Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@jana0706 no mne znama co robí v porodnici hned poradila obklady Borow roztok sa to sa mi zdá volá, alebo klasicky octanovy obklad (da sa kupit v lekarni) a teploty mi do par hodin klesli, takze nastastie ziadne antibiotiká 🙂. Prisatie maleho uz neriesim aj ked odsavanim budem mat mlieko omnoho kratsie a skvor sa vytrati ☹ , ale radsej kratsie a moje ako keby mal byt od zaciatku na umelom...
@bv_alexandra No teda nepríjemné, že to tak dopadlo, ale hlavne, že je malinký v poriadku. Máš super dcéru!!!! 🙂 🙂 🙂 Malá keď ju chválim ako mi pomáha mi hovorí, čo by si robila keby mám len 2 roky, hovorím jej Leni asi by som si to hodila 😀 😀 😀 !!! Tak sa vytešuje , že je dôležitá!!! Neboj sa používať tú trubičku, my sme ju týždeň ako bol menší asi ako tvoj teraz používali v kuse a veru vždy sa mu uľavilo, a teraz sme už vyše týždňa ani raz, už z toho asi troška vyrástol, teraz mu pomôže len pocvičiť si keď ho troška začne napínať, alebo ak dlho spí a prebúdza sa už aj cvičíme a prdká si potom v pohode. Len som dnes na nervy malý má soplík a kýcha a ako kýchne mu vybehne priesvitný, a v odsávačke bol taký mliečny už. Bože dúfam, že mi neochorie, sa veľmi bojíííím! ☹ ☹ ☹ Som dnes nechala 40 euro v lekárni, vitamíny Cebion, probiotiká a zásoby paralen čípky a sirup pre istou to mať doma. Som bola teraz v 4 lekárňach či mi nepredajú Pamycon a jasné, že nie, kravy!!! My máme známu v lekárni nám predá vždy všetko, ale to len cez týždeň. Ak by bolo zajtra horšie tak zavolám doktorke našej a skočím k nej domov pre recept. Jáj držte nám palce nech to prejde čím skôr! Moja aj ty sa drž nech už si vyzdravená a užívaš si malinkého naplno! Papa
NO este 2 dni a stale nic :( a ani ziadne bolesti som este nemala a plodovej vody mam zevraj az az 😖 ja som strasne zvedava kedy pojdem rodit 😅
@sedivka no asi jo, co nadělám.. nic.. bohužel, manželovi nedali dovolenou ani už na poslední poradnu.. to si vzala volno jeho mamina abych nemusela brát Štěpánka s sebou.. kdepak u nás je to nádhera! pustí hojenom k porodu -nato je paragraf.. víc ale nic... a ani nechci aby se tam s nima o tom hádal, protože u nás je šílená nezaměstnanost a byl by pak první kdo by šel na pracák, bohužel 😔
tak a konecne som sa dostala k internetu 🙂 nas maly sa narodil 13.10.2011 s vahou 4140 g a 54 cm... porod trval cca 3 hodiny 😎 a tak sme nestihli ani epiduralku, takze som si to cele uzila...
Zdravim vsetky mamicky. Vcera nas pustili z nemocnice. Kristinka sa nam narodila 18.10., prirodzene, s mierami 49 cm a 3600g. Mam teraz trosku placlive stavy a pocit, ze nic nestiham a este ma zlosti ta kosa vonku, ze sa neda v klude kocikovat. Inak ma tesi ze kojim a bradavky to zatial celkom dobre zvladaju. Tak sa vsetky drzte, nech sa nasim babatkam dari a tie, co este nemate porodene: DRZIM PALCE. U mna plati, ze druhy porod bol kratsi a celkovo lepsi ako prvy. Asi zabrali aj homeopatika, co som brala pred porodom a tiez cajik z ostruziny. Ked zas bude chvilku cas, pridem precitat nove prispevky. Papa
ahojte babulky tehulky aj maminy, tak od 18.10. som aj ja zmenila stav tehulky na maminu. O 11.40 sa narodil Ivanko, 63cm, 3450g porod nebol velmi dlhy. Prve bolesti zacali okolo 2,00 do porodnice sme prisli okolo 6,00 este boli kontrakcie len kazdych 5-7 min ale potom ked mi dali klistir a prepichli plodovku, tak sa to rozbehlo, ze som nestihla uz vnimat ine ako predychavanie 😀 😀 😀 no a taky rychly spad to potom nabralo, ze to manzel skoro nestihol 😀
Vcera nas pustili domov, tak sa uz tesime vo stvorici. Nestiham velmi pc a neobsedim zatial, maly ma trosku natrhol. Tak som mala problemy s cikanim, kedze ma museli zasit az k mocovej trubici, ale nevadi... Stalo to za to 🙂 ale musim povedat, ze az teraz som pochopila, co je porod a citila som sa ako prvorodicka, kedze pri Sonicke som mala epi a to bolo daco uplne ine. 😀
Tak teraz po 2.dietati uz viem, co je POROD 😀 xixi
tak od dnes mám ešte 7dní do porodu,ale tomu prckovi sa akosi nechce von,včera som si dala peknú večernú prechádzku aj ananás,ale zatiaľ sa nič nedeje,uff.....
dievcata chcem sa spytat balite vase deturence nasiroko? lebo ja nie ked sme isli z nemocnice domv mi povedala sestricka co obliekala maleho ze to sa uz nemusi tak teraz neviem ci mam ci nemam 😉
ahojte, nasa zojka sa narodila 18.10. o 17.55, 3500 g a 51 cm...
@peta_k gratulujem 🙂 nech ste zdrave... Ako si bola spokojna s TS nemocnicou?

@dianap ahoj, skusala si tie homeopatika - ricinum communis...mne na druhy den po porode pomohli rozbehnut mlieko, brala som ich len den a pol a odvtedy nemam s mnozstvom mlieka problemy...