Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@tinika mozno zaberie aj u mna 😀 ale pochybujem my sme odolny 😀
@nelustek viesco ja bych do ilavy nesla ani keby co.....pocuvam len zle pribehy a velakrat ta nemocka bola aj v spravach co nieco doktor pokaslal.....jeden je tam dobry,kamoska ho mala zazmluvneneho ale ok je gynekolkog porodnik a k porodom chodi len po dohode.....ja sa na nemocku v PB stazovat nemozem....urcite by som sla sem 😉 su tu mladi a mili doktori aj sestricky su fajn....najde sa tu aj neaka protiva ale odbornost je tu podla mna urcite vyssia ako v ilave..... 🙂
@tinika ahoj, no ja mám termín 22. októbra, včera som začala 38. týždeň. a ty sa ako cítiš? ešte si v nemocnici? ja idem v utorok na poradňu, tak som zvedavá čo nové 😵
@nelustek neviem ako je vybavena porodnica v ilave takze po tejto stranke to porovnat neviem 😕 ale mne sa na nasej nemocke paci,ze je vynovena a aj sprchy su nove a ze je tu aj rooming ale aj izby bez postielok.....napr ja som pri riskovi na roomingu nebola,najskor preto lebo od porodu do rana som len prespala a to sa ma sestricka pytala na ktoru izbu chem ist....ja som bola hrozne znicena,tak som maleho pri sebe nemala ale potom na druhy den som chcela ist na rooming ale uz bol opsadeny ale aj tak som 4dni vkuse prespala 🙂 tazko povedat...podla toho ake mas poziadavky....mne stacil prijemny personal a ciste nove zariadenie a bola som spokojna 🙂
Preco ma niekto dva terminy vypocitane? Je tu niekto taky?
ahojte baby. mam taku otazku - ako odteka plodova voda? rano som sa postavila z wc a este ako keby sa mi riadne cvrklo. od vtedy nic. moze odtiect aj ked mi este neodtiekla hlienova zatka? nic ma neboli, ani nic extra necitim. lebo pri prvom mi hlienovu zatku vybrali a vodu praskli, tak teraz neviem.
@berus222 ja som sa tu pytala na to vcera....bo mne pred vcerom ked som lezala na gauci nieco tieklo pomedzi zadok a na pyzame maly mokry flak a na druhy den ked som vysla z wc oprela som sa o kuchynsku linku a uvolnila sa,tak znova mokre nohavicky a ja teplaky ale len taky maly flak nebolo toho moc ani malo....a od vtedy nic....ja si mylsim,ze je to moč....lebo vraj plodova moze pomalicky odtekat aj v etapach ale aj naraz....no lenze mne od vtedy nic.....tak pockaj a uvidis 🙂
no ten zaznam -kopcek znamena kontrakciu a je tam stupnica od cca 20 po 100 a ja som mala naposledy jednu kontrakciu 70 a potom dalsie dvepostupne slabsie.moja dr ked vydela ten zaznam sa cudovala ze ma tam nenechali, tak som preto zajtra zvedava ze co bude
@michala33 aha, ale co by si tam cakala..mozno keby si ich viacere take velke by si ta nechali.Ja som pri nelke isla dva dni pred terminom ze citim slabe pohyby a po kontrole sa ma opytala sestricka ci tam chcem ostat ,ze ak sa bojim ist dom ked mi tvrdne brucho tak mozem ostat..a som ostala
Tak práve som dožehlila látkové plienky a zistila som,že vobec neviem ako sa to už skladá. 😉 Baby,ako ste to skladali vy?

@nelynka18 pekne pekne,ja tak kapustu cervenu mala a vecer voda odtiekla🙂