Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte tak potom nasa dr. nama rada deti co priberu viac ako pol kila za mesiac alebo co 😀 uvidim aku bude mat vahu po tyzdni v pondelok na poradni a co nam povie 😝
inak co uz ste boli s nozickami na kontrole balite stale na siroko?
@bv_alexandra vdaka a este raz vdaka :D
@bv_alexandra tinke si napisala ze rodine pridavky sa vybavuju na UP a mne sa zda ze muz to bol vybavovat u neho v praci
tak ja som si pozrela pohyby na ucte aj za minuly mesiac a je to tak ze minuly mesiac mi poslali tych 150 a zeraz ostatne ale vyzera to ze poslali viac 😀 tak drzim radsej usta 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzanazuzana koliku moze kludne dostat aj v styroch tyzdnoch, ale nemusi to znamenat ze to bude mat teraz pravidelne...mozno jej len nesadlo mliecko...nas maly mal posledne dva dni narocnejsi vecer a nad ranom ho bolelo brusko, ale rozmyslam ze to mohlo byt aj z mojej stravy, nedavala som si velmi pozor, tak idem nasadit dietu a dufam ze sa to zase upravi...
@nelustek my sme boli uz u dvoch ortopedoch a obidvaja povedali ze uz netreba balit nasiroko kedze klbiky mame v spravnom tvare...jadierka este nemame vyvinute ale kvoli tomu na siroko balit netreba, to sa iba v minulosti tak hovorilo ale vraj to na to nema vplyv, bali sa kvoli klbikom...ale dufam ze na dalsej kontrole uz budeme mat aj tie jadierka v poriadku 🙂
@natalii6 ano pokial je ,anžel zamestaný tak si požiada o ne u zamestnávateľa, aspon myslím ale nie som si istá, isté je že ak ak ich chce poberať matka tak na UP 🙂 😉
Dnes čakám balik od mojej bývalej svokry, je obed a nik nezvoní tipujem že zas poletim na poštu 😒
Koukám že řešíte mateřskou! mě řekli že mi pošlopu peníze dýl a ráda bych věděla co to znamená, protože já stále mateřskou nemám -kdybych neměla manžela, tak kluk jí rohlíky já obědvám vodu z kohoutku... ale příští týden musíme zaplatit složenky -dělá nám to 10.000 a teď máme na účtě 13.000.. ale manžel potřebuje min. 1.000 do práce, pak tam něco potřebuje jíst -to je další 1.000 a pleny pro malýho na noc stojí 250, pro mimčo 250 na týden.. pak ten příkrm 300 na týden, takže bez potravin jsme teď už v mínusu.. takže se můžu akorát tak modlit aby mi ji poslali
Ahojte.... akosi sa na nas vsetko sype:( este stale po sestonedeli krvacam a doktorke sa to nezda lebo mi sestonedelie skoncilo v piatok a vraj by som uz nemala... ze to moze byt ak by ma zle vycistili a ostalo by kusok tkaniva v maternici... ako dlho ste krvacali vy??? bojim sa toho cistenia, co bude zatial s drobcom???
caute baby tak uz som konecne mamou aj ja...je to nadherny pocit,priviedla som na svet malu MELISSKU MESCHI,dna 9.11.2011,s vahou 3900g,a dlzkou 54cm.mame sa uzasne,papame a spinkame.Mam krasne spomienky na porod.Bala som sa ako to vsetko bude a ako prvorodicka som mala odrodene za necele 3 hodiny.
@katuska_za ahoj...mne sestonedelie skoncilo minulu stredu a tiez stale krvacam...teda jeden den skoro nic a dalsi den krv...v piatok sa chystam k lekarovi, tak som zvedava, co povie.
@katuska_za ja som 8 týzdnov po porode a tiez este krvacam, ultrazvukom ma pozrel a vravel ze mi tam ziadne zvysky nevidi, ze by sa to uz malo upravit, ale tiez sa mi to nejako nezda 😒
@zuzinka_26
@mata90 som rada ze v tom nie som sama, snad nam to prejde...
@katuska_za to dufam aj ja...
@katuska_za Mne sestonedelie skoncilo v piatok a krvacala som necele dva tyzdne, a teraz v pondelok som dostala menzes tak som prekvapena, ze tak skoro.a dost silny a to som uz chcela ist na kontrolu svojmu gynekologovi..
@mata90 na kyretaz ist nechcem... bojim bojim 😢 😢
@katuska_za podla mna ked tam nieco ostane tak to ma aj ine prejavy, co som pocula tak baby dostanu teplotu pripadne im je velmi zle a podobne...nechapem co ta lekar len tak "preventivne" strasi, ved ked sa mu nieco nezda nech ta posle do nemocnice na kontrolu nech si si ista ze je vsetko v poriadku, ale nie taketo reci aby si sa potom doma zbytocne bala...
@taniamirco gratulujem, tak uz je nasa zbierka deticiek na fore zrejme kompletna 🙂

@bv_alexandra diky ved dam vedieť či mi ešte čosi dojde 🙂