Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahoj tiež sa stahujem do PE a rodit budem v miestenj porodnici, termin mam 1.10. možem sa opytať prečo už vieš že budeš mat sekciu?
@zuzinka_26 jej dakujem..... 😀
@lea1333 my sme oli s najlepšou kamoškou a s druhou kamarátkou naraz tehu a bolo to super, v kuse sme rozoberali tehotenstvo, čo sme čítali a tak, naozaj si nájdi kamarátku čo je tehu to ti partner úplne nenahradí 🙂
S kočíkom som mala super skúsenosť a nie len ja, ale aj kamarátky a známe a väčšina ľudí z môjho okolia má 3kolky a pohodička aj do snehu, blata, fujavice, do lesa aj do pola.... 🙂 Moja mama sa s ním naučila kočíkovať a nemala problém, priateľ by iný kočík pre druhé tiež nechcel, vedel ho opraviť ak bolo treba, nastaviť brzdy, proste super údržba
@jani74 Moja gynekologička ma tam poslala len tak či tam nechcem ísť vidieť že je bábo v poriadku, dala mi kontakt na jej známeho Doc.Rusnáka v Blave a dohodla som si s ním termín, musel to byť presne 20ty týždeň a išli sme k nemu, dal nám fotky malého, on bol prvý kto vedel povedať pohlavie a povedal že je všetko v poriadku.
@lenuska20 to je fakt.. já chtěla miminko, s manželem jsme měli naplánováno že na podzim 2010 to zkusíme, ale pak řek že ne, že chce ještě alespoň pět let počkat, tak jsem furt se snažila přemlouvat a vydrželo mi to do poloviny ledna, pak jsem se na to vybodla.. ale musim říct že jsme to opravdu nečekali, protože když budu konkrétní, tak náš Štěpánek je takovej malej radar, takže jsme spíš jak manželé po 20letech a v lednu jsme zrovna měli manželskou povinnost jen dvakrát 😀 ... manža z pozit. testu nebyl ani trochu nadšenej, totálně zrudnul a šel kouřit, no vyčoudil asi 5cigaret a když se vrátil tak ani nemluvil 😒 .. ale do dvou dnů řek že už se docela těší a že je rád že to vyšlo takhle, že až bychom chtěli, tak by to třeba nešlo..
@natalii6 vies co ja som si to ani tak niak neuvedomovala lebo som bola v tej porodnici a bol tam taky frmol ze som bola rada ze mi povedala ze sme v poriadku a ze srdiecko byje a rychlo som utekala lebo asi mala porod a len mi medzi dverami povewdala ze v utorok sa vidime a ze mi ostatne povie,,,,ale som statsna....
@zuzanazuzana No tak snad ti to pomůže... já mám taky dost, včera jsem vycucala tři během dne! ale jsou nevhodné pro malé děti a synek mi je furt chce brát, tak jsem mazala odpo do krámu a koupili jsme úpně stejné pro děti..
Spaní v noci je taky katastrofa, nejdřív nemůžu usnout a kvalita spánku taky za nic nestojí..
Budu ti držet palce ať ta lízátka zaberou..
@bettyx no svagrina bola v 2.lekarnach a nemali tie lizatka...budem musiet vyslat priatela, ked sa vrati z roboty....peciem teraz muffiny a len som olizala varesku....juj, to som nemala robit!!!!!!!......boze, ja som toto naozaj nepoznala pri synovi
@lea1333 gratulujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baby ako sa volajú tie lízatka na nevoľnosti??
@enrikad neviem ako sa volaju, ale bettyx pisala, ze je v nich aj zazvor...staci tak pytat v lekarni...svagrina sa bola pytat a vedeli o nich, len ich nemali
@zuzanazuzana : ďakujem, skúsim sa poobzerať po našich lekárnach...
@zuzanazuzana jéj lízatká na nevoľnosť, to sa spýtam aj ja v lekárni 🙂
Mne je tiež stále zle, najem sa je mi zle, som hladná je mi zle, tvár mám samú vyrážku, pri Dankovi som mala krásnu čistú pleť a zle mi nebývalo vôbec 🙂 tak uvidíme či sa u mňa potvrdia povery 😀
@amisa myslis ci budeme mat este aj Lukaska v postielke v spalni a aj noveho drobca? Prave teraz cez vikend ideme Lukaskovi zateplovat jednu stenu na izbicke, aby nebola taka zima od chodby a nebolo pocut vytah a bude spavat uz vo svojej izbicke, lebo maly my nechcel spavat a zistili sme ze manzel ho stale v noci budi tym ze hlasno dycha. Teraz je chory a spi vo vedlajsej izbe a maly mi prespi celu noc. Kupime taku postielku co sa da prerobit na postel 140x70, tam pojde Luky a babo bude v tej mensej postielke s nami v spalni.
@natalii6 ja chcem rodit v Ruzinove len kvoli Divekymu, keby som ho nechcela pri porode tak urcite v Ruzinove nerodim a idem radsej na Antolsku. Vies u neho bol ten porod taky pohodovy, ani som nemusela cakat kedy ma chytia porodne bolesti, rodila som presne v den kedy mi povedal na zaciatku tehotenstva, v utorok som bola u neho na poradni, nieco vo mne pozrel ci co to tam robil nic nebolelo a povedal ze vo stvrtok rodime mam prist aj s vecami ,prisla som tam a on uz videl ze mam kontrakcie a nic som este necitila, az za 5 minut to zacalo ako ma poslal hore na oddelenie. Dal mi nejaky domaci klystir nie ten co davaju kazdemu, to mi spustilo skvele porod a maly bol za chvilu na svete.

@lea1333 super, gratulujem 🙂 🙂 🙂 tesim sa s tebou 🙂