Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@alaado ja si tiez nezazmluvnujem nikoho, pripada mi to zbytocne pchat niekomu zbytocne prachy, ked sa nam zidu na ine veci... a tiez sa spolieham na to, ze hadam si svoju pracu robia dobre. Ved mne tiez nikto navyse neplati, ze chodim kazdy den do roboty a snazim sa ju robit co najlpesie (teda mimo MD 😀 teraz si lebedim 🙂 )
Ahojte 🙂
máme tu nejaké nové mamičky??? Či držíme ešte všetky?
nejaka nova rodiaca? či maminka? nestiham vas čitat, v nemocke som mala tolko času :D
@nelustek No jasné moja!!! Už nech to je, to sem potom rýchlo hodím. Asi len sms stačí ak mi pošleš, lebo neviem ,už mi ide posielať mms, ale nejako nie prijímať, som ľavá s mojím telefónom. A nelynka18 mi to poslala už včera, len ja som si poobede ľahla , nastavila budík a ako som ho vypínala smska mi zmizla, a našla som ju až dnes. Taká naštvaná som na seba bola. Čistá mantáčka ja som. 😀 😀 😀 My sme sa včera vážili a malý už má 4kg. Už má také plnšie líčka. 🙂
ahojte no ja som bola vcera u dr a tiz ma moc nepotesila ,mynule vravela ze uz to moze prist kazdu chvilu a vcera ze este tak tyzden to asi nebude a ze ak nic tak piatok 14 bz som sla uz do nemockz lezat a tam si pockala na nasu princeznu,vzhladom nato ze muz nebude doma budem asi aj kludnejsia ked budem uz radsej v nemocke ako doma stresovat
@michala33 Miska never tomu co ti povedala lekarka,ona predsa neni jasnovidec aby vedela kedy to bude.Presne to iste sa stalo aj mojej kamoske, ked bola na poradni ,vysetrila ju a povedala jej no na porod to dnes este nevyzera , a o 4 hodinky uz na sale rodila 🙂
Vies mne vzdy moj doktor vravi, ze teraz je krcok ok, ale za polhodinku sa mozem otvorit aj na 5cm. A minule tehu som uz v 32tt bola otvorena na 3,5cm a uz zacala normalne rodit,ale nastastie to doktori zastavili a tak som porodila zaciatkom 36tt. Takze ja uz takym keciam neverim,lebo babo samo vie kedy na svet 😝
Ahojte, dnes o 6:55 prisla na svet cisarskym rezom Julia, vaha 3200 g. Julka aj mamina sa maju dobre a pozdravuju vas. Masinkin manzel 😉
@nelustek No kojíme sa, ale aj stále dokrmujeme, ono nevieme sa nastaviť len na kojenie, ale už to neriešim, koľko mlieka mám toľko mu dám, pijem veľa vody, jem mliečne veci, homeopatiká, vineu aj čierne pivo som si kúpila, a nemám ho toľko asi aby mu stačilo. Dcéru som nekojila vôbec tak teraz už aspoň toto je pokrok. Ale aspoň sa upokojí na prsníku keď je niekedy nervózny a priložím si ho. Nad ránom sa nakojí o piatej a o šiestej, ale už o siedmej mu to nestačí a dotlačí sa fľašou. Ty si Nelku ako dlho kojila?
tak po vcerajsku som v dobrej nalade tak nejak som sa zmierila s tim ze sice este rodit nebudem ale uz to dlho nepotrva sice som opuchnuta od hlavy po paty ale tak nejak spokojna
žeby sa rozbehla vlna nových oktobrovčiatok 🙂
Blahoželám všetkým novo narodeným bábätkam, a ich mamičkám skoré uzdravenie. 🙂 😉
gratulujem mamičkám a prajem skoré zotavenie sa,bábetkám všetko len to dobré do života.Juj,ale im závidím,že už to majú za sebou. 😉
@bv_alexandra a ty ako??? 😉
@misic ja stále rovnako, zatial to vôbec nevyzerá že by sme mohli isť do nemocky 😒
Baby co robite v tieto posledne dni? boze ja sa tak nudim... a vobec sa mi nechce nic robit.
@14petulka88 takisto nič sa mi nechce a na druhej strane neviem čo so sebou 😀 už ench máme krpčekov doma, lebo je to pre mna hrúza byt takto doma celé dní. Navarené mam za chvilu a potom už len rozmýšlam čo s celým dňom 🙂 😉

@nelustek Tak to neviem, neepísala mi o tom. Ale bolo to rýchle veru. Mne dcéru vyvolávali a tiež dve hodiny to trvalo iba. A ty ako mojik, stále nič nové????