icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

tinika
28. sep 2011

kočky aj vam je tak bleee? hlava sa mi kruti, slaba som na odpadnutie a divne pocity na zaludku, toto som nemala ani na začiatku tehu ani v prvom tehu :( vonku tak krasne, chcem ist s malym von ale neivem či zvladnem :(

zuzinka_26
28. sep 2011

caute zienky,hlasim sa z porodnice,v noci mi odtiekla voda,Nelka sa narodila o 8:00 a vsetky Vas pozdravuje

zuzu805
28. sep 2011

@zuzinka_26 jeeej gratulujem 🙂

bv_alexandra
28. sep 2011

@zuzinka_26 blahoželám 🙂
Aj ja už chcem isť 😀

jana0706
28. sep 2011

@zuzinka_26 gratulujem a prajem vsetko dobre! tak mas nakoniec este septembrovciatko, Nelka sa nejako poponahlala 🙂 no ved tento tyzden sa tu este poriadne nerozbehla vlna porodov, tak mozno sa teraz aj s tymi prirodzenymi roztrhne vrece 😉 drzte sa, pa

bv_alexandra
28. sep 2011

akurát mi malá doniesla žltý lístok a viete čo tam je napísané - vraj nezmestí sa do schránky. Ja zajtra narobim taký bordel na pošte že budú vidieť. 😠

kenya83
28. sep 2011

@zuzinka_26 blahoželám mamina a prajem veľa zdravíčka a rýchle zotavenie 🙂

jana0706
28. sep 2011

@bv_alexandra postu ani nespominaj, ja uz tu nasu beriem s rezervou, je to taky smiech cez slzy, keby ich clovek bral vazne muselo by ho porazit...napriklad kamoska minuly tyzden nasla v schranke listok ze si ma prist pre doporuceny list na postu, este v ten isty den pre neho isla a tam jej povedali ze to bol list z uradu a ze tam bol iba na 5 dni a kedze pre neho neprisla tak ho v ten den poslali naspat a ona na to ze ako som mala prist ked ste mi az DNES dorucili ten listocek? a oni len so spokojnym usmevom ze na papieriku je napisane ze ho dorucili do schranky pred 4 dnami a hotovo...neviem kde robia nabory na postarov a postarky, nechcem im krivdit ale mam pocit ze na to existuje nejaka specialna skola neochoty alebo co...koniec koncov tak to funguje vzdy ked ma niekto na nieco monopol, skoda sa rozculovat...

nikolka4
28. sep 2011

Ahojte baby nemam veľa času teraz ale len aby ste vedeli tak nakoniec som aj odrodila toho 22.9. volame sa Nicolasko 3520g 52cm o 8.55hod vštko dokopy mi trvalo 10 min a na dva krat som ho vytlačila bez zašívania a nejakých komplkácii!!! Vdaka veľká primárovi,ktorý mi bol pri porode.🙂)))))))))) Boli sme o dva dni dlhčiev nemocke lebo sme mali žltačku ale dnešné výsledky boli prekvapujuce 🙂))))))))) takže návrat domou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tehulky prajem vám veľa šťastia nech vam to dobre každej dopadne nemám už toľko času tu tráviť určite sa zabehneme a budeme tu tak sa držte 😀 😀 😀 😀 😀

bv_alexandra
28. sep 2011

@jana0706 mna to rozčuluje hlavne kvôli tomu že to poštovne nie je žiadna lacná záležitosť v dnešnej dobe 😉

bv_alexandra
28. sep 2011

@nikolka4 sa ti smeje ked už si doma. 😀 Blahoželám a prajem veľa zdravíčka a radosti 🙂

dadusa26
28. sep 2011

@zuzinka_26 gratulacia prevelika....vela zdravicka obom

dadusa26
28. sep 2011

@nikolka4 gratulujem...nakoniec tu naozaj ostanem posledna...akosi ste sa rozbehli v septembri...malicky nech poslucha pekne spinka a papa...ty sa asi das rychlo dokopy...teeeda mala si priam ukazkovy porod....

katy2
28. sep 2011

Ahojte 🙂
Ako krasne sa to tu rozbieha a to este nie je ani oktober 🙂
Vsetkym cerstvym maminkam a babetkam prajem vela vela zdravicka a BLAHOZELAM.....
My si este pockame.....

kucminka
28. sep 2011

@nikolka4
@zuzinka_26 jééj,gratulujem maminky,aj ja chcem taký porod,síce to prvé som mala niečo podobné,len rozdiel bol v tom zašívaní 😉 tak nech sa vám darí aj drobcom,veľa zdravíčka a šťastíčka 🙂 🙂 🙂

wewe22
28. sep 2011

@zuzinka_26
@nikolka4
gratulujem nech sa vam dari

tak dnesna poradna dopadla dobre streptokok negativny, otvorena na jedn prst (nebudem sa moc vytesovat zo saskou som bola na jedn prst mesiac) ale ze uz aj brusko je spevnene a malo by to byt na dobrej ceste
zla sprava stale sa slecinka neotocila tak stale KP

juliam
28. sep 2011

@bv_alexandra mne prišli tie plienočky, tak sa vytešujem. zajtra ich dám prať, nech pekne vyschnú na slniečku 😉 daj potom vedieť, ako si spokojná s tým hyblerom.

juliam
28. sep 2011

@zuzinka_26 @nikolka4 veľká gratulácia, nech ste zdraví a veľa mliečka 😉

natalii6
28. sep 2011

@misic cas ukaze ako to u nas bude s tym rezimom 😉 ja si len pamatam ze u maleho to bolo ovela lepsie ale to je tym ze on bol na umelom a vedela som kolko spapal ale takto netusim..a dudlik Filipko odmieta comu som na jednej strane rada lebo Davidko je zavislak na dudliku 😀

baby mam jednu otazocku mozem jest paradjkovu polievku?

andelusik
28. sep 2011

@katy31 Tak teraz už si ma úplne presvedčila. Máš pravdu, je to iba biznis. Pred pár dňami nám prišli zmluvy na podpis (lebo my sme sa tam predtým už zaregistrovali cez net), tak som hneď ukázala mužovi tieto debaty a aj som tie zmluvy roztrhala 🙂 🙂 a inak rada by som vedela, koľko asi naša malinká meria a váži.. bola som na prietokoch a pýtala som sa, či aj vidí váhu a mieru, ale že nie, teraz robí iba prietoky.. 😨

katy31
28. sep 2011

@andelusik to sa merajú kosti a obvod hlavy.. a je to len orientačné.. nič sa neboj, prietoky sú dôležité, ak sú v poriadku, malá ma dostatok živín a kyslíka a rastie a priberá.. 😉 a slečny majú byť štíhle... 😀 treba nám modelky pre našich fešákov... 😝 😀

andelusik
28. sep 2011

@katy31 😀

natalii6
28. sep 2011

@gianni dokrmujem preto lebo v nemocnici mi povedali ze nema este dostatok mlieka,len neviem ako zistim ci ho uz mam dost ☹

zuzaxa
28. sep 2011

@zuzinka26 @nikolka4 Gratulujem šťastné maminky k bábätkám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nelynka18
28. sep 2011

@kucminka hlavne na lekaroch a moj ujo je byvali primar gynekologie,sand vybavi 😉

lucy56
28. sep 2011

@nikolka4 jej tak to si mala super porod, a akoze primar vsetko ok, ja este furt nic, sice som sa na 1cm otvorila ale stale len poslickov mam a nic prevratne sa nedeje, jaj aj ja uz chcem mat porod za sebou a najlepsie taky ako ty rychly

wewe22
28. sep 2011

@natalii6 nedokrmuj ak budes mat menej mliecka babo sa ozve castejsie a rychlejsie sa ti pusti dostatok ak budes dokrmovat mozes prist o mliecko alebo nebude chciet prso

amisa
28. sep 2011

gratulacia mamickam.. 🙂
ja som dnes po poslednej kontrole u gyn, uz som objednana aj k porodnikovy na buduci tyzden v utorok. Vsetko je ako ma byt len mam viac plodovky a maly je uz asi o tri tyzdne vetsi..som 35+3 a "maly" ma odhadom 3300g. Takze dostala som uplne stop cukru.. ja neviem ako sa to da zvladnut, som strasne mlsna, ale ako tak sa drzim, avsak uplne bez cukru si to neviem predstavit. Inak ze este tyzden dva vydrzat mi kazu.

amisa
28. sep 2011

@natalii6 ako radi @wewe22 .. z vlastnej skusenosti..a ked uz nahodou bude zle a budes musiet dokrmovat nerob to falskou, ale zozen si z nemocnice alebo z lekarne striekacku..inak mozes mat problem ze nebude chciet prsnik ale iba flasku a veru sranda to nieje stale si odsavat mliecko.

katuska_za
28. sep 2011

auuu... ☹ ☹ strasne ma boli cely spodok, malinky asi az moc tlaci ale ja nedokazem ani chodit, ani sediet a aj pri lezani ma to boli jak fras... co robit??? neviem ani nohami poriadne pohnut aby to nebolelo, nepichalo.. taka ostra bolest strasna... ☹ ☹