Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek Ja pijem tu Caro aj 2x za deň s mliekom, aj čisté mlieko pijem.A polievky mením zásmažkové a vývar kurací. Už mi to ide hore krkom.Najmä tie vývary, tatinovi sme ich robili posledný polrok jeho života stále každé 3 dni čerstvý (hovädzí....), iba to chcel jesť.A mňa nútili stále, že tehotná musíš výživu pre malého, Odkedy zomrel som ju nemohla vôbec jesť, som jej bola taká objedená, až teraz, ale tiež už mi ide zase hore krkom. Ale vajíčkovú, zeleninovú zemiakovú rascovú tie mi zatiaľ chutia.
@nelustek no praveze vobec neviem 🙂
@14petulka88 ja keď som čakala prvé,tak som kontrakcie vobec nemala,až keď som došla do nemocky,tak ma to chytilo,bez prestávky skoro stále a malá bola za hodinu na svete.Takže každý porod je ozaj iný,dúfam,že aj tento druhý budem mať tak ako prvý,rýchlo.
@14petulka88 petulka vobec nekontroluj čas kým to nie je také že ťa to nuti zmeniť dýchanie. až ked sú tak silné že musíš inak dýchať vtedy. Tak mi to povedala PA naposledy v nemocnici. že pokym ma to nenuti zmeniť dýchanie tak sú to poslíčkovia a nie kontrakcie. 🙂 😉
baby,tak sa mi zdá,že nás je tu stále menej a menej,všetky asi rodia,alebo už majú mimi doma,je nás tu ozaj už len pár,čo sme stále v očakávaní.Veď už o chvíľu nebude ani čo čítať. 🙂
@kucminka ja som tiez taky nejaky porod mala prvy 🙂 preto neviem :D
@bv_alexandra jaaaj no dobre vediet 🙂
@kucminka presne ma to dnes napadlo, a chcela som napísať že či sú už všetci v nemocke či čo 😀
ahojte...3.10.2011 o 4.25 rano sa nam narodil syncek benjamin jozef, porod bol spontanny, prirodzene a od zaciatku do konca trval do 5 hodin, na prvorodicku rychlovka, maly je zdravucky, vaha 2800g a 48 cm, narodil sa 39tt+6 cize den pred terminom....malinky pekne pribera a maminka ma mliecka vela, ze zacala uskladnovat do mraznicky...gratulujem vsetkym mamickam aj tym ktorych to este caka...ked bude casu tak pridem si vas precitat a popisat...pekny dnik
@bv_alexandra keby som za kontrakcie povazovala az to, ked si zmenim dychanie, tak porodim doma.
baby, ak vam nieco je, radsej sa chodte do tej porodnice ukazat, ved ked nic, tak vas poslu domov. ja som pri prvom mala "cudny pocit", ani nie bolesti kazdu pol hodinu, hned som nabehla do nemocnice a za hodinu 50 minut bol maly na svete. keby som cakala, tak porodim doma.
@zuzaxa tak uplakane popoludne az do 22h sme mali aj my vcera som sa bala ze ho niekto uriekol lebo taky este nebol ☹ nastastie dneska je v pohode klop klop 😉 aj moj stiahne od 60ml do 80ml ale on je aj riadny chlapik 😀 som zvedava ked pojdem 13 do poradne kolko pribral...a ako dlho ho mas na prsniku?
ahojte,tak vcera az o pol druhej som bola otvorena na 3-4 prsty,takze mohli prepichnut plodovy obal.a potom to uz slo rychlo-prirodzene,bez epi-o 15.54 nam zaplakala nasa Emma- 3320 g a 50 cm.trochu ma museli nastrihnut,ale som ok.a teraz krasne spinka.prajem vam vsetkym co najskor tiez taku radost.
a inac nemate niektora skusenost? vcera mi doktor povedal ze mala ma sice spravnu polohu ale ze kuka dohora, tak som to pochopila ze hlavicku ma zaklonenu....vraj asi bude viac rotovat pri porode..moze to byt problem pri porode?
@bv_alexandra no ešte som to len napísala a ďalšie oktobrovčiatko je na svete 😉
@natalii6 cauki! ten Mohigan som nikde na nete nenasla. ale pri avione som robila a bola tam obcas kuknut, asi som si nevsimla. my sme rozmyslali nad ABC Design Tiko S6 tusim, boli sme v babylande a tam nas ocaril. hladali sme totiz s odkladacou fusako-vanickou, ktora sa polozi na sportiak (ktory ide do lahu). lebo mame vela schodov do domu. a tiez velmi lahko sa s nim manipulovalo a dobre kolieska aj do terenu + dobra cena 299eur (dvojkombinacia sportiak+vanicko-taska). ja mam hlboky pozicany nateraz a chcem vela satkovat, takze kocar mozno ani nebudem potrebovat 🙂
Baby, veru to tu uz je take nase tiche forum 🙂 ubuda nas tu, s kym budem do konca oktobra pisat? Maminky nestihaju, co chapem a my ostatne sledujeme poslickov a pichanie, odtekanie plodovky a zatky a dufame, ze coskoro to pride 😀 😀 😀
tak zatial pekny vecer, budem sledovat letś dance, hadam nezachrapem hned 😀

@14petulka88 pocita sa ta pauza medzi bolestami,nie?