Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
dievcata mozno to bude trocha blbe ale ako to mate zo sexom 🤐 ja uz dva mesiace nic a aj predtim dva mesiace mne to ani nechuti a ani sa mi to naposledy nepacilo je pravda ze som mala stale nejake problemi no zase mam trocha spatne svedomie koli mm ked sa mala narodi zase sa dat nebude
holky, dnes jsem byla poprvé v porodnici! máme seznam věcí do si zbalit, dotazníky an jména atd. ... ale holky, koukala jsem do papíru co mi ram dr. namaloval a píše že jsem zcela na prst prostupná a hlavička naléhá... při prvním miminku jsem tam měla napsaný že volně balotuje... je mezi těmito výrazy rozdíl, nebo jde o totéž?? já totiž koukala na výraz balotuje už před těma dvouma rokama a nezjistila jsem to, tak kdybyste to některá věděla, tak budu ráda když napíšete...
@marikac ja si musim zaklopat ale posledne noci sa mi spi velmi dobre...mozno to bude tym ze maly sa naozaj posunul o nieco nizsie a uz ma tak netrapi to palenie zahy co ma predtym budilo...na mechur mi tiez viac netlaci, idem tak 1-2 krat na wecko za noc cize menej ako predtym...tak dufam ze to takto ostane az do porodu 😉 ale je pravda ze ja chodim strasne neskoro spat, az okolo polnoci, a potom rano dlho vyspavam (som si tak zvykla, lebo vecer som nemohla dobre spat kvoli tej kyseline a rano sa mi vyborne spalo)...
@nelynka18 ...ja som mala od minulého utorka strašnú bolesť obličky, rána šla na urologiu a mala som hrozne silný zápal, nakoľko bábo veľmi tlačí na obličky, močovody su stlačené a tým pádom moč zle odteká z obličky a tvorí sa zápal. Takže hneď nasadili antibiotika a treba sa polohovať, aby mi bábo tolko netlačilo na obličky. Tiež mi vtedy prvý krát veľmi zapuchli členky, ale to bolo z toho. Našťastie to celkom rýchlo zabralo a už je to celkom ok... Aj ja som sa zlakla, že mám zas oblič.kameň, lebo to som už zažila viac krát a to je tiež riadna bolesť, aj V 19tt som to mala. Dúfam, že už to nejako vydržíme a aj naše organizmy .
@wewe22 no, ako som písala, tak teraz v sobotu sme mali...ale pred tým sme dva týždne nemohli vôbec, lebo som sa liečila- mala som zlé výsledky výteru...a pred tým ako kedy....niekedy to bolelo, niekedy sme aj chceli, ale nejako som sa nevedela uvoľniť a niekedy skoro každý deň....takže je to individuálne a nemyslím, že je to problém, že ste nemali dlho nič 🙂 viem, že asi mm nie je nadšený, ale myslím si, že to určite chápe a žiaden normálny chlap by to ani nemal vyčítať- teda ak nejde len o nejaký ženský truc, ale keď sa raz nedá, tak sa nedá...veď oni sa na našom tehuľkovskom stave podieľali, tak čo 😉
@nelustek ahoj nestihali sme, mali sme hody a vinobranie tak som isla radsej tam pokukat, popapat cigansku, cukrovu vatu a lokse mnaaaam... no a samozrejme som neodolala a cucla som si aj burciaku sladkeho 😅 😅 😅 😅 😅 na koberce pojdeme asi az tento vikend ak budem este moc a ked nie tak az po porode 😀 😀 😀 😀
Ahojte maminy.Som tui dlho nebola,ležala som v nemocke aj so zuzanazuzana,tej dali dnes vyvolávačku,tak čakám na sms o porodení.Ja som sa začala otvárať,minulý týždeň som bola už na jeden prst,tak mi pustili žilou infúzky.Neviem ani čo je tu nové,koľko máme nových prírastkov,nemám šancu to všetko prečítať čo sa udialo za ten čas.Primár mi povedal že aj keby som teraz porodila,nič sa nedeje,ja už by som tam ak ostala na porod 😉 keď som videla tie maminy s bábenkami a ja stým brušiskom,hneď by som si to vymenila 😉 Držím palce všetkým,aby sme to mali už čím skor za sebou.
inak babulky tak ma napadlo telefon môže mať matka pri sebe. Resp. ak manžel partner nie je pri pôrode kedy ste volali že už je to na svete. ja ked som bola pred 12r tak vtedy ešte mobily neboli 😀
@kucminka no teda, sranda ze ste sa tam tak stretli...tak nam sem daj vediet ako dopadla @zuzanazuzana, nech vieme 😉 a u teba to bolo este prilis skoro na porod ze ti to este museli zastavit? no ved snad sa babatko vypyta vtedy ked na to bude uz spravny cas 🙂
no idem sa obliect, odchadzame na veceru s kamosmi, sa tesim, musime si este trochu spolocenskeho zivota uzit kym sa malicky narodi 😀

@zuzinr no vidis kazdy to ma teda inak,len aby som vedela ze to je ona 😀 a nakoniec mi ani neodtecie 😀