icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

michala33
7. okt 2011

@dianka3 tak toto bolo krasne si precitat,tak aby si uz aj nanas nasli cas 😀 ,ved oddnes to mame uz iba za tyzden 😀 ,a k tomu celibatu no mne od 6mesiaca tvrdne brusko tak sme mali sex zakazany ale posledne dva tyzdne uz je povoleny -ze aby to urychlilo ale moj manzel odkedy nam to zakazali ma neaky blok proste nechce sex ze sa boji aby sa nieco nestalo ,tak neviem ci to chlapi mavaju ☹ tak teda dufam ze je to len tym ☹

bv_alexandra
7. okt 2011

@dadusa26 ja som sa tiež ráno vazila a detto kilo dole, bruško podla môjho mm padnuté, no bolesti žiadne, len tvrdnutie občasné.

bv_alexandra
7. okt 2011

@nelustek no dúfam, teraz som si písala zo známou tiež išla SC lebo sa nechcela otvoriť, tak už sa aj ja akosi začinam psychicky pripravovať že to môže byť sc. a vraj všetky čo tam vten den rodili išli SC.

tunzal
7. okt 2011

@elenaakiko ano som od levíc, aj by som tam chcela rodiť. chodim k lekárovi do želiezoviec k dr. Princzkelovi, ale on nechodí k pôrodom, tak teraz ani sama neviem čo bude, hádam všetko v poriadku, a nás to týkať nebude. ja idem pondelok ráno na poradňu a dr. my povedal že po poradni ma pošle aj na prietoky, hádam už na pondelok max na utorok, keď dovtedy vydržíme 2 v 1, lebo od 33tt som otvorená na 3 cm teraz možno už aj viac lebo tento týždeň sa my už moc nechcelo ležať aj keď som to mala kázané. keď budeš vedieť podrobnosti okolo nemocnice daj my to prosím vedieť.

michala33
7. okt 2011

Baby mam na vas jednu blbu otazku,stale mi to vrta v hlave. pred porodom sa dava klistir aby sa nestala "nehoda" ale ako je to s naduvanim ,lebo ja cokolvek zjem tak ma naduva a mam s toho strach aby sa mi to nestalo pri porode 😕 je to blbe ale fakt mam s toho obavu ze aby mi pri tych tlakoch "neuslo"....co vy nato????

nelustek
7. okt 2011

@michala33 kolko zien ani klistir nestihnu..podla mna je normalne ked pri tlakoch trebars aj ujde.Ta zena podla mna o tom ani nevie 😀

bv_alexandra
7. okt 2011

čítla som že škorica tiež vyvoláva pôrod tak papám škoricový cukor zmiešaný s vanilkovým 😀 😀 😀

tinika
7. okt 2011

@michala33 aj ja mam z toho blbe pocity a pri prvom keby rodim riadne smola kedze voda odtiekla klistir uz nedavaju kvoli infekcii tak vies ako by to vyzeralo?

tinika
7. okt 2011

@michala33 ja od kedy som otehu som sex nemala a ani pri provm len raz :( uz by som aj rada hihi tak ked budem prenasat, vyskusame .D ak nie smola .(

nelustek
7. okt 2011

Takze tri dni pred porodom 😀

bv_alexandra
7. okt 2011

@nelustek tu je moje zo včera. 🙂

zuzinr
7. okt 2011

@tinika no u nas davaju klistir aj ked odtecie plodova voda, pokial nie su nejake velke kontrakcie a stiha sa

nelustek
7. okt 2011

@bv_alexandra Ty ho mas teda stale riadne spicate 😉 moje brusko fotene teraz, a dufam ze to bola posledna fotka robena doma 😀 uz len z porodnice 😀

elenaakiko
7. okt 2011

@tunzal ja som chcela najprv rodiť v banskej štiavnici, tú pôrodnicu veľmi chvália. ale nakoniec som si to rozmyslela a budem aj ja v Leviciach. dám ti vedieť určite, že čo sa tam deje, keď zistím. mne robieva prietoky doktorka vo svojej ambulancii, takže nemusím chodiť hore do pôrodnice. ale ona bude vedieť, čo sa tam deje, lebo aj ona chodí k pôrodom. no dúfam, že aj my vydržíme do utorka 2 v 1, lebo v utorok na poradni mi tiež povedala doktorka, že som na 3 cm otvorená a mám čakať každú chvíľu, že sa to spustí, no ale zatiaľ nič 🙄 tak uvidíme. možno sa tam aj stretneme 😵

wewe22
7. okt 2011

@nelustek tak brusko mas pekne padnute uz to pomaly asi pojde

michala33
7. okt 2011

@tinika hm .to je to pre tych nasich chlapou asi dost krute ,lebo teda mne to az tak nechyba 😕 a este potom sestonedelie -ty brdo taky celibat odkedy sexujeme sme este nemali 😀

bv_alexandra
7. okt 2011

@nelustek tak to dúfam aj ja. Však ked sa vráti Nelynka z pôrodnice sa nám bude už len posmievať že čo tu ešte robíme 😀

michala33
7. okt 2011

@nelustek ty uz ho mas riadne dole klesnute to uz vyzera naspadnutie kazdu chvilu 😀 ,a ani nemas popraskan kozu 😀

nelustek
7. okt 2011

@wewe22 myslis? bola by som rada, aj ho citim nizsie.
@bv_alexandra presne tak ako vravis

nelustek
7. okt 2011

@michala33 baby ste ma potesili 😀 pri nelke som mala popraskane stehna a teraz nic nastastie 🙂

michala33
7. okt 2011

@nelustek ja sa bojim ze nato budem davat pozor abysa to "estalo"a nebudem dobre tlacit,ci mylis ze ma to ani nenapadne?? 😅

nelustek
7. okt 2011

@michala33 to ta ani nenapadne,neboj 😉 ja som sa bala ze sa budem hanbit ukazovat ju kade komu... a vsetko mi bolo jedno.Mam problem niekde mimo domu ist na velku aj toho som sa bala a vtedy mi to bolo jedno 🙂

michala33
7. okt 2011

@nelustek ked som bola v 30 tyzdni v nemocke tak tam bola som nou jedna pani a teda ti poviem ze take obrouske strie az take cervene som este nevidela,tak to mame stastie ,ani ja nemam popraskane ani brusko ani stehna -nic ,neviem ci to je tzm ze som sa obcas natierala olivovim olejom alebo mam taku pruznu kozu

bv_alexandra
7. okt 2011

@michala33 myslím si že nebudeš ani myslieť nato 🙂

nelustek
7. okt 2011

@michala33 ja si myslim ze to skor kozou,mas ju asi pruznejsiu.Mne teraz nepopukala asi kvoli tomu ze pri Nelke som bola vacsia..som pribrala 22kg.Teraz sice neviem radsej sa uz nevazim.Oni tie strie casom zblednu a neni ich potom vidiet

michala33
7. okt 2011

@nelustek no dufam ze to tak bude ,ked uz "JU" musime ukazovat kadekomu 😀 😀 v nemocke.asi je to fakt ze len neviem ako to cele bude ,kedze som este nerodila .donedavna som ani nevedela ako funguje klistir 😀 😝

nelustek
7. okt 2011

@michala33 je to dost neprijemne ten klistir,ja som ho prvy krat tiez mala pri porode..som myslela ze to v sebe neudrzim a to mi stale este tieklo,som tam tu sestru skoro pototo 😀

14petulka88
7. okt 2011

Jaj baby dneska sa citim jak mechom ovalena... nic sa mi nechce len by som lezala... uz nech je konec.

michala33
7. okt 2011

@nelustek 😀 😀 no tak to sa teda tesim

bv_alexandra
7. okt 2011

@14petulka88 detto aj u mna, a hlavne som dnes riadne lenivá, mala by som požehliť len neviem nájsť v ktorom kúte je zašitá chuť do žehlenia. 🙂
idem kuk do špajzy či nemáme ananasovy kompot, dnes som pažravá, a ked už tak nech tá pažravosť má aj nejaký efekt. 😀