icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

natalii6
3. okt 2011

@zuzinka_26 ahoj k malej princezne prajem vsetko naj naj 😉 som si precital vsetko co si napisala a som si hned spomenula na seba teba pichali iba 3x ☹ ale mna asi 10x 😢 takze viem co si prezivala aj mna neskutocne boleli krize s tych pichancov a ked ma doviezli na izbu som sa nenormalne klepala ale fakt nenormalne prvy x ked som mala cisarsky som take klepanie nezazila ☹ nastastie mna hlava nebolela aj ked sa toho velmi obavali a ja tapa som si ju este zodvihla ako som lezala a tebe nekazali si dat kavu alebo nieco kofeinove? a ty si preco nemohla pit? ved praveze sa ma po zakroku vela pit?a co sa taka vstavania tebe pomahala sestricka alebo si musela vstat sama?a nato ze si bola po cisarskom ta nejak rychlo pustili domov mna tam drzali o 2 dni dlhsie 😠

nelynka18
3. okt 2011

@zuzkazv dakujem no snad to vydrzim 😉 co ine mi zostava 😀 joj veru uz sa tesim je to neuveritlene,ze uz koncim 🙂
@zuzkazv
@misic no kaslat na neho ale keby ste videli ako sa tvaril,ze ako mi on pomohol ked mi dal 10€ pokutu 😀 😀 to isto 😉

natalii6
3. okt 2011

@zuzaxa v noci spi tak ze sa budi 2x prvy raz niekedy okolo polnoci a 1h a potom okolo 4h ale to som snim hore aj vyse hodiny ale nato ze som bola pri druhom spavat cele noci som natom celkom dobre 😉 a vy sa ako casto budite?a co sa tyka tej stolice uz minule som sa ta chcela spytat ako casto ju mavate? lebo my sme ju donedavna mali aj 5 az 6x a teraz 1 az 2x denne a tiez ju mame taku zltu tak potom som ztoho jelen lebo ved nase deti su aj prikrmovane..a teraz ked dokrmujes kolko mu davas?

natalii6
3. okt 2011

@katulka74 ahoj ako si na tom z mlieckom uz si ho nadobro stratila?

kenya83
3. okt 2011

@nelynka18 tak drzim palceky nech vsetko dobre dopadne a nech to do stredy rychlo ubehne 🙂 joooj zavidim, ze uz budes mat po tom. Aj ja uz chcem 🙂
Ozaj kocky planujete niektora odber pupocnikovej krvi?

misic
3. okt 2011

@zuzkazv podla pohybov a podla PM som mala vtedy presne rovnaky termin 14.9., ale podla pohybov to podla mna neni objektivne, lebo moze byt ze este to nie su naozaj pohyby, a zena ma pocit, ze uz pohyby citi alebo naopak, ze si mysli, ze to este neni ono a to uz pohyby su.... a este pri prvom som naozaj netusila co by som asi mala citit 😀

bv_alexandra
3. okt 2011

@nelynka18 teším sa spolu s tebou. Ja som tiež v očakávani, či sa niečo pohlo, zajtra idem do poradne. Dnes je malý riadne pohyblivý. od rána sa krúti stále v kuse. Cítim sa trochu lepšie, aj ten spodok trochu poľavil. včera som celý den ležala tak možno aj preto. 🙂 😉

kenya83
3. okt 2011

@misic o akych pohyboch je tu rec nech som v obraze?

bv_alexandra
3. okt 2011

@nelynka18 inak keby sa aj naše narodilo vo štvrtok bola by som rada, lebo to mám narodeniny 🙂 😉

nelynka18
3. okt 2011

@kenya83 joj dakujem nebojkaj za chvilku pojdes aj ty 😉 ja som tu takto 2tyzdne do zadu pisala babam,ze ako sa maju,ze maju uz po tom a vidis uz idem aj ja 🙂
@bv_alexandra dakujem 😉 tak je super,ze sa citis lepsie len oddychuj aby to zostalo sily na porod 😉 uz to mas za par......to by si dostala pekny darcek 😵 tak ja s tebou asi vo stvrtok nebudem,tak pekne narodeniny ti prajem a hlavne aby ta ti tvoji chlapi posluchali 😉

kenya83
3. okt 2011

@nelynka18 no dufam,ze mi to tiez rychlo ubehne nech uz mam aj ja drobceka pri sebe 🙂
Ozaj baby chcem sa opytat ci aj vy citite teraz ku koncu viac pohybu ako sa tam male hniezdi ako kopancov?

bv_alexandra
3. okt 2011

@nelynka18 Ďakujem 😉

bv_alexandra
3. okt 2011

@kenya83 omnoho viac pohybov ako bežne ja citim. 🙂

katy31
3. okt 2011

@nelynka18 tak to je super... možno porodíme obe zajtra.... 🙂 ja sa napodiv tiež dnes veľmi vytešujem.... uvidíme, kedy sa strach dostaví, či večer, alebo až zajtra ráno... 😀

katy31
3. okt 2011

@bv_alexandra aj ja želám všetko najlepšie k narodeninám, nech Vám to vyjde a dostaneš ten najkrajší darček... 😵

bv_alexandra
3. okt 2011

@nelynka18 doma mi zakazali čokolvek robit, dali playstation do izby a mam sa vraj bavkať, aby mi den rýchlejšie prešiel 😀
Takže oddychujem aby bolo dost sil na pôrod. 🙂

kenya83
3. okt 2011

@bv_alexandra pozerám, že aj ty ideš mať Sebastiána 😉 Supeeeeer 😵

14petulka88
3. okt 2011

Takze baby, hlasim prichod z poradne : hrdlo 2cm priechodne cez prst, doky povedal ze oproti minuleho tyzdna je to omnoho lepsie a ze uz sa to blizi 🙂 no tak som veeeelmi zvedava do kedy este budeme 2v1 🙂

kucminka
3. okt 2011

@a2303 no veru áno,mala som také lietačky 😉 len si myslím,že to skor z nervov,že to na mňa prišlo.

kucminka
3. okt 2011

@misickab3 akého máš gynekologa v TN?

katy31
3. okt 2011

@14petulka88 kam sa chystáš rodiť? 😕

misickab3
3. okt 2011

@kucminka Dr. Chlapečka , prečo? 🙂

kucminka
3. okt 2011

@misickab3 len tak,že akému chodíš ty gynekologovi.Toho ani nepoznám.

misickab3
3. okt 2011

@kucminka a ty?

kucminka
3. okt 2011

@misickab3 ja chodím Kočkovskému.

nelustek
3. okt 2011

@nelynka18 Tak Lenka prajem nech ti to zajtra pichnu co najskor a aby si to rozdychala lepsie ako pri Riskovi 😉 rychli a pohodovy porod prajem.

Ja som tak rozmyslala ze Nelka je 8.1. a bolo by pekne keby sa nam Linda narodila 8.10 ...tak jej davam cas do soboty 😀

misickab3
3. okt 2011

@kucminka a si spokojná?

kucminka
3. okt 2011

@misickab3 no keď som k nemu chodila cez prvé tehu,tak aj áno,ale teraz tot druhé sa mi zdá,že to nejako fláka.Ale už nechcem teraz meniť pred koncom,už to vydržím.

misickab3
3. okt 2011

@kucminka ako fláka 😕 ?

kucminka
3. okt 2011

@misickab3 a tak nie celkom že fláka,ale teraz to berie akosi nás tehuľky,ako na páse,keď som tam prišla,že mi tvrdne brucho,tak nič,len že si mám dať sem tam magné,keď som prišla na ďalšiu poradňu,tak mi povedal že som otvorená,tak sa pýtal,či mi netvrdne brucho,tak som mu povedala,že veď už minule som vám to hovorila,že áno.Keď som sa pýtala na názor aké vitmíny by boli dobré pre mimi na začiatok tehu,tak mi len povedal,že on to nepredpisuje,čo som vedela,ale ani mi neporadil.Hm.....