icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

luciah
22. nov 2011

@wewe22 no moja dr. je taká postaršia, tak asi preto také nnázory, ale jedným uchom dnu, druhým von 😝

jani74
22. nov 2011

Ahojte, prikladám niečo čo sa mi veľmi ale veľmi páči a vystihuje tieto dni 😀 😀 😀
Špinavé riady znamenajú, že varím svojej rodine. Plný odpadkový kôš znamená, že po nich upratujem. Neporiadok na podlahe znamená, že sa dieťa na nej hrá. Veľká kopa špinavej bielizne znamená, že udržujem svojich najbližších v čistom oblečení a mokrá podlaha v kúpelni znamená, že kúpem svoje deti! Takže nabudúce ak prídete k nám domov a uvidíte neporiadok, trochu sa zamyslite skôr, ako ma začnete posudzovať! Ak ste prišli za nami, poďte ďalej, no ak ste prišli prehliadnuť dom, tak si dohodnite vopred stretnutie!

jani74
22. nov 2011

@missy97231 ja používan už asi 3týždne vak. Perinku som použila asi 5X vôbec. Hanke sa v ňom páči.
A polohovací vankúš tiež používam aj ja a v pohode, je pravda, že sa trochu zošuchne lebo je jej trochu väčší ale dorastie.

zuzinka_26
22. nov 2011

@katuska_za dakujem ;) spravila som ten rascovy odvar a dala som jej striekackou 15 ml, potom zaspinkala a popri tom tak prdkala ze az 🙂 moje zlatko, noc bola dobra, prve spanie mala cez 4 hodky - super 🙂 ja pijem tiez caj pre kojace maminy a aj feniklovy caj. Dufam, ze uz bude dobre.

zuzinka_26
22. nov 2011

@jana0706 u nas su to tiez stale dvojhodinove intervaly, ale vcera ma prekvapila a spala od 22:00 - 02:20 🙂 to ma velmi prekvapila, ale padlo to vhod po tom tazkom dni. Tiez nedavam cajiky, len som vcera spravila ten odvar z rasce a to som jej dala, ulavilo sa jej, riadne poprdkala. Nelka tiez - zaspinka mi na rukach a zrazu pride ta bolest a uz je hore a puci sa chudatko...je to hrozne sa na nu pozerat :(

zuzinka_26
22. nov 2011

@nelynka18 dakujem - a aky cajik pijete a ake probiotika? spravila som jej vcera ten odvar z rasce a myslim ze pomohlo - poprdkala riadne 🙂

wewe22
22. nov 2011

@jani74 dokonale to vystihuje stav mojej domacnosti uz dva dni sa snazim umyt podlahu a este sa mi to nepodarilo 😠

jana0706
22. nov 2011

@zuzkazv a kvoli comu chces davat cajik, mate nejake problemy? ja nedavam nic, ved v materskom mlieku ma vsetko co potrebuje...a ja tiez pijem pravidelne caj pre dojciace matky a niekedy feniklovy ako @missy97231, lebo obcas malickeho bolieva brusko...

jana0706
22. nov 2011

@wewe22 ja sa snazim uz dlhsie tu podlahu vymyt, uz radsej nad tym ani nerozmyslam, ale hadam dnes sa podari 😉

jani74
22. nov 2011

Ja som včera zaspala v domácom oblečení o 20h s deťmi 😀 zobudila ma Hanka o 21h keď jej vypadol dudlík a boli sme nočné sovy do 23.30 😠 ja si neviem nijak rady s tým jej ponocovaním a večerným zaspávaním ☹ cez deň zaspinká krásne sama ale ako náhle príde večer tak nie a nie nijakovsky zaspinkať.

A ako to dokážete, že tie Vaše detičky tak krásne spinkajú bez papania toľko?
My už asi 3dni len cuckáme cecík a idem odsávať bo my už exploduje. Pritom papáme cez deň cca po 2h v noci po 3h.

zuzaxa
22. nov 2011

Ja si tiež myslím, že 900g za 3 týždne je normálne, náš pribral 990g za 3 týždne a tiež povedala, že je to v poriadku. Teraz ideme na 13,15 na poradňu tak som zvedavá tie miery aké budú. A ideme sa aj očkovať Rotarixom. Vy to dáte tiež???

katy2
22. nov 2011

Dnesna poradna: 5000g a 60cm 🙂 Za 14 dni pribral 550g a vyrastol 4cm.... 🙂 Ked nam tak chuti papat.... :DDD

jana0706
22. nov 2011

@zuzaxa my uz mame prvu davku Rotarixu za sebou, druha nas caka za mesiac...

nelynka18
22. nov 2011

@zuzinka_26 nas pije tento odvar alebo fenyklovy alebo kamilkovy ale on moc caje nemusi...probiotika su dvoje my pouzivamu biogaiu,tie druhe neviem ako sa volaju... 🙂
@zuzaxa ahoj no to som zvedava aky ste uz velky 🙂 to je to nepovinne ockovanie?ja som tiez nad tym rozmyslala len ja sa tych ockovani bojim,mozu mat fatalne nasledky 😒
@katy2 jeee pekna vaha 🙂 aky bol maly velky ked sa narodil?

katy2
22. nov 2011

@nelynka18 3920g a 50cm 😵

nelynka18
22. nov 2011

@katy2 teda ale to riadne narastol....moj ma mesiac a dva tyzdne a este nema 60cm a tiez sa narodil 50centimetrovy 🙂 asi bude dlhy,ma byt pokom?

katy2
22. nov 2011

@nelynka18 tak mame v rodine aj dlhanov... ale my sme s mm take normalne vysky.... ale je mozne, ze teraz ma rastovy sprunt a potom sa to spomali....

nelynka18
22. nov 2011

@katy2 hlavne nech su zdravucky 😉 ale inak nas je tiez taka dlha spagetka 🙂

katy2
22. nov 2011

@zuzaxa rotarix su proti rotavirusom, ze? viaceri s tym maju problemy, ze deti po ockovani skoncili v nemocnici na infuzkach s hnackami a zvracanim, co dostali takeho silneho rotavirusa.... 😖 ja nedavam... a nedala som ani proti TBC.... Hexu davam...

daja0760
22. nov 2011

Tak my sme za mesiac pribrali 1500g. A to iba kojim. Vazime 4920g. Kristinka je taky syslik. Rada pozeram vase fotky, tak aj ja pripajam.
Inak - aky mate nazor na to ockovanie proti rotavirom? Dat ci nedat?

zuzanazuzana
22. nov 2011

ahojte........dnes mi skoncila elektroliecba na zapastie, ale vysledok nevidim ziadny....ako som si setrila lavu ruku, tak som si presilila pravu a nadranom mam problem prebalit malu, neuveritelne to boli....a musela som tam kazdy den chodit, niekedy aj s malou....a to sa mi dnes uz poobliekana pokakala....hihi....a este jej to bolo smiesne.....bola zlata!!!!!

dalej je sranda, ze tuto noc sa mi snivalo, ze boli u mna na navsteve nelustek a nelynka18 a pritom vas vobec nepoznam!!!!!

my ideme do poradne vo stvrtok, tak som zvedava kolko mala pribrala, ved pred 2.tyzd.mala 3930g, tak sme hadam prekrocili 4 kila.....ved uz spratavam najmensie cisla do krabic!!!!!

a teraz pred chvilkou som sabinku fotila a zrovna mi zaspala v kresielku....je to anjelik moj!!!!!!!

nelustek
22. nov 2011

@zuzanazuzana tak to aka je sranda 😀 takto ti chodime do sna 😉 ved nebyvas ani daleko 🙂 aj moja segra byva v trencine.
mala je zlatunka ake slniecko 😵

rough
22. nov 2011

sa musime pochvalit;) este mame len 5 tyzdnov a uz krasne drzime hlavicku🙂 zdvihal ju uz v porodnici, avsak teraz ku uz drzi hore aj niekolko minut, cvaldik moj. no neviem kam sa tie babatka ponahlaju, tymto tempom pojdu o tri roky rovno do skoly🙂

zuzinka_26
22. nov 2011

@nelynka18 a to mu davas ako casto tie cajiky a probiotika? Nelka asi tiez moc caje nemusi, vcera mi ten odvar z rasce vypluvala 🙂 ale daco som do nej dostala, ale plakala pri tom. Nastastie pomohlo 🙂

nelynka18
22. nov 2011

@zuzanazuzana a coze sa ti o nas snivalo?ze sme dosli na kavu? 😀 😀 ja som sa inak narodila v banovcach a do trencina sme casto chodievali 🙂

nelynka18
22. nov 2011

@zuzinka_26 ako casto?tazko povedal ale aspon 10-20ml denne a ta biogaia sa dava 5kv denne.

zuzanazuzana
22. nov 2011

@nelustek a v akej lokalite byva tvoja sestra?

zuzanazuzana
22. nov 2011

@rough tak to je super, ked takto zdviha hlavicku....moja mala ma 8 tyzdnov a este ju moc nechce zdvihat....sem tam sa jej podari, ale asi je leniva....lebo ked ju mam na hrudniku a som viac opreta dozadu, tak vtedy zdviha o 106.

zuzanazuzana
22. nov 2011

@nelynka18 no snivalo sa mi, ze ste prisli ku mne aj s detmi a aj ste u mna spali.

micicka
22. nov 2011

ahoj kočky,

čo robia vaši drobci keď sú hore? lebo moja Natálka plače. chvíľočku sa pozerá okolo seba, ale fakt len pár minút a potom spustí plač. takto je to celé poobedie, o 12,00 sa napapá, zaspí možno na 15min a potom plače a plače až do nejakej 17,00. no a večer bude zase 4 hodiny plakať 😒