Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzanazuzana aj my sme boli soplavy az sme kaslali z tych soplikov,lekarka povedala len odsavat a vytierat morskou solou,to robime od narodenia,zvlhcovat vzduch,viac nosit na rukach a klepkat po chrbatiku prstami,aby sa hlieny uvolnovali a preslo nam to.
@micicka @katulka74
@wewe22 .....no sopliky ma take biele, priesvitne, neviem to presne opisat, takze aj som si myslela, ze to staci len preplachovat a odsavat!!!!!! a kolko vam trvalo kym to preslo, lebo neviem ci mam s tym ist k doktorovi, lebo v podstate jej nic nie je.....ved to moze aj tyzden trvat kym sa ich zbavime.
@zuzanazuzana nechcem ta strasit ale moja starsia ich mala mesiac vkuse dr hovorila ze sa tak cisti
@zuzanazuzana my sme sa ich ešte stále nezbavili, takže nás to drží už dva mesiace. doktorka zatiaľ nerieši, že až keby boli "farebné"
Ahojte baby aku stolicu maju vase deti co su plne na umelom mlieku?moj ma zltu je to ok?
@zuzanazuzana Zuzi,ja som dávala tiež tú morskú soľ,ale moc to nezabralo,tak som dala Nasivin,a to bolo lepšie,len sa nemože používať viac ako 5dní.
Ahojte ja som bola dnes na neurologii kvôli krížom dostala som silne lieky a vyzera to na vyskočenú platničku. Idem na CT. ☹
@kucminka no uvidim, zda sa mi, ze to ma o trosicku lepsie a ked neprejde, tak jej dam nasivin......inac je viac ospala, skoro vobec neplace a co sa cudujem, tak mi aj viac spapa.....o 100ml za den viac.
@zuzanazuzana no moja už neznáša zvuk vysavača, ono im to nerobí zle, len ich to možno nepríjemne šteklí a možno ani to, len ten hluk. pri striekaní do nošteka sa len škaredí - keď jej to behne moc ďaleko.
niekedy neodsajem nič, inokedy riadne sople 😒
ahojte baby
potrebujem radu...maly je uz 2 den velmi nepokojny zo spanku,zle zaspava a hrozne malo papa niekedy len 60ml. ked je hore je dobrucky ale niekedy sa akoby hrozne zlakne znicoho nic zatne päste,roztiahne rucky a hrozne place az ked ho utisime je ok ale je taky akoby vylakany....zacala som davat nove probiotika ktore mu velmi pomohli na stolicu a prdiky,myslite ze by to mohlo byt tym?a este som jednu noc davala namiesto naseho nutrilonu extra hami 1 bo sme zabudli nutrilon u babky....alebo zeby mu sli zuby?aj ked papa tak sa na flaske jedu je nervozny ale tie dasna sa mi na to moc nezdaju.ako maju vyzerat dasienka ked sa tlacia zubky?zmenia aj farbu?teraz ich ma ruzove.neviem ci mu nieco nieje....moc sa mi nezda proste to nie je nas dominik.
som dost unavena z tychto sviatkov.....stale neaka navsteva alebo mi ideme k niekomu.uz nech risko ide do skolky,muz do prace a mi nabehneme na nas rytmus...mozno aj maly ma toho vsetkeho dost....co myslite?
Ahoje dievčatá, krásny Silvestrovský deň, veselú Silvestrovskú noc a v novom roku veľa zdravíčka, šťastia a Božieho požehnania, nech sa Vám splnia všetky tajné sny želáme. Veľa toho netíham, kedže máme prázdniny a boli sme u babičky s deťmi, ale myslím na Vás všetky a zajtra si Vás v pokoji prečítam. Tiež myslím na to, že tento rok bol krásny.. Už v januári mi dal Riška, celý rok sa niesol v šťastí z jeho príchodu a koniec roka bol prenádherný vďaka tomu, že sa narodil zdravý a silný.. Som rada, že Vás mám a ďakujem za všetko dievčatá...
@micicka sranda ake su tie deticky rozdielne...my sme prave pri odsavani zistili ze nasho maleho vysavac ukludnuje...takze ak odvtedy mame niekedy taku chvilku ze sa zacne jedovat, ci uz z unavy alebo bez zdanlivej priciny ked je prebaleny a napapany, tak pustime na chvilu vysavac a on sa ukludni 😉
Krasneho Silvestra prajem vsetkym, a vsetko dobre do Noveho roku s nasimi drobcekmi 🙂
@zuzanazuzana To náš spapá o 150ml viacej,má 6 dávok za deň a spapal by aj viacej 🙂 🙂 🙂
Do pohára šampanské,do srdiečka lásku,k tomu božtek pre šťastie, zdravia plnú kapsu. Všetko najlepšie do nového roku maminkam,detickam a celym rodinkam 🙂 🙂
Krasny Silvester a vsetko dobre do Noveho Roku prajeme 🙂
Ahojte babulky, stastny Novy Rok Vam vsetkym prajem 🙂
@jana0706 to my púšťame Samkovi fén.Jedna mamina mi poradila,lebo bol strašne zlý,zaspával večer aj 2hodiny,teraz,keď ho okúpem,dám napapať a šupnem do postieľky,ak začne plačkať,ale bo sa nemože uložiť,pustím fén a on sa ukľudní a už s ani nepohne.Len aby mu to vydržalo.Aby sme nemuseli celý večer držať fén,nahrali sem to do mobilu a to mu prehráva dokedy nezaspí.Je to zaujímavé,ale naozaj odvtedy nemáme problém zo zaspávaním. 😉 klop,klop,ay som to nezariekla 😉
Ahojte babulky, prajem všetko dobré v novom roku vám všetkým, vašim drobčekom a vašim rodinkám, asi hlavne veľa zdravíčka 😉
@nelynka18 môže byť, že musí spracovávať veľa informácií a udalostí z celého dňa a mozog mu pracuje na plno a tak sa môže stať, že je taký nepokojný.
inak na tie zúbky som aj ja zvedavá, lebo naša začala slintať, papá si pästičku a strašne vyplazuje jazyk - ako keby si oblizovala ďasienka alebo pery.... ale zdá sa mi to byť ešte dosť zavčasu.
@micicka no náš Samko spapá po 150ml 6 krát za deň,ale teraz začal nejako grckať,tak neviem či to má veľa,tak som mu dala len 130ml.Uvidím,či mu to postačí,on je veľký jedák,skoro nikdy nič nenechá,len to grckanie,neviem,či je to z takého množstva,alebo z čoho.On by mal papať podľa tabuľky na nutrilone už len 5krát za deň,ale to by nevydržal.

@zuzanazuzana ak nema zelene nedavaj nic okrem tych morskych ja som davala morske aj ked mala nadchu a boli zelene tak mi kazala dr cim neskor zacnes davat chemiu tym lepsie pre malinku a odsavaj treba len vydrzat