Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@baby213 ahoj a drz sa nech vsetko dobre dopadne... 😉
@berus222
@katuska_za no, ja som s váhou spokojná- lebo vyzerá to tak, že sa mi to všetko vrazilo len do bruška 🙂 veď uvidíme po pôrode...
@baby213 tak sa držkaj, je mi to ľúto, ale neboj, určite to bude dobré- už sa k tebe blíži tvoje bábo....tak tú nemocnicu nejako zvládneš 😉
Tak som si uvedomila, že som tu nevycapila aj ja svoje bruško 😀 tak, tu je dnes fotené...
@misickab3 aj ja mam vsetko len v brusku a potom cosi malo v prsiach :D inak ostatne zostalo dokonca zadok sa mi zmensil co by som si ani ja nevsimla, ale manzel si hned vsimol.... "kde je moja sexi ritka...??? 😕 😕 ja ju chcem speeeeet... "to bola jeho reakcia este v druhom trimestri
@katuska_za 😀 je to možné? naše deti nám "berú" naše sexi telá, naši chlapi sú z toho zronení a mimo- všetci sú sebeckí, len my, žienky si to celé odnesieme nehovoriac o našich telách 😀 je toto spravodlivé? 😉 ešte že nás majú....
caute baby, takže už je rozhodnuté... 4.10 sekcia... 😔 už sa začínam báť.... 😖
@misickab3 su ti nasi chlapi zlati 😀 😀 verim ze to prezivaju rovnako silno aj ekd to najavo az tak nedavaju...idem ja tomu mojmu chystat veceru o chvilku je doma. uz sa tesim na to krasne objatie, ktore dostanem vzdy ked otvorim dvere 😵
@katuska_za to áno....môj príde tak za hoďku a pol...a tiež sa teším na objatie....v poslednom čase mi dopraje objatia aké dlhé chcem 🙂 tak si to užívam...určite to cíti aj maličká, tak nech vie, že ju ľúbime a že sa aj my ľubime...len mu priprav, nech mu chutí...môj mm mi vždy povie, že aj to, ako a aké jedlo mu pripravím mu povie, že ho ľúbim 😵
@zuzaxa vidím, že to máme dosť podobné.. tak si z teba beriem príklad, dúfam, že sa tiež rýchlo zmobilizujem, ale nie tým spôsobom, ako ty.. lež tak sama od seba.. 😉 aj mne zomrel otec pred dvoma rokmi, tiež mi je smutno, bol by sa tešil.. ale je fajn, že kojíš... ja veľmi chcem kojiť a bojím sa, že po sekcii to nebude také ľahké... tak hlavne neplakaj, aby Ti mliečko neodišlo... držkajte sa... 😉
@zuzinka_26 ahoj dakujem ku gratulacii 😉 ano rodila som tam ale ako sa volala lekarka tak to netusim ale vlastne mna rodili 2 lekari zena a muz..dufam ze ty budes mat lepsia zazitok zo sekcie nez ja 😉 a prajem ti potom skore zotavenie 🙂 a hlavne krasne a zdrave babo 😉
@zuzaxa ahoj aj moja mala bola taky spachtosko,tiez sme mali nakazane budit cez den aj v noci.Ale nedala sa zobudit,tak som kojila ked si vypytala,ved babo vie kedy je hladne a kojit vzdy ked si zaziada.
Asi ste mali pekny vstah s tatinom,ten moj o mna za posledne 3roky nejavy zaujem ,ale najviac ma mrzi ze nepozna vlastne vnuca.Naposledy ju drzal na rukach ked mala asi tak 7mesiacov.Co som sa ja naplakala,ani nehovorim.
Len neplac moja isto sa z nebicka na maleho usmieva a strazi vas 😉
ahojte, tak dnesna poradna je za mnou...ta nasa mala potvorka je samozrejme stale zle otocena, doktorka povedala, ze to vyzera tak, ze uz sa ani neotoci, nema tam uz tolko miesta. Takze buduci utorok mi spravia podrobny ultrazvuk, pomeraju ju a podla vysledkov si dohodneme termin sekcie...bojim bojim :(
Inak je vsetko OK. Dokonca aj vysledok na streptokoka z 36tt je negativny (v 34tt bol pozitivny).
Ahojte ,tak aj ja som dnes po poradni a tak ako som si stihla prečítať dnešné príspevky aj ja sa pridávam ,k tým čo boli dnes u doktora....tiež mi vybehol tlak 153/100 a lekárovi a to nepáčilo ,tak zajtra ráno idem do nemocnice na preietoky a oni rozhodnú či si ma tam nechajú ,alebo sa zajtra ešte vrátim ,no pre každý prípad sa mam pripraviť aj na to čo tu už asi tri babenky napísali ,že možno mi pôrod vyvolajú...sú to síce len jeho dohady ,rozhodne pôrodník ,ale je taká možnosť. Takže ráno náklus plná poľná a smer nemocnica...ak by ma pustili ,tak sa vám po obede ozvem...najviac ma na tom ale štve to ,že manžel je ešte do 4-tého v IT ☹ ale nejak to zvládneme a toho môjho drobca by som si najradšej zbalila so sebou ,šak ja som od neho ešte nebola ani jednu noc preč 😢 😢 😢
Veeeeľka gratulacia novým mamičkám 😵 😵 😵 😵 prajem veľa zdravia a hlavne veeeľa mliečka 😉
caute babulky 😉 konecne sa mi sem podarilo na chvilu prist a vyuzivam toho ze maly mi este od obeda spi.. od vcera upratujem podla toho ako mi maly dovoli ..juj zienky som daka cela ubolena ☹ boli ma chrbat z tych pichancov co mi nevedeli pichnut spinal ved tam mam aj poriadnu modrinu potom ma picha tam dole az mam problem sa niekedy postavit a este mam taky cudny z tej rany co ma rezali ako keby ma to tahalo proste kalika ☹ 😀 ..vcera som bola u gynekologa aby mi vytiahol cvoky a on ma odmietol ze on to robit nebude lebo jemu sa uz 2 pacientky roztrhali a on nepotrebuje vidiet moje creva 😠 tak ma poslal do nemocnice a ja ani neviem kde presne mam ist ci ma porodnicu ci kde 😠 ach ach..dneska nas maly bol taky zlatucky rano som ho isla poumyvat a ako som ho zdvihla tak ocikal vsetko naokolo a potom neskorsie som ho prebalovala kedze bol cely pokakany a vtom taky splech ze som mala cele tricko krasne teplucke a zltucke 😀 tak ma pekne pokrstil 😀 ..co sa tyka nocneho spania vstava 2x ale da sa inaksie je zlatucky obcas si poplace alebo sa len tak diva 😉 vcera som snim bola u lekara takze uz sme mali aj taku kratsiu vychadzku 😉a schudli sme z4400g na 4140g a musim sa pochvalit ze sa mi podarilo kojit ale musim aj dokrmovat kedze toho mliecka este nie je dost ale som stastna ze tentoxrat to vyslo 😉 pred porodom bolo tolko papierovaciek a teraz je toho dako este viac esteze je muz doma lebo inaksie neviem kto by to povybavoval 😠 som zvedava ako ked budem sama doma zvladnem domacnost a 2 deti...vsetkym co este len cakaju na svoje batozky zelam aby vsetko prebehlo v poriadku a tesili sa z babatiek 😉
@zuzaxa ahoj nejak mame toho dost spolocneho 😉 rodili sme obe sekciou,mame obe chlapcov a ako citam tak aj tebe sa podarilo kojit ale musis dokrmovat a ja som natom uplne rovnako 😉 len tebe ako som citala maly spi celu noc a moj sa budi 2x ale prvy x to je este okolo 22h tak to sa da 🙂 citam ze si sa celkom rychlo zotavila tak to ja povedat nemozem ta rana ma dajako taha ci co a picha ma tam dole ☹ tak ti vdobrom zavidim...kedy davas maleho vecer spat? a kupes ho kazdy den?
z dnešnej poradni: no možno zmena plánu pôrodu,malé sa otočilo,čiže poloha správna akurát ma štve tá zlatá žila,ešte stále sa môžem rozhodnúť ako chcem rodiť a aj som taká nerozhodná,dnes som začala piť aj ten čajík z ostružiny a možno sa to pohne samé,ked nie tak bude cisársky, do poradni idem zase vo štvrtok tak uvidíme 😉
tak holky, s manžou předěláváme kuchyň a zrovna malujeme.. ale vzbudil se špuntík, tak jsem šla na chvilku za ním -no, najednou mě zabolelo břicho, ale v pohodě... a teď jsem si šla sednout, protože mě začal parádně bolet spodek přesně jako při MS... no, už skoro půl hoďky sedim a je to v cajku i když se mi stahuje břicho, ale netvrdne, tak se snad nic neděje... furt si řikám jak by to bylo fajn, tak teď fakt ne... opět se u nás doma zhoršila situace a pohřební nálada se značně prohloubila -jenom se modlim aby se miminko nenarodilo v den konce, pokud se situace nelepší -to by mělo otřesný narozeniny každý rok -chuďátko..
teď mi řekněte co mám dělat.. jak se mám tvářit, co mám dělat, nebo já nevim.. já toho člověka mám neskutečně ráda, ale je tu znát že nejsem jeho rodina -na rozdíl od ostatních, tak na mě blbě dívají a nevim jestli mám za nimi chodit, nebo zůstávat zalezlá..
ahojte dnes som bola na ctg v nemocke,kontrakcie tam boli a jedna dost vyrazna ale nepravidelne takze nic ,poslali ma domou ze je vsetko ok.ale mna uz dva dni neskutocne bolia krize a dnes sa pridalo aj brucho ,neviem som s toho zmätena ako mam rozoznat prave kontrakcie?? ked teraz sa mi zda ze ma tie krize bolia nonstop.ked su prave kontrakcie tak ta prestavka medzi nimi je bezbolestna alebo ako to
mam citit ,vie mi niekto poradit?? 😒
baby este ma napadlo,uz cca 4 mesiace sme mali sex zakazany a teraz nam ho dr.odporucila na urychlenie prichodu porodu,problem je v tom ze moj manzel odkedy nam to zakazali sa aj boji ,a ani teraz ked som mu povedala ze uz mozme tak nic,a ja by som to tak chcela urychlit ale co s nim mam robit ked sa boji nutit ho nemozem,ma tu z vas este niekto podobny problem??? ☹
natalii6 a zuzaxa,tak ja mlieko stracam uz uplne,som z toho nestastna a nerozumiem tomu ☹
natalii6,tak mna z toho spinalu boli chrbtica uz asi tyz,chystam sa k lekarovi,som zvedava co mi na to povie,tiez mi ho nevedeli napichnut,bola to hroza,pokial ti nevybere svorky tak ta to bude tahat,mne vsetko vybrali 5 den po porode.

@zuzaxa jeee no anjelik maly 😵 no ja som riska nebudila cez den ani cez noc.....ved ked je hladny tak si vypyta nie 😕 a mne risko tiez cez den niekedy spal aj 4-5 hodin a najedol sa az potom....ja neviem skus si ho vazit a potom sa podla toho zariad...vy este nemozete ist teda von?to asi kvoli tomu cisarskemu ci 😕 lebo ja som s riskom sla hned na druhy den ako sme prisli domov ked bolo pekne a teplucko 🙂