icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bv_alexandra
8. okt 2011

@marikac ja sa tiež teším, no zároven aj bojim. zmiešané pocity. 😝 🙂 😉

wewe22
8. okt 2011

@bv_alexandra neboj zazvonia niekomu a on im otvori ale toto ma nikdy nenapadlo

marikac
8. okt 2011

@bv_alexandra ty uz to poznas, preto ten strach,ze?? ja neviem do coho idem
@wewe22 prosim ta,termin mas ako ja, mala si uz nejakych poslickov,nieco podobne? tvrdnutie bruska,??
lebo ja doteraz nikdy...a este aj moj krcok je uplne zavrety.........neviem co robit. Nechcem prenasat.

bv_alexandra
8. okt 2011

@marikac no poznam ale matka príroda to zariadila tak že tá žena na to najhoršie zabudne. Takže si to moc nepamätam a hlavne to bolo uplne iné ako teraz. Takže som tiež v očakávaní 🙂

wewe22
8. okt 2011

@marikac no brusko mi tvrdne len pri nejakej praci ale to mne skoro cele tehu bola som na rizikovom ja som otvorena na jeden prst ale ja som druhorodicka a uz v 30tt som bola na spic prsta s toho ze sa neotvaras si nic nerob ja som pri prvej bola vysse mesiaca na jeden prst je to u kazdej ine

dianka3
8. okt 2011

@tinika no ale to ms ajtak uz pekny tyzden 🙂 och co by som dala zato keby som bola aj ja taky 😵 dufam ze sa mi to teraz podari a prekonam 36 tt. aby som uz babiku mala konecne pri sebe na izbe a nie furt na iske kde ma uz poznaju jak staru znamu 😒

marikac
8. okt 2011

@wewe22 ja som na menej ako na spic prsta uz od 31tt 😠
akurat vcera sa lekar viac povrtal pri vysetreni a zrejme mi pohol zatku.....lebo mam to uplne hnede spinenie vo vacsom mnozstve od vcera.....mohol tym niecomu pomoct? ci ani nie?

marikac
8. okt 2011

@bv_alexandra s tebou co planuju? prepac, nechodim sem pravidelne tak neviem. Idu vyvolavat???
neviete nieco o @lucy56?

wewe22
8. okt 2011

@marikac teoreticky mohol trocha ten krcok podrazdit ale porod tym asi nespusti

marikac
8. okt 2011

@wewe22 do kelu 😀 😀 ani muz ,ani doktor....no nikto mi nepomoze 😀 😀

wewe22
8. okt 2011

no ja tiez ledva cakam vo stvrtok na UZV a tam si dohodnut termin na cisara tiez nic moc

zuzaxa
8. okt 2011

@natalii6 No my sme včera kúpili kvapky do mliečka Sab Simplex a v noci bolo Ok. Teraz ho mám na rukách, nejaký je nervózny, asi to bruško zase. A ako mu varím Lucku na mlieko dávam odvčera do nej pár zrniek rasce a feniklu a do toho mu zarábam mlieko. Snáď už bude len lepšie s prdíkmi. Vieš čo mi tak asi 20 min s každého sa kojíme, ale bolo aj dlhšie na začiatku, lebo stále zaspával.
@nelustek Tie homeo hneď večer ako som sa prebrala po cisárskom som začala jesť a mám ich doteraz. No neviem či na mňa zaberajú.... A ty čo nič stále? Ako čítam, bv_alexandra už asi pôjde dnes nato. Ale nie nechcem ťa provokovať, malinká vie najlepšie kedy bude správny čas ísť nato. 🙂 Už len vydržkaj aj ty už čoskoro pôjdeš! Ešte oddychuj kým sa dá.... 🙂 Aké máte plány na víkend? Sa ochladilo, ale aspoň už neprší, aspoň na hodinku ho zababuším a pôjdeme von trošku. Len mne sa akosi nechce do tej zimy, brrr ale akurát pozerám, že slniečko vychádza!, tak snáď sa aj oteplí troška!!
@bv_alexandra Moja ak to teda dnes bude silno na Teba budem myslieť a držať palčeky, aby ste to krásne zvládli ty aj bábätko!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Už sa teškám s Tebou....

tinika
8. okt 2011

@dianka3 drzim prsty, no ja toto tehu mam tiez furt dajaky problem, aj sice ma nebolia tak strasne bedra ako pri prvom, ale desne mi je troska postojim abo dačo urobim a mi je zle, ja v pondelok 38tt začinam podla ms tak este tyzden potiahnut a som spokojna .D

mirkaavincko
8. okt 2011

Ahojte baby..potrebujem poradit..doktor mi dal dva terminy porodu a ja neviem ,ktory je presnejsi..ci podla poslednej menstruacie,,alebo podla usg v 12 tt.,, robi mi to rozdiel az 2 tyzdne..Dakujem 🙂

lutsy
8. okt 2011

dievcata myslim na vas, uz sa nam to krati, za chvilu budeme len vymienat rady co robit s baby 😉 mne v noci opuchli prsty na rukach, vyzeraju ako male stlpiky no hruza, neviem co na to zabera zatial ich rozcvicujem

kucminka
8. okt 2011

@tinika mne tiež doktor berie podľa sona a to by som mala až 4.11.ale v nemocnici povedali,že pre nich je prvoradý termín poslednej menštruácie a že podľa toho sa držia oni.

tinika
8. okt 2011

@kucminka jojo podla ms mam 31,10 čize este som 37tt ako ty

kucminka
8. okt 2011

@tinika tak super,nie že sa budeš ponáhľať na porod,budeme písať aspoň my dve,keď tu už nikto s bruškom nebude 🙂 🙂 🙂

marikac
8. okt 2011

@lutsy to puchnutie prstov mam hadam uz treti tyzden...kazde rano ich mam uplne potrpnute.....a v priebehu dna mi trpnu este aj na pravej ruke......

tinika
8. okt 2011

@kucminka :D ja by uz sla pred tyznom ked som bola v nemocke keby nie ze mam este nizke tt :D vies čo to bolo tam vidiet tie male batozky a ja nič .(

wewe22
8. okt 2011

@mirkaavincko
@kucminka presnejsi by mal byt podla UZV lebo nie kazda zena ma ovulaciu v polovici cyklu ale zalezi aj od doktorov a nemocnice ja mam podla M aj UZV od mojho Dr 20.10 ale v nemocnici robia UZV a riadia sa podla toho co povie ich Dr tak mna beru ako 27.10 co ma dost hneva ale ked ze mam ist na cisara tak je to jedno lebo ten sa robi skor

tinika
8. okt 2011

@marikac ja pri spani mam strpnute furt sa zobudim ze mi trpne ruka hihi a nohy mi puchnu teraz len na prstoch ked dlho sedim pri patovi mi uz davno puchli a cele az lytka

tinika
8. okt 2011

@wewe22 ja som mala zo začiatku rovnaky termin aj podla utz aj podla mrchy, sa vravi ze najpresnejsie su terminy utz na začiatku ale mne pri prvom robili v 30tt a ten bol najpresnejsi tak aj terza verim

wewe22
8. okt 2011

@marikac mne najviac puchnu ruky v noci vzdy si musim dat krem a rozmasirovat inak by mi asi pukla koza

kucminka
8. okt 2011

@tinika no to mi nemusíš ani hovoriť,ja som tam tiež ležala 2týždne dozadu a všetci čo chodili na návštevy tak kukali miminká,aké krásne,mamičky sa prechádzali a ja s tým brušiskom,som tiež povedala,že by som brala aj hneď keby som išla rodiť.Aj dcéra keď ma boli s manželom pozrieť,tak jej bolo ľúto,že kedy už aj my budeme mať konečne to bábo,aj ona by už si chcela popestovať,takto len nakúkala na cudzie batožky.

marikac
8. okt 2011

@wewe22
@tinika niezeby ma to tesilo, ale tak som rada,ze v tom nie som sama...lebo kamosky toto nemali a uz som si myslela,ze nie som tak celkom OK 😀 😀 😀
mne opucha iba prava noha-rovnako ako mi trpne iba prava ruka 😀 😀 😀

kucminka
8. okt 2011

@wewe22 no veď práve to,že moj gynekolog to bere podľa utz,a to mám 5dní rozdiel,tak keď neporodím do 4.11.až potom ma bude asi riešiť,a ja by som už aj išla hneď teraz na porod 😉 nie tak čakať ešte mesiac

tinika
8. okt 2011

@marikac ti stika nejaky nerv male a ti neprudi tak krv asi

tinika
8. okt 2011

@kucminka no nastastie nas čakateliek bolo teraz skoro tolko ako mamičiek hihi a jedna tam uz chuda 4tt a este dalsie ju čakali a termin az v decembri

marikac
8. okt 2011

@tinika je to mozne.....nejako uz dobojujem..len nech to netrva dlho 😀