icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzkazv
5. okt 2011

dobré ránko babulky, dnes poradňa - som zvedavá čo dr. povie, že ako postupujeme ... hádam bude mať pre mňa dobré správy. Do konca týždna hádam porodím - dúúúfam
@misickab3 ja sa tiež spolieham na tú zmenu počasia 😀

lawli
5. okt 2011

@zuzkazv Dobré ránko ,ak ja som včera na poradni s takým istým TP dopadla tak ,že ak do pondelka nič ,tak v pondelok nástup do nemocnice...držím pršteky a teda to počasie aj mňa zaujíma 😀 😀 😀

natalii6
5. okt 2011

@anita12 ahoj mne sa spustilo na 3 den 😉ale je to individualne ta co somnou lezala na izbe mala vten den z vedlajsej izby nemala ani ked isla domov ☹ co tebe sa este nespustilo?

luckaprima
5. okt 2011

@zuzanazuzana fakt? no konecne niekto 😉 a dopadlo to vsetko ok vsak? 🙂

elenaakiko
5. okt 2011

@nelustek ahoj, ja mám také pichanie a rezanie asi 4 dni a včera som bola na poradni a doktorka mi vraví, že som už na 3 cm otvorená 😕 😀 takže poslíčkovia to môžu byť a možno sa už aj ty začínaš otvárať 😉

wewe22
5. okt 2011

tak ideme na poradnu keby mi povedal ze mozem nastupit na cisar uz tak by som bola velmi stastna alebo aspon nech je to uz na dobrej ceste drzte palce

andelusik
5. okt 2011

Čaute baby, koľkokrát sa majú robiť prietoky a meranie bábätka sonom pred pôrodom? Mne prietoky robí rovno doktor v poradni, ale iba raz zatiaľ.. a váhu a mieru mi už dlho nepovedal.. dík

zuzkazv
5. okt 2011

@lawli tak tebe gyn. povedal že už v pondelok nástup do nemocky? som zvedavá čo povie mne, idem až na 11:30 potom sa isto ozvem že čo povedala, len teraz mám taký strach z tej vyvolávačky keď ju tu baby tak hrozne opisovali ☹ ale prichádza tá zmena počasia 😉 😀

zuzkazv
5. okt 2011

@andelusik ahoj mne prietoky robila iba raz ale dnes si to chcem zaplatiť aby mi to spravila znovu lebo mám strach aby bolo bábo dobre vyživované

bv_alexandra
5. okt 2011

@elenaakiko no umna sa presne potvrdilo to čo mi hovoril dr na začiatku tehu. Mám skrátený krčok po konizácii a presne hovoril že celé tehu bude rizikové a ked bude mať prísť porod tak sa nebudem otvárať 😠

bv_alexandra
5. okt 2011

@andelusik mne robil môj dr prietoky raz, na Antolskej mi robili prietoky v rámci sona 22.09 a teraz idem až v pondelok po termíne ak dovtedy neporodím. 😉

misickab3
5. okt 2011

@andelusik no, mne robil môj lekár dvakrát prietoky- prvýkrát asi v 36.tt, na ďalšej poradni nerobil a teraz v pondelok zase robil- ale tak, už som iný týždeň tehu ako ty...možno ti ešte urobí 😉 a neboj...ja váhu a veľkosť viem naposledy z 31.tt, takže nemám vôbec predstavu, koľko môže vážiť...viem len, že som ja pribrala, tak z toho usudzujem, že bábo ešte tiež dosť narástlo...ale tak uvidíme 😀 teraz som sa ho aj pýtala, keď mi robil prietoky, akú má malá hmotnosť, ale povedal mi, že teraz to nevie zistiť, lebo robí prietoky... 😕 takže tak...

misickab3
5. okt 2011

@lawli
@zuzkazv fíha....obe máte termín na 8. a idete tak skoro do nemocky na vyvolávačku? Ja mám 7. termín a v pondelok ma objednal na poradňu, ak neporodím dovtedy... 😕 hmh, čím to bude?

zuzkazv
5. okt 2011

@misickab3 no ja ešte neviem ako to bude až dnes idem na poradňu a tam mi povie čo ďalej 😉 a podľa mňa to závisí od doktora, niektorý čaká na prirodzený pôrod a niektorý to zas súri

misickab3
5. okt 2011

@zuzkazv no...tak ja dúfam, že sa dočkám prirodzeného 😵

andelusik
5. okt 2011

@misickab3 mne to isté povedal, nechodíš k Chlapečkovi 🙂

misickab3
5. okt 2011

@andelusik chodím 😀 ...takže vidíš...asi by ti ešte mal tiež robiť ďalšie prietoky...

nelustek
5. okt 2011

@elenaakiko ahoj bola by som rada keby to skrabanie bolo otvaranie,ale pri mojom stasti som isto na 100 zamkov zatvorena.
Dobre ranko ja som tuto noc tiez dobre spala,aj som zaspala tak rychlo ze ani neviem kedy 😉 keby som nebola 4x na Wc bolo by este lepsie 🙂

Nepoculi ste nahodou o toniku ze vyvolava porod? kvoli tomu ze obsahuje chinin...

lawli
5. okt 2011

@misickab3 no ano obe a ešte aj bv_alexandra ma ten istý termín 😅 A prečo tak skoro ,no tak to záleží asi od lekára ,mne ten môj povedal ,že on tak do 7 dní po termíne posiela najneskôr. No a mňa poslal v pondelok aj kôli tomu ,že mam trochu vyšší tlak ,tak nechce už dlhšie držať a nech si to v nemocnici poriešia oni...

bv_alexandra
5. okt 2011

@nelustek nepočula ale idem naštudovať 😀

lawli
5. okt 2011

@zuzkazv neboj nejak to zvládneme veď niesme prvé a ani posledné a ja sa už tak neskutočne teším ,že prežijem všetko ,len nech je mala už pri mne....ale stále verím ,že to do pondelka príde samo, aj maleho som rodila deň pred termínom ,tak v piatok tuším to počasie zohrá rolu 😀 😀 😀 už tearz som zvedavá s čím prídeš ty 😕

nelustek
5. okt 2011

@bv_alexandra ak nieco najdes daj info..ja som nic nenasla.Dnes mi to len jedna kamoska vravela

lawli
5. okt 2011

@nelustek Ano ja som o tom počula ,dokonca mi ho teraz pred pár dňami kýázala kamoška skúsiť aby som neprenášala ,ale nejako sa bojím ,aby som malej neublížila ,šak deti do troch rokov by tonic nemali ,ale zas keď som bola v nemocke už na pôrod so synom ,tak na vzdychárni bola so mnou jedna baba a tej vyvolávali pôrod a davali ,jej nejaké vrecúška ,aby si ich rozpustila vo vode a vraj to bol chinín... 😅

tun1ska
5. okt 2011

Ahojte..tak my sme konečne doma po 9 dńoch...Emka sa narodila 27.9.- spinálna sekcia...Taký pôrod aj každý rok 😀 Prirodzený pred 10 rokmi bol oveľa ťažší...Sme zdravé, akurát sa trápime s dojčením, málo papká..Miery pri narodení 3020g, 50cm, včera pri prepustení mal škorec 2790g...

nelustek
5. okt 2011

@tun1ska Ahoj gratulujem k Emke 🙂 v nemocnici kazde druhe babo schudne s toho si tazku hlavu nerob..doma to dobehnete 😉

misickab3
5. okt 2011

@tun1ska gratulujem, super, že ste už domka 🙂 tak si užívajte jedna druhú...my tiež chceme dať meno Emma...ale teda s dvoma "m" 😵

lawli
5. okt 2011

@tun1ska Gratulujém k malej princeznej a prajem nech sa vám to dojčenie pekne rozbehne... 😵 😵 😵

misickab3
5. okt 2011

fíha, že by som skočila kúpiť tonik? 😀 dajte vedieť baby, ak niečo zistíte.... 😵

lawli
5. okt 2011

@misickab3 ja ho mám aj doma a kukám na tu fľašu už asi tri dni 😀 😀 😀 inak ja tonic nemám rada tak asi aj preto...a ty by si to riskla ?

nelustek
5. okt 2011

@lawli keby som ho doma mala tak by som si asi odpila,inak my ho ani nekupujeme..ale mozno si ho dnes kupim.Ved nevypijem celu flasu.