icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

tinika
19. dec 2011

@zuzinka_26
@lucy56 moj mal tiez strasne suchu lupavu pokozku na cele, nad obočim aj na uskach, lička a krk vyrzkove, vraj ekzem, kremom to pomaly zmizlo a tiez mame mliečnu chrastu, starsi mal len trosicku, vyčesala som to olejom, teraz mam tiez ten sampon a čitam to nie tak ze umyjem pri kupani samponom a potom vyčešem? to prv olej, vyčesat a tak zmyt?

tinika
19. dec 2011

@micicka
@katulka74 my tiez tazsie kakame, lebo mame zahustene mliečko na reflux, takze bez rektalnej sa malokedy vykaka

tinika
19. dec 2011

@babulkaa ako uz uplne bez pomoci ? sikulka, moj starsi dlho mal problem, sme maly hypotomiu a cvičili vojtovku, mladsi od narodenia pekne drzi, len pre istotu mam ruku za hlavkou bo este občas sa rychlo chce otočit a kynkne ale inac tiez pekne drzi

tinika
19. dec 2011

@nelynka18 ty tiez latkujes?
@andelusik
ja na plienky pouzivam pure odstranovac svkr namocim do toho plienky a vačšinou to zojde dole :D

micicka
19. dec 2011

@tinika ja som tiež dávala pred časom Nutrilon AR,a le z toho ju bolelo bruško, tak som postupne začala zahusťovať NutriTonom. posledné dni som dávala predpísanú dávku, tak neviem, či to z toho mala také tvrdé hovienko. ale že by sa to až po pár dňoch prejavilo?
tá rektálna rúrka pomôže aj pri tvrdej stolici? lebo ona tlačí, len to bolo tvrdé a dos hrubé na jej riťulku, muselo ju to tak strašne bolieť.
ale dnes sa už kvalitne posrala 😀 až bola celá pretečená. dávala som harmančekový čajík a jedno jedlo som zamiešala do takéhoto čajíku, nie len do vody.

tinika
19. dec 2011

@micicka mojho skor brusko bolelo z riadneho mliečka, a davame sab simplex kvapky, no on ma na začiatku tiez huste, neviem ake tvrde az mate vy, ale my huste, vyjde taky sulok a pomoze, lebo ten vzduch čo on tam ma vyjde von a troska potom aj pomoze mu ze sa vykaka. a aj ja davam čajik ked plače po papani dakedy, a aj tym zriedim troska stolicu a ake jedlo si do čajiku zmiesala? akoze mliečko?

zuzinka_26
19. dec 2011

@natalii6 dakujem za foto 🙂 vies mi poslat fotku aj tej FP, co predavas? A preco ju chces predat?

zuzinka_26
19. dec 2011

@tinika ahoj, ja to nevycesavam, tak neviem. Ja jej to len natieram tou mastickou a olivovym olejom a ono jej to schadza. Tam, kde ma menej vlaskov, uz to ma pekne ciste, len vzadu este ma supinky.

tinika
19. dec 2011

@zuzinka_26 mo ved aj moj ma uz len ako ma čielko a nad nim po bokoch to pekne zoslo samo, natieram kremom a teraz som dala prvykrat ten sampon

santerra
19. dec 2011

Pekný večer baby 🙂 Musim sa pochváliť,lebo som z toho uplne na " vetvy" 😀 Matej sa nám dnes prvý krát prevrátil z bruška na chrbátik 🙂 Bolo to ako spomalený film a riadne sme sa z neho nasmiali ako sa snažil srandovne 😀

lucy56
19. dec 2011

@tinika hej ja to robim tak naolejujem, necham zo pol hodinku posobit a medzitym vycesavam a potom pri kupani zmyjeme,a uz toho ma menej ako minuly tyzden,tak dufam ze mu to zmizne,nas ma tiez velmi citlivu pokozku, nemoze napr.veci z cinaku ani take tie chlpate vecicky je potom cely vyhadzany

nelynka18
19. dec 2011

@micicka a ake probiotika ti dali?a ze sa ti uz riadne dokakala? 😀 a nas napr.dnes rano kakal taky riadny bobek sam a potom poobede sa doslova dosral 😀
@natalii6 tak potom napis ako sa malemu bude pacit na tej otocnej decke.ja som nad tym tiez rozmyslala ale nas je nerad na brusku tak neviem 😒 vzdy ked je na bruchu zacne sa po chvilke rozculovat az sa od jedu prevrati na chrbat 😀

micicka
19. dec 2011

@tinika ja som dávala espumisan, keď ju bolelo bruško, teraz už nie. my sme prešli na AR kvôli grckaniu, ale to hneď večer dostala bolesti bruška, tak sme sa vrátili k obyčajnému a to zahusťujem.
do toho čajíka som zarobila mliečko, lebo ona veľmi čajíky nechce piť. uvidím čo to urobí.
raz tiež kakala také hustejšie a potom šlo riedke, ale teraz bola rozbalená, aby si lepšie pokopkala a tlačili sme spolu, pomáhala som jej nožičkami. to hovienko nemohla vytlačiť, lebo bolo dosť veľké, chúďa moje, normálne som začala aj ja plakať, lebo viem ako to bolí ☹

nelynka18
19. dec 2011

@tinika nie ja nelatkujem to sa nam stalo par krat,ze ked bol rozbaleny tak mal pod zatkom len obycajnu latkovu plienku a najust sa pokadil 😀

ahojte babule 🙂
tak ako nachystane na vianoce?ja uz mam vsetko hotove uz len male upratovanie pred dnom D 😀 ale najhorsie je ze ma caka este nakup ten som si odlozila na stvrtok ale urcite nebudem vykupovat ako ti supy ludia 😀 take plne kosiky ako by mala prist 3.sv.vojna hotove obzerstvo 😀 dnes nas tatik nespi doma bo je pracovne v BA a risko si to uziva bo spi v spalni s nami 😀 ale mne chyba ☹ no co ved zajtra pride.....no a mame uz aj stromcek sme vcera zdobili a pustali sme si koledy super bolo a dominik nevedal kde sa ma skor divat...aj ozdoby som dala svietiace do okien bo je to tu na tom sidlisku take skarede akoby ani vianoce neisli ked kuknem von tak aspon doma mam ten pocit 🙂 no a uz ma na sebe len 3 kila takze za skoro dva tyzdne som zhodila 3kila ale ako netusim....no cez sviatky ich hadam nenaberiem 😀 😀 no a moja svagrova ma v sobotu na stedry den termin porodu tak mi troska pripomenula stare casy 😀

tinika
19. dec 2011

@micicka ano aj my, mame reflux tak preto mame AR

nelynka18
19. dec 2011

@micicka a prosim ta ake mliecko pijete? a cim zahustujes?lebo nas tiez stale trapi grckanie....a o tom velkom hovienku co si pisala tak presne viem ako si sa citila...aj nas to mava a niekedy mam pocit,ze ho roztrhne a ja placem ale on nie... 😕

micicka
19. dec 2011

@nelynka18 od biopronu Laktobacily baby, ale ja som jej ich nedala, pretože dr. z pohotovosti nám do telefonu povedala, aby sme nedávali nič len harmančekový detský čajík a plus som nezahusťovala mliečko, tak neviem čo pomohlo.
máme nutrilon obyčajný a zahusťujem nutriTonom - aby som zahustila ľubovolne husté mlieko.
ona prvý raz neplakala, to ešte nemala také natlačené, ale druhý raz už áno, zostalo jej v riťke a ja som jej nemala ako pomôcť 😢 vždy sa kúsok ulomil, ja na jej mieste už asi netlačím, ale ona je šikulka a zatlačila a šlo von . popisujem ti to tu asi až moc detailne, ale tak asi je nás viacej s podobným problémom ☹ mala som ju rozbalenú, tak som presne videla čo sa deje 😒

@tinika my ho nemáme potvrdený, ani negrcká extra veľa (ako kedy). ona má skôr ten skritý. ale skúsila som AR, no nesadol jej, na ňu je moc hustý...

nelynka18
19. dec 2011

@micicka nie nie to je ok my to prezivame rovnako ☹ nam en cajik nepomohol vobec....a na tie probiotika ti co povedali?su na takyto problem vhodne?a ked zahustujes tak ti uz negrcka?

tinika
19. dec 2011

@micicka tak my sme boli na gastre a ma stredny ale od kedy mame to mliečko grcka tak v norme a to nie vzdy

andreyca
19. dec 2011

@misickab3 Nas drobec nema velky problem s obliekanim, niekedy sa mm smejeme, ze je to model. Ked je vsak hladnuckavy a nahodou ho musim prezliekat, tak to veru spusti paradny plac. V poslednej dobe tiez chyta rozne nalady a najlepsie mu je na rukach, tak sa mojkame. V kociariku vonku spinka aj 3hodinky, ale ked ho ulozim vnutri, tak tam spinka najviac pol hodinku.

cabby88
19. dec 2011

@andelusik ahoj,tiež ti môžem na pokakané oblečenie odporučiť žlčové mydlo,ja ho kupujem v drogérii dm,je to ich značka denk mit,majú ho aj tekuté s kefkou na vrchnáčiku,ale ja používam klasickú tvrdú kocku,operiem v rukách a hodím prať na 40 s ostatnými vecami v lovele a zatiaľ mi zišlo úplne všetko,dokonca aj tri dni staré pokakané body čo som zabudla hneď namočiť,takže vrelo odporúčam... 🙂

rough
19. dec 2011

@andelusik ja pouzivam na flaky zabku, je to prasok, predava sa v krabicke a ano, vola sa Zabka🙂 pokial mam len bezne fliacky od kakanice alebo ine, iba nasypem do prania k lovele, ak bola "nehoda" vacsia, vopred namocim vo vode so zabkou a potom normalne periem (dokonca na nizkych stupnoch) s zatial vsetko krasne zislo.

bettyx
19. dec 2011

Ahoj holky, tak jak se máte, jak u vás pokračují přípravy na Vánoce?? 😉
já už mám dost! jsem totálně vyřízená, ale zítra budu hodná a vytáhnu náš malý umělý stromeček a až Šimča usne, tak si se Štěpíkem ozdobíme stromek -už se na to těšim.. živý, pod kterým budou dárečky ozdobíme tajně na štědrý den aby ho neviděl -loni z toho byl úplně nadšený.. ale vím to jen z kamery -nějak mě to strašně dojímá a než se vybrečim dojetím, tak jsou pomalu rozdané dárky 😅
Koukám že jsou děti hodně nastydnutý, tak Vám přeju aby se z toho brzy dostali...

Ještě musím poznamenat že naše sestřenice, která je teď pracovně v arábii, se dívala na fotky kluků a začala s tím že po kom jako má Šimík modrý oči.. tak byla překvapená, že třeba například po mě... kluci si to moc hezky rozdělili... Štěpík má oči po linii táty a Šimík po mojí... u taťky mají všichni hnědý! jediná vyjímka byl jeho táta... a u nás jsou všichni modráci bez vyjímek

natalii6
20. dec 2011

@zuzinka_26 pozri si moj bazar tam to mam a predavam to preto lebo kezde som kupila tuto deku nemam doma tolko miesta a my to zavadza a ak by si mala zaujem vedela by som sa stebou dohodnut aj na nizsej cene 😉

natalii6
20. dec 2011

@nelynka18 ahoj nas ked je na bruchu tiez nejako dlho nevydrzi a zacne sa rozculovat ale na tej deke vydrzal ovela dlhsie a je to tak vymyslene ze kde ma hrudnik je to vysie a kde su nohy je to nizsie takze sa tymi nohami moze odrazat a je to perfektne na trenovanie hlavicky takze ja som snou spokojna a lubi sa mi to otacanie a dobra cena ...aj u vas v tescu ju maju v akcii ci si ju videla len tak niekde? lebo tu ju maju zlacnenu z 40 na 20 euri a ak by ju u vas nemali v akcii a ty by si ju chcela vedela by som ti ju kupit kedze dneska idem do tesca 😉

natalii6
20. dec 2011

juj Filipko ma dneska 3 mesiaciky ten cas ale letiiiiiiiiiiiii 😉

natalii6
20. dec 2011

@bettyx ahoj vidis esteze si napisala o tych ockach aj u nas je to tak ze starsi syn ma oci do hneda a mladsi modre len som zvedava ci mu aj take ostanu 😉

a vasim babatkam sa uz zacala menit farba ociek ci kedy sa to vlastne meni?

missy97231
20. dec 2011

@natalii6 posielame pusinky Filipkovi 😉 Adélka mala vcera. Naozaj to ide strasne rychlo... O chvilu uz nebudu babatka, ale taki sintri ako je moj David 😀 Tak si to musime uzivat a vychutnavat kym sa da 🙂

natalii6
20. dec 2011

@nikolka4 prosim ta a co je to za firmu co predava tie lacnejsie mlieka?si snimi spokojna?

natalii6
20. dec 2011

@missy97231 juj dakujeme 😉 a na oplatku posielame aj my Adelke velkuuuuu pusinku 😲 ved to treba si ich uzit lebo ani sa nenazdame a budu oslavovat 1 rocik 😉 a vidim ze starsieho mas tiez Davidka ako ja 😀 ako sa sprava k sestricke? nas maly bol minule v detskej vo vajicku a zacal plakat a Davidko prisiel knemu a zacal ho hojdat ale tak trosku silnejsie ale bolo to velmi mile 😉 a potom ho pohladkal a vcera sa pred neho postavil a Filipko sa nanho krasne usmieval tieto okamzky su take krasne dufam ze aj ked budu starsi budu kamosi a budu sa mat radi ako surodenci 😉 🙂