icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
26. sep 2011

@zuzinr no vidis kazdy to ma teda inak,len aby som vedela ze to je ona 😀 a nakoniec mi ani neodtecie 😀

zuzinr
26. sep 2011

@misickab3 no mne pri dcere ked odtiekla pl. voda tak som budila mm s tym ze dnes to uz asi bude a on sa otocil na druhy bok "ze dobre tak ma potom zobud" no a ja nanho ze ved prave preto ta budim 🙂 tak zrazu tak vystrelil z postele ze az len som pozerala a hned bol v strese 🙂

zuzinr
26. sep 2011

@nelustek aj to sa moze stat ze ti neodtecie, kazda sme ina, ani mne pri prvom porode neodtiekla tak mi ju pustali v nemocnici. Ale to podla mna spoznas, to ked zane tiect tak to nezastavis aj keby si chcela ale samozrejme to zase nejde prudom ale postupne 🙂

wewe22
26. sep 2011

dievcata mozno to bude trocha blbe ale ako to mate zo sexom 🤐 ja uz dva mesiace nic a aj predtim dva mesiace mne to ani nechuti a ani sa mi to naposledy nepacilo je pravda ze som mala stale nejake problemi no zase mam trocha spatne svedomie koli mm ked sa mala narodi zase sa dat nebude

nelustek
26. sep 2011

@wewe22 mne to tiez prestalo chutit ale skor kvoli tomu ze ma to boli... uvidime co bude po sestonedeli... muz mi uz povedal ze sa mam tesit a pripravit 😀

bettyx
26. sep 2011

@wewe22 je nás víc! můj mm to nezná od února 😉 .. nemám absolutní zájem... tak nějak se poslední měsíce divim kde se ve mě to miminko vzalo 😀

bettyx
26. sep 2011

holky, dnes jsem byla poprvé v porodnici! máme seznam věcí do si zbalit, dotazníky an jména atd. ... ale holky, koukala jsem do papíru co mi ram dr. namaloval a píše že jsem zcela na prst prostupná a hlavička naléhá... při prvním miminku jsem tam měla napsaný že volně balotuje... je mezi těmito výrazy rozdíl, nebo jde o totéž?? já totiž koukala na výraz balotuje už před těma dvouma rokama a nezjistila jsem to, tak kdybyste to některá věděla, tak budu ráda když napíšete...

zuzkazv
26. sep 2011

@bettyx ahoj no neviem čo to je balotuje ale je tam to slovíčko volne takže teraz si asi o niečo viac pripravená ako predtým 😉

jana0706
26. sep 2011

@marikac ja si musim zaklopat ale posledne noci sa mi spi velmi dobre...mozno to bude tym ze maly sa naozaj posunul o nieco nizsie a uz ma tak netrapi to palenie zahy co ma predtym budilo...na mechur mi tiez viac netlaci, idem tak 1-2 krat na wecko za noc cize menej ako predtym...tak dufam ze to takto ostane az do porodu 😉 ale je pravda ze ja chodim strasne neskoro spat, az okolo polnoci, a potom rano dlho vyspavam (som si tak zvykla, lebo vecer som nemohla dobre spat kvoli tej kyseline a rano sa mi vyborne spalo)...

marikac
26. sep 2011

@wewe22 chces sa zasmiat? ja som na sucho od februara...najprv som nechcela ja - mam rizikove tehu.....a teraz nechce muz 😀

marikac
26. sep 2011

@jana0706 mne v klboch , ked sa postavim,ze idem cikat puká...ako keby mi neustale tym,ze spim na bokoch vyskocili z povodneho miesta, alebo co 😀 😀 poloha v sede mi vyhovuje, ale tak sa spat nedá ☹

anita12
26. sep 2011

@nelynka18 ...ja som mala od minulého utorka strašnú bolesť obličky, rána šla na urologiu a mala som hrozne silný zápal, nakoľko bábo veľmi tlačí na obličky, močovody su stlačené a tým pádom moč zle odteká z obličky a tvorí sa zápal. Takže hneď nasadili antibiotika a treba sa polohovať, aby mi bábo tolko netlačilo na obličky. Tiež mi vtedy prvý krát veľmi zapuchli členky, ale to bolo z toho. Našťastie to celkom rýchlo zabralo a už je to celkom ok... Aj ja som sa zlakla, že mám zas oblič.kameň, lebo to som už zažila viac krát a to je tiež riadna bolesť, aj V 19tt som to mala. Dúfam, že už to nejako vydržíme a aj naše organizmy .

misickab3
26. sep 2011

@wewe22 no, ako som písala, tak teraz v sobotu sme mali...ale pred tým sme dva týždne nemohli vôbec, lebo som sa liečila- mala som zlé výsledky výteru...a pred tým ako kedy....niekedy to bolelo, niekedy sme aj chceli, ale nejako som sa nevedela uvoľniť a niekedy skoro každý deň....takže je to individuálne a nemyslím, že je to problém, že ste nemali dlho nič 🙂 viem, že asi mm nie je nadšený, ale myslím si, že to určite chápe a žiaden normálny chlap by to ani nemal vyčítať- teda ak nejde len o nejaký ženský truc, ale keď sa raz nedá, tak sa nedá...veď oni sa na našom tehuľkovskom stave podieľali, tak čo 😉

misickab3
26. sep 2011

@bettyx tiež mi to príde ako vraví @zuzkazv ....ak tam je, že voľne balotovalo, tak ešte nebolo tak ukliesnené v pôrodných cestách...ale teraz očividne má už hlavičku napevno tam, kde má mať 😉 chcela by som už aj ja mať niečo podobné zapísané 😵

bettyx
26. sep 2011

@zuzkazv
@misickab3
Tak snad máte holky pravdu... ráda bych to měla za sebou.. začínám se už i trochu bát -teda teď co jsem si přečetla ty papíry a podepisovala souhlasy s kde jakýma komplikacema apod. ...

baby213
26. sep 2011

@nelustek ja som mala 26 teraz zaciatkom augusta 😉

misickab3
26. sep 2011

@bettyx aké papiere? 😕 a súhlasy....ideš na CR? Alebo prečo...

bv_alexandra
26. sep 2011

@misickab3
@wewe22
my sme skoro celé tehu nemohli a teraz ked už aj môžme tak mm nechce. Ale je pravda že mame teraz dosť divnú atmosféru doma, takže preto. 😒

babulkaa
26. sep 2011

@nelynka18 😀 😀 😀 😀 tak drzim palce , mna v noci chytila taka kontrakcia hrozna ze som myslela ze mala vylezie 😀 😀 😀 😀 a od vtedy nic no uvidime 😅

nelustek
26. sep 2011

@babulkaa ahoj, boli ste pozerat tie koberce?

babulkaa
26. sep 2011

@nelustek ahoj nestihali sme, mali sme hody a vinobranie tak som isla radsej tam pokukat, popapat cigansku, cukrovu vatu a lokse mnaaaam... no a samozrejme som neodolala a cucla som si aj burciaku sladkeho 😅 😅 😅 😅 😅 na koberce pojdeme asi az tento vikend ak budem este moc a ked nie tak az po porode 😀 😀 😀 😀

nelustek
26. sep 2011

@babulkaa tak to ano ja by som tiez sla radsej tam 🙂 koberce neujdu

babulkaa
26. sep 2011

@nelustek preeesne tak i ked manzel frflal lebo uz mavam kontrakcie , ale som mu povedala ze aj keby ma zachranka odtial brala tak tu mastenu loksu z ruky nepustim 😀 😀 😀 😀

nelustek
26. sep 2011

@babulkaa no tak to hej 😀

kucminka
26. sep 2011

Ahojte maminy.Som tui dlho nebola,ležala som v nemocke aj so zuzanazuzana,tej dali dnes vyvolávačku,tak čakám na sms o porodení.Ja som sa začala otvárať,minulý týždeň som bola už na jeden prst,tak mi pustili žilou infúzky.Neviem ani čo je tu nové,koľko máme nových prírastkov,nemám šancu to všetko prečítať čo sa udialo za ten čas.Primár mi povedal že aj keby som teraz porodila,nič sa nedeje,ja už by som tam ak ostala na porod 😉 keď som videla tie maminy s bábenkami a ja stým brušiskom,hneď by som si to vymenila 😉 Držím palce všetkým,aby sme to mali už čím skor za sebou.

jana0706
26. sep 2011

@babulkaa tiez sa chystam cez vikend na lokse 😀

juliam
26. sep 2011

@nelustek hej, ja že som si cikla 😀 ale sa mi to nezdalo, tak mi to v priebehu sekundy došlo, že to je plodová voda 🙂

bv_alexandra
26. sep 2011

inak babulky tak ma napadlo telefon môže mať matka pri sebe. Resp. ak manžel partner nie je pri pôrode kedy ste volali že už je to na svete. ja ked som bola pred 12r tak vtedy ešte mobily neboli 😀

babulkaa
26. sep 2011

@jana0706 mnaaaam 😀 😀 😀 ja som sa ich straasne prejedla som myslela ze prasknem 😀

jana0706
26. sep 2011

@kucminka no teda, sranda ze ste sa tam tak stretli...tak nam sem daj vediet ako dopadla @zuzanazuzana, nech vieme 😉 a u teba to bolo este prilis skoro na porod ze ti to este museli zastavit? no ved snad sa babatko vypyta vtedy ked na to bude uz spravny cas 🙂

no idem sa obliect, odchadzame na veceru s kamosmi, sa tesim, musime si este trochu spolocenskeho zivota uzit kym sa malicky narodi 😀