Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzanazuzana fakt? no konecne niekto 😉 a dopadlo to vsetko ok vsak? 🙂
@nelustek ahoj, ja mám také pichanie a rezanie asi 4 dni a včera som bola na poradni a doktorka mi vraví, že som už na 3 cm otvorená 😕 😀 takže poslíčkovia to môžu byť a možno sa už aj ty začínaš otvárať 😉
tak ideme na poradnu keby mi povedal ze mozem nastupit na cisar uz tak by som bola velmi stastna alebo aspon nech je to uz na dobrej ceste drzte palce
Čaute baby, koľkokrát sa majú robiť prietoky a meranie bábätka sonom pred pôrodom? Mne prietoky robí rovno doktor v poradni, ale iba raz zatiaľ.. a váhu a mieru mi už dlho nepovedal.. dík
@elenaakiko no umna sa presne potvrdilo to čo mi hovoril dr na začiatku tehu. Mám skrátený krčok po konizácii a presne hovoril že celé tehu bude rizikové a ked bude mať prísť porod tak sa nebudem otvárať 😠
@andelusik mne robil môj dr prietoky raz, na Antolskej mi robili prietoky v rámci sona 22.09 a teraz idem až v pondelok po termíne ak dovtedy neporodím. 😉
@andelusik no, mne robil môj lekár dvakrát prietoky- prvýkrát asi v 36.tt, na ďalšej poradni nerobil a teraz v pondelok zase robil- ale tak, už som iný týždeň tehu ako ty...možno ti ešte urobí 😉 a neboj...ja váhu a veľkosť viem naposledy z 31.tt, takže nemám vôbec predstavu, koľko môže vážiť...viem len, že som ja pribrala, tak z toho usudzujem, že bábo ešte tiež dosť narástlo...ale tak uvidíme 😀 teraz som sa ho aj pýtala, keď mi robil prietoky, akú má malá hmotnosť, ale povedal mi, že teraz to nevie zistiť, lebo robí prietoky... 😕 takže tak...
@elenaakiko ahoj bola by som rada keby to skrabanie bolo otvaranie,ale pri mojom stasti som isto na 100 zamkov zatvorena.
Dobre ranko ja som tuto noc tiez dobre spala,aj som zaspala tak rychlo ze ani neviem kedy 😉 keby som nebola 4x na Wc bolo by este lepsie 🙂
Nepoculi ste nahodou o toniku ze vyvolava porod? kvoli tomu ze obsahuje chinin...
@misickab3 no ano obe a ešte aj bv_alexandra ma ten istý termín 😅 A prečo tak skoro ,no tak to záleží asi od lekára ,mne ten môj povedal ,že on tak do 7 dní po termíne posiela najneskôr. No a mňa poslal v pondelok aj kôli tomu ,že mam trochu vyšší tlak ,tak nechce už dlhšie držať a nech si to v nemocnici poriešia oni...
@nelustek nepočula ale idem naštudovať 😀
@zuzkazv neboj nejak to zvládneme veď niesme prvé a ani posledné a ja sa už tak neskutočne teším ,že prežijem všetko ,len nech je mala už pri mne....ale stále verím ,že to do pondelka príde samo, aj maleho som rodila deň pred termínom ,tak v piatok tuším to počasie zohrá rolu 😀 😀 😀 už tearz som zvedavá s čím prídeš ty 😕
@bv_alexandra ak nieco najdes daj info..ja som nic nenasla.Dnes mi to len jedna kamoska vravela
@nelustek Ano ja som o tom počula ,dokonca mi ho teraz pred pár dňami kýázala kamoška skúsiť aby som neprenášala ,ale nejako sa bojím ,aby som malej neublížila ,šak deti do troch rokov by tonic nemali ,ale zas keď som bola v nemocke už na pôrod so synom ,tak na vzdychárni bola so mnou jedna baba a tej vyvolávali pôrod a davali ,jej nejaké vrecúška ,aby si ich rozpustila vo vode a vraj to bol chinín... 😅
Ahojte..tak my sme konečne doma po 9 dńoch...Emka sa narodila 27.9.- spinálna sekcia...Taký pôrod aj každý rok 😀 Prirodzený pred 10 rokmi bol oveľa ťažší...Sme zdravé, akurát sa trápime s dojčením, málo papká..Miery pri narodení 3020g, 50cm, včera pri prepustení mal škorec 2790g...
fíha, že by som skočila kúpiť tonik? 😀 dajte vedieť baby, ak niečo zistíte.... 😵

dobré ránko babulky, dnes poradňa - som zvedavá čo dr. povie, že ako postupujeme ... hádam bude mať pre mňa dobré správy. Do konca týždna hádam porodím - dúúúfam
@misickab3 ja sa tiež spolieham na tú zmenu počasia 😀