icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

duranovaz
1. nov 2011

@amisa Aj ja sa k vám hlásim.Malý sa mal narodiť v nedeľu a stále nič.Zajtra idem znovu na ktg a k mojej doktorke a ona ma už asi vypíše do nemocnice.Iná šanca u mňa asi nie je len znova vyvolávať pôrod.Už by som to mala najradšej za sebou lebo už sa necítim dobre a všetko ma bolí a hlavne neviem v noci spať.

@barcabejby

nelustek
1. nov 2011

@anita12 tak ta kocena si bola ty 😉 nasa mala sa budi v noci niekedy dost casto.Nevie si asi najst nejaky ten cas na papanie,neviem ☹ a tiez negrga za cas co sme doma by som to zratala na jednej ruke co si grgla..
Ja som v ten den co sme sli do il. akosi nestihala,bola to premiera obliekat dve deti aby sme boli niekde na cas 😀 a poviem ti ze to dalo zabrat,ale zvykneme si

barcabejby
1. nov 2011

@duranovaz budem držať palce 🙂 Aj ty budeš mať druhé bábo, tak trošku vieš čo ťa čaká. Ja teda vôbec a toho sa bojím...ja som v živote ani v nemocnici nebola...Nech to už máme za sebou a svoje poklady pri sebe...A s tým spánkom som na tom rovnako...Ja sa lepšie vyspím ráno, čo ty asi pri malom nemôžeš...z postele vyliezam o pol jedenástej...vo štvrtok sa mám hlásiť ráno o siedmej u môjho gynek. aj s taškami...som zvedavá ako vstanem 🙂 Pekný zvyšok dňa a ak sa bude dať, tak napíš čo nové po návšteve doktorky...

duranovaz
1. nov 2011

@barcabejby Neviem či to vydržím do zajtra.Už skoro hodinu mám každé dve minúty kontrakcie.Tak dúfam, že to neprestane.Ale ešte radšej trošku počkám doma lebo ešte ani hlienová zátka ani plodová voda mi neodišli.A som sama doma muž odyšiel s malým a svokrovcami na hroby tak ich čakám a uvidíme.

barcabejby
1. nov 2011

@duranovaz jéééj, tak nech ti to výjde 🙂 a nech to máš rýchlo za sebou 🙂 Ja som mala bolesti pred dvoma dňami, ale prešlo to...a tak som si želala, nech to zosilnie...to som si nikdy o sebe nemyslela, že budem chcieť silnejšie bolesti 😀 Ešte raz držím palce a nieže budeš čakať príliš dlho... 🙂

misickab3
1. nov 2011

@bv_alexandra nemyslim,ze stracas mlieko-ja som to mala podobne-najprv vzdy stacilo len z 1 prsnika,potom som musela prikladat k obom,lebo mala sa rozpapkala tym ako zacala priberat a ja som sa presne toho,co ty bala.ale mamka mi povedala,ze mam normalne prikladat k obom a ze sa to zase upravi.a naozaj-zase sa tvori viac mliecka a zase staci 1 prsnik. Takze ono chvilku trva kym sa mliecko vytvori tak ako sa meni potreba dietata.neboj-prikladaj zatial k obom a podla mna sa ti to tiez upravi...

iwky
1. nov 2011

Ahojte! Volám sa Sofia a na svet som prišla spontánnym pôrodom 22.10.2011 o 13,40 s mierami "modelky" 4450g a 53cm 🙂 na to , aká som bola veľká som mamu ani nepotrápila, do dvoch hodín od vyvolávačky som bola na svete 🙂

juliam
1. nov 2011

@iwky gratulujem k poriadnej babe 🙂

kucminka
1. nov 2011

Ahojte.Tak dens nás pustili z nemocky.Mám synčeka Samuela,3400g a 50cm.Narodil sa 26.10. o 5.15.Bolo to rýchle,o 4.15 sme prišli do nemocky a za hodinku som bol na svete 🙂

nelynka18
1. nov 2011

@bv_alexandra tak som rada,ze som pomohla 🙂

14petulka88
1. nov 2011

@iwky krasna bambulka 🙂 gratulujem

elenaakiko
1. nov 2011

@tunzal rodila som u hoesovej-neviem ako sa to píše presne 🙂 ale bola super...a ty si u koho?

elenaakiko
1. nov 2011

@tunzal deti sa tešia z malého, hneď mu podonášali hračky, si mysleli že sa budú s ním hneď hrať 😀 ale je to dosť makačka, keď nie sú v škôlke tak mám čo robiť, nenudím sa 🙂

elenaakiko
1. nov 2011

@tunzal na tbc očkovaní sme ešte neboli, asi zajtra pôjdeme a vy?

amisa
1. nov 2011

@duranovaz
@barcabejby
babule tak dnes u doktora aj enjake novinky.. v stvrtok na kontrolu skoro rano pred osmov a aj s vecami..maly von normlane asi nepojde ale este si necha moj porodnik urobit zaver aj od ineho lekara.. vyzera ze bude maly mat okolo 4.5kg. Ale aj tak ma stale v bruchu vela miesta (ved ho mam extra velke) a vooobec to nevyzera ze by som mala rodit, neotvorena a maly je velmi vysoko. TAketo deti vraj nejdu dobrovolne von a skor to vidi na cisara, avsak pokusia sa ho asi anjprv nejak jemne vyvolat. Uvidime co sa nakoniec podari, ved uz jedneho 4kg macka som porodila. Kedze MS cyklus bol velmi velmi rozlietany takze som vraj mozno uz daavano po termine a uz je cas to ukoncit. Odchadzala som konecne kludna od lekara, uz je na svete apson nejaky plan.

amisa
1. nov 2011

@duranovaz no cooo???? uz si potom?

daja0760
1. nov 2011

Diavcata, planujete uz niektora krstiny??? My tak za mesiac - zaciatkom decembra. Neviete mi poradit, co obliect dievcatku?

katuska_za
1. nov 2011

nasa rodinka uzasnych na prechadzke vonku v parku 🙂 samozrejme, ze maly bol v kocari to len pozoval pre foto 😀

nelynka18
1. nov 2011

ahojte baby...
som hotova... 😝 od desiatej sme behali po hroboch do neakej jednej a potom sme sli so svagrovou na pizzu a na prechadzku samozrejme aj s deckami....potom sme prisli domov a muz musel ist prec asi okolo tretej a ja som do teraz sama doma a poviem vam som ko 😀 okupat,nakrmit a obriadit dve deti na spanok je drina...prvy krat som to absolvovala sama a som na seba pysna 😎 deti spia a ja hodin sprchu a idem kukat ducha 😀

nelynka18
1. nov 2011

@daja0760 ahoj my sa chystame krstit vo februari(cakam na svagrovu 😀 ) a kedze bude zima maly bude zababuseny v decke bo v kostoloch velke teplo nebude a ty urcite tiez malu zabalis aspon do zavinovacky nie?takze je jedno co jej oblecies,daj nieco biele a je 😎 ked sme krstili riska mal biely overalik a bol v bielej perinke a kosielku na krst mal polozenu cez perinku 🙂

bv_alexandra
1. nov 2011

@nelynka18 dnes celý den malý pekne pukal, aj kakal. Krásne kľudne spal. Paráda. Dávam mu vždy pred každým kojenim trošičku napiť a aké zázraky to robi. Jupíííí 🙂 🙂 🙂

nelynka18
1. nov 2011

@bv_alexandra 🙂 🙂 to ma tesi....neni nad kmin 😉 dobre urobila ta moja babka ked mi to poradila 😀

bv_alexandra
1. nov 2011

@nelynka18 presne tak espumisan sa može schovať stará dobrá klasika 😀

barcabejby
1. nov 2011

@amisa Tak sme na tom rovnako...myslím ten štvrtok...ak sa dovtedy nič nezmení....ale nevyzerá to tak...Vyzeráš byť veľmi štíhla, pozrela som si tvoje foto s bruškom...veľmi ti to pristane....aj ja mám obvod 110 🙂 Pekný zvyšok večera 🙂

misickab3
1. nov 2011

@nelynka18
@bv_alexandra baby, ja som sa tiež nechala inšpirovať tým kmínom, ale popravde, pila som to ja- lebo akosi nechcem malej dávať fľašku ešte...myslíte, že to aj tak zaberie? Alebo budem musieť aj tak skončiť pri fľaške...

nelynka18
1. nov 2011

@bv_alexandra hihi to ano 😀
@misickab3 noo malo by to zabrat ale sak nemusis davat flasku,mozes je to davat aj lyzickou...

monnika
1. nov 2011

Ahojte, aj ja pridávam pár fotiek našej Elišky.
Narodila sa 12.10.2011 - 3950g a 52cm

bv_alexandra
2. nov 2011

@misickab3 ja vypijem denne 2 litre feniklového čaju ale to moc akosi nezabera. 🙂 😉

zuzkazv
2. nov 2011

@lucy56 ahoj tak ja som včera cez den priebežne odstriekavala mliečko a večer som malej dala vypiť z flašky 50ml, vôbec jej to z flasky neslo 😀 bola taká zlatá ako sa nad tým čudovala s mm sme sa na nej smiali, potom síce polovicu z toho vygrckala ale aj tak bola ovela ovela pokojnejšia a potom ako som jej dala ešte z druhého prsníka tak krásne zaspala 🙂 takže dnes idem zas po troške odstriekavať v priebehu dna 😉

zuzkazv
2. nov 2011

@nelynka18 @bv_alexandra baby koľko krát denne vám drobci kakajú? naša včera iba raz aj to som jej musela trošku pomôcť teplomerom 😒