icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzinka_26
3. mar 2011

@lea1333 super, gratulujem 🙂 🙂 🙂 tesim sa s tebou 🙂

asimon
3. mar 2011

@lucy56 ahoj napíšem ti IP

opatmama
3. mar 2011

ahoj tiež sa stahujem do PE a rodit budem v miestenj porodnici, termin mam 1.10. možem sa opytať prečo už vieš že budeš mat sekciu?

lea1333
3. mar 2011

@zuzinka_26 jej dakujem..... 😀

zuzul1310
3. mar 2011

@lea1333 my sme oli s najlepšou kamoškou a s druhou kamarátkou naraz tehu a bolo to super, v kuse sme rozoberali tehotenstvo, čo sme čítali a tak, naozaj si nájdi kamarátku čo je tehu to ti partner úplne nenahradí 🙂
S kočíkom som mala super skúsenosť a nie len ja, ale aj kamarátky a známe a väčšina ľudí z môjho okolia má 3kolky a pohodička aj do snehu, blata, fujavice, do lesa aj do pola.... 🙂 Moja mama sa s ním naučila kočíkovať a nemala problém, priateľ by iný kočík pre druhé tiež nechcel, vedel ho opraviť ak bolo treba, nastaviť brzdy, proste super údržba
@jani74 Moja gynekologička ma tam poslala len tak či tam nechcem ísť vidieť že je bábo v poriadku, dala mi kontakt na jej známeho Doc.Rusnáka v Blave a dohodla som si s ním termín, musel to byť presne 20ty týždeň a išli sme k nemu, dal nám fotky malého, on bol prvý kto vedel povedať pohlavie a povedal že je všetko v poriadku.

lea1333
3. mar 2011

@natalii6 idem v utorok uz aj moc zaniest a tak a mieri no moja ona mi to niak nevysvetlila lebo som bola na porodnici a mala tam frmol ale mam na papieri niake mieri ale to mi musis povedat ty co to znamena...0.90 a 0,67 to je ono??? 😅

zuzul1310
3. mar 2011

@lea1333 super super super, gratulujem, naschvál som čítala dozadu či si tam niečo o svojej kontrole nepísala, nestíham vás ani čítať, ale som rada že je všetko ok 🙂 VRAVELA SOM TI 😀

drtka
3. mar 2011

@lea1333 Aj ja sa pripájam ku gratulácii 🙂 A áno to mi mohli byť miery fazuľky 🙂 Za tú PN ste sa bavili?

lea1333
3. mar 2011

@zuzul1310 no vies ale ked sme mami tak sa bojime...dakujem
@drtka dakujem ona mi predlzi pn a dalej uvidime....

natalii6
3. mar 2011

@lea1333 aj ja idem v Utorok ale moc mi este nekazali priniest idem si pre tehotensku knizku a tie cisla co si udala vyzera to nato ako je babo velke..aj ti vysla nejaka ta slzicka ked si videla byt srdiecko? 😉

bettyx
3. mar 2011

@lenuska20 to je fakt.. já chtěla miminko, s manželem jsme měli naplánováno že na podzim 2010 to zkusíme, ale pak řek že ne, že chce ještě alespoň pět let počkat, tak jsem furt se snažila přemlouvat a vydrželo mi to do poloviny ledna, pak jsem se na to vybodla.. ale musim říct že jsme to opravdu nečekali, protože když budu konkrétní, tak náš Štěpánek je takovej malej radar, takže jsme spíš jak manželé po 20letech a v lednu jsme zrovna měli manželskou povinnost jen dvakrát 😀 ... manža z pozit. testu nebyl ani trochu nadšenej, totálně zrudnul a šel kouřit, no vyčoudil asi 5cigaret a když se vrátil tak ani nemluvil 😒 .. ale do dvou dnů řek že už se docela těší a že je rád že to vyšlo takhle, že až bychom chtěli, tak by to třeba nešlo..

lea1333
3. mar 2011

@natalii6 vies co ja som si to ani tak niak neuvedomovala lebo som bola v tej porodnici a bol tam taky frmol ze som bola rada ze mi povedala ze sme v poriadku a ze srdiecko byje a rychlo som utekala lebo asi mala porod a len mi medzi dverami povewdala ze v utorok sa vidime a ze mi ostatne povie,,,,ale som statsna....

bettyx
3. mar 2011

@zuzanazuzana No tak snad ti to pomůže... já mám taky dost, včera jsem vycucala tři během dne! ale jsou nevhodné pro malé děti a synek mi je furt chce brát, tak jsem mazala odpo do krámu a koupili jsme úpně stejné pro děti..
Spaní v noci je taky katastrofa, nejdřív nemůžu usnout a kvalita spánku taky za nic nestojí..
Budu ti držet palce ať ta lízátka zaberou..

bettyx
3. mar 2011

@jajaju76 No pěkně trpí i zuzanazuzana.. máme to hrozný... jako teď ani nemusim přebalování! dělám to ráda, ale když je ta plna znesvěcená, tak mám co dělat.. no, snad nás to přejde a nebudeme trpět až do října!

bettyx
3. mar 2011

@lea1333 Gratuluji k srdíčku 😉

lea1333
3. mar 2011

@bettyx dakujem 😀

natalii6
3. mar 2011

@lea1333 to ti verim ze si stastna po tom co ti minule povedala musis teraz ziarit stastim 🙂

lea1333
3. mar 2011

@natalii6 presne tak
😝
dakujem vam za podporu..... 😉

zuzanazuzana
3. mar 2011

@bettyx no svagrina bola v 2.lekarnach a nemali tie lizatka...budem musiet vyslat priatela, ked sa vrati z roboty....peciem teraz muffiny a len som olizala varesku....juj, to som nemala robit!!!!!!!......boze, ja som toto naozaj nepoznala pri synovi

zuzanazuzana
3. mar 2011

@lea1333 gratulujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jajaju76
3. mar 2011

@natalii6 No my mame doma psa a aj papagaja a brali mi krv a aj na tie choroby a podla toho asi sa uvidi

enrikad
3. mar 2011

baby ako sa volajú tie lízatka na nevoľnosti??

lutsy
3. mar 2011

@lea1333 pripajam sa ku gratulacii 🙂
@natalii6 my mame macku co beha aj von aj dnu, a uz mi ju aj manzel zakazal hladkat kvoli tomu ze kadejaku mys moze pochytat, no tak ju bude musiet hladkat aj za mna 😀
inak ked su zvierata len doma, by to bolo bezpecnejsie

klajosa
3. mar 2011

@lea1333 aj ja som rada 🙂 a blahoželám

zuzanazuzana
3. mar 2011

@enrikad neviem ako sa volaju, ale bettyx pisala, ze je v nich aj zazvor...staci tak pytat v lekarni...svagrina sa bola pytat a vedeli o nich, len ich nemali

enrikad
3. mar 2011

@zuzanazuzana : ďakujem, skúsim sa poobzerať po našich lekárnach...

zuzul1310
3. mar 2011

@zuzanazuzana jéj lízatká na nevoľnosť, to sa spýtam aj ja v lekárni 🙂
Mne je tiež stále zle, najem sa je mi zle, som hladná je mi zle, tvár mám samú vyrážku, pri Dankovi som mala krásnu čistú pleť a zle mi nebývalo vôbec 🙂 tak uvidíme či sa u mňa potvrdia povery 😀

renatkas
3. mar 2011

@amisa myslis ci budeme mat este aj Lukaska v postielke v spalni a aj noveho drobca? Prave teraz cez vikend ideme Lukaskovi zateplovat jednu stenu na izbicke, aby nebola taka zima od chodby a nebolo pocut vytah a bude spavat uz vo svojej izbicke, lebo maly my nechcel spavat a zistili sme ze manzel ho stale v noci budi tym ze hlasno dycha. Teraz je chory a spi vo vedlajsej izbe a maly mi prespi celu noc. Kupime taku postielku co sa da prerobit na postel 140x70, tam pojde Luky a babo bude v tej mensej postielke s nami v spalni.

renatkas
3. mar 2011

@natalii6 ja chcem rodit v Ruzinove len kvoli Divekymu, keby som ho nechcela pri porode tak urcite v Ruzinove nerodim a idem radsej na Antolsku. Vies u neho bol ten porod taky pohodovy, ani som nemusela cakat kedy ma chytia porodne bolesti, rodila som presne v den kedy mi povedal na zaciatku tehotenstva, v utorok som bola u neho na poradni, nieco vo mne pozrel ci co to tam robil nic nebolelo a povedal ze vo stvrtok rodime mam prist aj s vecami ,prisla som tam a on uz videl ze mam kontrakcie a nic som este necitila, az za 5 minut to zacalo ako ma poslal hore na oddelenie. Dal mi nejaky domaci klystir nie ten co davaju kazdemu, to mi spustilo skvele porod a maly bol za chvilu na svete.

renatkas
3. mar 2011

@natalii6 a ta sestricka co hovoris ze ti chcela nanutit pediatricku tak to bola taka energicka baba na nadstandarde, ze? Tak ta mi tak zmackla bradavky ze som myslela ze umrem 😀