Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@michaela18 krasny smejko 😉
@zuzanazuzana Dobre celkom, ďakujeme 🙂 A ako Vám dopadlo očkovanie? Mala Sabínka nejaké zlé účinky potom?
Baby čo používate na pranie pokadeného oblečenia? Ja hneď zaperiem s Arielom odstraňovačom škvŕn a dám to prať (máme doma teraz Dreft detský) a ani po dvoch praniach (síce iba na 40 stupňov) mi to nezišlo.. ☹
Dobre "ránko" babule, poraďte mi - čo na tvrdú stolicu bábätka? Doteraz mala fajnú riedku (praženicovú) a včera tvrdé hovienka, dnes ešte nekakala, len tlačí a nejde jej to. Ja zahusťujem Nutritonom, ale to už dlhšie, tak nechápem, prečo zrazu tvrdá stolica.
dobre rano...
rano sa mi dobre vstavalo bo tu hrozne husto snezilo ale teraz uz prsi ☹ ja chcem sneh 🙂 maly mi dnes 1x asi po mesiaci zaspal na rukach,ja mam rada ked je na mne tak nalepeny a zaspava 😵 hlavicku uz krasne drzi je to moja sikulka a stale mame problem raz s grckanim a potom zas s kakanim 😒 ale inak je to nas anjelik 🙂
@andelusik mne to tiez po nicom nechcelo zojst tak som dala na ten flak kvapku sava bo vacsinou okakal latkovu plienku alebo body a to mame vacsinou biele.no potom oprala v rukach a nakoniec v pracke a pekne to zislo aked som to vyzehlila po save ani naznak 🙂
@micicka no nam nepomaha nic ☹ stale sa s tym trapime....ale doktorka nam poradila kamilkovy caj ale nam nepomohol.a este tu jedna mamina mi radila neake probiotika v presku ze potom sa im stolica upravila,tak ich chcem vyskusat 🙂
@lucy56 ja som sa pytala Dr. - povedala, ze ked zacnem s 20 brusakmi za den, tak to bude OK, ale aj tak sa bojim, ze pridem o mlieko, tak zatial necvicim. Hovorim si zatial, ze do leta casu dost 🙂
@misickab3 ahoj...uz som sa rozhodla, ze spravim kolace aj s cokoladou a orechami, vyskusam a snad to Nelke nic nespravi. tento tyzden som si dala keksy s cokoladou a Raffaello a v pohode 🙂
S tym cvicenim asi este pockam, aby som tu ranu po cisarskom este nenamahala. ale to plavanie by mohlo byt fajn.
@andelusik ahojky, kúp žlčové mydlo, my používame látkové plienočky ktoré moja malinká vždy stihne aj pokakať 😀 a krásne z nej víjde kakanica, keď so žlčovým mydlom po nej pretriem, a potom v práčke vyperiem (nemusí to byť hneď) 🙂
dám ti aj link kde ho môžeš objednať
http://www.ekoplienky.sk/product/zlcove-mydlo-u...
ináč vydrží dlho 🙂 vyskúšaj, uvidíš
Ahojte baby, dávno som tu nebola, idem Vás čítať, čo máte ktorá nové. 🙂 My sa stále kojíme, ja neviem, či je to dobre, ale maličký je 80 % dňa na prsku, taký cicoš. No čo už, má ma na 100% úväzok. 😉
@nelynka18 nám dali v lekárni probiotiká, tak vyskúšame a glycerínové čípky, kde sa píše, že sú pre deti od 10 rokov!! tak ten jej asi nedám.
teraz práve kakala, chúdiatko, tak strašne plakala, stolica úplne tvrdá ako kameň! sme jej pomáhali, ale skoro jej riťku roztrhlo, až som plakala s ňou 😢
AHojte, moj maly - 2mesacny syncek ma na cele a oboci supiny, neviem to ani opisat, take hrubsie, nemali ste to niekto? :(
@monia_ ahoj, my sme mali supinky aj v hlavicke, na cele a oboci - boli sme u koznej, dala nam na to masticku + mazeme aj olivovym olejom a pekne jej to mizne.
@monia_ aj moj maly to ma, je to vraj mliecna chrasta a nam dala doktorka sampon z lekarne na to urceny od znacky babe a tiez najskor naolejujem,vycesem z vlaskou asi pol hodinu pred kupanim a potom zmyjem tym samponom, a mizne to postupne
@zuzinka_26 ja zacnem s chudnutim po sviatkoch,pred tym to nema zmysel a cicit zacnem ked nabehneme na prikrmy ale plavat som uz bola koli chrbtici ale len raz, nejako nie je cas...
pekne pondelkove rano 😉 uz aby bolo po sviatkoch lebo to nakupovanie ma privedie na mizinu 😀 kazdy den si poviem ze uz nic nekupim a stale sa najde nieco co kupim..som vcera povedala muzovi ze tolko darcekov co sme teraz kupili si musime odfotit a ze za par rokov si nase deti povedia pamatas sa na Vianoce 2011 kolko sme toho dostali 😀 😀 😀 a teraz len jeden 😉 no ale nekup to ked vidis akciu aj H&M maju teraz dobre akcie a vcera som kupila malemu hraciu deku taku ze do stredu dam taku podlozku ci ako to nazvat a moze sa nazom tocit o 360stupnov..dneska by som mala zacat uz aj nieco piect no uvidim ci sa podari..upratane uz mam aj vianocnu vyzdobu uz len stromcek a hadam uz bude pokoj..prajem pekny den vsetkym 😉
@natalii6 ahoj...kde si prosim ta kupila tu hraciu deku a kolko stala? my tiez chceme Nelke kupit pod stromcek. boli sme v Brandone pozerat vcera, ale nic moc. Tiez idem dnes zacat piect, uz sa mi vari salko na suhajdy 🙂
baby...v sobotu večer sme mali v našom kostole benefičný večer pre sociálne slabšie rodiny s deťmi...a ja,mm a Emmka sme hrali Máriu, Jozefa a Ježiška (ja viem, že mám dcérku, ale to nevadí 😀 ) no a malinká krásne vydržala skoro hodinu na pódiu so svetlami, popri nej stáli ľudia zo spevokolu, čo spievali piesne a ona buvala...teda až ku koncu sa zobudila, vydržala ešte celú predposlednú pieseň- obzerala sa okolo seba a usmievala sa na sopránistky 😀 a až potom keď skončila pieseň, tak sa rozplakala, ale ľudia v obecenstve nám zatlieskali, že tak dlho vydržala a až vtedy viacerí uverili, že je to živé bábo... 😀
prikladám fotky 😵
@zuzinka_26 kupila som ju v tescu je to znacka lamaze a maju ju v akcii za 20 euri 😉
@natalii6 a ma ta deka aj tie hracky nad sebou?
@zuzinka_26 nie ja ti ju odfotim aby si videla aka je..ja mam aj taku co myslis a je od FP a ju predavam tak ak by si ju chcela sa mozeme dohodnut

Baby mame 2 mesiace a 7 dni a drzime hlavicku bez pomoci, krasa 😉