icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzaxa
6. okt 2011

@nelustek Tak to neviem, neepísala mi o tom. Ale bolo to rýchle veru. Mne dcéru vyvolávali a tiež dve hodiny to trvalo iba. A ty ako mojik, stále nič nové????

alaado
6. okt 2011

@berus222 ani ja to neriesim, ved hadam kazdy si musi urobit svoju robotu co najlepsie 🙂
ani pri prvom som nemala zajednaneho,aj ked tam sa sestricky pri porode tvarili viac ako doktor 😕
snad to v pohode zvladneme 🙂 🙂

misic
6. okt 2011

@zuzaxa juuuj, tak to je skvela spravicka, 🙂 zelame obom kopec zdravicka 🙂))

misic
6. okt 2011

@alaado ja si tiez nezazmluvnujem nikoho, pripada mi to zbytocne pchat niekomu zbytocne prachy, ked sa nam zidu na ine veci... a tiez sa spolieham na to, ze hadam si svoju pracu robia dobre. Ved mne tiez nikto navyse neplati, ze chodim kazdy den do roboty a snazim sa ju robit co najlpesie (teda mimo MD 😀 teraz si lebedim 🙂 )

nelustek
6. okt 2011

@zuzaxa stale nic moja.Tak by som to uz chcela,noo budem si musiet asi pockat.Ak by nahodou nieco mozem ti pisnut na to ciselko co si mi poslala mms?

kenya83
6. okt 2011

Ahojte 🙂
máme tu nejaké nové mamičky??? Či držíme ešte všetky?

tinika
6. okt 2011

nejaka nova rodiaca? či maminka? nestiham vas čitat, v nemocke som mala tolko času :D

dianka3
6. okt 2011

@peta_k ale neboj, uz nezijeme v staroveku 🙂 daju ti pekne infuzku a je po streptokovi 😉 Sama vydis skoro kazda druha maminka ma pozitiv na streptokoka, necudo ked sme tehotne a aj nachilnejsie na kadejake mikozy a pod

zuzaxa
6. okt 2011

@nelustek No jasné moja!!! Už nech to je, to sem potom rýchlo hodím. Asi len sms stačí ak mi pošleš, lebo neviem ,už mi ide posielať mms, ale nejako nie prijímať, som ľavá s mojím telefónom. A nelynka18 mi to poslala už včera, len ja som si poobede ľahla , nastavila budík a ako som ho vypínala smska mi zmizla, a našla som ju až dnes. Taká naštvaná som na seba bola. Čistá mantáčka ja som. 😀 😀 😀 My sme sa včera vážili a malý už má 4kg. Už má také plnšie líčka. 🙂

nelustek
6. okt 2011

@zuzaxa o.k. dam ti info 😉 ja som tiez lava z takych veci,nic si z toho nerob. Ja som vcera pisala jednej jej kamoske tak ja som vedela ze uz ma.Len mi nevedela presne povedat kolko meria a vazi ani nevedela presne kedy

nelustek
6. okt 2011

@zuzaxa a stale kojis? ja sa tak na to tesim,je to najkrajsie obdobie 😲

michala33
6. okt 2011

ahojte no ja som bola vcera u dr a tiz ma moc nepotesila ,mynule vravela ze uz to moze prist kazdu chvilu a vcera ze este tak tyzden to asi nebude a ze ak nic tak piatok 14 bz som sla uz do nemockz lezat a tam si pockala na nasu princeznu,vzhladom nato ze muz nebude doma budem asi aj kludnejsia ked budem uz radsej v nemocke ako doma stresovat

dianka3
6. okt 2011

@michala33 Miska never tomu co ti povedala lekarka,ona predsa neni jasnovidec aby vedela kedy to bude.Presne to iste sa stalo aj mojej kamoske, ked bola na poradni ,vysetrila ju a povedala jej no na porod to dnes este nevyzera , a o 4 hodinky uz na sale rodila 🙂
Vies mne vzdy moj doktor vravi, ze teraz je krcok ok, ale za polhodinku sa mozem otvorit aj na 5cm. A minule tehu som uz v 32tt bola otvorena na 3,5cm a uz zacala normalne rodit,ale nastastie to doktori zastavili a tak som porodila zaciatkom 36tt. Takze ja uz takym keciam neverim,lebo babo samo vie kedy na svet 😝

masinka
6. okt 2011

Ahojte, dnes o 6:55 prisla na svet cisarskym rezom Julia, vaha 3200 g. Julka aj mamina sa maju dobre a pozdravuju vas. Masinkin manzel 😉

zuzinr
6. okt 2011

@masinka gratulujeme maminke aj malej Julke, nech su rychlo daju dokopy a su doma 🙂 prajem vela zdravicka 🙂

zuzaxa
6. okt 2011

@nelustek No kojíme sa, ale aj stále dokrmujeme, ono nevieme sa nastaviť len na kojenie, ale už to neriešim, koľko mlieka mám toľko mu dám, pijem veľa vody, jem mliečne veci, homeopatiká, vineu aj čierne pivo som si kúpila, a nemám ho toľko asi aby mu stačilo. Dcéru som nekojila vôbec tak teraz už aspoň toto je pokrok. Ale aspoň sa upokojí na prsníku keď je niekedy nervózny a priložím si ho. Nad ránom sa nakojí o piatej a o šiestej, ale už o siedmej mu to nestačí a dotlačí sa fľašou. Ty si Nelku ako dlho kojila?

zuzaxa
6. okt 2011

@masinka Srdečne blahoželáme malej Julinke a jej maminke!!! Skoré zotavenie sa po sekcii! 🙂

wewe22
6. okt 2011

@masinka gratulujeme a zelame skore zotavenie

wewe22
6. okt 2011

tak po vcerajsku som v dobrej nalade tak nejak som sa zmierila s tim ze sice este rodit nebudem ale uz to dlho nepotrva sice som opuchnuta od hlavy po paty ale tak nejak spokojna

bv_alexandra
6. okt 2011

žeby sa rozbehla vlna nových oktobrovčiatok 🙂
Blahoželám všetkým novo narodeným bábätkam, a ich mamičkám skoré uzdravenie. 🙂 😉

kucminka
6. okt 2011

gratulujem mamičkám a prajem skoré zotavenie sa,bábetkám všetko len to dobré do života.Juj,ale im závidím,že už to majú za sebou. 😉

misic
6. okt 2011

@bv_alexandra a ty ako??? 😉

bv_alexandra
6. okt 2011

@misic ja stále rovnako, zatial to vôbec nevyzerá že by sme mohli isť do nemocky 😒

dadusa26
6. okt 2011

@masinka gratulujeeem..aj ja uz chceeeem 😀 vela zdravia a vsetkeho co k tomu mamickovaniu patri

mata90
6. okt 2011

@dzuli08 to zomrelo nejakej mamine pri porode? a to v trstenej?

katy2
6. okt 2011

Ahojte 🙂
@masinka, gratulujem 😵 😵 😵 😵
aj vsetkym ostatnym, co to uz maju za sebou.....
ja som dnes bola na monitor aj na kontrolu, tak v nedelu dalsi monitor a v utorok ma chce dr. zasa vidiet, podla vsetkeho uz ostanem v nemocke a bude sekcia.....

14petulka88
6. okt 2011

Baby co robite v tieto posledne dni? boze ja sa tak nudim... a vobec sa mi nechce nic robit.

tun1ska
6. okt 2011

@masinka gratulujem 😉
Pridávam foto môjho anjelika, dnes máme 9 dní 😉

bv_alexandra
6. okt 2011

@14petulka88 takisto nič sa mi nechce a na druhej strane neviem čo so sebou 😀 už ench máme krpčekov doma, lebo je to pre mna hrúza byt takto doma celé dní. Navarené mam za chvilu a potom už len rozmýšlam čo s celým dňom 🙂 😉

natalii6
6. okt 2011

@tun1ska aka mala paradnica gratulujem 😉