Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte....
tak my sme na silvestra boli na pohotovosti a maly prekonal neaku virozu uz sme ok tak som rada 🙂 vcera ho dr.vazila a ma 5460g je to taky cervik maly teda pribral len 2kila za 3 mesiace co je na hrane ale inak prospieva.hlavicku pekne silno drzi,debatuje s kazdym a ruky ako pisete si tiez dokaze vopchat az do krku 😀
inak prajem vsetko dobre do noveho roku 🙂
@bv_alexandra tak to mas pravdu je to na palicu ako obdivujem mamicky ktore tam musia byt aj 2 tyzdne alebo aj viac mne vcera po odberoch povedali ze v moc este nie je v poriadku a som sa normalne rozrevala ze tam mama este byt dlhsie ☹ ale nastastie zistili ze som ked sa pokakal ho utierala vlhcenymi utierkami tak preto mal skreslene vysledky..dufam ze uz nikdy nebudem musiet byt v nemocnici 😠
Uz ste vsetky schudli na povodnu vahu? Ja sa nemozem zbavit 6-tich kil co mi ostali 😠 akosi to nejde dole stale sa nezmestim do rifli... hruza
Dnes sa Lindusa jedovala na prsniku metala hlavou zo strany na stranu asi od unavy dobeda si pospala hodinku v kociku a teraz konecne zaspala zabalena v deke a pekne na rukach.Ale konecne sme zacali pouzivat kolisku na spanie teraz tam odfukuje..som zvedava kolko vydrzi
@nelustek ja mam tiez esre navyse takych 8kg ... Neriesim, pokial kojim. Radsej budem chodit ako slon, ako prist o mlieko,,, ked to samo nejde dole.
@nelustek mala je uzasna s tymi vlaskami 🙂
@nelustek
@missy97231 ja som sa dostala na pôrodnú váhu, lenže ja som ju už aj preskočila. ja som sa k nej totižto približovala z opačnej strany. po pôrode som mala o 4kg menej ako na začiatku tehu, teraz mám už o 1kg viac 😠
@missy97231 ja to tiez po tejto sranke neriesim,radsej budem kojit to je jasne..len asi si budem musiet nakupit nove veci noo hlavne rifle a tak.. a zas ked schudnem to budem musiet odkladat a skladovat.myslela som ze to pojde dole ako pri nelke tiez som ju kojila a kila isli dole same 😉
No ma riadne haro pekne jej rastu a vobec jej nepadali, vzadu na hlavicke sa jej robia akoby dredy ked lezi a kive hlavou zboka na bok.A to jej ich cesem a motaju sa jej 🙂 uz som jej musela vzadu kus odstrihnut co sa nedalo cesat ☹
tak ja som mala po porode 5 kg navyse a od septembra do teraz som pribrala ako slon,od 9 januara zacinam s delenou stravou a tvrdym rezimom,hroza som ako gula ☹
@nelustek ja som mala takeho vlasaca Davidka 🙂 vid foto... si to vymenili,,, Adélka bez vlaskov, a David riadny vlasac. Davidka sme ostrihali toto leto... 😉 😀
ahojte, mamičky ktoré nekojíte alebo aj tí čo kojíte kedy plánujete začať s príkrmami ?
@missy97231 jej tiez aky vlasac 😀 nelka sa pytala ci to je linda 😀
Zajtra idem s nelkou na stadion pozret krasokorculovanie 🙂 dufam ze sa jej bude pacit
@micicka so starším som začala ked ešte nemal celkom 4 mesiace to nám odporučila vtedy doktorka lebo on mi bol vždy veľmi veľky a velký papkáč - už len na mlieku mi moc nevydržal. teraz ešte malou neviem ako bude ale mi už teraz zje 800-900 ml za deň, netuším čo bude do štyroch mesiacov. mi ideme dnes na poradnu aj ja sa na to spýtam ze akú má nato názor.
@tunzal pekne ti veru papa, ten nas uz konecne po boji s refluxom zacal normalne papat a spapa 900-1000ml denne takze mam co robit kedze mu odsavam 😀 ale tesim sa ze mu chuti
@katuska_za no téda to pekne spapá. a ako ste sa popasovali s refluxom?
dnes mame 3 mesiace 🙂 ako to leti....strasne u nas prsi,co robit s detickami ked je take pocasie?nas doma zle zaspava...
@nelustek no tak to ja mam zas s bokami 😠 no snad to do leta zleze samo 🙂
@tunzal my sme na UM a tiez nad tym rozmyslam asi o mesiac skusime mrkvicku.tiez sa chcem poradit s dr. idem na poradnu 18.1. tak sa chcem poradit....
@micicka davame nutriton do MM aj ked by malo ist odmerka na 100ml ja mu davam odmerku do davky (140-160ml) lebo aj tak ma problem kakat z toho ☹ a mame aj specialnu antirefluxovu flasu, ktora funguje 🙂
juj pisete tu o kilach navyse.... a moj manzel sa stazuje ako som schudla... ja som pribrala v tehu 12kg a uz mam 18kg dole ☹, ale vobec sa nedivim pri tych nervoch co mam, ze som tak schudla... takuto vahu som mala naposledy asi v 15tich 😀
@katuska_za aj ja som dávala nutriton, potom sa nevedela vykakať - ale to som jej presne ako ty dala normálnu dávku nutrilonu.
keď som dávala 1 odmerku na 150ml vody, tak to celkom šlo, ale grckala aj tak, síce menej ale grckala. teraz som skúsila francúzske mlieko, či jej to nepomôže, ale nepomohlo, tak sa možno vrátim k nutrilonu s nutritonom
ahojte kočeny 🙂 strašne dávno som tu nebola mám čo robiť vás dočítať 😉 . My máme dnes presne tri mesiačiky, malá krásne rastie v utorok sme boli na poradni a už máme 5100g 🙂 mali nás aj očkovať ale teraz zase majú nejaký problém z tým že to chcú prehodiť na dr. aby si tie látky kupovali a dr. sa zas ohradili voči tomu tak malú ani nezaočkovali tak som zvedavá ako to vyriešia a kedy budú očkovať 😒 ale aspon bude staršia a dúfam že to bude lepšie potom znášať. Inak malá pekne papá, kaká, spinká a krásne sa hrá, rozpráva sa s nami 😵 😵 😵 no anjelik. Zatial ju plne kojím ta sa vytešujem že už trimesiace sme vydržali na MM, dúfam že ešte aspn mesiac potiahneme bez UM 😎
@micicka skus mozno inu flasu... ta nasa je fakt dobra, odgrcne si pri grgnuti ale to je len take pluvnutie a nie prudom ako to bolo... vzdy tak po 50ml dam drobca na plece odgrgnut a potom pokracujeme v piti... len z nej pije velmi pomaly lebo je tam mala dierka na cumli ale to asi tak ma byt....znacka je Dr. Browns (http://c3.diapers.com/images/products/p/dr/dr-0...) mne ju ale zohnala znama a netusim kde ju kupila, lebo taku som nikde este nevidela...

ahojte ako sa máte. musim sa pochváliť. včera sa malý sprchoval spolu somnou v sprcháči a prenáramne sa mu to páčilo. normálne som bola prekvapená 🙂
@natalii6 natali super že ste doma, dufam že je všetko ok. ja si pamatam ked som bola so saškou takto v nemocke mala necele dva roky a zapal pluc, to bola utopia nie len pre to dieťa ale aj pre mna byt zavretý v jednej izbe. Najlepšie je doma. 🙂