icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
4. okt 2011

@misic ahoj ani ja sa este nechystam rodit 😉 myslim ze pojdem aj ja na vyvolavacku buduci tyzden 😒 Ja tiez nemozem spavat v noci...

zuzkazv
4. okt 2011

@misic ahoj ja som tiež ráno cítila hrdlo 😝 našťastie som včera vybrala mäso na polievku z mraziaka takže hovädzia polievočka už je vo mne 🙂 a sa mi zdá že to trochu pomohlo 😉 . Ja som tiež o pol štvrtej behala po byte ale potom sa mi podarilo zaspať, nespavosť je hrozná vec 😝

uhlopriecka
4. okt 2011

@masinka & @natalii6 ano to je mozne, v babymarkete som nebola. ale zato vo vsetkych ostatnych 🙂 aky kocik mate/kupujete?

tinika
4. okt 2011

Kocky ked vravel lekar ze krcok 1,5 to je ze som otvorena na 1,5?

zuzkazv
4. okt 2011

@tinika to znamená že máš krčok skrátený na 1,5cm

tinika
4. okt 2011

@zuzkazv takze to je ine ako ze sa otvaram?ja v tom nie som doma bo v prvom tehu ma zdola vysetrovali len do 36tt a potom uz ne tak neviem porovnat

anita12
4. okt 2011

@nelustek ...hovorila, ze je z Beluse a ja myslela ze aj ty, tak som ta spomenula 🙂, pozdravuje ta a drzime palceky

nelustek
4. okt 2011

@anita12 Aj ja ti prajem rychle zotavenie, rychli navrat domov a vela vela mliecka 😉 pridaj potom foto drobca 😲

zuzkazv
4. okt 2011

@tinika ano je to iné to ten krčok musí úplne zmiznúť - oni hovoria že sa krčok spotrebuje, na začiatku má asi 2,5 cm takže si sa dosť pohla 🙂

nelustek
4. okt 2011

@zuzkazv
@tinika to mate dobre ze viete ze ohladne toho krcka ,mne to dr.nehovori.A ani ma nenapadlo sa ho spytat,len mi povedal ze sa neotvaram

wewe22
4. okt 2011

@nelustek s toho si moc nerob mozes sa otvorit v jeden den aj porodit ja som pri male bola mesiac na jeden prst aj teraz uz som na jeden prst som zvedava co zajtra povedia idem na CTG
neska som opuchnuta strasne ma ruky bolia take som ich este nemala

nelustek
4. okt 2011

@wewe22 Ja kupodivu toto tehotenstvo znasam v pohodicke,neni som az taka opuchnuta ako pri prvej.Som zvedava ci to pride do terminu same alebo bude vyvolavacka

zuzkazv
4. okt 2011

@nelustek mne to dr. nevraví v cm len mi povedala že krčok je už skoro spotrebovaný a že som otvorená takmer na 2cm, a vidíš stále držím pokope a vôbec nemám pocit že by som mala ísť rodiť 😒 som zvedavá čo mi povie zajtra na poradni - to by mala byť moja posledná - teda pevne v to dúfam. a zajtra si asi zaplatím ešte naviac prietoky lebo mne to robila len raz a mám strach aby bábo bolo dobre vyživované dúfam že za to nebude chceť nehorázne peniaze - uvidím ty si dala 15e a ti to robí každú poradnu?

andy.v
4. okt 2011

ahojte, pridávam sa k Vám do debaty 🙂
Dnes termín a zatiaľ nič. Teda ak odhliadnem od toho, že minulý štvrtok na doki prehliadol zo spodu a potom som išla na wc a vyšiel zo mňa taký kúsok hlienu. Potom nič a včera ráno tak isto. Včera poobede som išla do poradne, zase ma pozrel zo spodu, tak ma poštúral, že od včera ide zo mňa také niečo bledo hnedé, ako keď končí menštruácia , niečo v takých chumáčoch. Neviete, čo to môže byť?

nelustek
4. okt 2011

@zuzkazv ano sa ma pytal ze ak by som chcela u neho prietoky ze 15€ a bude mi ich robit kazdu poradnu.Ze to neznamena ked su v 36tt dobre ze musia byt aj za dva tyzdne...tak som si to zaplatila a mam istotu..ja som si platila sono aj v 13tt nadstandart 20€ a to meral nejaky podkozny tuk na krku babatka.Tam sa zistovali nejake vady,ci co.

nelustek
4. okt 2011

@andy.v Z mojej skusenosti ti mozem povedat ze mne vytiekla zadka raz a vyzerala krvavohneda.A za dva dni sa mala vypytala na svet.

zuzkazv
4. okt 2011

@nelustek no ved presne ked sú dobre v 36tt tak teraz také nemusia byť 😒 a ja mám z toho strach lebo síce sa malé hýbe o 106 ale nedá mi to aj tak pokoj radšej si človek priplatí len aby mal istotu 😉

nelustek
4. okt 2011

@zuzkazv ale ved ty uz mas aj tak v sobotu termin,kedy mas poradnu?

andy.v
4. okt 2011

ale zo včerajšej poradne je výsledok takýto: krčok 1,5 cm a otvorená pre prst, myslíš, že to už bude?

nelustek
4. okt 2011

@andy.v tak to neviem,ja som otvorena zatial neni ale dufam ze to pride tento tyzden 😉

zuzkazv
4. okt 2011

@nelustek zajtra mám poradňu uvím či ešte aj dalšiu stredu nie 😝

berus222
4. okt 2011

@andy.v to je hlienova zatka. mne to takto "rozstuchala" pri prvom synovi a este dvom kamaratkam. kamaratky porodili do 2 dni a ja za tyzden 😅

nelustek
4. okt 2011

@zuzkazv ja mam poslednu den po termine,ze ak nahodou neporodim.Ale uz sa mi na nu nechce ist..tak sup sup Linduska von z bruska 😀

zuzkazv
4. okt 2011

@nelustek veru musíme tie detičky nejako motivovať aby sa už poponáhľali von 🙂 zajtra možno nejakú hrkálku kúpim 😀

katulka74
4. okt 2011

masinka,tak teraz pekne odcupitas do sprchy po 12 hod 🙂

alaado
4. okt 2011

ahojcek cakatelky 🙂 , ja mam termin 19.10.,zajtra idem na poradnu, zasa sa skriabat na kozu, fuu to da zabrat 😉 ,veci uz mam pobalene, len meno sme este nevybrali 🙂 , je tu niekto od Trnavy???
drzim vam vsetkim palce, aby nam to vsetkim dobre dopadlo!!!! 🙂

nelustek
4. okt 2011

@zuzkazv dlazky som doma este neumyvala ako teraz 😀 a nic..

bv_alexandra
4. okt 2011

@andy.v ahoj mne dr. povedal že také niečo sa môže objaviť po vyšetrení. Aj dnes sa mi tam viac poštúrala tak mi rovno povedala že si môžem nájsť toto na nohavičkách 😉

zuzanazuzana
4. okt 2011

@14petulka88 hovori ti nieco meno weisser? moji bratia, aj tato robia v stavebnej firme v saci....

lawli
4. okt 2011

@nelynka18 Ahoj ,keď toto budeš čítať ,tak už celá nebudeš ty...ja som dnes ráno o pol 7-mej bežala na poradňu a teraz som sa dotrepala...nič nové ,len že som došla domov s tým ,že keď do pondelka (10.10.) neporodím ,tak ráno nástup ,tak ako ty dnes.... 🙂