Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 žeby som bola tak rýchla ,no to si nemylím ,ale čert nikdy nespí...aj manžel mi teraz volal ,že sa im ta cesta asi skráti a v stredu by mali byť doma ,tak možno mala čaká na tatíka 😀 😀 😀 Moja ty pekne mysli na malého a všetko okolo hoď zahlavu...hovor si že bude dobre a ono to tak aj bude 😉
baby,,zajtra na vas myslim...nech vas setria aj lekari aj babatka...a hlavne aby vam to co najlepsie dopadlo...potajme v dobrom zavidim...drzte sa
babulky co zajtra nastupujete drzim Vam palce, nech Vas drobci pri porode dlho netrapia, nech mate na to len pekne spomienky a nech su drobcekovia aj vy v poriadku. Budem na Vas mysliet. Ja by som uz tiez najradsej isla ale este mam trochu cas, dnes som si povedala ze este raz umyjem okna lebo su hrozne 😝 tak na zajtra mi este ostali 3 no a na stredu mame naplanovanu dcerinu oslavu menin tak to by som este chcela stihnut a potom uz mooozzzzzmmmmeee 😀 😀 😀 , uz len presvedcit maleho 🙂
@misic já nevim, nechápu to...
@luckaprima teda to taky nevim kde na to přišli -asi chtěli páreček..
děkuju za podporu
holky, v noci jsem nemohla vůbec spát, skoro celou noc jsem prořvala a ráno jsem šla do poradny která nedopadla dvakrát nejlíp.. zjistili mi bílkoviny v moči, musela jsem opět na další odběry krve a dát vzorek moči do laboratoře, krevní tlak mi šel pěkně dolů, monitor taky nic moc. ale prej ještě "šel", dostala jsem novou "občanku" -průkaz že nesmím dostat trasnfuzy -dar po celý život... a ve čtvrtek tam musim kvůli tomu všemu jít znova a nemám nikoho na hlídání -všichni budou na pohřbu, tak tam musím táhnout Štěpánka s sebou a fakt nevim jak to zvládnem -dnes jsem třeba byla objednaná na 9:30 a byla jsem tam skoro do jedný.. vím že čas je orientační, ale tohle jsem nečekala
dievcence citam ze zajtra idete poniektore do nemocky tak vam drzim palceky a nech mate rychle porody a hlavne aby babatka boli zdravucke 😉
a tie co ste z BA potrebovala by som jednu vec ako sa vola obchod z kocikmi co je na starej Vajnorskej a ak viete kde to presne je? dik
@nelynka18 Neviem ,neviem ,možné to je , aj by som sa potešila 😵 A že dojde manžel v podstate hej som rada ,najprv som bola trochu zla ,že teraz išiel a ako si vybavím všetky papiere ak by to prišlo skôr (veď bol preč 3 týždne) ,a teraz mi odľahlo. K pôrodu ? Jaaaj to nie ani pri prvom nebol a ani teraz sme to nezvažovali....popravde u nas o tom nepadlo ani jedno jedine slovíčko...asi sa na to necítime ani jeden. Ja teda sama o sebe ani neviem či by som chcela ,alebo nie ,asi by som sa rozhodla podľa toho čo by on nato a on je ticho ,tak som aj ja 😅
kenya83 aj ja som sa bala a neboli,pila som vzdy poobede kolu a kavu,a nohy som si zacala citit posekcii uz nejake 3 hodky 🙂
nelynka18,zajtra budeme na vas s Filipkom mysliet,drzime palceky 🙂
katy31po spinali musis za 12,v celkovej za 24
@zuzanamolnarova Termin sa blizi a ja sa tusim zacinam toho spinalu bat viac ako CA. Ja to asi necham nakoniec na doktora ako sa rozhodne. Drzim palce
@zuzaxa Mal by to byt chlapcek (ale ako povedala moja mama pokial nebude na svete je to "ono")...zo zaciatku nam na sone nevedeli povedat, co to bude, lebo sa tam vzdy objavilo kolienko alebo nam babo ukazalo zadocek...ale v piatom mesiaci to bolo vidiet jasne. Ja som vybrala zopar chlapcenkych mien: Juraj, Oliver....a pridala som aj Marcel a Alex a prave tieto dve si vybral manzel. Takze to bude asi ten Marcelko. Som zvedava na riakciu okolia, lebo nam vsetci davaju rozne navrhy, ale Marcel medzi nimi nebol.
@katulka74
@katy31 ja som mala 2 x spinal na Antolskej, a obidva razy som vstavala az po 24 hodinach...
@andreyca ja by som sa zase bala celkovej... ze sa uz nezobudim 😖. pri spinale bolo super ze som baby videla aspon na chvilu ked ich odnasali ocistit a pomerat (a aj som ich pocula 🙂) a potom uz v perinke mi ich prisli ukazat. tie strpnute nohy mi nevadili, aspon ma nic nebolelo, horsie to bolo potom...ale zase dalo sa to vcelku vysrzat, dokonca ked mi ponukali cipok proti bolesti, tak som odmietla - nechcela som aby mi isli do mlieka nejake oblbovaky.... pri prvej som mala tyzden prisernu migrenu, pri druhej som si dala pozor na to, aby som hlavu nedvihala ked mi ju priniesli na kojenie a nalievala som sa kolou... potom mi tam chodili sestricky z novorodeneckeho frflat, ze mala po tom kofeine nespi....
minuly tyzden som bola na konzultacii u anesteziologicky - hovorila mi, ze pri CA musia babo vybrat do 2 minut - potom uz k nemu prechadzaju tie oblbovaky. a ze migrenu po EPI/spinale mavaju len mladsie zeny - ze este nemali zenu po styridsiatke s migrenou 🙂
@natalii6 cau, urcite myslis staru vajnorsku? nie staru ivansku? lebo ak ivansku tak myslim ze to je babyland (dovozca Jane a ABC design). boli sme tam v piatok; http://kociky.babyland.sk/kociky-babyland.php?i...
na starej vajnorskej sme tiez v piatok boli ale ziadny specializovany obchod s kocikmi mi do nosa nefrnkol...
@uhlopriecka @natalii6 na Vajnorskej (smerom von z mesta po pravej strane, kusok pred Zlatymi pieskami je BabyMarket ... prestahovali sa tam z Petrzky - boli predtym za poliklinikou na Sustekovej.
holky, já mám tak strašnej strach z tý bílkoviny a ze všeho... proč se mi všechno teď tak sype??? ale na netu jsem si přečetla že to může bý taky ze stresu, nebo tam může být příměs výtoku který prý na konci těhotenství ty bílkoviny obsahuje... tak já nevim.. bojim se že se fakt něco podělalo a hrozně se bojim o to malý..
ani nemůžu usnout :(
Všetkým mamin ám čo dnes nastupujú do nemocky prajem nech všetko dobre dopadne aby ste mali čím skor batôžky pri sebe 🙂 🙂 🙂
@bettyx ahoj z tej bielkoviny nemusíš mať taký strach aj ja som ju mala a to len znamená že máš pravdepodobne nejakú mikozu a tá bábo neohrozuje mali ti urobiť kultiváciu nechápem načo ti brali krv 😕
Dobré ránko baby, tak tie čo dnes idete rodiť - silno silno vám všetkým držím palce 😉
no a ja tu rano 😲 vsetkym dakujem za povzbudzujuce slova 🙂 snad to bude rychle a bezproblemove 😉 som hrozne zvedava ci mi vyvolavacku daju dnes,velmi v to verim.....snad zrovna dnes nebude vela rodiciek 😉 hrozne som napäta a v ocakavani.....predstavujem si co a ako a zacinam byt nervozna 😒 ale kuknem tu na kocik a velmi sa potesim ze o chvilku to budeme mat za sebou a ja budem konecne vidiet a drzat prcka 😵 😵 takze nam drzte palce a ak sa bude dat hned sa ozvem 😉
@katy31 ako si sa vyspala?ja super ale nervozita pracuje 😀 uz nech je zajtra 😉
@lawli tak co si cela?ja ano,zatial 😀 moj muz je tiez v praci,odvezie ma mama a podla toho ako sa rozhodnu lekari mu zavolam.....on by siel mozno len do stonarne so mnou ale k porodu tiez nejde,ani my sme neni na to 😒 ale hned ako sa narodi pojde dnu a uuvidi ho este takeho spinaveho 😵
@misic dakujem,no veru za par hodin sme spolu 😵 jojo rizoto hotove a vsetko nachystane....dufam,ze to tu bezomna zvladnu 😉 teraz ked som riska zaviezla do skolky a lucila sa s nim,musela som sa krotit aby som neplakala ☹ joj uz nech sme doma 🙂
babule normalne vam zavidim aj ja by som uz chcela ist kazdu noc sa mi sniva nejaka katastrofa uz nech to mame za sebou
drzime palceky nech vam to setko dobre dopadne

@nelynka18 no aj ja tu ráno ešte budem... 😀