Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@14petulka88 to mi všetci tiež hovoria,len pekne oddychuj,potom už si neoddýchneš.Ja viem,že nie,ale ani toto nič nerobenie ma ubíja,keď bude mimi,bude to rýchlejšie ubiehať,stále sa točiť okolo a deň bude krajší,ako teraz sa len prechádzam z izby do izby 🙂
@kucminka Ale to je somarina ze si neodychnes :D ja mam doma dceru a nudim sa jak pes... a dalo sa oddychovat aj ked sa narodila :D
@14petulka88 ja mám tiež doma 7ročnú dcéru,teraz máme dosť rušno,veľa úloh majú,tak aspoň tým sa zabavíme.Ale keď sa narodila som bývala ešte u rodičov,tam som si moc neoddýchla,teraz to bude hádam lepšie.
@kucminka Ono jasne ze zo zaciatku to bude trosku rusnejsie kym si clovek zvykne 🙂 ale aspon rychlejsie zbehne den ked sa clovek venuje uz dvom 🙂 bude co robit stale
@14petulka88 no veď už aby to bolo,sa teším,lebo ja neposedím ani chvíľu, 😉 stále musím niečo robiť,alebo sa hýbať,proste mi všetci hovoria,že neviem relaxovať.
@kucminka ja som tiez taka, len toto tehotenstvo mam nevolnosti stale 🙂 takze najviac sa tesim ze sa toho konecne zbavim 🙂
@14petulka88 aj teraz v takomto štádiu tehotenstva ti býva ešte zle?
@dianka3 dakujem ti velmi pekne si ma celkom potesila 🙂 lebo uz fakt neviem comu mam verit hoci mam do terminu este 8 dni ale posledne tri dni ma strasne tlaci na mechur az mam pocit akobz som mala zapal mocovych ciest ale vcera som bola u dr. a moc mam v poriadku ,ale fakt to dost boli a taha sa to az do krizou.boooze uz to chcem mat za sebooou. ☹ A teda citala som ake si mala malinke obe deti po narodeni..sa poponahlali...
@kucminka no bohuzial pri dcere som sa citila ako keby som nebola tehotna a teraz mi je zle stale ... ako neni to az take strasne ako na zaciatku ( to som zit nevedela).. ale stale mi je zle... a to nehovorim ze keby som sa chcela napit dacoho ineho ako cistej vody tak umrem... lebo tak mi kruti zaludok
@zuzaxa zuzka skús tvaroh. Ja som dnes v noci vôbec nemala mliečko čo Hanka všetko spapala ale potom asi po 2h nabehlo. To som vypila za noc celú vineu, spapala 2krajce chlebíka a jabko. Vraj tvaroh tiež pomáha, dnes som si kúpila tak idem večer papať hoci mám prsia momentálne tvrdé naliate.
Nestíham Vás čítať ale blahoželám maminkám a miminkám veľa veľa zdravíčka - snáď už čoskoro si nájdem čas - doháňam resty ešte z nemocky.
Inak Hanička je pravý opak Matejka - niekedy ani neviem, že ju máme a musím ju po 4h budiť na papanie. Klop klop 😉
ahojte baby 😉 dáko je tu ticho...žeby zabrala zmena počasia a už rodíte? 😀
Ahojte ,tak mi uz mame tasku hodenu v aute,muz vravi ze dnes v noci pojdem rodi.. bodaj by mal pravdu 😀 len ma nocnu,tak by som ho musela lanarit z roboty
@nelustek ja som kufor už ani nevyťahovala od poslednej návštevy v nemocnici 😀 Proste sme pripravené len krpcom sa nechce 🙂
Dnes tu je riadne mrtvo 😝 😕
ja som si práve prečítala na nete, že u nás v pôrodnici (v Leviciach) dali všetci lekári výpovede 😕 že od 1. októbra im plynie výpovedná lehota a ak sa nedohodnú, tak od decembra tam nebude žiadny lekár 😲 teda pôrodník. akože teraz normálne rozmýšľam kam rodiť. ja ich ešte stihnem, ale aj tak predsa, určite je tam dusná atmosféra 😅 to už čo sa deje
ahojte
dnes sme prišli z pôrodnice,narodil sa mi 1.10. Sebastián 2840g a 47cm cisárskym,už mi vybrali aj stehy som unavená,dnes som sa ešte nezastavila,dočítam vás neskôr,ked sa bude vôbec dať,baby držte sa a čo ste porodili tak gratulujem
@kucminka
@14petulka88 No ja mam zase opacny problem, strasne rychlo mi zbehne doobedie, naraz uz je 11, 12 hod, potom sa najem naraz uz je pol2 a pomaly sa treba vychystat a ist po malu do skolky vacsinou sa chystam aj so segrou okolo 3 po deti, ale je z toho vacsinou skoro pol4 kym vyrazime z domu, prideme do skolky tak za 20min (ked niekoho stetneme, co je skoro vzdy, dobehneme tam a tie nase deti skoro posledne 😅 aspon, ze su dvaja, tak im to nevadi aj ked su posledni) no a potom cesta zo skolky nam trva tak hodku, kym sa este ponahanaju a popozeraju vsetky vyklady 😀 domov dorazime tak okolo 5, no a potom do 8to tiez zbehne velmi rychlo, trochu sa pohrame, naveceriame a ide sa sprchovat a spat... Jediny cas ked ako tak stihnem daco spravit je doobedie.
Dnes som bola apon rada, ze som bola v obchode na mensi nakup... ale inak som ine nestihla... a tak sa chystam na zehlenie, pranie a umyvanie, ale akosi nestiham... no co uz... to brusko mi statocne zavadzia, so zohynanim je to problem... ale som spokojna, ja som vyrovnana a zmierena, ze ak aj budem prenasat, budem sa z toho tesit... teraz som momentalne posledne dni tak pozitivne naladena a je mi to fuk, kedy sa drobca vypyta... nech si je v brusku ak chce, len nech je v poriadku 😀 😀 😀
@michala33 Nemas zaco moja,lekari predsa nevedia vsetko,to mas ako s pocasim povedia ze zajtra bude pekne teplo a pritom je na prd 😀 Musis verit svojej malickej ona vie kedy je ten spravny cas ale mi to zial nevieme, neviem ci vies ale hovori sa ze ked uz si na sale a rodis dusicku dietatka donesie anjelik a prvym nadychom babetka sa ta dusicka don dostane a od toho momentu je anjelik strazny stale s nim. Tak momentalne asi anjelikovia maju hore fofri 🙂 ale uz anjelika ma isteho 🙂 len ten ma asi kopec vybavovaciek 😅
A zevraj ked pride na svet babetko vtacik zacne spievat ako ohlasuje prichod, zevraj to oni vedia 🙂
Tak drzim palceky a hadam si hore pohnu,aby si uz mala stuplika pri sebe 🙂 Kazdopadne daj vediet budem cakat 🙂 No a moji drobci clasika, neviem preco ale to bude tym slabym krckom a asi aj tym ze som mala sex a ten to urychlil navyse ked mam ten slaby krcok a teraz uz sex radsej ani nemam od 30tt takze drzim celibat 😀 😀 😀
Dievcata, aj vam v kuse tvrdne brucho? Moze to nejak ohrozit babo?
Ahoj holky, už jsem pak ani nenapsala -nějaký ten pohyb se nakonec konal po dalších asi dvou hodinách, takže dobrý a od tý doby je to tak nějak normální že se už miminko tolik nevrtí...
Dnešní pohřeb teda dopadl nad moje očekávání -atmosféra byla nakonec docela uvolněná, vzpomínalo se a všechno, ale už se objevoval na všech i úsměv...
Zítra mě čeká poradna -jdu si pro výsledky z minula jak jsem měla tu bílkovinu a mám z toho takovej strach, že od večera sedim na záchodě, mám neuvěřitelnej průjem -podotýkám že poprvé v životě!!!, chce se mi až zvracet a neskutečně mě bolí i břicho -tutově se nejedná ani o poslíčky, natož o počátek nějakýho dění se něčeho jako porod, ale je to silně nepříjemný -teď už ani nemůžu pořádně sedět jak mě bolí spodek a dokonce i kříž... ale teď už alespoň vim kde ho mám přesně, páč ten mě taky nikdy nebolel..
Tak kdo můžete a chcete, tak mi prosím držte palce... 😨 😨 😨
No babuľky máme tu zmenu počasia tak idem rodiť cez víkend nie? 😀 😀 😀
@bv_alexandra mne včera manzel ze 10, ho krasny datum a ja ze 13teho mesiac po mojich narodkach hihi ale ako počitam tak ukončeny 38tt mam podla ms 17ho tak asi počkam

@bv_alexandra no u mna je to to iste.... zabija ma ten stereotyp a cakanie kedy to konecne pride