Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek no co ako male vsetko ok? Neviem co bol vcera za den ale aj moj maly bol nejaky lenivy co je obycajne akcny tak vcera som ho musela normalne stuchat nech sa troska pohne neviem ci to bolo tym ze bol vcera spln, ci co. Mna vcera strasne boleli krize a mala som take tlaky do krizov ale pocas noci to preslo, takze zase nic 🙂
@misic no tak mala su bude urcite tesit ze bude mat novu izbicku, nie? Ved uvidite hadam si zvykne hned na 1 sup. My sme Nati dali do jej deckej v lete to mala 2 roky a musim zaklopat zatial ani 1x nevymyslala pekne tam spinka aj cez den aj v noci. Nastastie s tym prestahovanim problem nebol tak hadam ani u vas nebude. Ja dnes musim varit a som rozmyslala ze doobeda pojdem s malou na prechadzku, je sice zima ale aspon svieti slniecko, tak uvidim ako to doobeda postiham.
@misic ahoj, no v pondelok mam ist do nemocnice a v utorok asi vyvolavacka..len sa bojim ohladne toho nedozreteho krcka.Ak to bude stale tak tak tam budem asi este lezat kym sa to nepohne,alebo su aj nejake cipky alebo nieco na urychlenie dozretia? Myslis ze to jej este nepadla hlavicka do porodnych ciest? Alebo co to znamena?
@nelustek ja myslim, ze nedozrety krcok znamena, ze neni spotrebovany, ale ked ti daju vyvolavacku, tak sa zacne krcok spotrebovavat a skracovat a potom nastupia kontrekcie, neboj sa, urcite to bude v poho a mozno to budes mat taku rychlovku ako nelynka 🙂 a mozno sa ti to spusti same. Moja mala sa vyvolavacky asi zlakla a potom v noci vyliezla z bruska sama 😀 Tak mozno si to aj tvoja Linduska este do pondelka rozmysli 😉
@misic no lenze nelynka uz bola otvorena na 2prsty ,tak to moj pripad nebude.Aj pri nelke som mala dostat vyvolavacku v ten den co sa tiez zrazu rozhodla sama.Ale s tym tie deti narobia, nelka dnes hovorila muzovi ze nechce aby som pre nu uz dnes chodila do skolky.Ze nech idem do nemocnice aby mi uz lindu vybrali z bruska aby sa s nou mohla hrat 😀
takze aj tvoja Nelinka sa uz tesi na sestricku, moja mala sa tiez na braceka tesi, tak dufam, ze bude naozaj velka sestra a nebude mu robit zle 😀 😀 😀 uvidime, este sa chystam kupit nejaku drobnost do hrackarstva, aby bracek doniesol z porodnice, isto bude mat hned nejaky bod k dobru 😀 😀 😀 potom mozno ta prvotna ziarlivost nebude taka intenzivna. Sama som zvedava... len nech su uz babatka vonku z brusiek a doma s nami 😉
čafte, dnes idem na utz do nemocky, sice moj porodnik tam nie je, a ako vidim asi ani rodit pri nom nebudme bo ma choreho syna, sluzbu v sobotu a potom az 20teho no aspon budem vediet ako s jazvou a či sa doma trapit v kontrakciach abo ist na sc :D a dufam, ze nesteretnem tu kravu staru
presne toto ja som tiez stale v neistote a uz som s toho nervozna a naozaj sa zybtocne trapit nema vyznam ja dufam ze ma objednaju na pondelok alebo utorok
to co je toto za pocasie? u nas chvilu leje, chvilu slnko svieti... aaaaaaaaaaaa, som priserne nervozna z toho. Alebo ma chytaju nervy z toho cakania, uz fakt neviem
@peta_k u nas tiez svieti slniecko ale teda zima je poriadna, ja by som uz rada porodit, lebo si uz ani obliect nemam co!!! ☹ vcera kes som sla po malu do skolky, mala som take dlhe tricko s tristvrtovymi rukavmi a na tom dlhy pleteny sveter, ale gombiky uz nezapnem 😅 a ked zacalo tak fucat, no som myslela, ze zmrznem 😠 za oknami vyzera ppocasicko super ale je zimaaaa
@misic ani ja si nemam co obliect ,jednu bundu prechodnu sice aj zapnem ta ma na spodku gumicky tak som si ju rozsirila.Ale je tiez na tesno a mama mi povedala ze to vyzera ze mi coskoro pukne 😀
A ja som chytila aj sopel a boli ma hlava,tak to bude super porod a aby nebolo malo sa mi zacal robit aj herpes na ustach 😠
@nelustek ou to je neprijemne, ja zase soplim uz druhy tyzden, zateka mi to aj do hrdla.... ☹ v noci mam pocit, ze sa zadusim, cez den je to lepsie... no uz je naozaj cas aby sme porodili, lebo sa uz na nas asi vsetko chyta... 😒 ale bodaj by nie v takomto premenlivom pocasii--- no co uz vydrzime 😀
tak som tu z poradne,otvorená som na dva prsty,tak doky povedal,že asi do termínu nevydržím,že to bude asi skor,len sa nechcem predčasne tešiť,lebo aj na jeden prst som bola dosť dlho.
@kucminka ja bola na 1,5 prsta otvorená 6 týždňov a ešte som týždeň prenášala a aj tak ju nakoniec vyvolávali...🙂. Dúfam, že budeš opačný prípad...
@betina1984 veď preto sa nechcem ani predčasne tešiť,ale ak by to bolo ako pri prvom,tak by to malo byť o.k.Pri prvom som sa tiež v 35tt otvárala,a potom sa narodila v 38tt,keď som prišla do nemocky,tak som bola už na 7cm otvorená,tak dúfam,že aj toto bude taký prípad 😉
@kucminka bodaj by si to mala rýchlo za sebou... Držím palce
@betina1984 ďakujem pekne,no už by som to chcela mať za sebou,ale tým drobcom sa asi do takej zimy nechce z toho teplúčka čo majú v brušku 🙂
@misic No fakt zoufalá jsem... jak nám se ty plašiče tak osvědčili že fakt ty myši zmizely, ale jako teď???? jako v noci než jsem usnula jsem ji slyšela zase a když jsem otevřela oči, tak jsem ji i viděla! číhala jsem na ni skoro do pěti ráno!!! je mrňavá, ale pracovitá! a musim říct že je snad něčim nadopovaná, nebo tak něco, protože je jako atomovka -taková turbomyš! plašiče nám signalizujou že fungujou, ale tuhle myš nevzrušujou! mm mamina je měla do 20minut pryč co si dala do dveří plašič, ale tahle se snad mezi nima narodila že jí to nevadí.. No, jdu hledat!!
Ahojte. Hlasime aj my príchod na svet 10.10. o 14.35 sekciou. Máme sa dobre, deti sa vytešujú, a už sa nevedia dočkať keď budeme doma 😵 😵 😵

@bettyx O chuda, tak tie mysi, to je hroza!!! A nemozete zavolat nejakeho deratizera? Aby vam pomohol? Verim Ti, ze si z toho zufala, aj ja by som bola ☹ dufam, ze sa vam podari vyhnat ich!!!
@masinka gratulujem k malej bambulke Julinke, nech ste obe baby zdrave!!! A co sestricky starsie? Ako sa im mala paci? Budes mat dve opatrovatelky, parada 🙂
Dobre rano maminky a tehulky. Tak moj manzel vcera(ťeda dnes rano o 2,00) slavnostne zavesil vybrusene a nanovo natrete dvere!!! Jupi, babral sa s tym 2 a pol mesiaca, ale su konecne pekne na mieste! Tak dnes konecne prestahujeme Sonicku a zavesime baldachyn, dufam, ze spinkanie na novom mieste zvladne 🙂
Dnes spanie celkom ok. akurat, ze som vecer zaspala pri TV a potom sa mi furt snivaju somariny strasne... miesaju sa ki sny a TV program... 🙄
No a rano nam urobila mala budicek uz o pol6, lebo jej bolo treba cikat a potom uz nezaspala, ale nevadi, aspon sme v pohode stihali skolku 🙂 co sa chystate dnes robit?
Ja urcite povysavat, vyzera to tu ak v kurine, deti jedli pukance, tak si viete predstavit ako to vyzera 😀