Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bv_alexandra aj ja som prevliekla periny 😀 a uz aj do postielky navliekla plachtu. ze nech uz pride do cisteho 😀 dufam, ze mi na tu postielku bude teraz dalsie 2 tyzdne padat prach a ja budem stale tehotna
@bv_alexandra my ideme dnes este vanicku kupovat, a nemam ani ortoped.nohavicky pre malu.Tak to dnes pobehame
@misickab3
@bv_alexandra hmh....to netuším, ale skúsiť to môžeš....podľa mňa by to malo ísť normálne... 🙂
@bv_alexandra neboj sa ono to príde, pri prvom som sa neotvárala, dali mi vyvolávačku a do 4 hodín bol malý na svete 😉 ono tie bolesti neboli až také strašné, ako niektoré baby hovoria, teda aspoň u mňa...ja sa zase bojím, že ma straší teraz moja doktorka, že to už bude a nakoniec budem aj ja po termíne rodiť 😕 ale už by sa mohol malý vypýtať na svet, keď som už na 3 cm otvorená. ale veď uvidíme 😵
takze hlasim prichod z poradne, otvorena ledva na jeden prstik, kontrakcie na monitore ziadne, pokial do tohto piatku neporodim idem do nemocky lezat na rizikove. Tak sa teda z toho tesim 😖
natalii6,nemate bolesti bruska?lebo my ano ☹
no CTG bez kontrakcie otvaranie nekontroluju tak ani netusim ci to postupuje alebo nie najblizsie az buduci stvrtok na UZV
pozitivna informacia je ze ak babo nebude moc velike tak sa da rodit aj prirodzene (moja prvorodena mala 3750) no tak som zvedava
@babulkaa babulka a kedy si mala termín?
@bv_alexandra 2.10. som mala termin
@babulkaa hm tak prečo na rizikové? to je divné. ku komu chodiš do nemocky. Ja mam vlastne tiež prist v pondelok to bude len dva dni po termíne. tak snad si ma tam nebudú chcieť nechať tyžden len tak ležať. 🙂
@bv_alexandra chodim k Oravcovi ale dnes ho zastupovala Filkaszova a bola uplne super. Tak snad ma tam nenechaju lezat, dufam ze daju vyvolavacku a uz cez vikend budem mat svoju princeznu pri sebe a v pondelok domov 😀
@nelustek Ja mam termin utorok, v pondelok poradnu... zatial to na porod nevyzera... takze to tiez vidim na prijem.... ☹
@14petulka88 ja mam zas termin v pondelok a poradnu v utorok 😀 tak som zvedava ci porodim.
Ani u mna to nevyzera na porod,tak uvidime
@nelustek pri malej tiez to tak bolo 🙂 uz som mala ist na prijem v pondelok ale v sobotu som to stihla sama 🙂 tak dufam, dufam... lebo nechcem vyvolavacku 😝
@14petulka88 ani ja nechcem vyvol. ale co ma prist pride 😉

@lawli držim palčeky nech to máš čím skôr za sebou a nech sa tešíš z bábätka. Hlavne nech je všetko v poriadku. 😉