Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@klajosa ja by som chcela este pred porodom taku malu niaku....
@lipsa jej gratulujem vies to sa hovori ako to ma byt tak to bude aj ja som nemohla ostat tehu a potom ma babinka opustila ☹ a hned som ostala tehotna tak ze babinka to tam hore zariadila a termin porodu mi vychadza na jej narodenini krasneeee
tak sa drzte oddichujte a uzivajte si to! 😀
kocky, ste zlate, dakujem ... a tiez drzim palce, hlavne nech su nase miminka zdrave 🙂
inak babi sak vsetky budeme mat zimne deticky kociky ake?mne mama povedala ze hlavne z velkymi kolesami lebo my sme na dedine a u nas ako ze clapkanica stale a potom na leto uz kupime iny!nie?ci mate lebsiu radu?
@lea1333 aj ja som pocula a co mam znymch s detmi, tak sa vsetci zhodli, ze velke, najlepsie 4 kolesa a nafukovacie. Velke, aby si sa nezasekla v kazdej diere a celkovo sa pre lepsie ovladanie a nafukovacie predpokladam, ze kvoli odpruzeniu, aby babo necitilo kazdu nerovnost.
A nevolnosti nemas? Ja mam divny zaludok navecer vzdy, ale inak nic vazne.
baby a kavu normalne pijete nadalej? Ja ju zboznujem,ale zatial dokazem bez nej byt, ale take latte by som si uz dala😉
@zuzinka_26 a o kolkej ideš na sono? určite už dajú foto aj tebe 🙂
@zuzul1310 no nejaké nezmyselné veci kupovať nechcem, mám doma kopu malých vecičiek ešte od sestry, takže pokúpim len pár nových, ved ked budeme doma, stačia mu aj také staršie a ten kolotoč stačí úplne taký obyčajný, už som si aj vyhliadla postielku v ikei, ale to je ešte čas kupovať, ale chcela by som postupne, aby sme potom toho naraz nrmali vela...juuj tak ty už máš od školy dávno pokoj 😀
@lindt ahoj vitaj 🙂 pýtala si sa na kávu, ja ju pijem aj nadalej, ale obmedzila som množstvo, vypila som aj 4 za deň, teraz len 2 a namiesto dvoch lyžičiek kávy si dávam jednu 🙂 a zatial nemáš žiadne problémy? ako nevolnosti a podobne?
ja som bola u doktorky, mám zapálenú priedušnicu a dala mi ATB, ktoré tehule môžu, ale aj tak sa akosi bojím a ešte som si kúpila aj čaj proti kašlu a mám to vyležať...hlavne, že ma včera doki upozornoval, aby som sa snažila neochorieť ☹
@lea1333 hlavne sa s kočíkmi nemusíme obzerať po úplne najväčších vaničkách, lebo bude mimi mini a s fusakmi ich kludne do kočíka dáme si myslím...a ten čo som si našla ja má kolesá velké, lebo tiež u nás na dedine straší člapkanica...kúpiš si nakoniec ten čo máš v albume? ten Gesslein? ja som si zatial našla espiro atlantic 2010 alebo espiro gtx, ale asi skôr ten gtx
@lenuska20 dakujem 🙂 tak som rada, ze pijete kavicku, lebo som pocula uz vselico. Inak,nechcem ta strasit, ale ked som zistila, ze som tehu, nabehla som do lekarne a pytala sa bylinky, resp. caje, ktore mozem a ktore nie, lebo v zime preferujem cajiky a co sa obmedzenia tyka, tak si mam davat pozor na prieduskovy caj a urologicky caj a vselijake mixy, lebo je dolezite v akom pomere su namiesane. Tak opatrne s tym cajom na priedusky. A zle mi nebyva, ale boze, ja som tak precitlivela, ze manzel sa zo mna uz smeje... A to len zacinam tehotenstvo... A dnes rano mi bolo trochu divne, ale inak v poho. Co ty? A ake ATB si dostala? A hlavne sa ryyychlo vyliec!!!
@lenuska20 mala som ist o 10-tej, ale priatel ma nahovara, ci to nenecham az na piatok ked som chora, tak teraz neviem, ci mam ist ci nie...uz som sa tak tesila, ze to bude zajtra...ale nechcem tam prist chora a nakazit ine mamicky, tak asi pockam...uvidim ako mi bude zajtra, dnes mi je uz lepsie.
@lea1333 tak si to este uzivajme, lebo sa obavam, ze tie nevolnosti este len pridu 🙄 snad nie... no,chceme trojkombinaciu, to urcite a co sa znacky tyka, tak ja si na znacky nepotrpim nejak extra, pojdeme do Polska asi a tam si pokupime, co nam bude treba. Vela znamych tak nakupilo kvalitne veci a hlavne za polovicu ceny ako tu u nas... tak asi tak to vyriesime, priamo na mieste, lebo kociky stoja naozaj vela penazi...
@lea1333 však určite času máme ešte dosť, dale ja sa poznám, že keby som sa moc rozhliadala, potom by som sa nevedela rozhodnúť 😝
@lindt no ja som tej lekárničke hovorila, že čaj, ktorý môžu gravidné am ona mi povedala, že to jedno, že môžu všetky, taká bola divná...tak ho asi radšej piť nebudem 😖 preistotu, nechcem aby sa niečo stalo...no mne bolo ráno zle, a prestala som spávať, stalo sa zo mňa ranné vtáča 😀 ATB mám Rovamicin, či ako sa to píše 😅 pôjdem si lahnuť do postele nech to vypotím...ešte len začína a čo bude potom 😀
@zuzinka_26 no super, že ti je už lepšie, bola si nakoniec aj u dr.? alebo čo berieš? tak do piatku už nejak vydríž, ked si vydržala doteraz 😉 potom nám hned ukáž foto bublinky 🙂 si vlastne teraz pn?
@lindt ked spomínaš to polsko, aj my sme minulý rok tam pozerali, a boli velmi pekné aj také čo majú tu na slovensku, sú tam lacnejšie...my sme tiež najprv chceli, že pôjdeme tam kúpiť, ale rozmysleli sme si to....ale vecičky by som tam aj ja išla pozrieť, mali tam všelijaké krásne, kam chodíte do targu?
@lenuska20 juj,moja, to ja neviem, kam😀 svokrovci tam chodia, oni to tam poznaju, ja nie. Ale kamos mi hovoril, ze hned pri hranici je nejake mestecko a tam v normalnom obchode nakupili kopu veci. A bolo to tak, ze kopu veci im dali zadarmo, ale oni robili obrovsky nakup, ze usetrili cca 500 €, tak tam bolo lacno... sila. Chos si radsej lahnut... Ja idem robit bakalarku,lebo nestiham☹
@lenuska20 ano bola som vcera u dr. - presedela som tam cele doobedie. nepredpisala mi ziadne lieky, len mi odporucila nejake homeopatika, tak tie si davam. a mam hlavne lezat, oddychovat a malo rozpravat - ano som PN. dufam ze foto bude, potom ho sem dam - ty si uz dala foto?
@lindt ja budem tiež popritom písať bakalárku, lebo zachvílu ju odovzdávam a mám len úvod 😅 no to pekné peniažky ušetrili, určite tam pôjdeme kuk
@zuzinka_26 noo ja už mám foto od včera 🙂 tak pekne oddychuj, nech sa čo najskôr vyliečiš 😉
@lenuska20 idem kuknut 🙂
@zuzinka_26 celkom ma prekvapil, že mi dal foto, nečakala som to, ale potešila som sa 🙂

ahojte 🙂 tiez by som sa rada ku vam pridala. Po vcerajsom vysetreni sme 7+1 🙂) sme neskutocne stastni. Snazili sme sa 4 roky. Mame za sebou nevydarene IVF, operacie, cakacku na adopciu ... a tu zrazu ... zazrak 🙂)) Modlim sa, aby vsetko dobre dopadlo. Doktor ma okamzite vypisal na pn takze teraz oddychujem a vytesujeme sa 🙂