Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte 🙂 včera sa mi podarilo zaspať v oblečení pri malom kým som čakala až bude osem aby som okupala malého 😀
inak včera ma potešil list v schránke, pozvánka na privitanie a vraj dostane 200€, tak takéto pozvánky by mohli chodiť častejšie 😀
Dobre ranko, neznasam ked je muz po nocnej... sme zatvorene v obyvacke aby sme ho nebudili 🤐 hruza keby aspon nebola taka zima by sme zbehli von.Ani neviem ci v takejto zime s nou mozem ist von.
JOOJ a toho pradla co mam na zehlenie 🙄
Dobre ráno no včera tu po vás zlahla zem niktorej tu večer nebolo ☹ Malý je ešte v posteli jedol o 5h a tearz ešte pomaličky odfukuje hm ani hlad nema zato ja ano trocha držím dietu.
@nelustek aj ja som akurat chcela napisat ze nas jedol o pol piatej a odvtedy uz 4 x 😀 my spankovy rezim stale nemame, maly sice uz vecer spi lepsie ako predtym, ale do papania medzi 23 a 24 este spi pri nas v obyvacke, az potom ide do svojej postielky v ktorej spinka do rana (s prestavkami na papanie)...
suseda mi akurat volala ze znahaju poslednu nalepku do toho zvieratkoveho Billa albumu - tak ak niektora zbierate a mate navyse c.200 tak mi dajte vediet, dakujem
@jani74 tak my sme si kupili listky do kina priblizne tak, ked malinka spi....a uz ju nekojim, tak sa to da....my uz mame ako taky rezim a jedava mi skoro pravidelne nacas. dufam, ze to tak aj zostane, lebo naozaj je dobrucka a kazdy ma plasi, ze sa to moze obratit....ale s tym ja uz nenarobim.
@nelynka18 no ja som si to musela dat vypalit, lebo sa mi to zvacsovalo...ale naozaj to bolo pre mna neprijemne, nechcem ta strasit, ale aby si vedela!!!!!....ani ja nemam rada titulky, ale kino je kino a o tomto som vedela uz na zaciatku tehu, ze pojdem na premieru!!!! uz sa tesim , ked to budem mat na dvd a znova si to pozriem. a uz sme kupili konecne vcera tie baterky do kresielka a mala v nom hned zaspala!!!!!
a vcera mi prisiel domov necakany malinky balicek.....normalne som vyhrala nivea krem a cistiaci gel na tvar...to som vyplnila nejaky anketny listok a vyhrala som!!!!!! to potesi, no nie?
caute baby
tak dalsia krasna noc od 19:30 do 04:00 kraaasa a to cele doobedie bol hore ale sam si hovkal sem-tam podriemal,neverim vlastnym ociam....niekto tu pisal taky rezim spania my sa podla neho tiez riadime a potom takto krasne spinka,vrelo odporucam 🙂 bola som po obchodoch bo risko je prec tak som nakupovala darceky no a polka je zamnou,este moje deti,muz a mama a je hotovo...ale nebavima to 😒
@nelustek preco by ste nemohli ist von 😕 my sme vonku kazdy den, a praveze sa mi zda ze dnes je najteplejsi den,ani nemrzne 🙂
@zuzanazuzana vydrzala som porod budem musiet aj toto ☹ hej aj ja som o tom vedela uz ked som bola tehu,ze v oktobri bude premiera....ja si dockam na internet.mna to v kine nebavi zle sa mi tam sedi 😀
@nikolka4 vyborna pomocka ze?
ahoj kočky,
kedy kúpete vaše detičky? nemyslím čas , ale či pred jedlom alebo po jedle... my sa kúpeme okolo 19,00 čo je pred papaním, ale ona keď je hladná tak strašne plače a ani to kúpanie si neužije. niekedy sa podarí, že vo vaničke je spokojnučká, ale potom je to hotová katastrófa. ona proste keď chce papať, tak ju nikto a nič neukľudní. ako to vy robíte?
@micicka ahoj, my kupeme tiez tak okolo 19:00 pred papanim...a tiez je uz riadne hladna a place...ale vo vanicke sa ukludni, tam sa jej paci...a potom ked ju uz utieram a obliekam, tak vacsinou tiez place...s tym asi nic nespravime. Ale napapanu ju kupat nebudem, raz som to spravila a grckala mi a navyse sa tym kupanim prebrala a nechcela potom spat...takto ju okupem a popri papkani pekne zaspi.
Tak a ide sa na zehlenie,tatino odisiel do prace tak treba nieco porobit 🙂
krasne ranko vsetkym! ahojky, chcem sa spytat, ked ti drobcek spinka celu noc, to akoze aj bez papania ? Potom cez den papa castejsie, alebo kolko uz spapa na jednu davku ? D.
Dobre ranko chcela by som sa spytat maminiek ktore iba koja kolko vam drobci prespia cez noc? Mne linda tak 2-3hodinky niekedy sa budi aj kazdu hodinu.Raz sme mali noc co prespala vkuse 6hodin,ale to naozaj len raz.Tak som zvedava ako stte na tom vy.Dakujem
@nelustek ahoj.. Adelka ako zaspi, tak sa zobudi prvy krat niekedy o pol noci, niekedy o 2hej,,, a od toho kojenia tiez sa budi kazde 2hodky niekedy aj za hodinku... takze sa niektore noci nevyspim... ale ked ma dni, co nespi cez den , tak to zase v noci spinka pekne. zobudi sa 2-3x za noc... 😉
@jana0706
@missy97231 tak je to spanie asi u vsetkych rovnake 😉 som sa bala ze prespi malo.jeden den co bola cely hore tak sa zobudila tiez 2x v noci.musime to obdobie len vyckat 😵
muz sa ma vecer opytal ze naco tie deti tak chceme ked nas porod boli aj kojenie boli... 😀 je to radost mat takych drobcov a obdobie bolesti rychlo pominie 😵
@lutsy v to dufam aj ja ,i ked nelka sa mi budila na cicicek 14mes. potom sa zo dna na den sama odstavila a hned tu prvu noc prespala celu.Len nelka zaspavala od narodenia na prsniku alebo vonku.Linda sem tam zaspi aj bez mojich prsnikou,ako teraz zaspala na gauci kym jej nelka akoze citala knizku 😀
@reanda nojak to tak čtu, tak nejsem jediná.. to je síla! a máš pravdu.. jeden den a pomalu tě ženou k soudu, ale jim to může trvat jak se jim zachce...
Jako můj táta když šel do důchodu, tak mu první peníze poslali až po půl roce.. sice mu poslali všechno zpětně, ale z čeho měl ten půl rok žít a platit bydlení?? hehe... takže pracoval i když šel do starobního z invalidního -po diabetický noze
@nikolka4 áá, koukám, že taky ještě nemáš peníze.. docela sranda.. já taky ne.. být tebou, tak si to raději obvolám -já kdybych to neudělala, tak nemám peníze nikdy, protože mi vesele sdělili že moje žádost nebyla poslaná dál a to bych mohla čekat že jo... a pak ještě pani dodala že se pokusí to poslat tak aby se to stihlo do termínu posílání dalších výplat -jinak tento měsíc nedostanu nic
@nikolka4
@zuzinka_26 ďakujem babulky. takže je to asi normálne, že keď je bábatenko hladné, tak plačeeee o dušu 🙂 naša je vo vaničke ako kedy, niekedy spokojná niekedy menej - asi podľ hladu, ale potom spustíííí 😀
včera som jej kúpila ešte aj podložku do vaničky, tak sa jej to kupkanie páči ešte viac, doteraz som mala pocit, že sa bojí, a asi to tak aj bolo

@nikolka4 asi vela muzov dnes ostalo doma na predlzeny vikend 😉 no bolo to super, obcas je to prijemne sa tak nechat rozmaznavat 🙂 ja som prvy mesiac nechcela davat cumel, chcela som aby sa maly spravne naucil dojcit, tak mozno aj preto mu teraz dlhsie trvalo kym si zvykol, lebo to nepoznal 😉 najviac sa tesil mm - ja som kupila take dva "jemne" priesvitne cumliky v najmensej velkosti, on ked zbadal v obchode taky cierny cumlik s rockerskym motivom lebky tak sme ho museli kupit - a hadaj ktory cumlik sa malemu viacej paci 😎 takze dnes bol cely bielucky v bielych dupkach a bodynku a k tomu v puse ten lebkovy cierny cumel, sme sa tak smiali 😀