Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte, chcem sa opytat ci aj vase babatka grckaju, nas sa zobudi aj hodinu po dojceni, pupci sa a potom si grcne, samozrejme uz potom nezaspi a tak ideme znova, prebalit, nakrmit odgrgnut a spat.
@bv_alexandra práve som malú skúsila dať do autosedačky aby to bruško trošku zmenilo polohu a už počujem ako krásne kaká juj ako sa teším 🙂
Moj drobec tiez potrebuje odgrgnut aby negrckal, ale niekedy aj ked grgne tak si trosku grcne. Hlavne ked sa mu zacne "čkať", tak mu trosku mliečka vytečie. Niekedy dost extremne grcne, ide mu to uplne prudom z pusy, dnes to musim riešiť z pani doktorkou. Kakame tiez do kazdej plienky, vačšinou pri kojeni pocujem ako púšťa 🙂
@zuzkazv skus ju aj na bruško dať, resp. pocvičiť nožičkami. To nam pomáha ked sa puči , tak mu tak vždy pomôžem 😉
ja som hrozna, vsetkeho sa bojim ale verim ze cim dalej tym budem istejsia. Ako vam deticky spavali v 2 tyzdnoch? my spime niekedy 3hod. a niekedy ani hodinu a uz sme hore. upravi sa to casom?
@stanka25 ja malého dosť dlho držim aby si odgrgol, lebo by tiež grckal. a dávam ho spávať na bok lebo občas grcne. On grgne hned a potom zvykne ešte cca po 10min znovu grgnuť 🙂
@stanka25 neboj sa on si vytvori režim. Náš malý napr. v noci vstáva len dva razy a zo začiatku to tiež bolo každé tri hoďky.
@bv_alexandra nožičkami cvičíme často 🙂 malá to má strašne rada aj na bruško ju dávam sa jej páči ked trošku zmení perspektívu 🙂
@stanka25 aj ja mám kadejaké obavy to asi každá matka 😉 časom to bude lepšie, a čo sa týka toho spania tak naša malá spí celé tri hodiny iba ak sa zadarí v kočíku ale doma toľko ešte nevydržala spať u nás je to tak že nakojím potom sa ešte trošku "rozprávame" to trvá tak hodinku potom hodinku spí a potom sa prebalujeme cvičíme nožičkami nosíme sa a tak ale ked veľmi revčí tak jej dám papať aj hned po zobudení 😉
mne maly este inak ako na cicke nezaspal a von este nechidime, narodil sa 2 t skor tak sa chystame az tento vikend na prvu prechadzku, zatial otuzujeme pri otvorenom okne.
@bv_alexandra a spite v zavinovacke?
ano. lepšie tak zaspí. 🙂
@bv_alexandra aj my sme zatial v zavinovacke mame tu sa suchy zips s kokosovou vlozkou, mame aj klasicku perinku ale v tej sa mi stale zosuchne
no ja mam najradšej tú starú klasicku paperovú. Takže vdaka tomu že mám dve väčšinou spí v nej, a ked sú obliečky všetky v prani tak používam tú na suchý zips, ale tá mne osobne zas nevyhovuje. 🙂
tak ja odchádzam na dúfam poslednu kontrolu do nemocnice. 🙂
baby aj vase deticky su v noci tak dlho hore? moja ked sa zobudi v noci tak je hore aj 3,5 hod. to musim ist do obyvacky a kukat telku bo by som zaspala skorej jak ona ☹
Ahojte!
Teda ja nejako nestíham, malý je zlatý, ale ak sa nevie uložiť tak sa nosíme na rukách, a potom keď zaspí kopec roboty domácich prác, potom sa nachystať na prechádzku, už to veru nie je ako v brušku keď bol, že 5 hodín poobede som si drichmala a celé hodiny na nete... 😀 😀 😀 ! Ale nemenila by som taký je úžasňáčik náš zlatý, muž ho najnovšie volá, že halierik alebo centík!!! 😀 😀 😀 Baby v pondelok sme boli na poradni a hovorím mamine, čo myslíš bude mať už 5kg, a ona že asi hej, a ja že nie tak 4900 a viete koľko mal 5450g!!! 😀 😀 😀
Máme poriadneho chlapa veru my už!!! Prikladám fotky najnovšie zo včera...
caute baby chcem sa spytat tych co ste si dali deticky fotit u profesionalneho fotografa co to stoji a ci neveiete kde v BA sa to robi? dakujem
Dnes bude u nas mnam obedik, som však zvedavá čo nato povie náš drobec. Parené buchty - mnamky mnamky 🙂
@barcabejby tak zajtra nam drzim obom palce..inak dnes mam migrenu ako uz davno nie, to bude asi nejaky stres asi si ho neuvedomujem ale asi som nervozna
baby,ktoré kojíte,prosím vás,ako dlho asi kojíte bábenká?Lebo mi sa krmime niekady aj hodinu a keď ho dám do postieľky je ako nepríčetný a stále hľadá cicík.Neviem či má málao,ale myslím,že po hodine by mal mať dost,nie?
@kucminka ahoj, prave riesim podobny problem...mala mi prave jedla skoro hodinu a uz zaspala a pustila prsnik, tak som ju dala odrgnut a polozila som ju...a ona sa zacala zmietat a behat s hlavou hore-dole a otvarala pusu...a samozrejme plakat...nechapem, ved za hodinu musi byt najedena. Niekedy sa pohravam s myslienkou prikrmovat, ale pokial pribera, tak to neriesim...mozno to uz len vymyslaju a chcu len momulat ako dudlik, neviem. Ale dnes celkovo mi dost place, nic sa jej nepaci...rano jej brali krvicku, tak mozno z toho je este taka uplakana.
@amisa Ahoj, ja sa snažím nebyť nervózna, ale môj žalúdok je aj tak roztrasený a protestuje...To mi je ľúto, migréna nie je nič príjemné...snáď to čo najskôr prejde.
Mám jednu otázku....máš ísť ráno na lačno? Alebo to nie je nutné? Ja si vôbec nepamätám, či mi niečo také hovorili, alebo nie. A keď ma to dnes napadlo, tak už bolo po ordinačných hodinách...tak fakt neviem.... Ja idem už na siedmu k môjmu gynek. Určite si na teba ráno spomeniem a tiež držím palce...nech všetko dobre dopadne... 🙂
@zuzinka_26 no moj teraz spí skoro celý deň,tak sa bojím,čo bude v noci.Lebo túto noc aj v porodnici,robí také somariny,že zaspí na cicíku po hodine krmenia,a keď mu ho vytiahnem položím do postieľky tak reve ako tur.Ale nechcem mu dať znova jesť,veď musí mať až po vrch.Mlieko mi tečie z prsníkov,tak určite prikrmovať nebudem,ja si myslím,že len vymýšľajú a že musia nabehnúť na režim najesť sa a dosť.Veď to by sme potom boli celý deň na cicíku.Snažím sa ho nejako ukľudni´t ale po tej hodine krmenia mu už cicík nedám.Len ma mrzí,že vreští,lebo dcéra sa potom nevyspí do školy,tak ho musím nosiť.Do postieľky sa ukaldáme asi na 5krát,lebo keď ho tam položím,tak sa hneď prebere. a keď ho nosím tak sa tvári že spi 🙂

@zuzkazv to je veru máličko asi. nas kaka ak nemá problém s bruškom do každej plienky. 😉