebou. Ešte 19 dní do pôrodu, snáď to príde aj skôr. V piatok som bola na poradni, tak doki pomeral malú a mala už cca 3500g +/- 500g ... dúfam že mínus 😀 už ma bolí celý človek....najviac stehná z vnútornej strany, ako po bicyklovaní. Som myslela že je to normálna svalovka, lebo sa teraz sťahujeme a dosť robím, ale nie som jediná, tak to bude zrejme tým tehotenstvom.
Mám aj pocit, že mi bruško kleslo konečne, a uvoľnilo sa mi ľavé rebro, na ktoré tak hrozne tlačila asi ritkou 🙂 ... snáď nám to rýchlo ubehne.

@jana0706 u nas sa inač ako na posteli rodit neda .(