icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzaxa
30. sep 2011

@stanka25 Veľmi držím palčeky!!!!! Všetko už nech je len v poriadku!!!! Určite Vás ochraňuje, aj bábenko v brušku! 🙂

lawli
30. sep 2011

@jana0706 To myslím úplne vážne a tiež sa pohrávam s myšlienkou či vôbec pôjdem do tej nemocnice rodiť...pôrodnika dohodnutého nemám a šanca že trafím na neho je 1:3 tak neviem ,ale šak ja sa nedám 😀 😀 😀 😀

lawli
30. sep 2011

@zuzkazv kebyže len lekár ,ale primár.....to dôfam aj ja ,ale šanca ,že na neho trafím je ako som písala v predošlom príspevku 1:3 😔

tinika
30. sep 2011

baby viete čo je sranda? pri patovi som uz neviem od kedy mala na podpire fleky od kolostra, teraz sa mi len občas robilo este davnejsie a teraz nič, a len z jedneho prsnika ked potlačim v druhom skoro nič ta dufam, ze nebude problem

lawli
30. sep 2011

@nelynka18 Ten primár je snáď z inej planéty a to som vraj nie prvá a ani nie posledná. Sú to jeho praktiiky ,buď to súri vyvolávačkou ,alebo sekciou. Nato mu stačí ,že už je rodička v 38 tt. Tlak som mala stále ok ,len na poradni mi vybehol a sestrička ho samozrejme na druhýkrát nemerala...v nemocke aj teraz doma bol stále v pohode.... 🙂

lawli
30. sep 2011

@stanka25 držím pršteky a budem na vás myslieť 😉 neboj mysli pozitívne a všetko bude ok 🙂

lawli
30. sep 2011

@tinika Ahoj , mne kolostrum nevytekalo ani v prvom tehu a ani teraz a po pôrode sa mi hneď spustilo pekne ,tak si myslím ,že je to individuálne u každej ženy a tiež iné v každom tehu. Neboj mliečka bude iste dosť 😉

nelynka18
30. sep 2011

@lawli to je teda,coze tak vsetko suri 😕 vidis ja mavam uz 3 tyzdne na poradni vzdy vyssi tlak ale po väcsine pol hodke sa mi upravi a doma mavam v norme len mi dost rychlo bije srdce.....ja si mylsim,ze mne sa tlak zvysi vzdy len na poradni ked cakam co povie dr. tak som v napäti a ani o tom neviem 🙂

lawli
30. sep 2011

@nelynka18 presne tak ako ty aj ja...tiež mávam vyšší len u lekára a to nielen teraz v tehu ale celkovo...no asi fóbia z bielych plášťov ,kto ich ma rád ??
A ten primár neviem čo tak všetko súri ,ale je to riadny pako ti poviem a nielen ako lekár ale nesedí mi ani ako človek ,vôbec nevie byť milý ,je celkovo odmeraný až drzý...taký mlaďas , neviem presne koľko má no tipujem tesne po 30-ke. A aj sestričky mi povedali ,že takýchto pacientov by on potreboval viac....mala som v istej chvíli pocit ,že viem toho viac ako on a tak rezignoval aj pri rozhovore (ja viem byť dzrá ,v takej situácii zvlášť) 🙂 No ale povedz sama mam 10 dní (včera) do termínu a normalne sa vyvolavalo za strarého primára až 11-tý deň prenášania ,on to jednoducho stále nechával na prírodu ,lebo je ten pôrod potom ľahší. Čiže mám ešte plne tri týždne čas a čo on rieši tak nechápem. Zvlášť v mojom prípade ak nieje žiaden problém...

zuzkazv
30. sep 2011

@lawli no tak to je dosť vysoká pravdepodobnosť 😒 ale aj tak nechápem že ťa tvoj dr. na základe jedného merania tlaku poslal do nemocky 😕 sa mi to zdá unáhlené....

peta_k
30. sep 2011

dokelu, zistujem, ze sa mi v dasne nad zubom tvori asi hnisavy vacok... zatial to neboli, myslite, ze je to nebezpecne pre mimino?

zuzanazuzana
30. sep 2011

ahojte....hlasim prichod z porodnice....nemam cas vas precitat a ani neviem co vam vsetko napisala kucminka, ale asi viete, ze sme sa tam stretli!!!!!! takze foto sabinky pridam neskor......mam uplne zmiesane pocity....popisem neskor, ked uz budete mat vsetky odrodene!!!!!!

zuzanazuzana
30. sep 2011

a nasla by sa tu nejaka dobra dusa, ktora by mi aspon vypisala mena kto to uz ma za sebou? dakujem velmi pekne!!!!

zuzanazuzana
30. sep 2011

a dakujem vsetkym kto mi drzal palce!!!!!!!

zuzkazv
30. sep 2011

@zuzanazuzana ahoj vitaj medzi nami 🙂 a samozrejme aj malá sabinka , tu je link na oktobrové bábätká - tabulku robí masinka https://www.modrykonik.sk/fotoblog/oktobrovky20...

zuzkazv
30. sep 2011

@nelynka18 bože až teraz som si uvedomila že ti tam svieti 001 😕 jaj jaj

misic
30. sep 2011

Este 22 dni, tak nezabudni, cas sa krati... 😀

@peta_k no ja som mala presne tento problem pred asi 2tyzdnami, nebolelo ma to, ale nahmatala som si vacok a pri stlaceni ma to bolelo, tak som radsej zasla ku dr. nastastie, ked som zahlasila ze som tesne pred porodom, tak ma vzal hned na 2. den. Mne sa ten vacok urobil pod korunkou dokonca. Prevrtal korunku a cez ten uvolneny zub to to zacalo vytekat a uz to mam ok, necitim ziadnu bulku ani pri stlaceni ma to neboli, takze asi sa to uvolnilo. Teraz to mam otvorene, dr. povedal, ze ked porodim, mam sa ozvat a ten zub dokoncime.
Si myslim, ze radsej sa chod ukazat, podla mna hnisave lozisko v tele je vzdy nebezpecne a dvojnasobne ak je to v hlave. Nebolo to velmi bolestive, tak sa nemas coho bat a ak by ta to bolelo, da ti anestezu, ta sa v tehu moze... tak vela stastia so zubkom 😉

zuzaxa
30. sep 2011

@zuzanazuzana Gratulujem k dcérke!!!! 🙂 Už sa tešíme na fotku malej slečinky! 🙂
@nelynka18 Leni zajtra je 1.október!!!!! Pocity? Nič nové? Ty nie, že budeš fakt posledná!!!!!!

zuzanazuzana
30. sep 2011

@zuzaxa dakujem!!!!!
baby, len vam chcem napisat, ze vydrzte...hlavne, ze nemate ziadne problemy a vytuzeneho babatka sa dockate!!!!!!.....u mna vsetko nedopadlo az tak dobre ako som si predstavovala, ale som rada, ze uz sme doma.....cakaju nas 3 odborne ambulancie so sabinkou a ja sa musim dat tiez zdravotne do poriadku!!!!!!

nelynka18
30. sep 2011

@lawli no ja ich teda nemusim 😀 no s tym som sa este teda nestretla,ze by chcel dat zdravej tehulke vyvolavacku 10dni pred terminom 😕 je to cudne a nechapem ho.....no budem drzat palce nech takeho paka neschytas pri porode 😔
@zuzaxa pocity?no zmiesane,taka som akasi kludna a aj maly take ticho pred burkou,mozno 😉 no snad posledna nie,snad by mi mesiac navyse nedali 😀 ak do utorka nic,tak nastupim do nemocky a asi v stredu vyvolavacka 😒

bettyx
30. sep 2011

ahoj holky, tak jsem měla pravdu.. naše miminko se narodí mezi hroby a všechny jeho narozeniny budou sátá za prd.. máme úmrtí

bettyx
30. sep 2011

@zuzanazuzana ahoj! moc ti gratuluju k Sabince, přeju vám hodně zdraví, moc si to užívejte a v duchu bledě závidim 😉 ...

nelynka18
30. sep 2011

@zuzanazuzana ahoj gratulujem a drzim vam palceky,nech sa date coskoro dokopy 😉

nelustek
30. sep 2011

Zeny zajtra 1 oktober,som zvedava kto bude mat prve oktobrove babatko 🙂 ked sa ich tu uz tolko narodilo v septembri.

skybaby
30. sep 2011

@nelustek no ja neviem či budem prvá, ale mám na poobedie plánovaný cisarsky 😉

nelustek
30. sep 2011

@skybaby dnes ci v pondelok?

nelustek
30. sep 2011

Sice by som bola najradsej keby som to bola ja 😀
@skybaby

skybaby
30. sep 2011

@nelustek zajtra 1.10 😉

nelustek
30. sep 2011

@skybaby jej tak ti drzim palceky..nevedela som ze planovane CR sa robia aj cez vikend 😉

skybaby
30. sep 2011

@nelustek ďakujem, no ved nerobia, ale dr. ma službu a budem akurát týždeň pred termínom, tak sme sa dohodli, ze to nejako spachame 😀 navyše staršia dcéra je 1.11., tak sa nám to hodi aj datumovo 😀 ale tak hlavne aby bolo všetko ok