Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bv_alexandra neboj zazvonia niekomu a on im otvori ale toto ma nikdy nenapadlo
@bv_alexandra ty uz to poznas, preto ten strach,ze?? ja neviem do coho idem
@wewe22 prosim ta,termin mas ako ja, mala si uz nejakych poslickov,nieco podobne? tvrdnutie bruska,??
lebo ja doteraz nikdy...a este aj moj krcok je uplne zavrety.........neviem co robit. Nechcem prenasat.
@marikac no poznam ale matka príroda to zariadila tak že tá žena na to najhoršie zabudne. Takže si to moc nepamätam a hlavne to bolo uplne iné ako teraz. Takže som tiež v očakávaní 🙂
@marikac no brusko mi tvrdne len pri nejakej praci ale to mne skoro cele tehu bola som na rizikovom ja som otvorena na jeden prst ale ja som druhorodicka a uz v 30tt som bola na spic prsta s toho ze sa neotvaras si nic nerob ja som pri prvej bola vysse mesiaca na jeden prst je to u kazdej ine
@bv_alexandra s tebou co planuju? prepac, nechodim sem pravidelne tak neviem. Idu vyvolavat???
neviete nieco o @lucy56?
no ja tiez ledva cakam vo stvrtok na UZV a tam si dohodnut termin na cisara tiez nic moc
@natalii6 No my sme včera kúpili kvapky do mliečka Sab Simplex a v noci bolo Ok. Teraz ho mám na rukách, nejaký je nervózny, asi to bruško zase. A ako mu varím Lucku na mlieko dávam odvčera do nej pár zrniek rasce a feniklu a do toho mu zarábam mlieko. Snáď už bude len lepšie s prdíkmi. Vieš čo mi tak asi 20 min s každého sa kojíme, ale bolo aj dlhšie na začiatku, lebo stále zaspával.
@nelustek Tie homeo hneď večer ako som sa prebrala po cisárskom som začala jesť a mám ich doteraz. No neviem či na mňa zaberajú.... A ty čo nič stále? Ako čítam, bv_alexandra už asi pôjde dnes nato. Ale nie nechcem ťa provokovať, malinká vie najlepšie kedy bude správny čas ísť nato. 🙂 Už len vydržkaj aj ty už čoskoro pôjdeš! Ešte oddychuj kým sa dá.... 🙂 Aké máte plány na víkend? Sa ochladilo, ale aspoň už neprší, aspoň na hodinku ho zababuším a pôjdeme von trošku. Len mne sa akosi nechce do tej zimy, brrr ale akurát pozerám, že slniečko vychádza!, tak snáď sa aj oteplí troška!!
@bv_alexandra Moja ak to teda dnes bude silno na Teba budem myslieť a držať palčeky, aby ste to krásne zvládli ty aj bábätko!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Už sa teškám s Tebou....
Ahojte baby..potrebujem poradit..doktor mi dal dva terminy porodu a ja neviem ,ktory je presnejsi..ci podla poslednej menstruacie,,alebo podla usg v 12 tt.,, robi mi to rozdiel az 2 tyzdne..Dakujem 🙂
dievcata myslim na vas, uz sa nam to krati, za chvilu budeme len vymienat rady co robit s baby 😉 mne v noci opuchli prsty na rukach, vyzeraju ako male stlpiky no hruza, neviem co na to zabera zatial ich rozcvicujem
@mirkaavincko
@kucminka presnejsi by mal byt podla UZV lebo nie kazda zena ma ovulaciu v polovici cyklu ale zalezi aj od doktorov a nemocnice ja mam podla M aj UZV od mojho Dr 20.10 ale v nemocnici robia UZV a riadia sa podla toho co povie ich Dr tak mna beru ako 27.10 co ma dost hneva ale ked ze mam ist na cisara tak je to jedno lebo ten sa robi skor
@tinika no to mi nemusíš ani hovoriť,ja som tam tiež ležala 2týždne dozadu a všetci čo chodili na návštevy tak kukali miminká,aké krásne,mamičky sa prechádzali a ja s tým brušiskom,som tiež povedala,že by som brala aj hneď keby som išla rodiť.Aj dcéra keď ma boli s manželom pozrieť,tak jej bolo ľúto,že kedy už aj my budeme mať konečne to bábo,aj ona by už si chcela popestovať,takto len nakúkala na cudzie batožky.

@marikac ja sa tiež teším, no zároven aj bojim. zmiešané pocity. 😝 🙂 😉