icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

misic
27. sep 2011

@kucminka jeeej gratulujeme k dcerenke!!! 🙂

misickab3
27. sep 2011

@mata90 gratulujem, všetko dobré, veľa zdravíčka, mliečka a rýchle zotavenie 😉

misickab3
27. sep 2011

@kucminka resp. @ zuzanazuzana gratulujem ku dcérke, veľa pekných chvíľok s ňou 😉

nelynka18
27. sep 2011

dobre ranko 🙂
baby moj prvy sen o porode bol tuto noc....ze som nastupila do nemocky a oni mi praskli plodovku ale ziadne bolesti a ze sme stale cakali na bolest a nic a ze moj mobil sa mi isiel vybit a ze som sa bala,ze sa nedovolam muzovi 😀 skoda potom zazvonil budik a neviem ci sme sa aj dockali 😀
@mata90 ahoj,gratulujem 😵
@baby213 ahoj no napisem zas sa bude dr.so mnou lucit a my zas isto nic 😉 tak nech donesies pozitivne spravy 🙂
@kucminka aka mala bambulka.....vyvolavacku dostala rano a az vecer porodila?a preco vlastne mala vyvolavacku?

zuzkazv
27. sep 2011

@nelynka18 @baby213 no tak baby dúfam že donesiete dobré správy z poradne 😉 mna to čaká až zajtra

wewe22
27. sep 2011

@mata90 gratulujeme prajeme vela zdravicka

misickab3
27. sep 2011

čavte baby, aj ja sa už pomaly idem chystať do poradne....musím sa ísť ešte oholiť 😠 nechce sa mi...ale čo už... 😖

andelusik
27. sep 2011

@wewe22 Tak Ťa ešte poteším, včera večer hovorím mužovi, že už to skúsme a zrazu som sa začala báť, tak sme skončili inými spôsobmi 🙂 Tak snáď nabudúce 🙂

nelynka18
27. sep 2011

@zuzkazv ja ich zas donesiem a aj tak si moj krpan urobi inak 😀 zacinam sa zmierovat s tym,ze bude zas vyvolavacka 😒

jana0706
27. sep 2011

@mata90 @zuzanazuzana gratulujem k babatkam, to je super citat rano dobre spravy, tak nech vam Jakubko a Sabinka robia radost a su zdravucki 🙂
@kucminka no ty si aky posol dobrych sprav 😉
@misic ja idem tiez za chvilocku na ctg a ultrazvuk do porodnice - idem tam prvy krat tak som zvedava co mi povedia..

wewe22
27. sep 2011

@andelusik no ja som len tak sondovala mm ze ci mu to moc chyba a vyliezlo s neho ze sa aj boji ked som mala tie problemi tak uz nemusim lamat hlavu pockame po sestonedeli budu vianoce bude pohoda tak hadam potom to bude super

zuzkazv
27. sep 2011

@misickab3 mna to tiež večer čaká 😒 tak ale nemôžeme byť ako z pralesa 😀
@nelynka18 ešte máš do soboty čas a možno sa malý umúdri, skús zmeniť stravu daj mu voľáke čili možno potom pôjde rýchlejšie von 😉
@wewe22 to môj mm práveže vždy povie že má poslednú šancu si užiť, že po pôrode bude abstinovať lebo nám to dosť dlho trvalo po prvom pôrode kým sme začali

wewe22
27. sep 2011

@zuzkazv no nam to tiez trvalo dost dlho od 22.9. az na vianoce lebo sme prerabali barak a podobne ale teraz tie vianoce to istia si myslim 😀 termin mam 20 a 27 tak to neni az tak dlho

zuzkazv
27. sep 2011

@wewe22 no u nás 7 mesiacov 😅 tak dúfam že tento raz to pôjde rýchlejšie

nelynka18
27. sep 2011

@zuzkazv zeby ho vyscipem 😀 😀 von 😕 no uvidime ale mam taky pocit,ze ja neazijem tie stresy ked to na teba pride samo a len tak zrazu,co uz mozno tretie 😉 vy ste tiez po porode dlho nemohli?kolko my 9 mesiacov 😨 a tiez to teraz chceme aby to nebolo pak dlho ale muz sa boji a uz to neni ono 😅

zuzkazv
27. sep 2011

@nelynka18 my 7 mesiacov aj ked pre mna to bolo už "normálne" až po roku 😖 no veď uvidíme ako to bude teraz, môj mm sa tento raz vôbec nebojí, čo nechápem lebo pri riškovi sa bál a teraz nemá problém 😎 to skôr ja už tak nevládzem, však sa zadýcham aj pri obyčajnej chôdzi 😅

zuzkazv
27. sep 2011

@nelynka18 a o koľkej máš poradňu??

nelynka18
27. sep 2011

@zuzkazv moj odkedy viem ze mam krcok uz skoro svgtrebany,tak od vtedy sa boji,ze na neho narazi 😀 no pre mna je tiez uz sex len nieco co robim pre muza a pre posunutie porodu 😅 uz sa necitim pekne,pritazlivo,uz som ako korytnacka 😀 na poradnu som objednana o 11hodine...takze este mam casu.,...zachvilku pojdem pospratovat troska a hodim sprchu a pojdem 🙂

bv_alexandra
27. sep 2011

@zuzkazv no nie je to veru bohviečo tá moja nespavosť, čo už narobím. inak hlásim príchod z poradne, stale zatvorená, krčok z 2cm na 1,5cm. 🙂 😉

babulkaa
27. sep 2011

Kocky myslite ze ked poprosim lekara ze nechcem prenasat tak mi vyvola porod???

berus222
27. sep 2011

@babulkaa u nas nevyvolavaju. prve som prenasala 5 dni a ked som ich poprosila, tak len povedali, ze na to neni dovod, ze vsetko je ok a ono to pride. u nas vyvolavaju az po dlhsej dobe prenasania. jedna dr mi urobila hamiltonov hmat a to bolo tak vsetko. ale ani to nepomohlo.

babulkaa
27. sep 2011

@berus222 no ja to skusim navrhnut uvidim co mi nato doki povie ale najradsej by som bola keby som prenasat nemusela ono potom ani kvalita tej plodovej vody nieje taka dobra a tak proste prenasat nechcem 🙂

berus222
27. sep 2011

@babulkaa to ani ja uz nechcem. mne to skor pripadalo, ze u nas sa caka na obalku a nie na dovod vyvolania.

babulkaa
27. sep 2011

@berus222 aha no som zvedava ako to dopadne u mna v piatok skusim mu to navrhnut

dadusa26
27. sep 2011

@mata90 jejej ... vela zdravicka ...gratulujem

katy31
27. sep 2011

Ahojte baby, čo tu nové? Inak, dnes mi volali z Ceptry, zas dajaký iný pán, ohľadom pupočníkovej krvi.. Tak si predstavte, že jednou z podmienok darovania do verejného registra je to, aby malo dieťa pri narodení viac ako 4 kg... To teda je biznis... na platený odber je všetko dobré, ak chce urobiť niekto dobrý skutok, tak už nie.. fakt je to len biznis... 😠 😠 😠

katy31
27. sep 2011

@andelusik Tak mi dnes doobedu volal zas iný pán z Ceptry, ešte mi má volať pani poobede, po šestnástej, tá, ktorá mi volala minulý týždeň.. Prečítaj si príspevok pred tým, čo mi povedal... 😠

wewe22
27. sep 2011

@katy31 to je teda svinstvo sak ale slovensko

@babulkaa malo kedy su za vyvolavacku ja som bola pri malej objednana az na 10ty den a to mi este povedal ze co by som chcela ze to je o styri dni skor mala sa nakonec narodila tri hodky pred dohodnutu vyvolavacku

dadusa26
27. sep 2011

@katy31 mna to nepresvedcilo ani pred dvomi rokmi...prislo mi to ako velky boom...a hlavne ma odradzalo to stale sa zvysujuce uskladnovanie....aj to ze ceptra ma vlastne monopol na toto uskladnenie...vtedy vraj bola este nejaka firma s inym menom sidliaca v kosiciach ale majitelom bol vraj ten isty clovek..dalej som to uz neriesila...

kucminka
27. sep 2011

@nelynka18 vyvolávačku dostala ráno o siedmej,ležala v nemocke od štvrtka so mnou,mala stále vysoký tlak,tak jej dávali infúzky,tabletky stále zvyšovali,a bolo to riskantné čakať ďalej,koli tlaku,tak jej to vyvolali.Ale aj tak sa straaašne toho bála a nakoniec všetko dobre dopadlo.