Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@katuska_za pozeram že tu sa v noci rodilo 🙂 Katuška prajem nech všetko dobre dopadne. 😉
Ja som prespala celú noc ako bábätko, včera mi bolo dosť divne, ale už sa cítim lepšie. chvalabohu.
@bv_alexandra podobne 😉
@katuska_za tak ako? boli to porodne bolesti? vyzera ze ano podla tvojho popisu uz to mate za sebou?
@nelynka18 no čo už keď máme také super brušká že sa tým našim drobcom tam tak páči 😉 , a riško ako už sa nevie dočkať že? náš sa už nevie dočkať 🙂
@bibi13 srdečne ti gratulujem prajem veľa zdravíčka a radosti z drobca 🙂
@lawli no to bol teda lekár 😠 dúfam že na neho nenatrafíš pri pôrode
@katuska_za držím palce za chvíľu máš drobca 😵
@andreyca Ahoj 🙂 , rozhodla som sa pre spinál, ale sa stále veeeeeľmi bojím 😝 😝 😝
@jana0706 krásny psík. 🙂 😉 ten náš od včera nežerie 😖 dúfam že je to len prechodný stav ☹
Dobre ranko.Vsetkym novym maminam prajem vela zdravicka a vela vela mliecka.
Ako vidim aj katuska uz isto porodila.Joj sa to tu prirodzene rozbieha 🙂 Dalsi tyzden tu bude zas kopu novych babatiek, sami zda ze kopec vas ide na vyvolanie a cisarsky. My sme uz zacali konecne aj kazdy den sexovat a nic my pojdeme zas isto na termin.
@cabby88 ja som bola zatial raz na pasy. ked som sla do nemockyy a cakala tak maly sa tam krutil a na pasoch cely cas spal, ja som tam nebola az tak dlho, asi15min, neviem no a potom ten zaznam skoro rovna ostrapkana ciarka, lebo maly si tam chrapkal a ked som z nemocky odisla tak sa opat hybal... 😅 no co uz a to som bola cely cas na boku...
Dobré ráno 🙂 prajem všetko dobré, rýchle zotavenie a vytešovanie sa z bábätiek všetkým novým maminkám 😉
@katuska_za tak verím, že to dobre dopadlo...ozvi sa potom, ako ste dopadli 🙂 ja som vedela, že to nie sú len poslíčkovia 😉
No...nemala som zrovna dobrú noc...už by som chcela vedieť, kedy to bude, lebo takto som aj počas noci stále v očakávaní, či tie bolesti, čo prichádzajú, sú len poslíčkovia, alebo sa to bude stupňovať ☹ čo už....asi až do pôrodu to už inak nebude...ale som unavená 🙄
@misickab3 myslím že sme natom rovnako. Aj včera som mala poslíčkov, mm že či už ideme ja nato že nie, že až ked to bude pravidelne, tak som mu vysvetlovala 🙂 potom celý večer hladkal krpca a rozprával sa s ním nech už ide von, že v postielke má viacej miesta 😀 Skúsili sme aj sexík tak snad sa niečo už pohne. Ja by som sa vôbec nenahnevala keby som už išla. Od spodku ma kompletne všetko bolí, chodím vraj aj pekne naširoko 😀
Dobre ranko vsetkym, tak uz aj Katka_za to uz ma, lebo sa tu neozyva...
Ja som spala celkom fajn, akurat som taka dajaka trochu ubolena, nohy ma bolia. No dnes bude dufam, ze uz naozaj taky oddychovejsi den. Akurat povysavam, umyjem podlahu a koniec. Este maximalne dam varit zemiacky k obedu. Joooj citim, ze sa mi pohyby spomaluju aj ja som taka spomalena... 😒
Vcera som tu mala 6 aktivnych deti, bolo veselo, len sme museli sledovat aby daco nezlomili a nerozbili, skoro si to odnieslo zrkadlo... ale prezili sme, len to upratovanie ked ta mala tlupa odisla 😀 a to zohybanie sa mi uz fakt robi problemy... ked sa zohybam, tak mi dost tvrdne brusko, maly sa ide doslova vytlacit z bruska... 😉
Dobre ránko 😀 Nejak sa to tu rozrodilo 😀 Novopečeným maminám blahoželám k drobčekom 🙂 U mňa to na porod nevyzerá ani náhodou, ale ved snáď do Vianoc porodím 😀 Veselo si dalej beriem ATB kvoli tej krvi v moči, ale výsledky mam naštastie dobre a infekcia ani zapal to nieje....to mi len maly tlačí na močové cesty a robí šarapatu 😀
Ženy čo dnes varite??? Ja už nemam fantaziu 😀 😝
Ahojte!
No som zvedavá na katusku_za asi už to má za sebou!!! 🙂
Tak my sa stále dokrmujeme ešte, sme sa skúšali len kojiť a boli sme z toho na nervy obidvaja, nervózni, malý nie a nie zaspať a upokojiť sa, ja ho takto trápiť nebudem. Tak sa kojíme a dokrmujeme a sme spokojní obidvaja.Uvidíme časom.Aj bradavky už tak nebolia. A na prechádzku sme už boli 2x, malý je taký spokojný vonku!!! 🙂 A aj mne to dobre padne prechádzka.
Pozrite malá ako pestuje!!!! 🙂 🙂 🙂
@bv_alexandra no vidíš....tak ja som si dala večer teplú vaňu....ale potom večer som tiež chcela skúsiť ešte sex, ale manžel najprv nemal chuť, potom už aj začal mať, ale to už mne prišli tie bolesti, tak sme to odložili na dnes...som zvedavá, čo zase bude večer 😀 čo iné ostáva, len už vydržať- a tak si spievam- Pár dní zvládnem a nezostanem na dne, viem že, pár dní zvládnem....kým bábo porodím 😀

ahojte, tak o 2 rano cca mi prestali bolesti ked som dala nospu, teraz ma kustik boli brucho ale zo spodu akoby uz sa tlačil take divne pocity, uvidime čo bude cez den, aj krize troska citim