icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

kucminka
8. okt 2011

@tinika tuna nás bolo práve že len 7,aj z toho porodili 4 čo som tam bola,tak keď som odchádzala ostali tam len dve baby-čakateľky.Inak všetko len mamičky,sa to tam striedalo ako na páse,tak som im závidela.

baby213
8. okt 2011

@zuzinr Tak baby uz sme od stvrtku domka. Po 4dnoch nas prepustili a strasne sa z toho tesime 😉 maximko je zlatucky a robi nam radost. Pomalicky si zvykame na novy rezim 😀 V Nr nemocke bolo tak ako sa vravi. Na gynekologickom boli sestricky zlate, ochotne, na sestonedeli to uz bolo trosku inaksie, ale tam clovek nemysli tak na seba ako na babo a hlavne ze na novorodeneckom boli zase mile sestry. Sekciu mi robil Lajtman a musim povedat ze uplne super vsetko. Este na operacnom stole aj posrandoval, nemozem sa stazovat, zlate rucicky 🙂

baby213
8. okt 2011

Inak zacalo to tak ze v utorok na poradni mi namerali vysoky tlak a rovno ma hospitalizovali. Do soboty vecera sa mi ho snazili znizovat infuzkami a liekmi ale nepomahalo a ked mi zistili aj bielkoviny v moci tak v nedelu na druhu mi naplanovali sekciu a uz to slo...

baby213
8. okt 2011

Tak nemam cas ani citat co som zameskala, dobehla som kym malicky spi, len narychlo. Vam vsetkym co ste este tehulky drzim palceky aby to vsetko dobre dopadlo. Zatial sa drzte!

reanda
8. okt 2011

caute,
ja vas citam, ale pisat nie je velmi co, sa citim, akoby som sem ani nepatrila, vsetky by ste najradsej rodili uz vcera a ja by som chcela byt este aspon mesiac tehotna, lebo stale nemame dokoncenu prerabku bytu 😀 vcera som este licila steny, muz dneska brusi parkety, tak si vecer zas zaupratujem.. ach, uz aby to bolo, nie ze este po porode tu budem lietat s handrou a mopom 🙄 ..esteze mala je taka chapava a nevyzera, ze by sa chystala von 🙂 ..inac, na mna vobec neplati, ze ku koncu sa babo uz menej hybe, nasa si robi diskoteky asi najvacsie za cele tehotenstvo a to zuruje najma v noci 😀 , predvcerom som musela o druhej vstavat a ist sa prechadzat do kuchyne, lebo ked som lezala, tak to nebolo mozne, asi tam tocila breakdance alebo co 😕

marikac
8. okt 2011

@baby213 gratulujem k syncekovi a drzte sa! v kutiku duse zavidim,ze to uz mas za sebou.

marikac
8. okt 2011

@reanda tiez sem obcas nakuknem, akurat dnes som sa rozhodla vyumyvat byt uplne do zakladov 😀 snad sa nieco rozbehne.....nasa malinka tiez vystraja, ale v noci poslusne spinka so mnou 😀 😀

michala33
8. okt 2011

ahojte ja som sa dnes v´noci asi 5krat zobudila na boles brucha a aj som stopovala min.ale to boli aj viac ako hodinove rozdieli,tak zasa iba poslickovia,ale dufam ze uz sa to spusti lebo uz aspon dva tyzdne som ziadnych poslickou nemala,len spodok ma bolel atrpol ,mala mi asi na nieco tlaci..Ozaj a ta zadka mi musi najskor odist az potom odteka voda?

wewe22
8. okt 2011

@michala33 tu zatku nemusis vobec spozorovat mne pri prvej praskla voda a zatka nikde

14petulka88
8. okt 2011

Tak ja so zatial natom takto, bolest krizov ustupila ale strasne ma boli zaludok nenormalne..... ☹

bv_alexandra
8. okt 2011

@marikac ja ak neporodím do pondelku tak idem na prietoky a ctg a s tým k dr. 😉
Inak baby vobec nemozem kracat lebo ma to dolu pichá, kontrakcie zatial slabe a nepravidelne. ležkám v posteli čakam kým mm navari aby som sa mohla ešte dobre najesť a potom už by som aj mohla ísť 😀

marikac
8. okt 2011

@bv_alexandra dolu ma to tiez obcas pichne,ale myslim,ze mna z toho,ze dlhsie sedim a potom sa postavim a ona sa nejako zosmykne dolu z polohy v ktorej bola.
Opises mi prosim ak sa ti da,tie kontrakcie?

nelustek
8. okt 2011

@zuzaxa Ja uz nic nerobim,len doma dlazky umyvam a riady..Manzel chodi do obchodu,mne sa akosi nechce aj sa zle citim taka velka..a dnes aj uvaril masko na prirodno+hranolky a slepaciu polievku.Mam super muza 😀 teraz isiel s malou k babke a Nelka tam ostava spat.Tak papas a snazis sa teda riadne kvoli tomu mliecku,daj tomu este cas a mozno sa naplno rozbehnete 😉 vidis kto moze kojit nechce a kto chce nemoze.Ja som nelku do 14mes. a jedna znama sa mi stale smiala ze ona odstavila v 4mes.ze ona nechce mat vytahane prsia az po kolena...krava...kazda sme nejaka,len ma mrzi ked niekto chce a nejde to tak ako by malo.

bv_alexandra
8. okt 2011

@marikac ja to neviem popísať 😀
stvrdne brucho a citim bolesť hlavne kríže a v spodku, a musim zavrieť oči a zaťať zuby a cca po 20s sa to uvolní. a v bruchu cítim taký sťah 😉

mirkaavincko
8. okt 2011

mne podla poslednej m vychadza termin na 11.10 ,a podla sona v 12 tt az na 26.10..mam aj foto zo sona a tam neral velkost plodu a zdalo sa mu,ze je trosku ako keby v klpku,, tak mozno ten rozmer sedel k nizsiemu gestac.tyzdnu,,necham sa prekvapit,,,no urcite by som brala ten prvy termin 😅

nelustek
8. okt 2011

@bv_alexandra inak je to hrozne ked cakas v nepravidelnych kontrakciach..ja mam od vcera aj silnejsi vytok,ale ziadno zafarbeny..brusko tvrdne uz aj castejsie ale nic ine,ziadne naznaky 🙂

bv_alexandra
8. okt 2011

@nelustek presne ako vravíš.čakať čo bude či to ustupi či nie. chcela som si pospať to žial nie je možné, no vravim som zvedavá čo to bude 🙂 😉

nelustek
8. okt 2011

@bv_alexandra ja len dufam ze to u mna pojde ako pri prvom,odtecie voda a za 4hodinky bude konec..alebo tento krat aj skor 😀

bv_alexandra
8. okt 2011

@nelustek akurat rozmýšlam že sa dosť ochladilo, mám v pláne malého z nemocnice brať v perinke a deke, čo mám nachystať na oblečenie.?hm 😒

nelustek
8. okt 2011

@bv_alexandra ja sama som este neni rozhodnuta ,ale pojdeme do sedacky takze v perinke isto nepojdeme. Ja chystam pancusky ponozky,body z dlhym,dupacky,a overal... ciapku, rukavicky,a deka do auta .Co myslis?

bv_alexandra
8. okt 2011

@nelustek no to áno to si myslím že bude ok. 😉 a ak dáme do perinky myslíš že bude stačiť pančušky dupačky kabátik a na to svetrík, alebo mám dať tiež overal do perinky? 🙂
inak vždy som si želala aby moj porod začal odtečením plodovky no zrejme mi to zas nevyšlo 😒

dianka3
8. okt 2011

@tinika ano ano viem si pisala ze od pondelka zacinas 🙂 a zato ja zacinam presne dneska 35+0 tt. takze ja budem spokojna ked budem tak natom ako ty teraz cize 37+5 😵 juuuuj budem stastna 😵 ale nejdem sa dopredu radovat,aby sa to zase nepokazilo 😒

nelustek
8. okt 2011

@bv_alexandra overal do perinky nemusis davat aj tak tu perinku zabalis este do deky,nie? a mas klasicku perinku ci zavinovacku? ja mam klasicku perie aj zavinovacku.
Ja tiez uvidim ci mi teraz odtecie ci nie

bv_alexandra
8. okt 2011

@nelustek tak dám len teplejší svetrik alebo kabátik, mám klasicku perinku páperovú 🙂 a potom deku larisu 😉

tinika
8. okt 2011

@dianka3 drzim prsteky

bv_alexandra
8. okt 2011

@bv_alexandra snayim sa kontrolovat čas a už asi tretia kontrakcia skončila tak že si poviem že neviem o kolkej bola tá predošlá, a to sa vždy kuknem na hodinky 😀

bv_alexandra
8. okt 2011

@nelustek a ešte k tomu aj sama sebe odpovedám 🙂 žeby som prestávala vnimať realitu 😀

dianka3
8. okt 2011

@tinika Dakujem ti 🙂 aj ja tebe aby sa maly narodil tak ako ma 🙂 potom daj vediet ked to na teba pride 😅

tinika
8. okt 2011

@dianka3 snas stihnem hihi bopri prvom voda odtiekla tak som sa pratala nie ze by som babam pisala :D

lea1333
8. okt 2011

Caute baby ako citam tak vy uz mi tu rodite:Dno tak vam prajem krasny porod a aby ste mali s toho krasny zazitok a nie traumu;)

my sa snazime ale nic sa nechyta uz je to 6mes:(ale tak snad sa zadari a ked nie tak nam osud nepraje a ide sa dalej;)
sak ja uz by som tiez s vami pravdepodobne rodila lebo anjprv som mala termin 9.10. A potom ho posunuli na 22.10.
Tak ale v zijem si pomali
tak ze babule drz te sa pfuj pfuj pfuj pre stastie;)