Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bv_alexandra mas uplnu pravdu s tym pristupom ale bohuzial to je realita..nastastie my sme vcera mali dobry pristup ale najradsej som ked nemusim vyhladavat lekarov a hlavne cez vykend vtedy by najradsej asi nikoho nevideli 😠 ..tak hadam ta nevolnos nebola nic vazne a zajtra ju vysetria a povedia ze vsetko je OK 😉 a maly je uz z papanim a grckanim lepsie?
@natalii6 nas malý bol hladný 😀 nie vždy ale viac krát za den spapá viac ako 120ml. tiež sa mi pomaly rozbieha mliečko takže som rada. tým pádom nemá ani takú hustu stolicu. Včera večer dokonca zjedol 150 a spal až do rána. Najväčší problém je tá záha. Chudáčik stále mu ju dvíha, mam pocit že už ani gastrotuss nezabera. spí pomaly v kopci ale niekedy aj dve hodiny drieme a vzpína sa. ale inak je to omnoho lepšie. ale aj tak si myslím že ten nutrilon nie je dobrý a ztoho bol taký. pretože teraz ako mam viac mlieka niekedy dostane viac ako UM tak je stolica, bruško neboli. a pribral za 4 dni 250g čo naposledy pribral za 3 tžzdne 300g a tie tri týzdne sú presne tie ktoré bol viac menej na UM. ale som sa zaťala a povedala som že to mlieko musím rozbehnúť. len už je lenivý a nechce sa ťahať tak viac menej odstriekavam. a aj dr povedala že by bolo lepšie mu davat z flaše UM kvôli zahe. lebo sa pozerala ako kojim, chcela vidieť či sa vie malý prisať a tak, a povedala že on strašne hltavo papá z prsníka a to je na tú zahu ešte horšie. ☹
@zuzinka_26 Ahoj, mi sme boli na tom rovnako ako vy. Ani mne mala nechcela spavat v kociku dlhsie ako polhodiny a domov sme sa vracali s placom. Potom ma napadlo, ze starsiu dcerku som balila aj do deky (tak, ze jej trcala len tvaricka) a az potom do fusaka - radsej menej naobliekat pod overal. Akonahle som to uplatnila pri malej, tak mi hned spala v kociku 3 hodiny a odvtedy je to uz stale tak, len musi byt aj v deke (uz sme si dovolili ist dokonca aj do mesta... 🙂 ) - proste nesmie mat moznost vrtenia sa a "sibrinkovania" rukami. 🙂 Vyskusaj, mozno to zaberie aj u vas. 🙂
Ahojte konecne sa mi da cez den nieco aj porobit,mala je zlata anjelik moj..dam ju do hupadla ma tam hrazdicku a diva sa rozprava si usmieva sa 🙂 uz je to uplne ine ako pred tym mesiacom co bola len na prsniku a ked nebola tak len plakala.Bolo treba to len prejst tym obdobim a teraz zacina to dalsie pekne obdobie..dzavotania a hrania sa 😉 pozdravujem vsetkych 😲
Kočky mam taky problemik. Zakaždým keď maleho prebalujem ma zimne a vlhke nožičky (chodidlá) to je mu zima či čo? Myslim že ho dosť obliekam, ma pančušky, ponožky a ešte mu dam niekedy aj papučky....Nemate s tym niekto skusenosti?
@santerra ja myslím že sa mu spotia a potom zachladnu my dávame len dupačky. 😉
Ahojte no my máme asi tie kiahne malu sprchujem a na stehne som jej nasla jeden pupáčik taky naliaty ☹ no uvidime čo to bude ráno joj až sa bojím ja a to hlavne aj kvoly malému.zo skolky su 10 doma.neviem niektorá ste tu pisala,že ich mate tiež,tak sa chcem spytať ako to preživate 😕 chytaju vam už deti hračky do ručičky alebo to sme iba my taký lienivci?chodim vas čitať každy den ked aj spatne,ale nenecham si vas ujsť.zaspavaju vam same v postielke?lebo moj maly chce mať stále moju prítomnosť a veru nechce ostať sam a postielka nehrozí ani zap kolotoč,ale v lehátku by preležal aj ceý den.je to ozaj výborná vec 🙂 ozaj to očkovanie aj my máme tak trošku zapílené ale nič strašné,lebo malá to mala chudatko dlho jej to hnisalo. ☹ dobru noc aj našim anjelikom 😀
@nikolka4 Ahoj veru vlasou ma na rozdavanie,uz mi to ani tak nepride iba ked niekto kto ju este nevidel povie jaaaj kolkoooo vlaskooooooou 😀 😀 😀 Nelka nastastie kiahne mala zaciatkom roka tak u nas teraz nehrozia.Ja som sa tu uz tiez pytala na drzanie hraciek,u nas to nehrozi ale vcera si ju chytila ked som jej ju davala a hned isla do pusinky 😉 tak budem skusat.Inak pasticka jej naramne chuti.A postielka ani u nas neni aktualna spime styria v jednej posteli na 140x200 😀
inak povinne ockovania sa platia?kamoska ze platila 15€ za ockovanie do nozicky 😨
Ahojte baby....včera som pomaly prišla o chrbát ☹ malá sa väčšinu dňa vozila v kočiariku, alebo na rukách...bola strašne náladová...keby mm nebol doma, tak neviem, neviem....možno by som sa poriadne ani nenajedla.
Inak aj vaše deťúrence robia cirkus, keď ich položíte do kočiarika?Emmka vydrží v kočiariku dlho ako anjelik, ale kým vyjdeme von, tak narobí kriku, akoby sme ju bili, alebo jej jesť nedali a ešte ku tomu bývame na prízemí, takže furt ako naschvál zrovna príde nejaká milá pani susedka výťahom dolu, keď my ideme s plačom....a tie komentáre ma len viac stresujú 😠 ....ja neviem....musím to jej plakanie proste len nejako prežiť? Viem, že deti sa nerady obliekajú....
Dobré ranko no moj si ju ešte nechyti ale tie pastičky si cumle niekedy sa mu podari aj iba palec 🙂 to je tak milé nikdy to nestihnem odfotiť.Tak to som rada,e s tou postieľkou sme neni len my 🙂 a tiež tak bude cez sviatky,lebo nam pride domou ocino 😀 Ja si myslím,že pvinné sa neplatia,ja som doterz ani za jedno neplatila a v januári nas ma do nožičky.Mala nemavala žiadne horučky ani nič,no uvidím ťo malý.Ved uvidím či budem platiť dám vedieť 🙂
@nikolka4 dobre daj vediet
a cez den doma ti ako spi mne bud na rukach alebo na rukach 😀 a ked tuho zaspi polozim ju na gauc lebo keby som ju dala do postielky tak by sa hned zobudila
@misickab3 aj moja tak reve pri dverach v kociku aj sa susedia pytali co tak rano place 😝 to ked ideme do skolky. no co asi nevozi sa zrovna vtedy 😀
@nikolka4 mne tiez place ked ho davam do kocika a chystame sa von, najnovsie zabera dudlik, ktory inak moc nemusi ale v kociku na zaciatku je taky vydeseny ze ho dudluje o dusu. Potom ked sa zacneme hybat tam spi aj 3hodiny, sme vcera boli na trhoch vianocnych a kazdy ze ake dobrucke dieta 😉
@misickab3 moj vcera zaspaval tiez na rukach a skakajuca s nim na fit lopte, on okale v kuse otvorene , tak som mu v zufalstve aj falosnym hlasom spievala pesnicku, tak aj manzel z poschodia zkonstatoval ze co si to tam spievala dve na tri 🙂
@nelustek no mi ako kedy ale malokrát na rukách vačšinou v lehátku,ako fakt bol to ok človek čo ho vymyslel 🙂 aj teraz si tam driemal a už je hore ideme sa pohrať pekný den hadam si ešte nájdem čas si s vami tu popísať,ked ja ho mám tak malo dve deti ešte že mam malú v škôlke a muža na 5dni z mesiaca doma i ked mi teda nám chýba ☹
ahojte......vcera sme boli na otocku pozriet vianocne trhy v blave....nikdy som tam nebola...bolo dobre, aj mala to super zvladla....
poobede ideme na sono obliciek, tak dufam, ze vsetko bude v poriadku a budeme moct zacat chodit na plavanie od 5. mesiaca....lebo v nemocnici zakazali, kym to nebude mat v poriadku.
@zuzanazuzana tak toho chlapíka som tam nikdy nevidela 🙂 a ako to robí? :D
@santerra no ked kojis, tak urcite este schudnes.....ja som pribrala 8 kil, rodit som isla ako 101 kilova.....hned som sa vratila na povodnu vahu a este aj 3 kila schudla, ale zacala som brat antikoncepciu /yadine/, ktoru si kazdy chvali......len ja jedina som z nej zacala priberat a este mi z nej bolo zle, tak som ju vysadila.
@zuzanazuzana je to ozaj super ako to tak môže daj navod vyskúšame to 😀 😀 😀 možno pri tom schudnem 😀 😀 😀
ozaj ako vam ide chudnutie tie čo nekojíte,lebo mne a nie pohnuť ručička spať už ma to štve 😠 😠 😠 ae tak mi treba ked som bola tehotná tak som sa viac mohla kontrolovať 😠 😠 😠
@lolko_lenka co ma tu palicku, tak tu ma na pevno v zemi a ako sa jej drzi, tak z nej mu ide do rukava nejaka tyc, kt. mu musi ist nejako okolo pasu, proste je na nu zaveseny.....presne neviem na akom principe to funguje, lebo pod saty som mu nevidela, ale proste ho to drzi......ziadne zazraky....ale je zase macher, ze si to vymyslel, lebo ludia mu tam hadzali 5,10,20 eurovky.....aj ja som najprv cumela, ze ako to dokaze, ale ako sme isli naspat, tak sa mu zrovna troska vyhrnul rukav.....a videla som to, hned si to upravoval.
@zuzanazuzana každopádne, vyzerá to super 🙂
@nikolka4 no veru aj ja by som chcela schudnut, lebo este pred vyse rokom som mala aj o 15 kil menej, pribrala som pocas hormonalnej liecby......ale ja pojem kvantum sladkeho, tak neviem neviem!!!!!
@lolko_lenka no a o to ide, aspon zarobi!!!!!!
@nelustek a ta tvoja malinka aka je vlasata....nadherna....a pri sestricke vyzera, ze aka je velka, ale to len skresluje, lebo je tiez mala.....aj malej ked ukazujem foto, tak na nich vyzera zevraj velka a ked ju vidia nazivo, ze je to stale babatko!!!!!
@zuzanazuzana veru je smejeme sa ze tatovi zacali padat a Linde tolke narastli 😀
Baby Linda sa hra s hrkalkou odfotila som ju akurat teraz 😉
@zuzanazuzana to sladké už som začala obmedzovať,lebo sa nemestím do žiadnych mojich veci čo som nosila pred tehot 😠 😠 😠 ach dojte nejaky dobrý tip ako dať dole ☹

dobre rano spravy z nemocnice Davidko cez noc vracal 4x a sestricka povedala ze vraj je chory ale doma nemal ziadne teplota a ani ine priznaky a primar na dnesnej vizite povedal ze zajtra ho pozrie neurolog a ten rozhodne ci pojde zajtra domov ☹
pridavam par fotiek ta prva a posledna je cerstva som mu dala plienku okolo hlavy a isla som ho pozriet a takto si ju omotal na celo som sa musela zasmiat 😀 🙂 a vcera ste pisali o cmulani tak nas si tak cmula pesticky ze obcas si myslim ze si ich vcucne 😀 a co sa tyka hraciek tak na lehatku ma 3 hracky a do jednej si zvykne buchat lebo sa mu potom hompala 😉 a ta predposledna fotka tak to bol uspech sprd 2 dni ze konecne sa mi podarilo posadit starsieho na zachod lebo doteraz totalna ignoracia a plac 😠 a cital si mama a ja 😉