icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lenuska20
1. mar 2011

@lindt no velmi pomaličky, idem aj ja, tak poobede sa tu vidíme..musím ísť písať 😀 máš k tomu dosť podkladov?

lindt
1. mar 2011

@lenuska20 ved to, ze knih mam az jednu-zahranicnu a zvysok su len clanky okopirovane z casopisov, ci z netu, lebo tato tema este nie je spracovana, kazdy sa tomu venuje okrajovo. A ja to musim dat cele dokopy 😀 vela stastia, nech nam to dnes ide od ruky 😉

zuzinka_26
1. mar 2011

@lenuska20 to ti verim 🙂 mala som sa asi aj ja spytat, ked on mi sam od seba nedal.

lenuska20
1. mar 2011

@lindt aj tebe vela šťastia moja, potom daj vedieť, ako ti to išlo 🙂 ja som sa tiež zamerala hlavne na vedecké články, kníh mám pomenaj, lebo toneto jačmeň sa u nás velmi nepestuje. a máš dobrého školitela?
@zuzinka_26 no moj ma hned vytlačené, som na to ako puk kukala, ked som od neho šla, som sa nevedela prestať usmievať 😀 nabudúce si skús vypýtať 😉

zuzinka_26
1. mar 2011

@lenuska20 viem si Ta predstavit 🙂 jasne, ze si vypytam 🙂 idem si pospinka trocha, poobede som tu 🙂 ty pekne pracuj na diplomovke 🙂

lenuska20
1. mar 2011

@zuzinka_26 idem aj ja konečne, tak poobede sa vidíme 😉 teda píšeme 😀

berus222
1. mar 2011

@lenuska20
@lindt nezavidim vam baby. ja som sa musela ku svojej diplomovke dobre "kopat". vooobec ma nebavilo tvorit ju. nemala som skoro ziadne podklady, tak som sa snazila nafuknut ju grafmi, tabulkami,.... ale bakalarka ma bavila. na tej som sa vyjasila a moj oponent povedal, ze keby som jej dala pod nazov diplomova praca, tak mozem koncit skolu. 🙂

chavallee
1. mar 2011

Zdravím všetky októbrovky a zvlášť vítam novopripojené 🙂
Blahoželám ofotkovaným kolegyniam 🙂 Nám sa to do sona tiež blíži 🙂

Akurát nejak sa nafukujem a neplánovane skoro začnem meniť šatník 😕 Ako píšete , ešteže si užijeme jar a leto...
Ja píjavam 1 až 2* dolce gusto espresso s mliekom v práci, doma jedno preso z bezkofejnovej kávy. Ale zredukujem kávu na max. jednu ostrú denne, ostatné Caro, alebo bezkofeinové... pokiaľ mi to nehnuvoľnosti ce 😀 lkom nezrušia...

Posledné dni nás teší krásne slniečko a je pre nás prísľubom voňavej jari... plánujem sa po zime zavŕtať do zeme na farme, kvietky, zelenina, stromy, jupi!!!! A nech už tie virózy pália do čerta, nech si bez obmedzení môžme užívať tehotenstvo 🙂

Je to milé, čítať, ako chystáte diplomovky, bakalárky... ja už ani nepamätám, hádam začiatkom tisícročia to bolo u mňa aktuálne... Ale všetkým študentkám silno držím palce! Ja sa ofukujem, keď mám prejsť pár aktualizácií do práce, netože škola... uf.

zuzanazuzana
1. mar 2011

@lipsa ahoj...sme podobne na tom....tiez sme cakali cez 4 roky, ja som mala uspesne IVF, ale potratila som....a teraz som mala ist na dalsie IVF a mesiac predtym som zistila, ze som tehotna!!!!!....tak som rada, ze sa to podatilo prirodzenou cestou

zuzanazuzana
1. mar 2011

@zuzul1310 no ani nehovor.....bojim sa aj nieco zjest, lebo hned mi je zle....este vcera o jedenastej vecer som z postele bezala na zachod vracat.......a pritom som taka hladna!!!!!....a hlavne ma ten zaludok boli, doktor mi povedal, ze je to zaha, ale ja necitim v krku ziadnu kyselinu ako som to kedysi mavala, tak ja neviem

janda5
1. mar 2011

Ahojteeeee aj ja mam termin porodu urceny na oktober 🙂

zuzul1310
1. mar 2011

@lipsa gratulujem, to je krásne 🙂 super 🙂
@lea1333 Jané Slalom je ideálny a keď už bude mať drobec rok a pol alebo viac tak môžeš kúpiť niečo malé, my máme Nuna Buggy asi od dvoch rokov, dovtedy sme používali Slalom a ešte pred týždňom keď susedia prerábali byt a vrtali tak som ho v Slalome vonku uspávala a to má 97 cm a 17 kg. Ideálny kočík aj pre veľké deti a do každého terénu.
@lenuska20 Slalom som používala od štvrtého mesiaca športový a nie hlboký pretože Slalom sa dá polohovať úplne na ležato a malý keď mal 4 mesiace tak už chcel vidieť von takže bol trošičku naklonený aby videl.
@zuzanazuzana aj ja mám pri posteli kukuričné chrumky a vyjedám ich takmer celý deň v malých množstvách, lebo keď som hladná tak mi je zle a keď sa o niečo viac najem tak mi je tiež zle.....

janda5
1. mar 2011

@zuzanazuzana mne nebyva az tak zle ze vraciam ale tiez som citila kyslost v ustach a lekarka mi povedala ze je to zle stravovanie a mala pravdu lebo som vylucila napriklad biele pecivo a nahradila ho celozrnnym a je mi dobre ..tak vyskusaj aj ty zmenit trosku sposob stravovania a inac odporucam knihu 9 mesiacov otazok a odpovedi je tam vsetko pekne napisane co mas jest a pod....

zuzanazuzana
1. mar 2011

@janda5 no ja vobec nejem biele pecivo, mam rada tmave a jem vela dusenej zeleniny a tak....lenze ja mam tazobu aj z jogurtu...vlastne zo vsetkeho....teraz som zjedla troska rizota s kur. masom a je mi zle ako keby som zjedla tanier hranolkov s tatarkou

zuzanazuzana
1. mar 2011

@zuzul1310 no musime vydrzat, hadam po 3.mesiacoch sa to zmeni

zuzanazuzana
1. mar 2011

@janda5 a gratujem k tehu!!!!!!!!!!!

zuzul1310
1. mar 2011

@zuzanazuzana snáď áno pri prvom mi nebývalo vôbec zle.

zuzanazuzana
1. mar 2011

@zuzul1310 no ani mne....tak mozno sme zrovna ten priklad toho, ze druhe budeme mat dievcatko, hihi....ked nam je zle, no nie?

zuzul1310
1. mar 2011

@zuzanazuzana snažím sa v to dúfať, ale uvidíme v 20tom týždni 🙂

lea1333
1. mar 2011

@zuzul1310 noo neviem ci je do snehu dobra trojkolka!!!! 😒

stanka25
1. mar 2011

Ahoj pridávam sa k Vám aj ked podla kalkulacky je to koniec oktobra. takze moze byt aj zaciatok novembra. teraz sme 5tt

natalii6
1. mar 2011

@stanka25 ahoj vitaj medzi nami a drzim palceky aby vsetko dobre vyslo 😉

monnika
1. mar 2011

ahojte, ale ste toho popísali čo som tu nebola 🙂

Všetky nové čakateľky vítam 🙂 a všetkým prajem veľa veľa zdravíčka, nech je všetko v poriadku.
Aj mne býva zle, hlavne ráno, ale dnes mi napríklad vôbec zle nebolo..tiež som na to prišla, že keď si dám na raňajky radšej nejaký celozrnny chlebik a k tomu rajčinu, je mi lepšie..Zelenina sama o sebe mi robí dobre, teda ale nepreháňam to, lebo pri Tomáškovi som jedla velmi vela rajcin, a chutili mi aj pomarance, a potom som len kyselinu mala..
Mozno je to aj tym peknym pocasim 🙂 🙂
Inak vcera som sa bola pytat v lekarni,ze ci nemaju nieco proti tehotenskym nevolnostiam, a povedala mi ze toreccan cipky, a su aj nejake homeopatika na cmulanie,ale tie zaberaju tak po dvoch mesiacoch uzivania..ze to je vraj len ako prevencia...no neviem,tak som to nechala tak, a povedala si,ze vydrzim.

Ku kavicke : pri Tomaskovi som pila denne jednu kavicku, ale teraz ju nemozem ani citit. este zo zaciatku som pila tu bezkofeinovu ranajkovu - Caro, ale uz aj ta mi smrdi. Takze rano ovocny caj.

Ku kocikom: my tiez chceme kupit novy, aj som uz pokukovala po nejakych..nedalo mi to pokoj, aj ked viem,ze je este skoro.. Kamaratka ma sestru a ta si kupila BEXA B3, aj sa mi celkom pozdava. Dobre sa s nim manipuluje, ma nafukovacie otocne kolesa, a komu nevyhovuje B3 je aj moznost B4,tam tie kolieska nie su tak pri sebe..A je za celkom dobru cenu. Da sa k tomu dokupit aj vajicko v rovnakej farbe ako kocik. My uz sice vajicko mame, ale tak uvidime ako to vymyslime..

Vo stvrtok alebo v piatok idem na sono, tak sa neviem dockat. Uvidim kedy mi pan doktor zavola, ze nech pridem.

Je tu niekto, kto bude rodit v Partizanskom?

natalii6
1. mar 2011

@lenuska20 tak ta skolka nevysla aj som s tym ratala lebo Davidko v Septembri bude mat len 2 apol a beru najprv predskolakov a potom 3 rocne jedine ze by sa nieco uvolnilo ale stym neratam tak zase o rok dame ale to ho uz hadam zoberu 😉

natalii6
1. mar 2011

@lindt ahoj a pekne tehulkovanie az do konca 🙂 a kludne sa nas spytaj co potrebuejs vediet 😉 😉

chavallee
1. mar 2011

Krásny deň prajem! Utekám pre Janka do jasličiek. TAAAAK sa na ňho teším!!!!! 😵

stanka25
1. mar 2011

@natalii6
dakujem, mozem sa spytat kedy v ktorom tyzdni ti Dr. potvrdil tehu utz

natalii6
1. mar 2011

@klajosa nase deturence vstavali dneska asi rovnako 😉 😉 😉

natalii6
1. mar 2011

@lea1333 no vidis nedavno si pisala ze to vyzera na rozchod a teraz ze svadba to je skvela sprava 🙂

lea1333
1. mar 2011

@natalii6 ze ani ja som to necakala tak sa to niak vyvrbilo.... 😀