icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

santerra
30. nov 2011

Čavte kočky, tak po včerajšej poradni som kus sklamana. Nariadili nam dietu, vraj moc priberame. Matej ma 6420 g a 59cm. Vyratali že v priemere pribera 380 g za týždeň. Nariadene kojiť až po 3 hodinach. Neviem ako to zvladneme ked on niekedy ani 2 hodky nevydrži, ved ma zje.Všade vravia že babo vie kolko sa ma napapať ale moj sa vraj prejeda, som z toho jeleň už...To je vraj príčinou toto večerneho plaču...prejedanie ☹ Ved umrem od žialu ked mi tu bude cez deň od hladu revať...

@nelustek ja som este tiež nebola na kontrole...a bohviekedy sa tam dostanem 😒 kedže neviem kedy mužovi daju dovolenku aby ostal s malym doma a ja mohla isť 🙄

nelustek
30. nov 2011

@santerra ja sa tiez bojim ist na poradnu,vidim ze linda zas dost pribrala..my ideme na prevazenie v utorok tak som zvedava 😅 mne sice za tyzden pribrala naposledy 260g aj to sa jej zdalo vela

nelustek
30. nov 2011

@santerra a inak uz ste s mm sexovali ked si nebola este na kontrolu?mne stichy vypadli po 2tyz.po porode ale stale to mam citlive

santerra
30. nov 2011

@nelustek hm, stale som sa tešila že pribera a teraz mam z toho zmiešane pocity, ja nechapem... ☹
no asi 2 tyzdne dozadu sme sa pokušali, skončilo to na nič...bolelo to hned na zaciatku tak sme ani nepokračovali...proste ja mam pocit že mi ju zašili 😀

nelustek
30. nov 2011

@santerra taky pocit som mala tiez po prvom porode a bolelo to cele tri roky tak som zvedava ako to bude teraz 😅
A inak matejko ti zaspi aj sam? linda vacsinou na prsniku sem tam zaspi sama a ked uz tak na rukach.

santerra
30. nov 2011

@nelustek spočiatku mi zaspaval len na prsniku, ale teraz už len v noci...cez deň dokaže aj sam zaspať na posteli alebo ho musim kus ponosit...ale to je pre mna zaťaž taku vahu vlačiť uf... 😀 No nestraš že 3 roky...a potom ta to prešlo naraz či jak? Och to moj mm asi nerozchodi,ked to aj u mna bude tak dlho trvat už teraz počuvam take rozne naražky... 😀

nelustek
30. nov 2011

@santerra kopili sme gel a bolo lepsie 😉 neprestalo boliet preto som zvedava ake to bude po tomto porode.Mozno som sa len ja nevedela uvolnit,neviem...Alebo po pohariku vinka nemusel byt ani gel 😀 😝

nelynka18
30. nov 2011

@santerra ahoj nic si z toho nerob aj risko bol taky zrut a je tu krasny zdravy a chuducky 😀
@nelustek ahoj ja som mala ist teraz v piatok na kontrolu no zial dnes som uz dostala mrchu 😠 takze sa musim preobiednat....a na sex sa uz chystame len musim kupit lubrigant bez toho by som mala strach 😅

nelustek
30. nov 2011

@nelynka18
@santerra ja som chcela az po kontrole ale do januara neviem neviem ci budem cakat 😎

nelynka18
30. nov 2011

a vymyslela som nieco na vianocne pohladnice co poviete?

nelynka18
30. nov 2011

@nelustek aj ja som mala v plane ale kedze nemam ziadny problem tak to chceme skusit no teraz este k tomu aj mrcha dosla 😒 tak mozno na druhy tyzden 🙂

nelustek
30. nov 2011

@nelynka18 ako sa da take nieco urobit?My sme dali urobit krstnej co maju baby kalendar s ich fotkami cez hapyfoto cez net.Je to super aj z nelkynej fotky sme dali urobit kolaz a neni to vobec drahe a urobis si to sama ako chces

nelynka18
30. nov 2011

@nelustek dakujem musim to kuknut toto je robene cez funnyphoto 🙂

nelustek
30. nov 2011

nasa kolaz vizera takto,mame to na chodbe zavesene

katuska_za
30. nov 2011

Ahojte, vidim ze tu riesite priberanie.... Takze vas trosku potesim, pokial babo je ciste kojene cize papa MM tak je normalne ak pribera 1000-1200g mesacne a lekary take nesmu vytikat, jedine ak je to z UM vtedy sa tolko nesmie lebo to zatazuje velmi oblicky, nas pribral za 9 dni cca 500g a nikto nic nepovbedal kedze je dojceny a to on nesmie priberat kvoli srdiecku 😅

zelena stolica je hladova, to znamena ze ma babo malo mliecka a treba mu zvysit davku.

uff a co sa tyka sexu aj ja mam pocit ze ma asi zasili :( ani lubrikant nepomohol bolelo jak cert (ale to je mozno aj tou kyretazou co mi robili min tyzden 😅 ) no s mm sme to uz nevydrzali a skusili sme.. nastupilo zial sklamanie tak sme sli aspon spolu do sprchy a tak to v celku slo 🙂 dokonca to bolelo len trolilinka takze asi postel je iba na spanie a milovat sa budeme vsade inde 😀😀

daja0760
30. nov 2011

@santerra Fakt plati, ze co doktor, to nazor. Moja pribrala za 4 tyzdne 1500g a doktorka povedala, ze pekne (je len kojena). Ziadna dieta. A to papa tiez kazde 2 hodiny. Ja si neviem predstavit, ze po 2 hodinach by som ju mala v placi udrziavat bez jedenia este dalsiu hodinu. Ja by som to na Tvojom mieste neriesila.

daja0760
30. nov 2011

Co sa tyka tych supiniek na hlavicke, aj my uz mame a stale viac a viac. Mame dlhe vlasky, tak sa mi do vycesavania nechce. Ale suseda mi poradila, ze supinky najlepsie zmeknu, ked sa to potrie obyc. maslom 😨 Este som to ale neskusala.

nelustek
30. nov 2011

@katuska_za zelena stolica u kojenych deti moze byt aj tym ze ak je uz dlhsie nakakane v plienke nemusi to byt cisto od hladu.zevraj tak mi povedala dr

katuska_za
30. nov 2011

@nelustek ano ano hlavne pampersky to hned oxiduju ale ka je cerstva a zelena je babatko hladne🙂

nelustek
30. nov 2011

@daja0760
@santerra moja tiez pekne pribera ,ale niekedy jej uz po hodine skvrka v brusku.tiez som mala nakazane jej dat po 2 a pol h. davam jej ako si vypyta aj po hodine.

nelustek
30. nov 2011

@katuska_za a ked mi kaka take riedke uplne to je v poriadku?ked je rozbalena vidim ako to len strieka a vpije sa do plienky

dianap
30. nov 2011

Ahojte. Aj moj maly mava niekedy zelenu stolicu a to nehladuje. Za 3 tyzdne pribral 900g. Je kojeny.Papa niekedy aj kazdu hodinu. A dr povedala ze super.

Sopliky ma takisto uz mesiac. Vybrali sme cely Pamykon a nic nepomohlo. Je to o trosicku lepsie. Odsavame pri kazdom prebalovani a vzdy mu nieco vysajem,je pravda ze v noci menej.

katuska_za
30. nov 2011

aj nas trapia sopliky maly az tak chrci... striekam mu ten baby fisiomer ci ako sa to vola ale nepomaha moc:( odsavacku nemam a stale premyslam ci je dobre ju kupovat lebo on nema sopliky v nosteku ale ako keby mu stekali do bruska... :(

micicka
30. nov 2011

@santerra no veru to si neviem predstaviť ako môže bábätko dietovať 😨 380g je tak veľa? no my sme naposledy mali za týždeň plus 335g. mne to príde ako dobrá blbosť. a čo treba robiť, keď bude hladný?

micicka
30. nov 2011

@katuska_za ja si myslím, že by si mala kúpiť odsávačku ,my máme soplíky tiež až ďalej, ale väčšinou niečo vysajem. ten physiomer ich ževraj rozpustí a potom sa dá niečo vysať, veď skús.

dianap
30. nov 2011

@katuska_za Mala by si odsavat aby nestiekli sopliky dolu, potom je z toho zapal priedusiek alebo aj zapal pluc a to je potom uz velmi zle.( Doktorka mi hovorila.) Ja som kupila taku odsavacku co sa dava na vysavac a ta vysaje aj to co nevidis. Stala 13eur a pasuje na kazdy vysavac.

micicka
30. nov 2011

ja som dnes dala Natálku prvý raz na balkón, nechcelo sa mi ísť na prechádzku 😒 ale veď treba aj niečo porobiť - napríklad koníkovať 😀 ale mám už pripavené žehlenie, takže len aby Natálka vydžala. po 10 minutách už plakala, teraz je tichučko 🙂

katuska_za
30. nov 2011

@dianap ked ja sa tej vysavacovej bojim :(

poradte aka je teda dobra odsavacka?

micicka
30. nov 2011

@katuska_za neboj sa tej vysavačovej, nie je to nič hrozné. len mu bude asi neskôr vadiť vysávač, naša sa už jeduje, keď ho zapnem, ale ručnou alebo aké sú tie iné určite nič nevysaješ

@dianap ja mám na vysavač, ale niekedy veru nie všetko vysaje, ale aspoň čo to ide von

santerra
30. nov 2011

@micicka no dostali sme pokyn, že ked sa po 2 hodinach bude hlasiť že chce papať, tak šup s nim do kočika a vonku (to si ani neviem predstaviť) z revom isť von...no to este doktorka nepočula Mateja ked sa vonku zobudi na hlad tak spusti sirenu že ja dobre nohy nedolamem utekam domov 😀 ludia sa zamnou otačaju že čo tak reve či ho bijem 😀