icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
1. okt 2011

@bv_alexandra tak si dokazom ze kazde tehotenstvo je ine..ten tyzden uz hadam vydrzis a mozno ta prekvapi a bude to aj skor.

bv_alexandra
1. okt 2011

@zuzkazv podriemavam stále ale taký ozajstný spanok neprichádza.. dúfam že to prejde. 😝

bv_alexandra
1. okt 2011

@nelustek no nič iné mi neostáva veru, a to máš pravdu každé je iné. Pri malej som nemala absolútne žiadne problémy. 😝

tinika
1. okt 2011

@lawli ako bolesti presli,ale ked stojim je mi zle,ale to uz tyzden,aj po namahe,takze ja luxovat isto nebudem😀

kucminka
1. okt 2011

@tinika tak to sme na tom rovnako,aj ja už akosi nevládze,mám tiež mierne bolesti,ale ešte mám čas,aspoň týždeň,ale kedže som na jeden prst otvorená,tak sa viac sledujem,či náhodou.Aj keď ešte by to mimčo mohlo troška počkať. 😉

zuzaxa
1. okt 2011

Ahojte!
Tak moje favoritky @nelustek @nelynka18 @bv_alexandra vy stále nič? Však už ja sa neviem dočkať tých Vašich bábatiek!!!! 😀 😀 😀 My sa kojíme, boli sme vonku asi 2,5 hodiny, malý sa ani nepohol. Boli sme na cintoríne zapáliť sviečku dedkovi a pochváliť sa mu akého krásneho vnúčika má!!! Som si tam poplakala.... Potom som sa zastavila v malom Tescu kúpiť dudlík ešte jeden, lebo mám strach, že ak ten jeden čo máme niekde zapatroším to bude krikuuuuu , tak radšej jeden do rezervy. A v potravinách som si kúpila čierne pivo, som vyzerala kočík a v každej ruke fľaškové pivo 😀 😀 😀 !!! Dúfam, že pomôže! Dnes nám odpadol pupček!!! 🙂 Konečne, fuj už to bolo také zoschnuté. A dnes som sama s malým doma, muž s malou išli k svokre spať sú tam hody, takže tie vaše chúťky kačica,knedľa, lokša.... no niečo si zajtra dám, len kapustu nie, a tá svokrina mi aj tak nikdy nechutí, ona ju tak nahrubo robí. 😀 😀 😀 A zajtra sa tam s malým pôjdeme na takú hoďku pozrieť, budú tam všetci (švagriné, bratia jeho, sestra, a 7 detí) no tá hoďka nám bude úplne stačiť veru! 😀
Tak zajtra 1x autom s malým! Dnes mi tam muž montoval autosedačku. Baby ja tomu neverím, že už budeme mať v pondelok 2 týždne!!!! 🙂 🙂 🙂
Tak 1.októbra je do polnoci, stíha ešte niektorá odrodiť dovtedy????? 😀 😀 😀

michala33
1. okt 2011

@nelustek no tak veru, cely den dnes bol celkom v pohode ale teraz mi zospodu zacala taka bodava pichva bolest a hlavne ked sa idem postavit zo sedu ☹ ,boze nech uz to pride lebo toto sledovanie je o nervi,preco to picha, moze to bit to otvaranie?

jana0706
1. okt 2011

@bv_alexandra dakujem za odpoved, hrozno ze tolko bolesti a v nemocke este nevideli pokroky...a mozes mi este napisat ako dlho si mala tie bolesti v tych desatminutovych intervaloch? lebo ja to mam take vselikajake skakave, medzi 5 a 9 minutami, ale trva to uz cely den...ale stale to nie je pravidelne...tak netusim ci sa ist ukazat do porodnice alebo nie 😒

nelynka18
1. okt 2011

@lawli no co nohy boli vylozene 😉 ja som si aj podriemala a potom prisiel risko tak sme sli na ihrisko a baby si robili srandu,ze si tu beham akoby som mala termin v novembri 😀 😀 kaslem uz na to cakanie aj tak nikdy neviem ci to nieco znamena ci nie 😉
@nelustek tak to som zvedava aj ja....aj ked si myslim,ze nam to zase prirodzene nevide 😉 🙂 tem tlak poznam aj ja,je to neprijemne 😒

nelynka18
1. okt 2011

@zuzaxa no ty ma tu takto rozladujes,ze si zvesela kocikujes a ja stale nic 😀 😀 veru uz 2 tyzdne,tebe to teraz bude utekat a mne sa vliect 😝

katy31
1. okt 2011

no baby, poumývané, povysávané, posledná pračka perie... idem navariť na zajtra obed a už len zajtra večer dlážky poumývam a bude... môže sa ísť rodiť.. zajtra doobedu zbehnem do kostolíka, poobede si urobím puding a vyložím nohy... a v pondelok mám relax day... 😝

katy31
1. okt 2011

@nelynka18 neboj, aj ty budeš za chvíľku kočíkovať... tak za dva týždne ideme von, tešíš sa 😅

katy31
1. okt 2011

@michala33 to pichanie je normálne.. aj ja som to mala, dlho pred pôrodom, aj teraz občas mám... nie je to otváranie... je to prirodzené, neboj sa 😉

nelynka18
1. okt 2011

@katy31 joj a ako 😵 ked tu vidim ten nas kocar mam chut ho zobrat von s babikou 😀 😀 ja si navarim tiez zajtra,umyjem zem a v pondelok oddych a v utorok prijem.....ach jaaaaj 🙂

katy31
1. okt 2011

@zuzaxa 😀 😀 no ja som dnes bola horúci kandidát na rodenie.. 😀 ale teraz som skončila s upratovaním, tak neviem, či stíham doktora... dnes mi chcel robiť sekciu... 🙂 a bude to so spinálom... keby mi ju dnes robil, tak som úplne v pohode bola.... tak uvidíme, aká hrdinka budem v utorok... 😉 je radosť ťa čítať, akú maš radosť...

katy31
1. okt 2011

@nelynka18 ja som chcela ešte teraz umyť dlážky... ale kedže som ich povysávala, tak sú čisté.. 🙂 takže zajtra tam kus sadne prach.. tak ich umyjem až zajtra a budú znova čisté.. 🙂 dnes už nevládzeme, drobec si zamakal so mnou... je čas aj nohy vyložiť.. .lebo po dlhom, dlhom čase mi dnes opuchli... asi preto, že som vymenila moje magnézko za magné B6... 😖

jana86
1. okt 2011

ahojte baby,ja len tak na rychlo,ste tu toho popisali kym som tu nebola 😉 nemam teraz cas precitat 50 stran ale vsetkym ktore uz porodili blahozelam a zelam vela zdravicka. my sme dnes prisli z porodnice,nasa lasocka sa nam narodila 25.9 o 11.40 cisarskym rezom.vola sa Ema, ma 3850g a 50 cm 🙂

kenya83
1. okt 2011

@jana86 blahoželám mamina a prajem veľa zdravíčka a radosti z malej Emky 😉 mala si plánovaný cisár alebo nie?

nelynka18
1. okt 2011

@katy31 to je taktika 😉 ja som tiez vysavala vcera a ze umyjem dnes ale zajtra idem vo velkom varit,tak radsej az zajtra 😉 ale som tiez ko,nevladzem....urobila som pukance a ideme kukat na jojke tu rozpravku....tak papa 🙂

katy31
1. okt 2011

@nelynka18 papa a dobrú nocku 😉

katy31
1. okt 2011

@jana86 srdečne gratulujeme a želám veľa zdravíčka a mliečka.. Ako si zvládla cisársky? 😕

zuzaxa
1. okt 2011

@nelynka18 Ale mojik už to bude nebojkaj!!!Dobrú nocku! Mňa unavila tá prechádzka až do mesta, a to ideme s maminou mojou ešte kúpať malého.
@jana86 Gratulujem k Emke!!!

lawli
1. okt 2011

@nelustek tak to aj ja ,len aby si to nakoniec nebola ty 😀 😀 😀 😀

@bv_alexandra posielam energiu ,ja jej mám teraz ešte viac som si pospala ,tak neviem kedy pôjdem teraz do postele 😀 😀 😀 😀 čo sa týka prvého ,tak aj u mňa to bolo iné ako teraz...

lawli
1. okt 2011

@nelynka18 Ja som si najprv prezliekla ešte periny a potom som si vyložila nohy na gauč ,aj som pritom zaspala a teraz som vstala ,tak neviem kedy teraz pôjdem do postele ,a s tým čakaním tak ako píšeš ,nesledujem to už 🙂

missy97231
1. okt 2011

ahojte... kto pridava foto do albumu?

lawli
1. okt 2011

@jana86 Gratulujem a prajem veľa mliečka 😵

lawli
1. okt 2011

@missy97231 Ahoj @masinka robí tabuľky a aj o fotečky sa stará 🙂

skybaby
1. okt 2011

Ahojte, nám sa narodila dnes o 17.15 Julia, cisarskym, 51cm a 4250g 😵

masinka
1. okt 2011

@skybaby jej, gratulujeme 🙂 takze prve oktobrovciatko 😀

@missy97231 pridala som Adelkinu fotecku 🙂

katy31
1. okt 2011

@skybaby srdečne gratulujeme, teda, riadna baba... fajná váha... 🙂 veľa zdravíčka a mliečka želáme.... 😵