icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lea1333
1. mar 2011

@stanka25 gratulujem...

stanka25
1. mar 2011

@lea1333 dakujem
My ideme na utz 10. 3. dufam, ze uz bude nieco vidieť

lenuska20
1. mar 2011

@natalii6 si ho aspoň ešte užiješ doma 🙂 a ked si ho teda chcela dať, do jasličiek, by ho ešte nezobrali? či to je do kolko rokov?
@stanka25 ahoj, ja som na tom tak isto, podla dr. som 5tt, takže tiež som tak prelome oktobra a novembra 😉
@lea1333 tak predsa bude svadba? super gratulujem 🙂

lenuska20
1. mar 2011

@stanka25 to už určite bude vidno niečo, ja som bola včera, bublinka už bola a 16.3 idem zas a dúfam, že už bude aj srdiečko 🙂

stanka25
1. mar 2011

@lenuska20 Ja som bola dnes ale neboli vidno este nic ale udajne preto ze maternica bola priamo teda dale od sondy a dr povedal ze bude zbytocne aby si ocil oci tak mam pist o tyzden. Ale verím ze je vsetko je OK lebo mi je stále zle a myslim ze keby to nebolo v poroadku tak by neboli také silné príznaky.

lenuska20
1. mar 2011

@stanka25 no mne už bolo vidno pekne bublinku, ale určite bude všetko ok, a krv ti nebral? mne bolo tiež dnes zle, ešte len druhý krát zatial 🙂

natalii6
1. mar 2011

@stanka25 ja som bola prvy x ked som bola v 5-6 tt

stanka25
1. mar 2011

krv mi nebral hovoril ze testy su spolahlive a ja som ich mala niekolk a vsetky pozitivne. Mne je uz na vracanie permanentne niekolko dni

stanka25
1. mar 2011

Ale presne takto to u mna bolo aj pri prvom babatku najskor nebolo nic viediet potom o tyzden gestacny vak a potom srdiecko takze nase babatka sa ukazuju pekne postupne.

lenuska20
1. mar 2011

@stanka25 tak to máš pekne po poriadku. krv nebral ani mne, ja som mala 3 testy pozitívne, tak mi hned robil sono.

stanka25
1. mar 2011

ja mam asi 6 testov lebo manzel si chcel byt kazdy den isty ze je vsetko ok a pasiky kazdym dnom pekne silneli. Ja by som dnes mala byt 5+1 ale mala som stimulovany cyklus aviem ze ovulka bola az po 18 DC tak sa to vseko posuva a je mozne ze teraz som len 4+ nieco

monnika
1. mar 2011

@stanka25 aj ja som si robila viac testov, pekne ciarky, a prvy krat u lekarky nebolo nic vidno na UZ..az o tyzden..a o dalsi tyzden uz aj srdiecko 🙂

stanka25
1. mar 2011

to ma tesi ze nie som sama s takymto postupom. uz sa neviem dockat buduceho stvrtka.

tinika
1. mar 2011

@stanka25 mame rovnaky termin 🙂))gratulujem

stanka25
1. mar 2011

aj ja gratulujem. a ty si ako na tom s utz a tak?

monnika
1. mar 2011

@stanka25
@tinika
veru až teraz som si všimla, máme rovnaký termín.. 🙂 🙂

stanka25
1. mar 2011

tiez 31.10? Ja mám vtedy aj narodeniny, bude to úzasný darcek ak to vyjde

stanka25
1. mar 2011

Uz si bola u DR?

monnika
1. mar 2011

@stanka25 predbežne áno, ale vo štvrtok alebo v piatok mi to primár upresní, idem na sono. Lebo ja som prišla už v 4.tt,že čakáme 🙂 ja som sa nemohla dočkať, preto aj toľko testov... Máš narodeniny?? To budeš mať najkrajší darček...to je skvelé, sa teším s Tebou 🙂 🙂 🙂 naozaj blahoželám...a hlavne nech je všetko v poriadku..

stanka25
1. mar 2011

@monnika podobne zelám aj tebe

monnika
1. mar 2011

idem ja odtiaľto...príde manžel, idem mu zohriať obed, a pôjdeme hádam na prechádzku s malým, ešte je v celku pekne vonku..Majte sa krááásne, večer k vám nakuknem...

monnika
1. mar 2011

@stanka25 ďakujem, veď budem informovať..inak máš už aj fotku zo sona??

stanka25
1. mar 2011

@monnika nie bola som dnes ale ste nebolo nic vidno tak mam prist o tyzden, dufam, ze uz bude krasne vidiet. 🙂

stanka25
1. mar 2011

Je tu este niekto s podobnym postupom ako ja ze najskor nebolo na utz nic vidno a az potom neskor?

natalii6
1. mar 2011

@lenuska20 do jasliciek by ho vzali ale po pravde ani neviem ci su tu v okoli nejake jasle iba sukromne a tolko penazi nedam ved som doma tak to jeden rok este vydrzime aj ked on ma deti rad aj teraz ako sme vosli do tej skolky hned isiel do triedy 😀

natalii6
1. mar 2011

@stanka25 ja ked som bola nimuly utorok u lekara tak mi vravi ze nevidi babatko ale nakoniec nasiela ale take rozmazane a potom bolo vidiet srdiecko tak sa neboj a uvidis ze vsetko dobre dopadne..ideme aj my von kym je slniecko 😉

tinika
1. mar 2011

@stanka25 ja pojdem buduci tyzden, teraz som chora, musim sa dat dokopy 🙂 a ty si uz bola?
@monnika aj ty mas 31.10.? bo v pase mas 26ho
inac u nas v bloku sme 4 tehule a rodime zaraedom od 6-10 mesiaca 🙂) a tu z kona z jednej temy čo sa stretavame mame s jednou kamoskou 9dni rozdiel 🙂 a jedna čaka v septembri, ta septembrova ma o mesiac starsieho syna ako aj a teraz zase 🙂)) budeme mat mesačny rozdiel a obe o mesiac skor termin ako pri prvych detoch

berus222
1. mar 2011

@natalii6 to ti uz povedali, ze ho nezoberu? lebo ja som dnes tiez bola a povedala, ze najprv zoberu 3 rocne deti a doplnia stav mladsimi. ja ho chcem dat az od februara, to bude mat 2 roky a 9 mesiacov, tak dufam...

lindt
1. mar 2011

@stanka25 a aj si vracala??
@lenuska20 aj mne hned robila sono, krv mi nebrala. Mam doma asi 6 tehu testov avsetky su pozitivne. No, co ako si postupila???

lindt
1. mar 2011

@natalii6 dakujem velmi pekne za privitanie🙂