icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzinka_26
9. dec 2011

@katuska_za :( co sa ja stazujem, ty davas malickemu horsie lieky...my mame len nadchu a miernu anemiu a vy so srdieckom. Drzim palce, aby Vam vsetko dobre dopadlo, treba mysliet pozitivne. Drzkajte sa

bettyx
9. dec 2011

@misickab3 no, pobavila jsem tím hidně lidí -ale sama jsem byla v šoku a teďuž se taky směju 🙂.. hlavní je, že si při to výtvarným vyžití epřivodil zranění 😎

bettyx
9. dec 2011

@lutsy jojo, teď to taky vidim tak že je štěstí že se to obešlo bez zranění..
na kontrolu hodně štěstí! já se na ni netěšim.. už jsem si odvykla se někde svlíkat -mi bude zase silně stydno

nelynka18
9. dec 2011

@nelustek nas maly si zacina ozazlavat pesticky ked sa trafi 😀 ale hracky to este nehrozi 😉
@reanda je to dost ale je to normalne na UM....bola by som sibnuta keby som ho budila 😀 rana sa za celu noc napraska 🙂 to s tymi oblieckami na vankuse potesi,ja som tak kupila obliecky na manzelsku postel za 13 eur zlacnene z neakych 30 eur ze reku budu dobre no prd tam su hodene v skrini 😀

jani74
9. dec 2011

Ahojte, nemám šancu Vás zase prečítať ☹ Hanička je statočná, kiahní ma toľko, že sa nedajú zrátať a už ich nebodkujem ale natieram celé plochy. Len stonká a mrnká a hajinká. Najhoršie to má v kútiku o očka a pusinky tam jej nemôžem nič dať a mokvá jej to ☹
Matej dostal dohodu, že za každé veľké napomenutie pôjde 1 hračka do kontajnera - dnes už išla to ste mali vidieť ale aj tak keď plakal tak zlostil. ja fakt už neviem ako na neho.
Vážime 5,400kg (600g za 2týždne) a to papáme z jedného cecíka a nedokrmujeme.
Držte sa a pekný víkend

andreyca
9. dec 2011

@zuzaxa Tak aj nas chlapcek sa vola Marcelko. Ako som pisala predtym, ze nie som si ista vo vybere mena, tak teraz, ked sa na to Zlaticko pozriem, tak si ho s inym menom ani neviem predstavit. Narodil sa 14.10. o 8:05, 3020g a 50cm. Teraz mame 58 cm a 4,5 kg (udaje z poslednej poradne 30.11.). Citala som, ake darceky mas pripravene pre Marcelka - to McQueenove repolerko kupim aj ja. Moj muz sa smeje, ze ja som Marcelkovi uz dopredu urcila, ze sa mu bude pacit McQueen 🙂

santerra
10. dec 2011

@misic Ahoj, tak náš pampušik mal pred 2 týždňami 6420 g a 59cm.

rough
10. dec 2011

@santerra juuuj 🙂 a ja som sa uz bala, ze jedina tu mam cez 6 kiloveho cvaldika🙂 ale hovorim si, ze no a co, hlavne zr mu moje mliecko chuti. A aspon bude mat z coho chudnut, ked pridu nejake choroby...alebo zubky. Pekne treba vypapkat tych nasich syncekov🙂

natalii6
10. dec 2011

dobre rano ci skor u nas zle rano ☹ starsi syn spadol rano o5 z postele na hlavu a zacal vracat a ja sama doma z 2 detmi jeden plakal druhy tiez no proste galiba nevedela som koho skor ratovat potom zaspaly obaja ale starsi zase zacal vracat tak som z oboma kedze ich nemal kto strazit isla na pohotovost a vysledok taky ze ho nechali v nemocnici 😢 a ten plac a krik co tam robil hroza...musela som odvolat muza z prace aby tam bol snim esteze ho pustili..to je ako zakon schvalnosti ze sa zle veci stavaju ked je clovek sam doma 😠 len dufam ze to nebude nic vazne ☹

bv_alexandra
10. dec 2011

@natalii6 prosím ta boli ste na Kramároch? zobrali vás prednsotne ked si tam bola aj smalým? my máme podobný problém: dcéra stratila vedomie asi na 30 s vôbec ma nevnímala. Kračala a z ničoho nič sa zložila na zem ked ma začala vnimat nechápala prečo je na zemi. Booože. :( tiež som sama s nimi doma, a neviem čo mam urobiť ☹ ☹ ☹

nelynka18
10. dec 2011

@santerra
@rough kočky nas prvy syn bol taky buclosko a teraz je ako tycka do fazule 😀
@natalii6 ahoj joj chudatko male ☹ snad bude v poriadku...a to ako padol mate vysoko postel?ked zacal z toho vracat....tak je tam s nim uz muz?to muselo byt pre davidka hrozne ked tam musel zostat sam ☹ skore uzdravenie...

baby tak z naseho dobreho babetka zacina byt pekny vituz 😀 ako aj jeho bracho tak aj on uz cez den spat v postielke nechce 😠 hodinovy boj som vzdala a sala som ho do kocara na balkon 😀

nelynka18
10. dec 2011

@bv_alexandra nech pije vela tekutiny...podla mna ak nema ziadne ine tazkosti nemusis ist s nou aj tak by nic neurobili 😠 ale ak jej bude nevolno alebo znova odpadne tak potom chod!!a hlavne nech vypije veeeela vody.

nelustek
10. dec 2011

@natalii6 ahoj dufam ze bude v poriadku a to spadol s poschodovej?Drzim palce nech su vysledky v poriadku

jani74
10. dec 2011

Ahojte, tak kiahne som do rána dostala aj ja!!!!a to som ich už v škôlke mala!Vraj mám na výber - prísť o mlieko alebo nič neužívať a to vraj nevydržím to svrbenie 😠 zatiaľ to zvládam bez ničoho. Stretli ste sa s niečim takým?

zuzanazuzana
10. dec 2011

ahojte....aj u nas chodil mikulas, ale s dudkou si predstavte!!!!!

natalii6
10. dec 2011

@bv_alexandra ahoj prepac ze pisem az teraz asi je uz neskoro ked som tam prisla nebol tam nikto tak nas zobrali hned...a co sa tyka tych trhoch v inchebe je tam toho pozehnane tak sa oplati 😉

natalii6
10. dec 2011

@nelustek nie spadol z manzelskej ale rovno na hlavu vysledky CT dopadli dobre tak to vyzera na otraz mozgu ☹ ale uz mu bolo trosku lepsie ale museli ho uspat lebo velmi bojoval snimi ked ho vysetrovali..a dakujem

natalii6
10. dec 2011

@nelynka18 padol asi z vysky 40cm a nebol tam sam ja som tam cakala na muza kym pride skor by som neodisla ale vsetky vysetrenia su v poriadku len stale vracal tak je napychnuty na infuzkach ☹ dufam ze mu do vecera uz bude lepsie a zajtra by ho mohli pustit ked bude vsetko ok..dneska mam den blbec 😠

natalii6
10. dec 2011

@bv_alexandra a ako je dcere uz je jej lepsie ci ste boli na pohotovosti?

bv_alexandra
10. dec 2011

@natalii6
@nelynka18 boli sme na tej pohotovosti. dr povedal že ak sa to zopakuje tak neurologia. ja ale pojdem aj tak v pondelok k detskej nech ju pozrie prípadne pošle niekam. Ona sa lieči na astmu a aj na endokrinoloiu chodi takže sa o nu bojim.
Som ale nahnevaná lebo som volala na Antolskú na detský urgent že čo sa stalo a že či nemôžme prist k nim lebo to máme za rohom a som sama s deťmi, ak teda treba ist, dr mi povedala že jednoznačne treba vyšetriť ale že oni nemajú detskú neurologiu že musím ist na Kramáre, na kramaroch ju len dr na pohotovosti pozrel a poslal nás domov, tak to mohli urobiť aj na Antolskej.
Nebolo tam vela ludi, som bola prekvapená raz si pamatam že sme so saškou čakali od siedmej večera do polnoci.

bv_alexandra
10. dec 2011

@nelynka18 nas malý spava najlepšie v kočiari takže dva krat do dna ho davam k oknu do kočiara, resp raz k oknu a raz idme von 😀

zuzinka_26
10. dec 2011

@bv_alexandra to spinkanie v kociku zavidim - nasej Nelke sa tam dako nepaci. Vydrzi tak polhodku, potom sa tam zacne skrucat, vypinat, plakat a musim ist z prechadzky domov...dakedy aj behom co tak reve a nechcem ju teraz v zime vytahovat :( byt tak na jej mieste, tak ma ani hojdat nemusia a spala by som v tepluckom fusaku na cerstvom vzduchu aj 3 hodiny 🙂

santerra
10. dec 2011

@nelynka18 heh no ved ja tiež predpokladam že z toho vyrastie, a ked bude po mužovy tak chudy a vysoky 😀 tak nech aspon teraz je pekny bucloško mamkin 😀 mne sa pači taky ličkoš 😀

zuzanazuzana
10. dec 2011

@santerra ved deticky s takymi lickami su najkrajsie.....aj ja som mala syna buclateho, az mi doktorka nadavala, ze nech mu nedavam tolko jest....ale ked bol hladny hadam ho nebudem trapit....a teraz ma 181 cm a 62 kil, nohy ma ako ihlicky chude....a sabinka mi zase malo papa....ked bude po mne, tak mna na zakladnej chceli dat na priberanie a teraz mam peknych 90 kil.....hihihi....co uz narobim!!!!!!

andelusik
11. dec 2011

Ahojte baby, chcem sa opýtať, už mám po šestonedelí, ale ešte nemám čistú intímku, je to ok, nie?

santerra
11. dec 2011

@andelusik ahoj, ja som na tom bola tiež tak 🙂

santerra
11. dec 2011

@zuzanazuzana to mas pravdu, ved ja ho len za tie lička bozkavam a naťahujem 😀 tiež mi doktorka nariadila aby som mu menej davala, ale kaslem na to, nech maly papa tolko kolko chce 😀 heh...no pekne ale na mna nemaš 😀 na porod som isla ako 110 kilová ošipana, teraz mam už " len" 92 kg.... v porodnici som nechala vyše 10 kilo, ale ide to pekne dolu cca 1,5kg za 2 tyždne tak sa vytešujem 😅 Nikdy som nemala idel vahu ale keby som sa dostala na tych mojich 75 kg bola by som stastna 😀

natalii6
11. dec 2011

@bv_alexandra ach to nase zdravotnictvo katastrofa..dufam ze dcere je uz lepsie a nebude to nic vazne 😉

bv_alexandra
11. dec 2011

@natalii6 vieš čo ja ich na jednej strane chápem ale zas z druhej strany ma priam zdvíha, pretože v poslednej dobe sa mi nedostava takej starostlivosti aká by mala byť. na na Antolskej dupľom, tam kedy som prišla na urgent vždy som sa stretla s neochotou, ale to len dolu na tom urgente, na oddeleniach to už bolo lepšie. Stále tvrdim že ak niekoho práca nebaví nech ju nerobí, ja som si tiež vyberala prácu podla svojho presvedčenia, ved predsa by som nemohla robiť niečo čo by ma nenaplnalo, len žial v niektorých odvetviach to vôbec neplatí. ☹
Tej už nie je nič, ale bojim sa ju pustiť von, kým nepojdem zajtra k detskej.
Ale zas jej to vyhovuje lebo nemusí venčiť psa 😀 😀 😀

bv_alexandra
11. dec 2011

@zuzinka_26 len potom aká kosa v byte 😀 tú by si nezávidela 😀